ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΝΔ βάζει στο ψηφοδέλτιο Μ. Τριανταφυλλοπούλου από Κω & Γ. Βαγγέλη από Λέρο (μεταγραφή από ψηφοδέλτιο Καμμένου!)

ΔΕΙΤΕ το δελτίο τύπου της ΝΔ για τις προσχωρήσεις στελεχών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΛΩΝ & ΛΑΟΣ και τη δήλωση του Γ. Βαγγέλη...

Όλα για όλα παίζονται στη μάχη για τις νέες εκλογές στις 17 Ιούνη.

Η ΝΔ εντάσσοντας στο ψηφοδέλτιο της την γνωστή επιχειρηματία Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου για να καλύψει το μεγάλο κενό υποψηφίου από Κω που της κόστισε αρκετά στις τελευταίες εκλογές, αλλά και του εφοριακού Γιάννη Βαγγέλη εκ μεταγραφής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (είχε πάρει γύρω στους 1.900 σταυρούς στις τελευταίες εκλογές), από Λέρο, επιχειρεί να κάνει τη διαφορά στα Δωδεκάνησα.

Σημειωτέον ότι η είδηση επιβεβαιώνεται πλήρως από το περιβάλλον και των δύο νέων υποψηφίων του κόμματος.

 Εκεί που δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις είναι στο ποιοι μένουν εκτός και που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ο πέμπτος του ψηφοδελτίου στις τελευταίες εκλογές Αντιδήμαρχος Ρόδου (με το ψηφοδέλτιο Κουσουρνά _ΠΑΣΟΚ Στράτος Καρίκης ο οποίος είχε πάρει γύρω στους 3.700 σταυρούς) και ο έκτος (του ψηφοδελτίου) υποψήφιος από Λέρο, Δημοσιογράφος Παντελής Μαραβέλιας, ο οποίος είχε πάρει γύρω στους 2.700 σταυρούς.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν τέσσερα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και δύο στελέχη του ΛΑΟΣ.

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσων, ο κ. Σπύρος Ρομποτής, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθηνών, ο κ. Παύλος Σαράκης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθηνών και ο κ. Νίκος Χιδίρογλου, δημοσιογράφος.

Από τον ΛΑΟΣ είναι ο κ. Χρήστος Μακρίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Πέλλας και η κ. Ολυμπία Αντύπα, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Ζωγράφου.

 

Ο κ. Ιωάννης Βαγγέλης, για την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χώρα, με συνέπεια, υποχρεούται να συνεχίσει το δρόμο της Ευρώπης, της αλλαγής και της αλληλεγγύης, αντιμετωπίζοντας μέσα στην οικογένεια αυτή τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διασφαλίσει την πορεία αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία, θεωρώ πατριωτική μου υποχρέωση να συστρατευτώ και να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα αυτό.

Επιπλέον, θέλω να τονίσω ότι τα ασαφή και λαϊκίστικα προγράμματα των δήθεν αντιμνημονιακών και δήθεν λαϊκών κομμάτων είναι αντίθετα με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας .

Είμαι βέβαιος, ότι όλοι μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά  μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

Ο κ. Σπύρος Ρομποτής, για την προσχώρηση του στη Νέα Δημοκρατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στις επικείμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου, το διακύβευμα δεν είναι άλλο από τη διατήρηση ή μη της ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, καλούμαστε να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε η χώρα μας να εξακολουθήσει να κινείται στην τροχιά της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ή αν θέλουμε να βρεθεί εκτός αυτής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Για πρώτη φορά, απειλείται πραγματικά ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της πατρίδας μας και αμφισβητούνται όλες οι κατακτήσεις και τα οφέλη αυτής της πολυετούς εθνικής προσπάθειας από πολιτικές δυνάμεις που εκφράζουν απόψεις ανεύθυνες, αντιφάσκουσες, κενές περιεχομένου και πρακτικά ανεφάρμοστες, άρα ιδιαίτερα επικίνδυνες για τη χώρα στην κρισιμότατη αυτή συγκυρία.

