ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ν. Μυλωνάς: RYANAIR και επιχειρηματικά παιγνίδια...


Το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων επέλεξε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ως βάση της στην Ελλάδα. Εμείς εδώ τι κάνουμε;

 

Α. Mε υπερβολικό τρόπο παρουσιάστηκε από ορισμένους τοπικούς κύκλους η πρωτοβουλία της εταιρείας RYAN AIR να δημιουργήσει την 55η βαση της στον ευρωπαϊκό χώρο στο αεροδρόμιο Χανίων.

Η εταιρεια εδώ και λίγα χρόνια κάνει καλές ‘’business’’ και στην Ελληνική αγορά. Ήταν μέσα στα πλάνα της στρατηγικής της για την ανάπτυξη της η επιλογή να δημιουργήσει βαση στον Ελλαδικό χώρο, στοχεύοντας σε νέες αγορές προς τον βορρά και ανατολικά, αλλά και στην εσωτερική ελληνική αγορά. Στην Ισπανία για παράδειγμα, η εταιρεια εχει καταφέρει έχοντας πολλές βάσεις να ελέγχει μεγάλο ποσοστό διακίνησης επιβατών εξωτερικών και εσωτερικών δρομολογίων. Τελευταία όμως η Ισπανική αγορά της RYAN AIR υπέστη σημαντική φθορά από επαναλαμβανόμενα ατυχή αεροπορικά περιστατικά, που ανάγκασαν την Ισπανική κυβέρνηση να θέσει δημόσια ζήτημα έλεγχου αξιοπλοΐας της εταιρειας, βάζοντας μάλιστα το γενικότερο ζήτημα της αξιοπλοΐας των εταιρειών χαμηλού κόστους σε όλη την Ευρώπη. Τα γεγονότα αυτά επέβαλαν μια στροφή στην πολιτική πωλήσεων της RYAN AIR. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τον περιορισμό των βάσεων της στην Ισπανία και την διακοπή μιας σειράς δρομολογίων, προσπαθώντας να αντιδράσει στις πιέσεις που δέχτηκε και να ασκήσει επιχειρηματικές πιέσεις στην Ισπανική κυβέρνηση. Μέσα σε αυτό το κλίμα ανακοινώθηκε η δημιουργία βάσης στα Χανιά και η σύνδεση των Χανίων με νέους προορισμούς, ανάμεσα τους και την Θεσσαλονίκη.

Αυτή η προοπτική επιβάλλει κάποιες επενδύσεις από την εταιρεια. Επιβάλλει αναδιανομή θέσεων εργασίας, οργανωτικούς και τεχνολογικούς εκσυγχρονισμούς και κάποια ενοίκια. Όμως αυτές οι επενδύσεις δεν έχουν σχέση με τον εκσυγχρονισμό ή την επέκταση του αεροδρόμιου Χανίων, όπως γράφτηκε. Εάν το ποσό των 70 εκ ευρώ που ανακοινώθηκε είναι υπερβολικό, τότε οι θέσεις εργασίας που ισχυρίστηκε ότι θα δημιουργηθούν είναι υπερβολικά …υπερβολικές!!! Αν μια επένδυση 70 εκ χρειάζεται 500 θέσεις εργασίας για να είναι παραγωγική…ε! είναι εκτός τόπου και χρόνου! Ας κρατήσουμε αποστάσεις από διαφημιστικές λογικές κι ...ας συμφωνούμε με την συνδιαφημηση με την εταιρεία για τους δικούς μας λόγους!!! Είναι άκρως απογοητευτικό και προ πάντων επικίνδυνο να υιοθετούμε αμέσως αυτά που λένε οι επιχειρηματίες, όσο καλόπιστοι ή αξιόλογοι και να είναι. Το ίδιο υπερβολικό κλίμα δημιουργήθηκε και το καλοκαίρι χωρίς λόγο…με την παρουσία του κρουαζερορόπλοιου του κ. Αβράμοβιτς στο νησί μας.

