Κι αυτοί στον κόσμο τους ή μήπως αυθυποβάλλονται* ; («Η ανάπτυξη ήρθε» από πέρσι το Πάσχα…)

20
1747

Μήπως ζούμε σε άλλο κόσμο;

Το όλο νόημα αλληλοκοίταγμα μεταξύ των παριστάμενων στην πρόσφατη σύσκεψη με το κυβερνητικό κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α υπό τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου  στην αίθουσα του ΕΒΕΔ στην Κω, ήταν κάτι παραπάνω από ομιλητικό. Οι  τοποθετήσεις του Υπουργού, που θα λέγαμε ότι πιάνει τον παλμό της εθνικής μας οικονομίας (άρα συνολικά και του βιοτικού μας επιπέδου), ενέπνεαν έναν αέρα υπερ-αισιοδοξίας για την «επερχόμενη» ανάπτυξη, αλλά και τις επενδύσεις που είναι «προ των πυλών».
Μάλιστα στο «προβοκατόρικο» ερώτημά μας: «πως να σας πιστέψουμε από τι στιγμή που κάνετε ακριβώς τα αντίθετα απ’ όσα υποσχεθήκατε;» κι ένα δεύτερο για το «αν ο ίδιος ήταν επενδυτής, υπήρχε περίπτωση να επενδύσει στην Ελλάδα;» στην απάντησή του μας είπε ότι αν δεν ήταν αισιόδοξος θα έμενε στην Αμερική («ήμουν πάρα πολύ καλά εκεί που ήμουν») και δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα να αναλάβει ένα τόσο δύσκολο υπουργείο. Για δε τις επενδύσεις, μας ανακοίνωσε  ότι συναντήθηκε τις τελευταίες μέρες με ένα μεγάλο αριθμό επενδυτών από την Αυστρία, οι μισοί τουλάχιστον εκ των οποίων τον διαβεβαίωσαν ότι σκοπεύουν να επενδύσουν στη χώρα μας το επόμενο διάστημα (κάτι που ίσως και να πέρασε  στα ψιλά). Εκτίμησε δε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει πολύ γρήγορα και η ανάκαμψη-ανάπτυξη είναι θέμα χρόνου  για τη χώρα μας (σαν να λέμε «η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει…»)

Δεν θα αμφισβητούσα με τίποτα ότι μια γερή δόση υπεραισιοδοξίας λειτουργεί όχι μόνο ψυχοχαλαρωτικά αλλά και τονωτικά (από κάθε άποψη) στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας. Και ειδικά για την κυβέρνηση και τα στελέχη της από την άποψη ότι δέχεται την κατακραυγή του κόσμου για όλα τα ανοιχτά ζητήματα από το οικονομικό – εργασιακό- ασφαλιστικό επίπεδο μέχρι το μεταναστευτικό. Για να μην αναφερθούμε στις δημοσκοπήσεις και στο limit down της (που είναι γνωστό τοις πάσι αν είχαμε αύριο εκλογές τι τύχη θα είχε…).
Στο ίδιο μήκος κύματος μάλιστα και εις επίρρωση των όσων δήλωσε ο κ. Παπαδημητρίου στην Κω ήρθαν αμέσως μετά οι δηλώσεις του κ. Φλαμπουράρη (σε ένα κλίμα που θυμίζει κάτι από «Τασία» κατά την επίσκεψή της στην Κω στα «προεόρτια» του μεταναστευτικού/προσφυγικού).

Οπότε, σηκώσαμε τα χέρια ψηλά… αλλά ήρθε «στο καπάκι»  ο διαδικτυακός σχολιασμός από το newpost ο οποίος δεν μας αφήνει να «αγιάσουμε…»:

«Που ζει ο Αλέκος Φλαμπουράρης;

Σε ποιόν κόσμο κινείται, που απευθύνεται και ποιούς επιχειρεί να πείσει; Όχι, δεν πρόκειται για εξοργιστική προπαγάνδα ,αλλά για συμπίλημα ενδεούς επιχειρηματολογίας ,καταφανούς αμηχανίας και αισιοδοξίας που της λείπει  οξυγόνο.
Ας δούμε τι είπε προσφάτως  ο υπουργός Επικρατείας στον Γ.Αυτιά (ΣΚΑΪ):