Επειδή, είναι επιτακτική ανάγκη, να συγκροτηθεί εδώ και τώρα, ένα αρραγές φιλοευρωπαϊκό μέτωπο, με κεντροδεξιά αιχμή, ενιαίο και ισχυρό, προκειμένου αφενός να υπερνικήσει τις αντιευρωπαϊκές φωνές που απειλούν τη χώρα με οικονομικό και πολιτικό αποκλεισμό και την οδηγούν στη διεθνή απομόνωση, αφετέρου να διεκδικήσει, πιεστικά και ανυποχώρητα, την αναθεώρηση των όρων της οικονομικής στήριξης της Ελλάδας, την αποκατάσταση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και την επανάκτηση της ισότιμης θέσης της πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επειδή αισθάνομαι το βάρος της ατομικής ευθύνης για τις εξελίξεις, εν όψει των ιστορικών αυτών στιγμών, επιλέγω να κάνω ένα βήμα μπροστά.

Δηλώνω παρών στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, διαθέτω τις δυνάμεις μου στη συγκρότηση αυτού του εθνικού μετώπου και καλώ τους Έλληνες πολίτες να συστρατευθούν, για να αποτρέψουμε τον εκτροχιασμό της χώρας, που υποθάλπουν άλλες πολιτικές δυνάμεις κατ’ επίφαση φιλοευρωπαϊκές».

 