Β. Πρέπει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον Λαό και το Έθνος μας να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ιδίως σε ζητήματα που έχουν σχέση με επενδύσεις και επιχειρηματικά σχέδια. Το κέρδος δεν εχει συναίσθημα και δεν εχει ανάγκη την δική μας συναισθηματική συμπεριφορά. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι θα επενδύσουν στο νησί, αν τους το λένε οι …αυστηροί υπολογισμοί τους. Δεν θα έρθουν όσο κι αν εμείς τους παρακαλούμε, όσο και αν είμαστε διατεθειμένοι να γίνουμε χαλί να μας πατήσουν. Η RYAN AIR δεν επέλεξε τα Χανιά αντί της Κω γιατί κάποιοι εδώ της …αντιστάθηκαν! Έκανε επιχειρηματική επιλογή με βαση τα οικονομικά και τεχνικά δεδομένα των υπολογισμών της!

Γ. Η αναζήτηση της σωτηρίας, ή πιο σωστά μιας καλύτερης προοπτικής για τον τόπο μας στηρίζεται στην αυτογνωσία μας και στην ωριμότητα μας σαν κοινωνία. Δεν μπορεί να στηρίζεται στην απερίσκεπτη υποδοχή άνευ ορών των σχεδίων κάθε επιχειρηματικού ομίλου. Η Κως εχει μια άναρχη και ασυντόνιστη αλλά πολύ ώριμη και ανταγωνιστική παραγωγική καπιταλιστική βαση που οφείλεται πρωταρχικά στους φυσικούς της πόρους, στις υψηλές κρατικές επιδοτήσεις πολλών χρόνων και στην εργασία του ανθρώπινου δυναμικού της. Το ζητούμενο είναι η σωστή και συνετή διαχείριση της υπάρχουσας παραγωγικής δομής, ιδιωτικης και δημόσιας και μια νέου τύπου ανάπτυξη σε τομείς με συγκριτικά τοπικά πλεονεκτήματα που ενισχύουν το συνολικό τοπικό προϊόν. Ο πλούτος υπάρχει διπλά μας. Χρειαζόμαστε πολιτικές που να στηρίζονται και να επιβάλλουν την αλήθεια, την δικαιοσύνη, την προστασία της φύσης και την στοιχειώδη αναδιανομή των κερδών.

Για την Σ.Ε. Ν. Μυλωνάς

 • Τελευταία Ενημέρωση: 24/12/2012 12:55:43 πμ
  Λέξεις κλειδιά: Μυλωνας,Συμπαραταξη,Ryanair,βαση Ryanair στα χανια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Aegeanews.gr
$count Σχόλια
 • MYLONAS NIKOS
  MYLONAS NIKOS21/12/2012 9:36:00 μμ
  Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
  • ΚΩΣ
   ΚΩΣ21/12/2012 11:01:00 μμ
   ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ...ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩ ?ΤΩΝ 25,000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ?
   • κατια
    κατια21/12/2012 11:41:00 μμ
    τα κοριτσια ειναι μια χαρα.την αλλη φωτογραφια τι την ηθελες?
  • nai
   nai21/12/2012 11:38:00 μμ
   δεξιουρα με αριστερο μανδυα ειναι ο μυκβ=ωνας
 • ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΥΛΗΣ
  ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΟΥΛΗΣ21/12/2012 10:13:00 μμ
  Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.....
 • καλα τα λες Νικο
  καλα τα λες Νικο21/12/2012 11:01:00 μμ
  Νικο καλα τα λες αλλα σε ποιους τα λες. Σε αυτους που εχουν αναλαβει αντιπροσωποι της Ryan Air στο νησι μας; Ετσι κι αλλιως αναξιοπιστοι ειναι, για σφαλιαρες τους εχουν
 • ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ...
  ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ...22/12/2012 1:42:00 πμ
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ. Α) ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Β) ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ.? ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ.! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.! ΗΜΑΡΤΟΝ.!
  • ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
   ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ22/12/2012 1:16:00 μμ
   ΝΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.......