Ανθρωποι και σκουπίδια: Εξαλείφθηκαν οι εικόνες του παρελθόντος διατείνεται ο κ.Φλαμπουράρης. Και δεν βλέπει πιά ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια για να κορέσουν την πείνα τους… Πρόκειται για θαύμα που έχει εντοπίσει μονάχα ο ίδιος. Αρκεί μια απλή βόλτα στους δρόμους της Αθήνας για να καταδειχθεί το αντίθετο.

«Κάνουμε θαύματα» : Ισχύει ο,τι και για το προηγούμενο. Εκτός κι αν η κοινωνία πάσχει από αμβλυωπία και προπάντων δεν νιώθει ότι βιώνουμε σήμερα το θαύμα μιας πολιτικής που αναχαίτισε την ύφεση, διευκόλυνε την επανάκαμψη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, περιόρισε δραστικά την ανεργία , την φορολογία και την μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό .

Θαύμα τρίτο : «Θα τρίβετε τα μάτια σας», είπε ο κ. Φλαμπουράρης μιλώντας για την Ανάπτυξη. Βέβαια, λησμόνησε ότι η Ανάπτυξη «ήρθε» από πέρυσι το Πάσχα, όπως διαβεβαίωναν αξιωματούχοι της κυβέρνησης. Αλλά, ας πούμε, ότι καθυστέρησε λίγο στον Προμαχώνα. Με την αξιολόγηση να καθυστερεί δραματικά, την οικονομία να επιβαρύνεται συνεχώς και την κοινωνία να ζει υπο συνθήκες πνιγμού, ποιό θαύμα θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας; Ακόμη κι αν όλα πάνε καλά με την αξιολόγηση και την ποσοτική χαλάρωση, ένα μικρό βήμα θα έχει γίνει και «αγορά» χρόνου από την κυβέρνηση. Τίποτε άλλο.

. Πρόβλεψη: Θα διαλυθεί η Ευρωζώνη, αν δεν τα βρούν ΔΝΤ- Σόιμπλε, ισχυρίστηκε ο υπουργός Επικρατείας… Υπαρκτή η διάσταση θέσεων, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον μια χαρά τα πάνε ΔΝΤ και Ευρωπαίοι. Και εκείνη που πληρώνει τον λογαριασμό είναι η χώρα μας. Προοπτικά, τίποτε δεν αποκλείεται, ούτε η κατάρρευση της  Ευρωζώνης, έτσι που ογκούται ο ευρωσκεπτικισμός και διευρύνεται το χάσμα Βορρά- Νότου. Αλλά ενδεχόμενη κατάρρευση δεν θα οφείλεται στην σύγκρουση ΔΝΤ-Σόιμπλε. Έχουν και οι επιφανειακές προσεγγίσεις το όριό τους.

«Κρατάτε»! Αυτό φώναξε ένας ταξιτζής-« κι ένας άλλος κύριος» παραδίπλα-, όταν αντίκρυσαν τον κ.Φλαμπουράρη. Και επιστράτευσε αυτό το «κρατάτε» ως ένδειξη κοινωνικής αποδοχής και τεκμήριο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση! Ισως πρόκειται για το πιο μελαγχολικό σημείο της συνέντευξής του. Όχι γιατί η κοινή αίσθηση και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια παγερή και εχθρική προς τον ΣΥΡΙΖΑ ​πραγματικότητα, αλλά διότι είναι τραγικό να επιστρατεύεται το περιστασιακό εν για να χαρακτηρίσει το απελπισμένο όλον.

Δεν είναι τυχαίος ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ας αφήσουμε στην άκρη  την εικόνα που δημιούργησε κάποτε  ο φραπές με το καλαμάκι. Η  εικόνα δεν λέει πάντα την αλήθεια και η αισθητική της  δεν προσδιορίζει πάντοτε και επακριβώς έναν άνθρωπο. Ο Φλαμπουράρης έχει μια αξιοπρόσεκτη διαδρομή στην χαμηλών πτήσεων ,πλην εξόχως ενδιαφέρουσα, ανανεωτική Αριστερά, με κορυφαία στιγμή του όταν διαφώνησε και δεν ακολούθησε τον Λεωνίδα Κύρκο στην ΕΑΡ.

