ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Εγέρθητι" όλοι... (δεν υπάρχουν Ναζιστές στην Κω) - "Ημιαναύση" & διαλυθείτε ησύχως...


“Εγέρθητι” όλη η χώρα... Καλά ήτανε στον καναπέ...

Ασφαλώς και δεν μπορεί κανένας να πάρει στα σοβαρά. τα ποσοστά που έδωσε τελικά η κάλπη στα κόμματα. Και φυσικά μιλάμε για ποσοστά “της πλάκας”! Ειδικά για τα δύο πρώην μεγάλα τα οποία και μας κατάντησαν χώρα “της πλάκας...” Αν υπολογίσουμε μάλιστα και το γεγονός ότι ένας στους τρεις δεν πήγε να ψηφίσει, καταλαβαίνει κανείς ότι τα ποσοστά τους και η εκλογική τους επιρροή στο εκλογικό σώμα είναι σχεδόν μονοψήφια... Άλλωστε το πόση υπόληψη τους έχει ο κόσμος φαινόταν και φαίνεται ξεκάθαρα, σε κάθε συναναστροφή και συζήτηση με τον κόσμο, καθημερινά.

 

Πάλι τους μπλοφάρανε...

Επόμενο ήταν και οι δημοσκοπικές εταιρίες -για άλλη μια φορά- να αποδειχτούν “φούσκες...” Το είχαμε δει και στις δημοτικές εκλογές πιο καθαρά σε τοπικό επίπεδο. Κάτι αντίστοιχο έγινε τώρα και πανελλαδικά. Ο κόσμος τις πήρε είδηση και είτε τους μπλόφαρε στις απαντήσεις, είτε τους έκλεινε το τηλέφωνο κατάμουτρα και το δείγμα που προέκυπτε στο τέλος κάθε άλλο παρά αντιπροσωπευτικό ήταν. Οπότε οι “οροφές” τόσο της ΝΔ του Αντωνάκη, όσο και του ΠΑΣΟΚ του Βαγγέλα κατέρρευσαν, αφήνοντας “άστεγους” όσους τελικά απέμειναν και δεν την έκαναν από το παράθυρο... (Η αλληλοφαγωμάρα εν τω μεταξύ στο εσωτερικό τους άρχισε, οπότε από δω και πέρα θα πέσει γέλιο... Αν και κανονικά είναι για κλάματα γιατί αυτή είναι η κακοδαιμονίας μας.)

 

Στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου...

Το πλέον ανησυχητικό για μας από το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών δεν είναι ούτε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ούτε ότι θα οδηγηθούμε οσονούπω ξανά σε εκλογές -που είναι ότι χειρότερο για την ούτως ή άλλως κατεστραμμένη οικονομία- και φυσικά το ενδεχόμενο παρατεταμένης αστάθειας και ακυβερνησίας της χώρας. Αυτό που απογοητεύει και διαλύει κάθε ελπίδα, είναι η παντελής έλλειψη συνεννόησης όλων των “μαγαζιών” ή “”παραμάγαζων που έχουν στηθεί σε κάθε πολιτικό χώρο με την πολυδιάσπαση του, χωρίζοντας τους Έλληνες για άλλη μια φορά σε “στρατόπεδα”, όπου κυριαρχούν η διχόνοια και ο αλληλοσπαραγμός. Δυστυχώς σε όλες τις δύσκολες περιστάσεις του έθνους όπως το λέει και ο εθνικός μας ποιητής αυτά τα φαινόμενα δεν τα αποφεύγουμε και προς τα κει πάμε...

 

Αυτή τη φορά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ...”