 • Εσείς που θα διαλέγατε να κάνετε
  Εσείς που θα διαλέγατε να κάνετε22/12/2012 6:23:00 πμ
  τη βάση σας στην Ελλάδα; Υπάρχει πιο κατάλληλο μέρος από την Κρήτη; Το κέντρο της Μεσογείου είναι, ο καθένας εκεί θα πήγαινε. Ενώνει 3 ηπείρους, έχει πληθυσμό 300.000 κατοίκους κι είναι ο νο1 τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη. Ας πάρουμε ότι μπορούμε από τις πτήσεις της εταιρίας κι ας αφήσουμε στην άκρη τα μικροκομματικά. Ήμαρτον.
 • ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ
  ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑ22/12/2012 8:56:00 πμ
  Ο ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΓΧΩΡΙΟΣ-ΞΕΝΟΣ.Η RYANAIR ΔΙΑΚΙΝΕΙ 80.000.000 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ Η EASYJET.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 50 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΗΛΙΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΟΛΟΣΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ 1-2 ΝΤΟΠΙΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ -ΜΑΓΑΖΙΑ-ΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ.ΓΙΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ .
 • Κύριε Νίκο
  Κύριε Νίκο22/12/2012 8:58:00 πμ
  Όπως σίγουρα θα ξέρετε τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών έκαναν κάποια έργα στο αεροδρόμιο την τελευταία χρονιά. Ναι μεν για δικό τους καλό αφού δεν είναι ΜΚΟ αλλά και για το καλό του κόσμου. Κάπως έτσι και μία εταιρεία που θα επενδύσει (ίσως όχι 70 εκατ) κάτι θα χρειαστεί να κάνει. Θα έχει και ξένους μηχανικούς (αν δεν βρει Έλληνες) που θα τρώνε, θα πληρώνουν ενοίκιο κλπ Μπορεί όντως να μην συνέφερε την εταιρεία να κατασκευάσει βάση στην Κω αλλά καλό είναι που το παλέψαμε.
 • ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ
  ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ22/12/2012 9:55:00 πμ
  Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ
 • ΕΛΕΟΣ
  ΕΛΕΟΣ22/12/2012 11:42:00 πμ
  ΣΥΡΙΖΑ....ΚΑΛΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΑΠΛΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ?ΟΠΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΕΡΝΕΙ)ΘΕΩΡΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Κ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΠΕ,ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΑΣΕΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΜΝΜΑΧΟΥΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΧΘΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗΜΑ.ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ?ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΙΣΝΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΕ ΕΣΕΙΣ?)ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗ ΓΑΛΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΕΙ Κ ΖΕΙ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΞΥΠΝΑΤΕ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΙΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΥΤΕ Η ΛΕΞΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ.ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΕΔΩ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΛΕΞΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ.ΛΕΣ Κ ΕΣΥ Κ ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ(ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΣΑΣ ΣΑΣ)ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΠΟΥ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Κ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(ΜΙΑ Κ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.)
 • κ. Νίκο
  κ. Νίκο22/12/2012 1:01:00 μμ
  Παρακολουθώ όλες τις ανακοινώσεις σας και οφείλω να ομολογήσω ότι πρόκειται για την πιο μεστή και ουσιώδη παρέμβαση που έχετε κάνει τον τελευταίο καιρό. Με αυτή την πολιτική προσέγγιση και γραφή, χωρίς κορόνες και αγκθλώσεις, μπορείται πραγματικά να προσφέρεται πολλά στο νησί. Συνεχίστε έτσι και ο κόσμος θα είναι δίπλα σας!!!
  • ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΤΣΙ ....?
   ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΕΤΣΙ ....?22/12/2012 7:11:00 μμ
   ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ LOW COST ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ, Κ.Τ.Λ. ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, Ε..? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ..?
 • Δεν το πιστεύω!!!!!
  Δεν το πιστεύω!!!!! 22/12/2012 1:22:00 μμ
  Ο Μυλωνάς σε ¨ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ¨ με εφτά γκόμενες! Δεν το πιστεύω!
 • Hellas airlines: Η νέα low cost Ελληνική αεροπορική εταιρία έρχεται από τον Βόλο!