Τότε, είχε περιορισμένο ακροατήριο. Σήμερα κυβερνά και έχει βαρύτητα ο λόγος του. Τον ακούει ολόκληρη η χώρα… Ο κόσμος  βιώνει  τα δεινά που έχουν σωρεύσει τα άφρονα χρόνια και τα  στυγερά  Μνημόνια, ένα εκ των οποίων εφαρμόζει ο εν απογνώσει ΣΥΡΙΖΑ. Και κρίνει αυστηρά η κοινωνία. Δεν ανέχεται αγγελικές χορογραφίες ούτε κούφια λόγια  τη στιγμή που  ζεί στην κόλαση.

Με εμφανίσεις του κ.Φλαμπουράρη σαν κι αυτή την τελευταία, η ΝΔ δεν χρειάζεται ούτε τις  τοξικές ατάκες του Άδωνι ούτε τους  Φιλιππικούς  εναντίον της κυβέρνησης. Κι όποιος δεν καταλαβαίνει…»

* Αυθυποβολή:   το να επηρεάζει κάποιος ασυναίσθητα τον εαυτό του με σκέψεις ή επιθυμίες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χωρίς την εντολή ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ στην απολογία του ΣφΥΡΙΖΑ οι ΓΛΑΣΤΡΕΣ του ΕΒΕΔ και των ΦΟΡΕΩΝ η αίθουσα των 50 ατόμων θα ήταν περιπτέρου.

    Μεγάλη ανάπτυξη, στις πτωχεύσεις, στα λουκέτα, στην ανεργία, στα ασφάλιστρα, στους φόρους, στην φτώχια και στα ποσοστά του ΣφΥΡΙΖΑ μόνο έχουμε.

    • ΚΑΝΕΝΑΣ Πρωθυπουργός από τον ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ μέχρι τον ΣΑΜΑΡΆ δεν υπέγραψε το ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ της ΕΛΛΆΔΑΣ. ΜΟΝΟ ο ΤΣΙΠρΑΣ του ΣφΥΡΙΖΑ

      Τα πάντα ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΆ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠρΑ… Οι γιαλατζί αριστεροί, οι χειρότεροι που κυβέρνησαν και ξεπούλησαν τα πάντα στην Ελλάδα.

      • εσύ μάλλον δεν πρέπει να ήσουνα στην Ελλάδα αλλά ήρθες από αλλού. Κάνεις σα να μη ξέρεις ότι την Ελλάδα την κατέστρεψαν, την κατάκλεψαν και θέλουν να το ξανακάνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε κυριολεκτικά καμμένη γη και παλεύει να σώσει πρώτα από όλοα τους φτωχούς ανθρώπους που οι προηγούμενοι πέταξαν στη φωτιά

  2. Με τα τόσα ΨΈΜΑΤΑ που πούλησαν στα ζώα πήραν το κολάι και κοροϊδεύουν και τους εαυτούς τους οι «ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΙ» ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ

    Έφεραν τον πάμπλουτο υπουργό με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ να μας πει πως τα κατάφεραν να διαλύσουν με φόρους και να κάνουν κλέφτες όλους τους Έλληνες. Κανένας πια και λόγω του ασφαλιστικού δεν δίνει απόδειξη που θα του πάρουν το 68%…

    • Ζουν σε εικονική πραγματικότητα οι γιαλατζί φασιστοαριστεροί, αντί να σκίζουν τα μνημόνια ψηφίζουν στα τέσσερα 3ο και 4οπου έρχεται ..

      Αντί να απολογηθούν για τα δύο χρόνια με ΨΈΜΑΤΑ, ΛΑΪΚΙΣΜΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ και ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ πουλάνε ακόμα ψεύτικες ελπίδες πριν πάνε στον αγύριστο.

  3. Αμολήθηκαν στα νησιά οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ για να ξεφουρνίσουν νέες υποσχέσεις τώρα που βλέπουν ότι θα πάνε στον αγύριστο.