1


 • Τελευταία Ενημέρωση: 29/5/2012 1:29:42 μμ
  Λέξεις κλειδιά: Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου,Γιάννης Βαγγέλης,ψηφοδελτιο ΝΔ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Aegeanews.gr
$count Σχόλια
 • χαχαχα
  χαχαχα27/5/2012 11:32:00 μμ
  φερτε και τον παυλιδη να κλεισει το καρε
  • ο Παυλίδης
   ο Παυλίδης28/5/2012 12:50:00 πμ
   δεν έχει χρόνο για τέτοια. Τώρα είναι ένας απλός σοβαντζής . φτιάχνει το ερειπωμένο Διεθνές Ιπποκρατικό Κέντρο. Μια ζωή ,κοινωνική προσφορά και ψέμα με το τσουβάλι.
  • ΠΡΟΣ ΚΙΑΡΗ
   ΠΡΟΣ ΚΙΑΡΗ28/5/2012 6:35:00 μμ
   ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.ΕΙΝΑ ΣΑΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 46 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΟΤΙ ΟΜΩΣ Κ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Ο Ρ Α Μ Α.
 • BEST CHOISE
  BEST CHOISE27/5/2012 11:39:00 μμ
  Η καλύτερη επιλογή, γυναίκα άξια, δυναμική, έντιμη. Τέτοιους χαρισματικούς ανθρώπους χρειάζεται ο πολιτικός χώρος -μήπως και καθαρίσει!
  • εγώ λέω
   εγώ λέω28/5/2012 12:40:00 πμ
   πες μου το πολιτικό σου χώρο, να σου πω ποιός/ά ΕΙΣΑΙ !! Δείτε τους συγκάτοικους της κυρίας στο ΑΓΝΟ αυτό κόμμα και αν δεν κάνετε εμετό !!!! Η Ν.Δ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΤΗ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΙΑ ΓΡΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ .
  • πάνω απ'όλα
   πάνω απ'όλα 28/5/2012 1:15:00 πμ
   η....Παρτίςςςςςςς
 • ρε παιδιάααααα!!!!!
  ρε παιδιάααααα!!!!!28/5/2012 12:03:00 πμ
  δεν ΑΝΤΕΧΩ να ακούω οτι υπάρχει ΑΚΟΜΑ στον πολιτικό χάρτη το κόμμα Ν.Δ, αυτό της super ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΤΟ. ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ !!!
 • emeis ti ftaime gia thn kolotoumpa!!!!
  emeis ti ftaime gia thn kolotoumpa!!!!28/5/2012 12:12:00 πμ
  kala ... ton psifisame kiolas megalos kolotoumpas!!!
 • dsa
  dsa28/5/2012 12:14:00 πμ
  ανηθικο ανεντιμο αν δεχτουν τις θεσεις.......Δεν φτιαχνει αυτο το κομμα
 • afierwmeno!!!!!
  afierwmeno!!!!!28/5/2012 12:15:00 πμ
  den 8a sas prodoso pote !!!!!!megale kolotoumpa
 • KRIMA
  KRIMA28/5/2012 12:33:00 πμ
  DEN EXEIS MPESA NTROPH KWLOTOYMPA...RE EXAFANISTE TOYS LAMOYS EPITELOUS
 • Αξιοι
  Αξιοι28/5/2012 12:43:00 πμ
  και με πλάτες όμως νααααααααααααααααααααααααααααααααααα
  • ....
   ....28/5/2012 1:04:00 πμ
   .... Πάνω απ όλα η.... παρτίς !!
   • ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ
    ΠΟΛΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΦΤΕΙ28/5/2012 1:14:00 πμ
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ..... ?
 • ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
  ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ28/5/2012 7:26:00 πμ
  ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ? ΤΙΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η' ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΥΡΙΤΣΕΣ ΥΠΗΡΞΑΤΕ????? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ......
  • συμφωνωωωωωώ
   συμφωνωωωωωώ29/5/2012 1:15:00 πμ
   και επαυξάνω : ψηφίστε κα Μαίρη για ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
 • ΜΠΡΑΒΟ
  ΜΠΡΑΒΟ28/5/2012 7:34:00 πμ
  ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΝΔ.
 • ........................
  ........................28/5/2012 7:34:00 πμ
  αξια εκπροσωπος για την κω. μπραβο μαιρη.
 • ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
  ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ28/5/2012 7:44:00 πμ
  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ. ΑΞΙΑ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ,ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΟΥ.Η ΚΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ..
  • τι μπορεί ?
   τι μπορεί ?29/5/2012 1:39:00 πμ
   μπορεί η Κως να κάνει την Ελλάδα...Σαμο..νί
 • .............................
  .............................28/5/2012 8:27:00 πμ
  αυτός ο Παππάς έβγαλε τον Παντελάκο και έβαλε τη Μαιρούλα. ΑΧ βρε Γιάννη κι ύστρερα μας λες πως είσαι τσικό. Άλλα λένε οι πράξεις σου....Περίμενε και θα δεις σε επόμενες εκλογές που θα πας.....εκει που θα σε στείλει ο λαός. ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
 • ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ
  ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ 28/5/2012 8:39:00 πμ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΙ ΑΥΓΗ...ΕΕΕΕΕ ΠΟΥ...ΔΕΝ ΜΙΛΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ
 • πρωην νδ
  πρωην νδ28/5/2012 9:40:00 πμ
  και γω ψηφιζα νδ. αλλα τωρα που βλεπω ντορα-παυλιδη-μανουση, ολους μαζι να αγωνιζονται για την διατηρηση των <<κεκτημενων>> εγω παω για <<συριζα>> εκ του ασφαλους για να διατηρησω τα δικα μου κεκτημενα, που ειναι <<τιποτα>>. τι εχω να χασω; την δευτερα με νδ θα μας ερθουν δεκα μπιλιετακια φορων που δεν εχω να πληρωσω. με συριζα επισης. απλα μαυτους ελπιζω να παλεψουν για ψιλοαλλαγη του επαρατου μνημονιου.
  • κι γω Ν.Δ
   κι γω Ν.Δ29/5/2012 1:42:00 πμ
   ψήφιζα αλλά τώρα με διάβασε ένας παπάς και νοιώθω πολύ καλύτερα.
 • τριανταφυλλοπουλου-αλκηβιαδης
  τριανταφυλλοπουλου-αλκηβιαδης28/5/2012 9:44:00 πμ
  τωρα τι θα ψηφισει ο κυριτσης; δεν θα σπρωξει λιγο την συνεργατιδα του; αλκηβιαδη τι λες; που εισαι; σε ξεχασαμε. ετρεχες και συ κακομοιρε και τωρα σε προσπερασανε τα τσιρακια του κυριτση. εγω ειμαι νεοδημοκρατης. αλλα με οσα βλεπω:<< ΣΥΡΙΖΑ >>........
 • προς νδ
  προς νδ28/5/2012 9:46:00 πμ
  τι λεει το προγραμμα σασ για τα λυματα των ξενοδοχειων; τωρα που θα ειστε στην εξουσια, θα τα λιγοστεψετε η θα τα αυξησετε;;;;;;;;;;;;
 • ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ
  ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ28/5/2012 10:34:00 πμ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ; ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΔΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!
 • κυριε βαγγελη
  κυριε βαγγελη28/5/2012 10:38:00 πμ
  δεν κανεις για πολιτικος...δεν γινετε ακομα δεν αρχισες να κανεις κωλοτουμπες..απο τον Καμμενο στον κομανετσι με εντελως διαφορετικη φιλοσοφια..δειχνεις καθαρα και ξαστερα οτι σε ενδιαφερει η καρεκλα και η μασα...γιαυτο ευχομε να πας απο εκει που ηρθες
 • ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
  ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ28/5/2012 10:40:00 πμ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨηΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ´ΕΠΙΤΗΧΗΜΕΝΗ ´ ΚΥΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ??
 • ΠΡΟΣ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ
  ΠΡΟΣ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ28/5/2012 10:53:00 πμ
  ΕΙΜΑΙ ΝΔ.....Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΔ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΡΩΣΕ ΠΟΤΕ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ(ΝΤΟΡΑ)...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΝΩΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ....ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΙΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΟΒΑΤΖΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΣΤΟ ΣΙΡΙΖΑ(ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΩΤ. ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ)....ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΝΔ...ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ...ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΝΔ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ.
 • ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ
  ΠΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ28/5/2012 10:56:00 πμ
  ΜΥΡΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.
 • ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΩ
  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΩ 28/5/2012 10:57:00 πμ
  ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΧΙ.
 • ΟΦΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ
  ΟΦΑ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ28/5/2012 11:01:00 πμ
  ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • ΠΡΟΣ ..ΜΑΦΙΟΖΟ...πρωην νδ
  ΠΡΟΣ ..ΜΑΦΙΟΖΟ...πρωην νδ28/5/2012 11:47:00 πμ
  ρε παρεα μασαει η κατσικα ταραμα....σκεφτικες και τον αλκηβιαδη τρομαρασου...για κανεναν πεθαμενο εχεις να μας πεις κατι...ΟΣΟ... ΝΔ ....ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.καληνυχτα πρωην νδ.
  • ΠΡΟΣ ΜΑΦΙΑΖΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ
   ΠΡΟΣ ΜΑΦΙΑΖΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ28/5/2012 2:33:00 μμ
