ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το πλοίο στην προβλήτα, μετά στη θάλασσα και τελικά σοβαρά στο νοσοκομείο Ρόδου μέσω Κω...

Στo Λιμάνι του Λακκίου στη Λέρο βρισκόταν δεμένο το φορτηγό Ταξιάρχης όταν ένας 53χρονος ναυτικός έπεσε (από άγνωστη αιτία) από το πλοίο στον προβλήτα και στη συνέχεια στη θάλασσα...

Ο 53χρονος διεκομίσθη αρχικά στο Κεντρικό Θεραπευτήριο Λέρου, αλλά λόγω του ότι ήταν πολυτραυματίας κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Πλωτό περιπολικό του Λιμενικού τον μετέφερε στο Μαστιχάρι της Κω και από κει με αεροπλάνο έφτασε στη Ρόδο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο.

 • Τελευταία Ενημέρωση: 8/5/2013 12:44:32 μμ
  Λέξεις κλειδιά: τραυματισμος ναυτικου,επεσε στον προβλητα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Aegeanews.gr
$count Σχόλια
 • Ελλείψεις ιατρών
  Ελλείψεις ιατρών7/5/2013 8:27:00 μμ
  Tεράστιο και το πρόβλημα του Νοσοκομείου της Κω αυτή τη στιγμή, το οποίο επιδεινώνεται επικίνδυνα ενόψει τουριστικής περιόδου. Έχουν φύγει πολλοι γιατροί το τελευταίο διάστημα. Η ιατρική στελέχωση του Νοσοκομείου της Κω αυτή τη στιγμή (Πατρίδας του Ιπποκράτη) είναι ούτε καν στο ένα τρίτο άλλων μικρότερων νησιών, με πολύ λιγότερο κόσμο και πολύ μικρότερη τουριστική κίνηση, σε σύγκριση με την Κω. Υπάρχει αυτή τη στιγμή τεράστια ιατρική υποστελέχωση με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Χρειάζονται γιατροί και νοσηλευτές άμεσα. Το θέμα είναι πάρα, μα πάρα πολύ σοβαρό!!!
 • Anagnostis
  Anagnostis8/5/2013 8:38:00 πμ
  to limenarxio na dierevnisi ta etia den eine dinaton ...
 • Μεταφορά ασθενούς στο Bodrum!!
  Μεταφορά ασθενούς στο Bodrum!!8/5/2013 3:57:00 μμ
  Ακούστηκε πως εχθές μεταφέρθηκε ασθενής (τουρίστας) από το Νοσοκομείο της Κω στο Bodrum για ιατρική βοήθεια!!!!!!
 • ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
  ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ 9/5/2013 8:55:00 πμ
  ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ , ΔΗΜΟΣΙΟ , ΙΔΙΩΤΙΚΟ , ΜΟΝΙΜΟ ΙΔΑΧ,ΕΠΟΧΙΑΚΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΟΤΑΝ ΄΄ΧΤΙΖΑΝΕ΄΄ ΤΑ ΄΄ΕΝΙΑΙΑ΄΄ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΙΣΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΄΄ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟ΄΄ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ,ΤΑ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ,ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980 ΚΑΙ ΕΔΩ ,ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΦΟΡΟΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΕΜΜΕΣΑ ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑ ΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ Η ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΄΄ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ΄΄,ΠΕΣ,ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ,ΚΑΙ Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΝΑ ΤΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΛΟΓΗΣ
 • ΜΕΤΟΧΟΥΣ
  ΜΕΤΟΧΟΥΣ 9/5/2013 9:13:00 πμ
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΄΄ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ΄΄ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,΄΄ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ΄΄ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΣΤΕΓΗ,ΥΓΕΙΑ,ΣΠΟΥΔΕΣ,ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ,ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ (ΕΟΚ,ΕΕ,ΝΑΤΟ,ΔΝΤ,ΟΟΣΑ,ΚΛΠ).ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ,ΤΖΑΜΠΑ ΚΡΕΑΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ,ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ,ΠΡΟΝΟΙΑ,ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ.
 • ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ 9/5/2013 10:44:00 πμ
  ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΘΕΝΟΦΟΡΟ.ΤΟ ''ΘΡΑΣΟΣ'' ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ''ΧΑΡΑ'' ΤΩΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ,ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ,ΤΩΝ ΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ,ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΑ,ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΓΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΄΄ΛΟΓΙΚΗ΄΄ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΗΣ ΄΄ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΄΄ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ΄΄ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΣ.
 • ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
  ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 9/5/2013 11:24:00 πμ
  ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 2076/1990 ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΥΡΩΕΝΩΣΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΄΄ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ΄΄ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΒΛΟ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΔΙΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ,ΟΠΩΣ ΗΠΑ,ΚΛΠ.ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 20% ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.Ο ΝΟΜΟΣ 2676/1999 ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ 23%.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΙΩΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ,ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΗ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.ΤΟ 2012 19 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ 16 ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.
 • ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ
  ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ 9/5/2013 12:49:00 μμ
  , ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ,ΚΡΑΤΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ ,ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ,ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ,ΣΤΟ ''ΦΤΗΝΕΜΑ΄΄ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ''.ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ ,ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΟΠΩΣ ΦΟΡΤΩΣΗ,ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ...
 • TH ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ 1920-1930ΣΤΗΝ ΄΄ΚΕΝΤΡΙΚΗ΄΄ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΄΄ΝΟΤΙΑ΄΄ Η ΠΡΟΝΟΙΑ
  TH ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟ 1920-1930ΣΤΗΝ ΄΄ΚΕΝΤΡΙΚΗ΄΄ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΄΄ΝΟΤΙΑ΄΄ Η ΠΡΟΝΟΙΑ 9/5/2013 1:23:00 μμ
  ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' .ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ...
 • ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ
  ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ 9/5/2013 2:19:00 μμ
  1. ΗΛΕΚΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ,Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΑΣΑΝΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ΄΄ ΤΟ 1944 ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ, ΄΄ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ΄΄. 2.Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΖΟΓΙΑ,ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1941 ,ΕΝΩ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ''ΠΟΛΙΤΕΣ,ΜΗΝ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ.ΑΓΩΝΙΣΤΗΤΕ.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ΄΄. 3.Η ΓΕΡΜΑΝΟ ΕΒΡΑΙΑ ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΜΠΕΡΓΚΕΝ-ΜΠΕΛΖΕΝ ΤΟ 1945,ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 16 ΕΤΩΝ.
Γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης
Όνομα Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Σχόλιο (Γράψτε το μήνυμά σας μέχρι 500 χαρακτήρες)Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