    Από το κίνημα των αγανακτισμένων και δεν πληρώνω στην κυβέρνηση του βάλε φόρους, φόρους, φόρους, εισφορές, εισφορές, εισφορές, λουκέτα, λουκέτα, λουκέτα… Αυτά τα μιας χρήσης ανθρωπάκια ψήφισαν κατάργηση του ΕΚΑΣ, αυξημένο ΕΝΦΙΑ, μείωση συντάξεων, επικουρικών, ΕΚΑΣ και ΦΠΑ 24 % στην ΚΑΣΟ ΚΑΙ ΚΆΡΠΑΘΟ..

  4. Από τον ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ μέχρι τον ΣΑΜΑΡΆ κανένας πρωθυπουργός δεν υπέγραψε το ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ της ΕΛΛΆΔΑΣ. ΜΟΝΟ ο ΤΣΙΠρΑΣ του ΣφΥΡΙΖΑ

    29 Ιαν 2017 at 23:01:42 Τα πάντα ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΆ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ, ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠρΑ… Οι γιαλατζί αριστεροί, οι χειρότεροι που κυβέρνησαν και ξεπούλησαν τα πάντα στην Ελλάδα.

  5. Βρε ΣφΥΡΙΖΑκια κοτζάμ υπουργό ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ στην μικρή αίθουσα 50 ατόμων του ΕΒΕΔ και με ΓΛΑΣΤΡΕΣ και ΦΟΡΕΙΣ την γεμίσετε!!!..

    29 Ιαν 2017 at 19:20:00 Εάν βγάλουμε τους εκπροσώπους των φορέων ΜΑΥΡΗ ΜΟΝΑΞΙΑ, θα κάνετε συγκεντρώσεις πάλι στο υπόγειο του Μαριτίνα 30 ατόμων . ΟΛΟΙ μας θέλουμε να μάθουμε για το χρήμα που έχει με την υπουργό επίσης γυναίκα του ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ, οι πιο πλούσιοι μισθωτοί της βουλής. Φυσικά εάν ήταν ένας ΔΕΞΙΟΣ επιχειρηματίας δεν θα λέγαμε ΤΙΠΟΤΑ για αυτόν τον ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…

  6. Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και ο ΣφΥΡΙΖΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΌ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ

    ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ και βάλε, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ της ΤΡΟΪΚΑΣ κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας. Οι δανειστές μας έχουν δικαίωμα παράτασης της σύμβασης… Ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠρΑ, του πρωθυπουργού των δοσίλογων της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΚΤΗΡΙΑ σαν την 80 ΑΤΕ, ΑΚΙΝΗΤΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΜΑΡΙΝΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ( Γιαννάκη Ζερβέ η κατάληψη;;;) , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ, όπως και ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΜΟΝΟ για 40 εκατομμύρια ευρώ για την καρέκλα της εξουσίας. Πράγματι, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ οι γιαλατζί αριστεροί, οι ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ …

  7. Οι εξελίξεις θα διαψεύσουν ορισμένες λεπτομέρειες στο άρθρο, τώρα για τον Φλάμπουρα, είναι ο φραπέ με το καλαμάκι.
    Ωραίο τελείωμα. Το ρητορικό ερώτημα, είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα αν, η ριζοσπαστική αριστερά που έστριψε δεξιά και ξεγυμνώθηκε μία και δύο, θα καταφέρει να αγκυροβολήσει στο κέντρο. Όπως και να το κάνεις οι νεαροί της κυβέρνησης έχουν αριστερές ρίζες.

  8. Συγνωμη , αυτο που εγραψες ειναι Δημοσιογραφικο σχολιο ?? Με ποια ιδιοτητα το γραφεις?? Αυτα παντως -σχολιο και τιτλος σχολιου – δεν ειναι δημοσιογραφια !!!. Αυτα ειναι Κομματικη ανακοινωση της ΝΔ…. Βαζε τουλαχιστον σωστους τιτλους στα σχολια σου !!! ΤΟ ξεφτιλισες τελειως !!!