  Hellas airlines: Η νέα low cost Ελληνική αεροπορική εταιρία έρχεται από τον Βόλο! 22/12/2012 2:14:00 μμ
  Νέα από την Ελλάδα - Βόλος Ελπιδοφόρα «φτερά» ανοίγει στις αρχές του 2013 η αεροπορική εταιρία Hellas Airlines, από το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με φθηνά εισιτήρια αρχικά με προορισμούς του εσωτερικού και από τον Μάιο και μετά προς Ευρωπαϊκούς και όχι μόνο προορισμούς. Η εταιρία, που παρουσίασε σήμερα το απόγευμα τους στόχους της, σκοπεύει να κάνει βάση το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου και έχει μεγαλεπίβολα σχέδια, στοχεύοντας να προσλάβει το συντριπτικό ποσοστό των εργαζομένων της από τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία γενικότερα. Παρουσιάζοντας την εταιρία χτες το βράδυ, στο ξενοδοχείο Volos Palace, παρουσία πλήθους κόσμου, ο πρόεδρος της εταιρίας και παλιός πιλότος στην Αμερική Βασίλης Ραλάκης, τόνισε ότι οι επενδυτές της εταιρίας (μερικοί από τους οποίους κατάγονται από το Βόλο και τη Λάρισα), βλέπουν την Ελλάδα ως χώρα της ευκαιρίας και αποφάσισαν να φέρουν κάτι νέο για τα Ελληνικά δεδομένα, δημιουργώντας βάση στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, όπου θα μεταφέρουν Ευρωπαίους και όχι μόνο τουρίστες και θα δώσουν την ευκαιρία στους Βολιώτες και στους Θεσσαλούς να ταξιδέψουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Γιάννενα, αλλά και στο εξωτερικό με πολύ χαμηλές τιμές. Σύμφωνα με τον πρόεδρο, τα δρομολόγια για προορισμούς του εσωτερικού, θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιανουαρίου 2012, με τιμή για Αθήνα, μετ’ επιστροφής, στα 50 € και για Ηράκλειο στα 80 €, ενώ θα γίνονται δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη, Γιάννινα και Ρόδο. Αρχικά θα δρομολογηθούν δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A320, ενώ οι τιμές θα είναι σταθερές για όλο το έτος και το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο επιβάτες, είναι να κάνει κράτηση για να βρει θέση. Από τον Μάιο του 2013, στο στόλο της εταιρίας θα προστεθούν άλλα τρία αεροσκάφη, που θα εκτελούν δρομολόγια από το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου προς Ρώμη, Μαδρίτη, Λονδίνο, Παρίσι και Μόσχα σε καθημερινή βάση. Ενδεικτικά ο κ. Ραλάκης ανέφερε ότι η τιμή για Ρώμη θα είναι στα 120 € μετ’ επιστροφής και για Λονδίνο στα 160 €. Χαρακτήρισε δε τα αεροσκάφη τελευταίας τεχνολογίας, που διαθέτουν οθόνες τηλεόρασης στα καθίσματα, τηλέφωνο wi fi για υπολογιστές, ενώ τόνισε ότι στους επιβάτες θα χορηγούνται δωρεάν αναψυκτικά. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ενός σάντουιτς αν πεινάσει κάποιος στη διάρκεια της πτήσης. Στα συν της εταιρίας είναι οι ανακοινώσεις για δρομολόγηση πούλμαν, που θα μεταφέρει τους επιβάτες από το λιμάνι στο αεροδρόμιο, δωρεάν, με πυκνότητα δρομολογίων κάθε μια ώρα. Ακόμη, όταν πετά κάποιος 10 φορές με την εταιρία, θα λαμβάνει, ένα εισιτήριο δωρεάν. Στα πλάνα της εταιρίας είναι και η μεταφορά εμπορευμάτων και αγροτικών προϊόντων σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο, ενώ ο πρόεδρος επισήμανε ότι μόνο στην περιφέρεια Θεσσαλίας παράγονται 100.000 τόνοι σταφυλιών που στέλνονται μόνο στο Λονδίνο. Ο