   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.. ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΠΕΦΤΕ Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟ ΗΤΑΝ.. ΚΑΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΦΕΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΕ 5 ΛΑΜΟΓΙΑ 2 ΓΡΙΕΣ 3 ΓΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ..
 • προς παρτακηδεςνεοδημοκρατες
  προς παρτακηδεςνεοδημοκρατες28/5/2012 12:31:00 μμ
  βρε που την ειδατε την τριανταφυλοπουλου στην ΝΔ? Σε ποιους αγωνες? Μαλλον αγωνιζοσασταν μαζι για να βγαλετε δημαρχο τον χρησμενο του Πασοκ. Α ρε ταλαιπωρη ΝΔ πως σε καταντησανε οι πουλημενοι!
 • ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ28/5/2012 1:56:00 μμ
  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ...ΦΙΛΕ ΜΟΥ ...0+0=0 ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ.
 • προς προς μαφιοζο...πρωην νδ
  προς προς μαφιοζο...πρωην νδ28/5/2012 2:02:00 μμ
  βρε συμφεροντολογοι ψευτονεοδημοκρατες εγω εχω ενα μονο να σας πω σαν αριστερος. Ειχατε πολλους σαν τον αλκηβιαδη στο κομα σας?ξερετε ποσες φορες ειχαμε πει τι δουλεια εχει αυτος με τη νδ και οτι βρισκεται σε λαθος κομα? εφυγε και να η καταντια σας! 14 της εκατο
 • ======ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ========
  ======ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ========28/5/2012 2:02:00 μμ
  ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΘΕΣΗ ===ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ====ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.....ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΕΤΟΥΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΑΧΑΝΑΚΙΑ.
 • άλλα κ άλλα
  άλλα κ άλλα28/5/2012 2:07:00 μμ
  κανένα μπράβο σε αυτούς που συνεργάζονται με δοσυλογούς που όνειρο τους είναι να κάνουν την Ελλάδα μια αποικιοκρατούμενη χώρα
 • ΦΙΛΕ ..ΠΡΩΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΛΛΑ....
  ΦΙΛΕ ..ΠΡΩΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Κ ΑΛΛΑ....28/5/2012 2:29:00 μμ
  ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΙ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ...ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΟ 11%...ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕ...ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΕΜΟΣ.
 • ΜΠΡΑΒΟ
  ΜΠΡΑΒΟ28/5/2012 2:53:00 μμ
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΝΔ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ....
 • ΔΙΑΜΑΝΤΉ ΜΗΝ ΤΟΥς ΑΚΟΥΣ
  ΔΙΑΜΑΝΤΉ ΜΗΝ ΤΟΥς ΑΚΟΥΣ28/5/2012 2:57:00 μμ
  Να χαίρεται Η Συγγρού το μπουρ.......λο της την τοπική Νδ ψηφίσαμε στις 6 Μαίου με βαριά καρδιά Αλλά τώρα θα είμαστε και μαλ......κες άμα ψηφίσουμε αφού τα σκ.....τά τα τοπικά σκάτ....ΣΑΝ τη ΝΔ (ΤΑ ΚΏΤΙΚΑ)
 • ολοι εισαστε καρακιοζακια με οσα λετε
  ολοι εισαστε καρακιοζακια με οσα λετε28/5/2012 2:58:00 μμ
  ποι πουλησαν τον αλκιβιαδη?????οι δικοιγοροι που στηριξαν καισερλη.
 • προς φιλε... και αλλα και αλλα
  προς φιλε... και αλλα και αλλα28/5/2012 2:59:00 μμ
  που ειναι ο κυριτσης σου ή ο καισαρλης σου να κανουν αγωνα για τη νδ?
 • ?/////?////??
  ?/////?////??28/5/2012 3:04:00 μμ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ.ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ......ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....
 • προς τσιρακι παυλιδη 41
  προς τσιρακι παυλιδη 4128/5/2012 3:14:00 μμ
  ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ και ξερω ψομι....οχι σαν και σενα φιδακι που σερνεσαι απο εδω και απο εκει.
 • ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ
  ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ28/5/2012 3:22:00 μμ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!! ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΑΙΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.......
 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ28/5/2012 3:33:00 μμ
  ΜΙΑ Κ Υ Ρ Ι Α ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ.....ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ........
  • ΜΙΑ ΦΙΛΗ
   ΜΙΑ ΦΙΛΗ28/5/2012 5:40:00 μμ
   ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΠΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
 • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ28/5/2012 3:41:00 μμ
  ΑΡΧΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