Το μήνυμα των εκλογών αυτών όσο και αν προσπαθεί κάθε κόμμα να το προσαρμόσει στα μέτρα του, ήταν ξεκάθαρα ψήφος διαμαρτυρίας και καταδίκης των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα και που ψήφισαν το μνημόνιο. Μην τρελαθούμε. Δεν έγινε ξαφνικά η μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών συνειδητοποιημένοι αριστεροί οπαδοί του Μαρξ ή του Λένιν, δίνοντας αθροιστικά γύρω στο 35% στα αριστερά κόμματα. Είναι χαρακτηριστική η εικόνα μιας ηλικιωμένης γνωστής μας κυρίας (που σε προηγούμενες εκλογές είχε ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ αλλά και Νέα Δημοκρατία όταν το πρώτο είχε οδηγηθεί σε σειρά λαθών και ασυνεπειών) η οποία όταν τη συναντήσαμε την Κυριακή έξω από το εκλογικό τμήμα που ψήφιζε μας είπε με αγανάκτηση “αυτή τη φορά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ...” Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και αυτή τη φορά η εικόνα του “καλού παιδιού” Τσίπρα που έπαιξε πολύ καλά επικοινωνιακά όλο το τελευταίο διάστημα μιλώντας με σοβαρότητα στο συντηρητικό ακροατήριο αποσείοντας όλη την προηγούμενη κακή εικόνα των “μπαχαλάκηδων” που σπάνε και ρημάζουν, μέτρησε επίσης καθοριστικά στο να πάρει αυτή τη φορά τη μερίδα του λέοντος από τους δυσαρεστημένους του παραπαίοντος ΠΑΣΟΚ.

 

Ο “μεσαίος χώρος” μετατοπίστηκε αριστερά & δεξιά...

Το ίδιο και με φίλους πάλι από τον λεγόμενο μεσαίο χώρο που έγερνε κάθε φορά την πλάστιγγα προς το ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ (ανάλογα με το ποιο ήθελε να τιμωρήσει) που αυτή τη φορά ταλαντεύθηκαν αν θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ ή Κουβέλη και τελευταία στιγμή όπως μας είπαν, ψήφισαν την Μίκα γιατί τους άρεσε η “ παλικαρίσια αντιμνημονιακή της στάση” όπως και “ο τσαμπουκάς” του Καμμένου. Αν συνυπολογιστεί και το γενικότερο μπάχαλο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό (το οποίο έχουμε εξηγήσει), συν τα δυσαρεστημένα “ορφανά” του Τέλη, τότε το ποσοστό Καμμένου από την άλλη πλευρά, κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί.

 

Δεν υπάρχουν Nαζιστές στην Κω (ούτε καν "γιαλαντζί"...)

Επειδή και τοπικά τα στελέχη της Χρυσής Αυγής οργανώθηκαν και έκαναν πολλή προεκλογική δουλειά στις γειτονιές προκύπτει το εύλογο ερώτημα: Άραγε, όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή (και μιλάμε για την Κω) εκτοξεύοντας το ποσοστό της στο στο 8, 7% (7 παρά κάτι έχει και πανελλαδικά), είναι σώνει και καλά Χουντικοί ή ναζιστές σκινχεντς κλπ; Άλλωστε το βλέπουμε και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις οι περισσότεροι Χρυσαυγίτες είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας με τους οποίους γνωριζόμαστε χρόνια (πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ ή νεοδημοκράτες) και το λένε καθαρά ότι η ψήφος τους είναι “για να ταρακουνηθεί το σάπιο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και του ξεπουλήματος της χώρας.” Από αυτή την άποψη δεν μπορεί να έχεις την απαίτηση στο νέο παιδί που δεν έχει βιώσει Χούντα και φασισμό να μην παρασυρθεί από μια εθνικιστική ρητορεία ή λαϊκίστικα συνθήματα του τύπου “έξω οι ξένοι” ή “κρεμάλα στους πολιτικούς” που για αυτούς φαντάζουν ως “επαναστατικά”. (Ούτε να του πεις κάτσε και διάβασε ιστορία αφού και εκεί δίνεται διαφορετική ερμηνεία από την κάθε πλευρά, αλλά και οι μεγαλύτεροι που έζησαν τέτοιες καταστάσεις έχουν διαφορετικές προσλαμβάνουσες)