    • Βρε φασιστοαριστεροί της γιαλατζί αριστεράς με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ, ... κάποιοι ήταν πάντα ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ

      Σας είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι υπάρχουν και αυτοί που γεννήθηκαν σε Δημοκρατικά σπίτια και ότι έμαθαν ακόμα και όταν η εξουσία τους έκανε υποδείξεις να παίρνουν την πένα τους και να παλεύουν για το μεροκάματο. – Αλεξίκακος –

    • ...πονάει κάθε τι που ξεσκεπάζει τους γιαλατζί φασιστοαριστερούς που ούτε τόνους δεν έμαθαν να βάζουν...

      Φυσικά εσύ στη ξάπλα σου, γράφεις μια παπαρολογία και σε πληρώνουμε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι… Όμως που θα πάει με αυτά που ο «ψηλός» προστάτης σας ετοιμάζεται να ψηφίσει στα τέσσερα θα βρεθούν τουλάχιστον τρις που θα θυμηθούν τις αριστερές τους καταβολές και θα σας στείλουν στον αγύριστο. – Αλεξίκακος –

  9. ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 5 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

    Οι 5 δήμαρχοι ψάχνουν λύση σ’ αυτούς που δημιούργησαν ή ανέχτηκαν –με την συναίνεσή τους- το πρόβλημα! Σας θυμίζει το «τυφλός βελόνα γύρευε…;». Καλώς σας το θυμίζει!
    Μήπως είναι… χαζοί οι δήμαρχοι; Όχι βεβαίως! Αντιθέτως, χαζοί είναι εκείνοι οι νησιώτες που τους πιστεύουν και ελπίζουν στις… πρωτοβουλίες τους!
    Ο μόνος πολιτικός Αρχηγός και το μόνο κόμμα που μπορεί να λύσει το πρόβλημα των νησιωτών –και όχι μόνον αυτών- είναι ο Ν. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή! Κι αυτό, όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσουν οι νησιώτες, τόσο καλύτερα γι’ αυτούς!
    (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως… Κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» το ΚΚΕ! Σίγουρα θα γελούσε μια βδομάδα ο «πατερούλης» Στάλιν, αν μπορούσε να τ’ ακούσει!

  10. http://www.ellinofreneianet.gr/radio/radio-shows-2/1441-2017-02-02.html
    Και να παίρνουν μπρος οι
    πυροκροτητές
    και κείνη να σφίγγει
    το φυτίλι στον κόλπο της να
    καθυστερήσει την
    έκρηξη
    να ζήσει ολοκαύτωμα
    Λάμψη!
    ________________________________________
    Εγώ σκυφτός -καθώς μπρούμυτα-
    δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη
    Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου
    χτυπάει την πόρτα του
    αμετάκλητου
    Τυφλώνομαι από το φως του
    Ορώ
    _____

    Πηγή: Τα σεξουαλικά, τολμηρά ποιήματα του Τάσου Κουράκη -Ο νέος υπουργός Παιδείας είναι ποιητής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/189582/ta-sexoyalika-tolmira-poiimata-toy-tasoy-koyraki-o-neos-ypoyrgos-paideias-einai-poiitis#ixzz4XdgcU02H

  11. Αυτή)- Τι είναι ο κόλπος μου;
    (Αυτός)- Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να
    τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα
    (Αυτή)- Σύριγγα, ή σήραγγα;
    (Αυτός)- Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες
    (Αυτή)- Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους;
    (Αυτός)- Όλοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το
    νόστο της μήτρας
    (Αυτή)- Της δικής μου μήτρας;
    (Αυτός)- Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα
    (Αυτή)- Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ ι κ ή μ ο υ μήτρα
    ___________________________________

    Πηγή: Τα σεξουαλικά, τολμηρά ποιήματα του Τάσου Κουράκη -Ο νέος υπουργός Παιδείας είναι ποιητής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/189582/ta-sexoyalika-tolmira-poiimata-toy-tasoy-koyraki-o-neos-ypoyrgos-paideias-einai-poiitis#ixzz4Xdh3afj4

  12. TA ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΠΟΥ ΖΟΥΝ…. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ….ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ….ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ …ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