πρόεδρος αποκάλυψε ότι η εταιρία να ανεβάσει την τουριστική κίνηση στη Μαγνησία, σε ποσοστό 30%, ενώ στόχος της, τα επόμενα χρόνια είναι και η αγορά της Ουγγαρίας και της Τσεχίας. Ντόπιο προσωπικό Σύμφωνα με τον κ. Ραλάκη, επειδή η εταιρία θα έχει βάση το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ποσοστό 80-90% των εργαζομένων θα προέρχονται από το Βόλο και τη Θεσσαλία. Όπως ανέφερε, σε κάθε αεροσκάφος αντιστοιχούν 35 θέσεις εργασίας και η εταιρία στόχο την πρώτη πενταετία να διαθέτει στόλο 10 αεροσκαφών. «Η Hellas Airlines, αποφάσισε να κάνει βάση τη Ν. Αγχίαλο και όλα τα κέρδη θα επενδυθούν στην εταιρία. Με τη συνδρομή της ΥΠΑ θα χτίσουμε ένα μεγάλο υπόστεγο για τεχνικές εργασίες και συντήρηση αεροσκαφών. Έχουμε στόχο να επισκευάζουμε αεροσκάφη και άλλων εταιριών της Ευρώπης, για δημιουργία πάνω από 500 θέσεις εργασίας», επισήμανε ο πρόεδρος της εταιρίας. Σύμφωνα με τον κ. Ραλάκη, επειδή η εταιρία πιστεύει στο εργατικό της δυναμικό, πληρώνει Ευρωπαϊκούς μισθούς και κοντά στους αμερικάνικους, ώστε να είναι οι εργαζόμενοι ένα κομμάτι τις εταιρίας. Συμπλήρωσε δε ότι ποσοστό 12% των μετοχών της εταιρίας προορίζεται για τους εργαζόμενους, ώστε να είναι μέτοχοι και να λαμβάνουν αποφάσεις. Όσον αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, ο κ. Ραλάκης αποκάλυψε ότι με επενδυτές και επενδυτικές τράπεζες θα χτιστεί ένα νέο τέρμιναλ μεγαλύτερο, στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, καθώς η εταιρία εκτιμά ότι θα μεταφέρει 60.000 επιβάτες ανά μήνα στη Ν. Αγχίαλο, ενώ τόνισε ότι επιδίωξη είναι η Ν. Αγχίαλος να γίνει διεθνές αεροδρόμιο. Μέχρι το 5ο έτος λειτουργίας θα προσπαθήσουμε να τα έχουμε κατασκευάσει αυτά, σύμφωνα με το σχέδιο, ανέφερε ο κ. Ραλάκης. Μάλιστα για τις ανάγκες των φορτίων ανέφερε ότι πρόθεση είναι να κατασκευαστούν εγκαταστάσεις αποθήκευσής τους. Τέλος, ο πρόεδρος ζήτησε από την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το όλο εγχείρημα και ανέφερε ότι στους μακροπρόθεσμους στόχους της εταιρίας είναι να κατασκευάσει ξενοδοχείο με γήπεδα γκολφ κοντά στο αεροδρόμιο, αλλά και σχολή πιλότων. πηγή: volos247.eu
 • ΜΑΡΙΟΣ
  ΜΑΡΙΟΣ22/12/2012 3:14:00 μμ
  ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΑΝΟΥΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΚΚΟΒΙΟΥΣ(ΣΥΡΙΖΕΟΙ ΚΑΙ ΝΔΗΤΕΣ).ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..ΟΥΣΤ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΤΟΣΕΤΕ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΖΕΜΑ ΑΓΓΙΝΑΡΑΣ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ..ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΛΙΓΑ ΑΓΓΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΥΠΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΡΕ ΟΥΣΤ..ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ.ΟΥΣΤ ΑΛΛΗ ΜΙΑ
 • ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ-ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
  ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ-ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.22/12/2012 3:20:00 μμ
  ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ 1-2 ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ.
 • Απλός πολίτης
  Απλός πολίτης22/12/2012 3:38:00 μμ
  Πολυ σωστά τα λέει ο Μυλωνάς, καλά θα κάνει να τα διαβάσει ο Μηνάς και την τοπική εφημερίδα αφού ο εκδότης με όλα του τα άρθρα έχει μηδενίσει το όλο έργο που έχει γίνει και τους μόνους που επαινει είναι συγκεκριμένα άτομα( εντός και εκτός κω)
 • προς κ.νικο μυλωνα (φυλος 7)
  προς κ.νικο μυλωνα (φυλος 7)22/12/2012 5:26:00 μμ
  τα χανια κ.νικο εχουν δημαρχο με @.... και οχι @.... δημαρχο ευχαριστω πολυ ..μην το κοψης γιαννη...
 • ουτε κυριτσης ουτε καισαρλης
  ουτε κυριτσης ουτε καισαρλης22/12/2012 6:58:00 μμ
  νεος με ορεξη για δουλεια για το καλο του τοπου μας....
 • ΣΚΟΡΠΙΟς
  ΣΚΟΡΠΙΟς22/12/2012 7:07:00 μμ
  Διαβάζοντας τα σχόλια ενατίων του Μυλωνά, αν γνωρίζεις την αλήθεια, όλοι αυτοί αποτελούν τη σαβούρα της κοννίας μας και δυστυχώς πλυμηρίσαμε από σαβούρες. Η Ραιαν αιρ απαιτούσε χρήματα και για τους καλοκαιρινούς μήνες. Γιατί? Της πρότειναν να τη χρηματοδοτήσουν για τις χειμερινές και εκτός τουριστικής σεζόν πτησεις, αλλά δεν το δέχτηκε. Και γώ φώναα υπέρ αυτής, όταν όμως έμαθα την αλήθεια, δεν επέμενα. Γιατί να μη ζητήσουν και άλλες εταιρείες επιδότηση που φέρνουν κόσμο το χειμώνα? Μπρόβο Νίκο
  • ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΚΟΡΠΙΕ?
   ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΣΚΟΡΠΙΕ?22/12/2012 7:19:00 μμ
   Η RYAN AIR EINAI Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ LOW COST ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΒΕΔ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ? ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ.
 • AN KAI..
  AN KAI..22/12/2012 9:20:00 μμ
  ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ), ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΟΚ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
 • ...το τρίτο μάτι...
  ...το τρίτο μάτι...22/12/2012 9:23:00 μμ
  Να δώ τι θα κάνετε όταν και άλλες εταιρείες (όχι απαραίτητα low cost) ζητήσουν και αυτές επιδότηση για να πετάνε στο νησί. Θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει. Ζώα εε ζώα. Η Ryan air νομίζετε θα σας σώσει. Τρομάρα σας, έτσι που καταντήσατε το νησί. Ούτε κάποιο χαρακτήρα έχει πλέον ούτε τίποτα. Μόνο εγκαταλελημένα - μισοτελειωμένα αυθαίρετα κτήρια, κιτσ μπαρ και ταβέρνες σαλμονέλας. Αρπακόλα όλα και θέλετε να έρθουν τουρίστες. Να δουν τί? Καλύτερα κλεισμένοι μέσα στα all inclusive παρά έξω. Ουστ..
  • ΧΜ..
   ΧΜ..23/12/2012 10:23:00 πμ
   ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΕΣΥ?Η ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΑΛΛΕΣ Κ ΑΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ .ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΙΣΝΕΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΝΩ.ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΜΙΑ Κ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΦΕΡΝΑΝΕ.ΑΠΛΑ ΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.ΤΙ ΔΙΕΘΕΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ.
   • ...το τρίτο μάτι...
    ...το τρίτο μάτι...23/12/2012 5:29:00 μμ
    (συνέχεια)..τι έκαναν οι απλοί επιχειρηματίες για να ανταποδώσουν πρός τους επιβάτες. Θα σου πώ εγώ. Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου. Τα λεφτά που βγάζανε τα κάνανε αυτοκίνητα,ταξίδια και ότιδήποτε μη επενδυτικό. Όπου και να κοιτάξεις ένα αίσχος.Το νησί το καταστρέψανε όταν υπήρχαν λεφτά.Τα φάγανε όλα και δεν φτιάξανε τίποτα ποιοτικό.Το εύκολο χρήμα κυνηγούσαμε πάντα. Τότε για να πλουτίσουμε - τώρα για να επιβιώσουμε. Ένα ξεσκαρτάρισμα χρειάζεται ο τουρισμός απο τους πάσα λογής rentroom-ηδες κλπ.
 • ΝΙΚΟ, ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.
  ΝΙΚΟ, ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ. 22/12/2012 9:26:00 μμ
  ΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Ή ΓΡΑΨΕΙΣ. ΡΩΤΗΣΕ, ΠΑΡΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ Ή ΓΡΑΨΕ.
 • Kε. Μυλωνά
  Kε. Μυλωνά22/12/2012 10:05:00 μμ
  Σωστή τοποθέτηση ! Άλλα Κε. Μυλωνά χάνετε τον χρόνο σας . Όπως βλέπετε κάθε πικραμένος βγάζει τα απωθημένα του. λυπάμε πολύ, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει αυτό να σταματήσει με την ανωνυμία γράφουν τον δικό τους καημό και βγάζουν όλο το κόμπλεξ τους. Είναι οι περισσότεροι ανθρωπάκια που είναι ταγμένοι σε κάποιους ,και μια ζωή κολαούζοι θα παραμείνουν και στο περιθώριο
  • ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.!
   ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.!23/12/2012 7:41:00 μμ
   ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΙΚΡΑΜΈΝΟ ΜΙΛΑΣ? ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ?! ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΝΕΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΞΕΝΗΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ?! ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ.
 • ρε σείς.....
  ρε σείς.....22/12/2012 10:26:00 μμ
  οσο μπαινω στο σαιτ και σας παρακολπυθω τοσο βεβαιωνωμαι οτι εχουμε γινει ιδιοι με τους καλυμνιους.... φτηστοι !!!!μεγαλομανεις φαφλαταδες !!!!
 • Μπράβο Νίκο
  Μπράβο Νίκο22/12/2012 11:57:00 μμ
  Κάθε φορά που γράφεις Νίκο θίγεις τα μεγάλα συμφέροντα και τα τσιράκια τους γιαυτό και τόση χολή και όξος... Μακάρι να ψάχνανε και οι άλλοι επικεφαλής τα θέματα όπως εσύ...
 • eleos
  eleos23/12/2012 4:14:00 μμ
  ΑΠΟ ΓΡΑΦΤΑ Κ ΙΔΕΕΣ ΣΚΙΖΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ?ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ....ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΑΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ?ΤΙ ΠΕΤΥΧΕ?ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΤΣΕ?ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ
 • Είσαι απογοητευτικος
  Είσαι απογοητευτικος23/12/2012 5:12:00 μμ
  κε Μυλωνα.Κρίμα.Απογοήτευση
 • ...το τρίτο μάτι...
  ...το τρίτο μάτι...23/12/2012 5:16:00 μμ
  το 'άνταποδωτικό' που σου μάθανε και έχεις για καραμέλα,δουλεύει και απο τις δυο πλευρές. Δίνεις στην εταιρεία για να σου δώσει επιβάτες. Οι επιβάτες έρχονται λοιπόν στο νησί και δίνουν τα λεφτά τους και εμείς τους δίνουμε ένα τίποτα. Σε οικτρά rooms to rent και γενικά υπηρεσίες ξεχασμένες απο τον χρόνο χωρίς ποιότητα. Εκεί λοιπόν κόβεται το 'ανταποδωτικό'(η καραμελίτσα σας), και ο επισκέπτης φεύγει αηδιασμένος. Πολύ φασαρία για να 'αρπάξουμε' τα λεφτά των ανθρώπων. Πές μου λοιπόν..(συνέχεια).
 • Σπίθας
  Σπίθας23/12/2012 5:42:00 μμ
  Θλιβερά απαράδεκτος, όπως πάντα
Γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης
Όνομα Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Σχόλιο (Γράψτε το μήνυμά σας μέχρι 500 χαρακτήρες)Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