Τι χρειάζεται λοιπόν; Καταρχήν σύνεση και ψυχραιμία. Οι ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά. Το όποιο αυγό του φιδιού δεν σπάει με το να συγκρουστείς με τον άλλον με τον οποίο διαφωνείς, (γιατί τότε μπαίνεις στις λογικές που στα λόγια καταδικάζεις), ούτε με τον κόσμο που έριξε ψήφο διαμαρτυρίας προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Οι διαχωριστικές γραμμές θέλουμε δεν θέλουμε μπαίνουν από τις ακολουθούμενες πρακτικές και λειτουργίες κάθε πολιτικού φορέα ξεχωριστά. Το θέμα είναι οι πρακτικές της βίας και της τυφλής σύγκρουσης να μην εξαπλωθούν, εξαλείφοντας τις αιτίες που τις δημιουργούν. Κι εδώ έχουμε ευθύνη όλοι ως τοπική κοινωνία.

 

Θα αναλάβουν ευθύνες ή θα μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες;

Η Αριστερά -συνολικά- είτε πρόκειται για το ΣΥΡΙΖΑ, ()που κινδυνεύει να πάρουν τα μυαλά του “αέρα”, είτε για το ΚΚΕ (που είναι στον κόσμο του), είτε για τη ΔΗΜΑΡ (που επίσης ξεφούσκωσε ή δεν τράβηξε και τόσο), όσο δεν τα βρίσκει μεταξύ της, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος στην παρούσα φάση περιμένει ότι πράγματι έχει δική της ενωτική (και όχι διχαστική) πρόταση διακυβέρνησης, θα αποδειχθεί κατώτερη των ιστορικών περιστάσεων... Το ίδιο ισχύει και συνολικά για το αντι-μνημονιακό μπλοκ (Ανεξάρτητοι Έλληνες κλπ) αν δεν μένει μόνο στα λόγια καθαρά για μικροκομματικά οφέλη. Για τα δύο κόμματα που τιμωρήθηκαν δεν το συζητάμε, δεν θα τους έκανε κακό να παραμείνουν στην αντιπολίτευση μήπως και εξιλεωθούν από τα λάθη των επόμενων... Όσο για το ότι η Κως έμεινε χωρίς Βουλευτή, ήταν ορατό δια γυμνού οφθαλμού από την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ συνολικά ( στην Κω κράτησε εξαιτίας των προσωπικών ψήφων προς τους τέως δύο Βουλευτές) και το έλεγαν με κάθε έκφανση αγωνίας, ακόμα και οι ίδιοι οι Γ. Νικητιάδης και Ν. Ζωίδης στις προεκλογικές συνεντεύξεις τους (ασχέτως του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών από τις δημοτικές εκλογές ο Δ. Κρεμαστινός είχε ανέκαθεν μεγάλη επιρροή και στο βόρειο συγκρότημα).

 

Προς το παρόν “ημιαναύση...”

Για δε τη Χρυσή Αυγή δεν χρειάστηκε καν να ρθει η αυγή της επομένης μέρας, αφού το ίδιο βράδυ της Κυριακής των εκλογών αρκούσε ένα “εγέρθητι” να αποκαλύψει τι κρύβετε πίσω από τα “χάιλ” & τα στρατιωτικά παραγγέλματα... Προς το παρόν (έως τις επόμενες εκλογές δηλαδή για τον Ιούνιο όπως όλα δείχνουν) “ημιαναύση”, “τους ζυγούς λύσατε” και “διαλυθείτε ησύχως...”