 • Κεφαλος
  Κεφαλος28/5/2012 3:51:00 μμ
  καλλίτερα να μαζέψoυν τους πακιστανους να τους ψηφίσουν!!
 • προς προς τσιρακι παυλιδη 41
  προς προς τσιρακι παυλιδη 4128/5/2012 3:52:00 μμ
  φιδακι που σερνεσαι εισαι εσυ ο γιαλατζι νεοδημακρατακης κυριτσοκαισαρλακης που τοχεις διπορτο και σταματα πια να βλεπεις τον παυλιδη και στον υπνο και στον ξυπνιο σου.Αν θελεις να μαθεις εγω ημουνα πασοκ και ψηφιζα νδ λογω του αλκηβιαδη γιαυτο και επι αλκηβιαδη η νδ πηγε στο43% που δεν προκειται ποτε να το ξαναδητε.Στο 11% τη νδ την πηγατε εσεις με τα πουληματα σας
 • ΠΡΟΣ τσιρακι αλκηβιαδη
  ΠΡΟΣ τσιρακι αλκηβιαδη28/5/2012 4:34:00 μμ
  ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΕ-ΓΚΕΣ..ΧΑΧΑΧΑ Ο ΑΛΛΚΗΒΙΑΔΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΟ 43% ΧΑΧΑΧΑ ΑΣΤΟ ΦΙΛΕ ΤΟΚΑΨΕΣ...νομιζα οτι μιλαγα με σοβαρο ανθρωπο...(μεχρι τωρα μου ανεφερες συριζα πασοκ νδ) ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΙ.αντε γεια.ΡΕ ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ...ΕΛΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΣ.?????ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ.
  • ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΑ
   ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΑ28/5/2012 11:14:00 μμ
   ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΑ ΜΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΕ ΑΙΓΙΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΑΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΣΑ.. ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΦΑΗ.. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΡΑΚΟΖΑΚΙΑ..
 • ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .....
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .....28/5/2012 4:43:00 μμ
  ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ {{ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ}} ΚΑΙ ΑΥΤΟ μικρα καισερλακια ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ;;;;;
 • ΠΡΟΣ ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΠΡΟΣ ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ28/5/2012 5:33:00 μμ
  ΦΙΛΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΣΕΡΛΗΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΔ.ΠΟΣΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.ΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ...ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ.....ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ.
 • ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!!!!!
  ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!!!!!28/5/2012 6:02:00 μμ
  ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΑΚΙ??? ΛΑΔΟΞΥΔΟ ΝΑ ΒΑΛΩ???
 • ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕ....
  ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕ....28/5/2012 6:05:00 μμ
  ...ΠΩΣ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΙ -ΔΕΞΙΑ-!! Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΔΕΞΙΑ........ΓΚΟΥΤΕΝ ΝΑΧΤΕΝ!
  • Αίνιγμα
   Αίνιγμα29/5/2012 1:52:00 πμ
   τι είναι αυτό που μπαίνει - βγαίνει αλλάζει προβιά αλλα το ίδιο μένει? οεοοοοοο
 • κως
  κως28/5/2012 6:11:00 μμ
  μαθετε ποιος μεσολαβησε για κ μαιρη....ποιος δεν ηθελε δυνατο ονομα απο κω....κλπ.Ολα θα αποκαλυφθουν
  • Κως 2
   Κως 229/5/2012 12:43:00 πμ
   Ρε κως μικρέ χατζή... ποιος είναι το Μεγαλο όνομα, το τελειωμένο σου φιλαράκι?
 • προς γκε γκε
  προς γκε γκε28/5/2012 6:11:00 μμ
  ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι κυριτσοπουλο και πουληταρι και μας το λες δια των χαλβαδοπιτων?Εσυ πρεπει νασαι τοτε σοβαρος γκε γκες!
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ - ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
  ΚΥΡΙΤΣΗΣ - ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ28/5/2012 7:58:00 μμ
  ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΑΠΠΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ; Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΡΑΣΙ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ... ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΟς ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;
 • Κρίμα..................
  Κρίμα..................28/5/2012 9:31:00 μμ
  Λάθος κόμμα διαλέξατε.... ΠΑΣΟΚ - ΝΔ μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση εκτός εσάς και δεν σας έχει αγγίξει η κρίση.
 • ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΙΡΗ
  ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΙΡΗ28/5/2012 10:02:00 μμ
  ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕΣ.
 • κ.... ΝΔ
  κ.... ΝΔ28/5/2012 10:14:00 μμ
  οτι οι πασοκοι οτι και εσεις. στην μασα και στα αξιοματα ολοι μεσα στα δυσκολα ολοι απεξω. τι να πρωτοθυμηθω ξενοδοχους δικηγορους δασκαλους πλουσιος ο μπαξες. τωρα ολοι βριζεται τους αλλους, ολοι σας τελικα εισαστε του βολεματος του τομαριου σας.
 • ΣΟΦΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ
  ΣΟΦΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ29/5/2012 12:12:00 πμ
  ΜΥΡΑΖΩ ΧΑΛΒΑΔΟΠΙΤΕΣ...ΜΠΟΥΤΑΛΑΔΕΣ.
 • ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΞ
  ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΞ29/5/2012 12:22:00 πμ
  ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΒΛΑΞ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΟΥ Η ΜΑΛΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ.?
 • ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ
  ΚΥΡΙΑ ΜΑΙΡΗ 29/5/2012 12:24:00 πμ
  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.
 • Πιστεύω εις ένα Ευρώ,
  Πιστεύω εις ένα Ευρώ,29/5/2012 1:13:00 πμ
  Πατέρα, λαοκράτορα, ποιητήν ΔουΝουΤού και γης, δανειστών τε πάντων και φραγγάτων. Και εις ένα Κύριον πρόεδρο της Ε.Κ.Τ., τον Υιόν του Ευρώ τον μονογενή, τον εκ του Πατρός δανεισθέντα προ πάντων των εντόκων. δάνειο εκ δανείου, ευρώ αληθινόν εξ ευρώ αληθινού, τοκισθέντα, ου χαρισθέντα, ομοούσιον τω ΔΝΤ, δι' ου τα πάντα οφείλετο. Τον δι' ημάς τους χαχόλους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των Βρυξελλών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Ηλιθίου και Μαργαρίτας του Ανδρέα και πρωθυπουργήσαντα. Παρετιθέντα τε υπέρ ημών επί Καρόλου Παπούλια και παθόντα και ξεφτιλισθέντα. Και ταξιδέψαντα στην Κόστα Ρίκα κατά τας γραφάς. Και ανελθόντα εις τη σοσιαλισική διεθνή και καθεζόμενον εκ δεξιών του Βλακός. Και πάλιν ερχόμενον μετά λόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της μαλακίας ουκ έσται τέλος. Και εις τον Παπαδήμα τον Άγιον, τον Κύριον, τον φοροοποιόν, τον εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πασόκ και ΝουΔού συγκυβερνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των εκδοτών. Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και άποστολικήν Γερμανίαν. Ομολογώ μνημόνιο εις άφεσιν χρεών. Προσδοκώ κούρεμα ιδιωτών. Κι οφειλή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν
  • Απο οπου κι αν το αντεγραψες, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
   Απο οπου κι αν το αντεγραψες, ΜΠΡΑΒΟ!!!!!30/5/2012 12:09:00 πμ
   Καταπληκτικο! Μαυρο στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ καθως και στα ανθρωποφαγα ζομπι που πλαισιωνουν αυτα τα δολοφονικα πλουτοκρατικα κομματα. Ουστ απανταχου λαμογια!
 • Εύχομαι και στα δικά μας!!!!
  Εύχομαι και στα δικά μας!!!!29/5/2012 1:18:00 πμ
  ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΑΡΙΑΝΟ ΡΑΧΟΥ, ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ή ΠΕΡΑΣΕ, ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ 1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ 2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ. 3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ 4. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ. 5. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ Σ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ. 7. ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
 • ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΑΡΧΗΣΑΝ
  ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΑΡΧΗΣΑΝ29/5/2012 8:40:00 πμ
  ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΑΙ.
 • Μα τι αλλο θα στηριζε παρα ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ??
  Μα τι αλλο θα στηριζε παρα ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ??30/5/2012 12:23:00 πμ
  .... Νυν και αει και εις τους αιωνας των αιωνων, ξεφτιλισμενη χωρα η Ελλαδα...
Γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης
Όνομα Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Σχόλιο (Γράψτε το μήνυμά σας μέχρι 500 χαρακτήρες)Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