 

 • Τελευταία Ενημέρωση: 10/5/2012 6:04:08 πμ
  Λέξεις κλειδιά: εκλογικο αποτελεσμα,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,Χρυση Αυγη,εγερθητι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Aegeanews.gr
$count Σχόλια
 • ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ
  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ10/5/2012 8:08:00 πμ
  ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΡΙΚΗΣ(ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
 • ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ,ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ,ΣΤΗ ΣΙΚΙΝΟ ,ΣΤΗ ΜΗΛΟ
  ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ,ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ,ΣΤΗ ΣΙΚΙΝΟ ,ΣΤΗ ΜΗΛΟ10/5/2012 9:20:00 πμ
  ΠΕΤΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΜΗΛΟ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΤΑΩ ΜΗΛΟ.ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ,ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ,ΣΤΗ ΝΙΟ ,ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΙΤΡΟΛΕΜΟΝΟ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΆΓΙΟ ΛΙΟΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΑΙΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ...
  • ΜΠΟΧΑΛΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ
   ΜΠΟΧΑΛΕ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ15/5/2012 2:32:00 μμ
   Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΠΟΧΑΛΕ.ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ IQ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.Η ΛΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ.ΑΝΤΕ ΜΠΟΧΑΛΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.
 • καλα
  καλα10/5/2012 3:27:00 μμ
  αυτο με τον Τσαν ειναι κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχ αχαχαχα!!!!!! το καλυτερο, μακραν! βρε, τι ψιλο γαζι δουλεμα εχει πεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστουμε Μιχαλολιακο! (sic)
 • άλλα κ άλλα
  άλλα κ άλλα10/5/2012 3:29:00 μμ
  Ωραίο φίλε το άρθρο σου αλλά εξήγησε μου και για τον ξενοδόχο που προτήμα να έχει αλλοδάπους με μικρότερα μεροκάματα αντί για Έλληνες αλλά το παίζει ακροδεξιός και ψήθιζει χρυσά αυγά;
 • ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
  ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ10/5/2012 4:22:00 μμ
  ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΛΑΜΠΛΑΡΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ..ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!
  • ΠΡΟΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΠΑΠΑΡ
   ΠΡΟΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΠΑΠΑΡ10/5/2012 9:47:00 μμ
   ΡΕ ΠΑΠΑΡΔΕΛΛΑ ΨΕΥΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΕ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ , ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΒΟΔΙ , Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ , ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ..
   • ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ12/5/2012 3:23:00 μμ
    ΠΡΟΣ ΜΑKΑΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΛΙΟ.... ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΔΕΝ ΣΕ .... ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ....
 • CHRIS
  CHRIS10/5/2012 4:45:00 μμ
  SWSTH H TOPO8ETHSH....EINAI H TELEYTAIA MAS ELPIDA
 • ΑΝΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
  ΑΝΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ10/5/2012 9:49:00 μμ
  ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ,ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ
 • Εγερθητ(ω) και αντε γεια!
  Εγερθητ(ω) και αντε γεια! 12/5/2012 3:02:00 μμ
  http://tvxs.gr/news/ellada/ierapetra-mathitria-kataggellei-gia-biasmo-ton-arxigo-tis-xrysis-aygis http://tvxs.gr/news/ελλάδα/συνελήφθη-για-διπλή-δολοφονία-υποψήφιος-της-χρυσής-αυγής Ξερω, ξερω... Ειμαι γκεΪ κουμμουνιστης ανθελληνας με ροπη προς το οπισθογλεντι με αλλοδαπους! Σ'εβγαλα απο τον κοπο να γραψεις! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
 • XRYSAYGITES=
  XRYSAYGITES=13/5/2012 12:55:00 πμ
  O KALYTEROS EXEI SKOTOSEI THN MANA TOY...
 • ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣΚΡΙΣΗΣ
  ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣΚΡΙΣΗΣ13/5/2012 9:20:00 μμ
  ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ,ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΑΜ (ΟΜΠΑΜΑ)ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ (ΒΛΕΠΕ ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΜΟΤΟΡΣ).ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
 • ΗΞΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ
  ΗΞΞΑΦΝΙΚΑ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ13/5/2012 9:34:00 μμ
  ΟΛΗ Η ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.Η ΕΥΡΩΠΛΗΞΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΥΡΩΦΛΥΑΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΄΄ΔΟΥΛΕΙΑ΄΄ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
 • ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ
  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ13/5/2012 9:38:00 μμ
  ΑΛΛΑ Η ΕΡΓΑΤΟ-ΛΑΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ.
 • 11ΜΑΗ 2012
  11ΜΑΗ 201214/5/2012 7:57:00 πμ
  Η ΔΕΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΥΨΟΣ ΙΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Ο ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
 • ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ
  ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ 14/5/2012 8:12:00 πμ
  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ΄΄ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΟΥΣ. ΟΙ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ Η΄ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΄΄Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΠΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΟΧΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ΄΄.ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ Β Π.ΠΟΛΕΜΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΄΄ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ
 • ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ
  ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ 14/5/2012 8:24:00 πμ
  ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ΄΄.Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΣ,ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΙΣΧΥΡΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΓΑΤΙΣΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ.Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΄΄ΚΥΡΙΟΣ΄΄ΗΤΑΝ ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ UBC,ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΝ ΤΟΥ ΤΙΣΕΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΣΕΝ.ΑΠΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ CSSC,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΕΡΓΑΤΕΣ
 • ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΑΟΥΣΒΙΤΣ.
  ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΑΟΥΣΒΙΤΣ.14/5/2012 8:31:00 πμ
  ΣΤΗ CSSC ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ IG - FARBEN. ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1943 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ 1944 ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ,ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.
 • ΚΑΙ Ο ΒΟΝΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ 13-14/02/1945
  ΚΑΙ Ο ΒΟΝΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ 13-14/02/194514/5/2012 8:54:00 πμ
  1.600 ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ 400.000 ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ 35.000 ΠΟΛΙΤΕΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Η΄ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ.ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ 175.000 ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΑ,ΕΚΗΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΑ Η ΔΥΤΙΚΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΥΤΗ
 • ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ
  ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ 14/5/2012 9:09:00 πμ
  ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΣΑ Η΄ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ Η΄ΟΤΙΕΙΧΕ ΒΙΟΜΗΧΝΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣΗ΄ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ.ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ 25/02/2005 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΄΄ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΣ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ Η΄ΑΛΛΟΥ ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΗ ΄΄ΓΚΑΟΥΛΑΙΤΕΡ΄΄ΜΟΥΤΣΜΑΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ Ο ΦΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΄΄ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΙΑΣ
 • ΤΡΙΧΑΣ'',ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΕΓΙΝΑΝ
  ΤΡΙΧΑΣ'',ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΕΓΙΝΑΝ14/5/2012 9:13:00 πμ
  ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ΄΄. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΑΥΝΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ... ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ.
 • ΄΄Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ''ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ
  ΄΄Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ''ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ14/5/2012 9:41:00 πμ
  Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΜΠΕΡ ΑΠ΄ΤΟΝ ΒΟΡΙΑ ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑ,ΚΑΝΕΙ ΦΤΕΡΑ, ΜΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ. ΄΄ΔΩΣΕ ΚΥΡΑ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΜΑΚΡΥ ΠΑΝ΄ΑΠΟ ΛΙΜΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ΄΄. ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ,ΦΡΙΧΤΗ ΦΩΝΗ ΄΄ΚΡΥΓΤΗΤΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΔΡΑΠΕΤΗ''
 • ΄΄ΦΟΝΙΑΣ ΣΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
  ΄΄ΦΟΝΙΑΣ ΣΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 14/5/2012 9:45:00 πμ
  ΘΕΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΩ ΕΦΥΓΑ ΑΠ΄ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ΄΄. Α ΤΙ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΡΗΜΙΑ ΣΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΛΝΤ ΜΠΡΕΧΤ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΣ-ΕΣ, ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ.
 • ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΤΟ ΝΤΕΣΠΑΡΑΝΤΟ,ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΚΑΤΑΓΩΓ
  ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΤΟ ΝΤΕΣΠΑΡΑΝΤΟ,ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΚΑΤΑΓΩΓ14/5/2012 10:12:00 πμ
  ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗΣ ΚΑΘΌΛΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΦΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ,ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΕΣΤΑΤΗ ΘΕΣΗ ,ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ,ΤΟΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ,ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ,ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΧΩΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ... ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
  • ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ...
   ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ...15/5/2012 2:03:00 μμ
   ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣΤΗΝ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ, ΣΤΗΣ ΠΟΥΝΤΑΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, 60 ΚΑΡΑΒΙΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ,ΚΑΙ 62 ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ, ΓΕΜΙΣΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΡΜΙΑ...
 • ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΑ ΜΕΛΠΩ ΑΞΙΩΤΗ
  ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΣΑ ΜΕΛΠΩ ΑΞΙΩΤΗ14/5/2012 11:08:00 πμ
  ΄΄ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΤΟ ΕΣΠΕΡΑΝΤΟ.ΕΚΕΙΝΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ,ΚΙΝΕΖΟΣ Η΄ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ. ΔΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΥΞΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.ΠΟΥ ΜΙΛΙΕΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ΄΄.
 • ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ
  ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ15/5/2012 9:41:00 πμ
  ΔΙΕΘΝΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ 3% ΩΣΠΟΥ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΤΑΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ.
 • Μποχαλομάχος Χρυσαυγίτης
  Μποχαλομάχος Χρυσαυγίτης15/5/2012 2:29:00 μμ
  Αλήθεια μποχαλόμουτρα πόσο δημοκρατικό είναι να αγνοούν επιδεικτικά 440χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφόρους,τόσο τα κανάλια, όσο και οι κομματάρχες;Γιατί να ντρέπεται αυτός που ψήφισε Χ.Α και να μη ντρέπεται αυτός που έβαλε στο κοινοβούλιο τον ανθέλληνα Τατσόπουλο που είχει το θράσος να προσβάλλει τον ήρωα του Έθνους;Το Γέρο του Μωριά;Γιατί δεν ντρέπονται εκείνοι που έβαλαν στη Βουλή την ανθέλληνα Ρεπούση,που ανέφερε τη σφαγή της Σμύρνης σαν «συνωστισμό»;Ο εφιάλτης τους είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πάνω από 10%.
 • ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ,ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΡΙΖΟΜΕΝΩΝΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Τ
  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ,Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ,ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΞΕΡΙΖΟΜΕΝΩΝΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Τ16/5/2012 8:23:00 πμ
  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΓΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ,ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟΥΣ ΄΄ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ΄΄ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ,ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ,ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ,ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ-ΦΑΣΙΣΜΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ;Η ΜΟΝΗ ΄΄ΣΧΕΣΗ΄΄ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ, Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ.
 • ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ,΄΄ΕΚ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΧΟΜΕΝ ΜΙΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑΝ,ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ΄΄
  ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ,΄΄ΕΚ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΧΟΜΕΝ ΜΙΑΝ ΑΠΩΛΕΙΑΝ,ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟ΄΄16/5/2012 8:49:00 πμ
  ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΄΄ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ΄΄. ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΞ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΄΄ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ... ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ.ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ.ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.
 • ΄΄ΕΙΠΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ .
  ΄΄ΕΙΠΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ .16/5/2012 8:55:00 πμ
  ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΑΝ ΤΡΟΦΗ,ΣΤΕΓΗ .ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΥ ΘΗΤΕΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΩ ,ΣΑΝ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ.ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙ;ΑΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ΄΄.
 • ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΓΟΥ 3ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ΄΄
  ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΄΄ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΓΟΥ 3ης ΒΑΘΜΙΔΑΣ΄΄16/5/2012 9:46:00 πμ
  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΡΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΄΄ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΛΠ΄΄ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ...ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΧΙΤΩΝ ,ΕΣΤΗΝΕ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝΕ ΤΟ...ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ,ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
 • ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ,ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ
  ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ,ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ 16/5/2012 10:08:00 πμ
  ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΕΡΓΩΔΗ΄΄ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΑΝ΄΄ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ΄΄ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ.ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ΄΄ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ΄΄ΤΥΠΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ.
 • ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
  ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 16/5/2012 11:13:00 πμ
  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΗ,ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΠΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.Η ΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΄΄ΚΡΑΤΙΚΩΝ΄΄(ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ),ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΄΄ΣΤΑΘΟΥΝ΄΄,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ
 • ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ
  ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ16/5/2012 11:26:00 πμ
  ΣΤΕΓΗ,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΡΟΝΟΙΑ,ΑΝΑΨΥΧΗ; ΚΛΠ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΄΄ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΄΄.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ,Η ΣΥΜΠΛΕΞΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ,ΜΕ ΜΕΣΗ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ 4%,ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2% ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΥΠΕΡΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ
 • ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΄΄ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΄΄
  ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΄΄ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΄΄16/5/2012 11:39:00 πμ
  ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ,ΠΙΟ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΕΙΣΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ,ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΙΟ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΧΡΩΜΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ,ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΟΞΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΕΓΓΥΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ
 • ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.
  ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.16/5/2012 11:52:00 πμ
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ''ΔΟΥΛΕΙΑ΄΄ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΟΙ ΔΙΑΓΚΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ.ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄ΦΑΓΩΜΑ΄΄,ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ,ΤΟ ΄΄ΚΟΥΡΕΜΑ ΄΄ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΑΕΙ-ΤΕΙ,ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΛΠ.
 • OI ΦΟΡΟΙ ''PECUNIA NON OLET''
  OI ΦΟΡΟΙ ''PECUNIA NON OLET''16/5/2012 1:10:00 μμ
  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ''ΚΙΝΗΤΡΑ΄΄ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΥΣ(ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ).ΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ.ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΑΜΕΣΟΥΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 400%.ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ
 • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ
  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ16/5/2012 1:20:00 μμ
  ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ - ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ.Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΤΑΝ
 • ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.
  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.16/5/2012 1:27:00 μμ
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ,ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΕ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΄΄ΓΥΨΟ΄΄,ΒΛΕΠΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.
 • ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ16/5/2012 1:46:00 μμ
  ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 556,5%. ΕΝΩ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ,ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ,ΟΙ ΕΒΕ ,ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΟΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ (ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 430% ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 470%.ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΥΨΗΛΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΡΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ
 • ΔΙΕΥΡΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ.
  ΔΙΕΥΡΥΝΘΗΚΑΝ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ.16/5/2012 2:00:00 μμ
  ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΩΣΕ,ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΒΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Η΄ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ.ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΄΄ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ΄΄( ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ) ΑΥΥΞΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 261%.
 • ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ 16/5/2012 2:08:00 μμ
  ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΙΧΤΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ
 • ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
  ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.16/5/2012 2:25:00 μμ
  ΕΜΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΚΑΤΑ 37% ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΑΝΕΡΓΙΑΣ Η΄ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 1.000.000 ΤΟ ΜΗΝΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ,ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΟΡΟ Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ,Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ,ΑΝΕΡΓΟΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΕΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΕΧΩΝ.
 • ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ16/5/2012 2:34:00 μμ
  ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΆΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΄΄ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ.
 • 16 ΜΑΗ 1948
  16 ΜΑΗ 194817/5/2012 7:38:00 πμ
  Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΖΩΡΤΖ ΠΟΛΚ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΄΄ΣΤΗΘΗΚΕ ΄΄ΤΟΤΕ ΚΗΡΥΧΤΗΚΑΝ ΕΝΟΧΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΔΟΛΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΚ ,Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Ο ΣΤΑΚΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1998 ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ,ΦΩΝΑΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟΣ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΚ,ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ17/5/2012 7:48:00 πμ
  ΄΄ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ΄΄ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤ ΠΟΛΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ .ΚΙ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΕ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ... Ο ΤΖΩΡΤ ΠΟΛΚ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ
 • ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 17/5/2012 8:00:00 πμ
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΣΕ ,ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΡΧΕΙΟΦΥΛΑΚΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΖΟΡΤΖΤΑΟΥΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΧΑΣΕ Η΄ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΛΚ.
 • ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ
  ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ17/5/2012 9:33:00 πμ
  ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΝΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΜΠΡΕΙΒΙΚ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥΣ.
Γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης
Όνομα Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Σχόλιο (Γράψτε το μήνυμά σας μέχρι 500 χαρακτήρες)Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