ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δ. Χόνδρος: Εναντίωση στην πολιτική ΑΠΑΤΗ των Συνεργατικών (Σκυλάκια του Κώστα να γαβγίζετε όσο θέλετε - ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ καλά ξυπνητούρια!)

Δ. Χόνδρος: ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ

 

Κώστα Καίσερλη αντί να βάζεις τα σκυλάκια σου να γαβγίζουν δώσε στη δημοσιότητα, άρχοντα της διαφάνειας, τα στοιχεία που ζητάω για να καταλάβει ο κόσμος το παιχνίδι που έχεις στήσει.

 

 1.Η γνωστή τακτική του Κώστα. Στριμωγμένος, κουρασμένος, χωρίς ιδέες στο κλείσιμο του πολιτικού του κύκλου, αντί να ενθαρρύνει το διάλογο, αντί επιχειρημάτων, ακολουθεί την πεπατημένη. Δίνει εργολαβία (με μαύρα Κώστα;) την συκοφάντηση όποιου διατυπώνει διαφορετική άποψη. Ο ίδιος κρύβεται.

2. Δεν θα γράψω πολλά. Θα μείνω στο παράδειγμα που δείχνει το μέγεθος της πολιτικής απάτης των συνεργατικών, το μέγεθος της κοροϊδίας της Νέας Γενιάς και της κοινωνίας μας. Στήθηκε μια συνεργατική «Εκδηλώσεων και Προβολής». Σε αυτήν συμμετέχουν 6 νέοι επιστήμονες. Στόχος τους, η προβολή του νησιού και των επιχειρήσεων του. Ρώτησα, ανθρώπους που ασχολούνται με το αντικείμενο, αν ξέρουν κάτι για αυτή τη συνεργατική. Δεν ήξεραν. Ρώτησα συναδέλφους δημοσιογράφους. Ούτε και αυτοί ήξεραν να μου πουν. Βρέθηκα λοιπόν αντιμέτωπος με μια συνεργατική φαντασμάτων, αφού κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι, τι προσόντα έχουν και αν μπορούν να κάνουν τη δουλειά για την οποία μάλιστα θα επιχορηγηθούν από τον δημοτικό προϋπολογισμό.

Όπως αναφέρει το μανιφέστο της απάτης (δηλαδή των συνεργατικών), η ομάδα αυτή θα πρέπει να έχει καταθέσει επιχειρησιακό σχέδιο και τα μέλη της, επί ποινή αποκλεισμού, θα πρέπει να έχουν τα προσόντα για τη δουλειά.

Με λίγα λόγια, από τη στιγμή που θέλουν να προβάλλουν το νησί, θα πρέπει να έχουν σχέση με επικοινωνία, με δημοσιογραφία κλπ. Έχουν; Έχουν τις προσβάσεις στα ΜΜΕ της Ελλάδας (δεν μιλάω για εξωτερικό) για να προβάλλουν το νησί;

Ποιο είναι το σχέδιο που κατέθεσαν και σε μάγεψε τόσο πολύ σπεύδεις να το επιχορηγήσεις;

ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ 6 ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, με αδιαφάνεια, με αξιολόγηση που την έκανες εσύ και οι κολλητοί σου, και τους δίνεις και χρήματα του δημοτικού προϋπολογισμού. Αυτό δεν λέγεται κοινωνική οικονομία αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ.

3. Αντί να βάζεις τα σκυλάκια σου να λένε ότι είμαι αδιάβαστος και … ΠΑΣΟΚ(!) δώσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που απαρτίζουν την εν λόγω συνεργατική και φυσικά τα προσόντα τους. Ξεκαθάρισε το πώς επιλέχθηκαν αυτοί οι 6. Αν τα στοιχεία αυτά δείξουν το ΑΔΙΚΟ όσων υποστηρίζω, θα αναλάβω τις ευθύνες μου.

Διαφορετικά, ας αναλάβεις, που θα αναλάβεις τις ευθύνες σου απέναντι στο λαό της Κω και κυρίως απέναντι στη νέα γενιά που ΕΞΑΠΑΤΑΣ.

 

ΥΓ1. Σκυλάκια του Κώστα να γαβγίσετε όσο θέλετε. Ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι. Και έρχεται η ώρα της κρίσης. Δεν θα την αποφύγετε.

ΥΓ2. Βλέπω ότι η Δύναμη Αλλαγής ξυπνά. Καλά ξυπνητούρια!  Είναι τεράστια η ευθύνη σας σε αυτή την ιστορία. Η αδυναμία σας να ασκήσετε ουσιαστική αντιπολίτευση, είναι μια από τις αιτίες που οδήγησαν το νησί στα τρία αυτά χαμένα χρόνια

picture_017

 • Τελευταία Ενημέρωση: 16/8/2013 1:40:16 πμ
  Λέξεις κλειδιά: Χονδρος για συνεργατικες,συνεργατικες,ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ,Χονδρος για ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
 • Aegeanews.gr
$count Σχόλια
 • Χατσα
  Χατσα14/8/2013 11:57:00 πμ
  ..... θα σου δωσει .... Πιος νομιζεις εισαι....Και αλλαξε την φωτογραφια σου διοτι ....
  • Βρε καλώς τον ΚΟΝΤΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ που με τα «ΠΡΟΣΟΝΤΑ του ( Πτυχία Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά στην δημοσιογραφία) ΠΡΟΚΟΨΕ.
   Βρε καλώς τον ΚΟΝΤΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ που με τα «ΠΡΟΣΟΝΤΑ του ( Πτυχία Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά στην δημοσιογραφία) ΠΡΟΚΟΨΕ. 14/8/2013 12:29:00 μμ
   Επιλέχτηκες Μητσάκη στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ γιατί έψαχναν ένα φερέφωνο με παραλλαγή <εξ άναρχα> να λέει αυτά που πρόσταζαν οι ΛΑΜΟΓΙΟ-ΑΡΧΗΓΟΙ του ΠΑΣΟΚ (α ρε Κωνσταντή οι κοντές και αδιάβαστες επιλογές σου… και η αχαριστία του ευεργετηθέντος), και με «ξεκάθαρες διαδικασίες κομματικής παραγγελιάς και αντιπαροχή στο Βήμα FM (1% ακροαματικότητα) του Ψυχάρη για να παπαρολογίζεις ….. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ με κουκούλα ήσουν πάντα γιατί δεν έλεγες ποτέ στον κόσμο την αλήθεια για να ΤΣΙΜΠΑΣ και εσύ από τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ και να ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ στα pay roll….. των Υπουργείων και των «ΛΑΜΟΓΙΟ-παραγόντων» της δημόσιας ζωής. Υ.Γ.1 Τώρα βάλε τα σκυλάκια σου από το Κούμπουρνο να γαυγίζουν όπως έκανες ΠΑΝΤΑ και παίξετο ΠΑΙΔΑΡΟΣ αδιάβαστε ζητώντας το ονοματάκι μου αντί απάντησης αντρίκιας…. Εσύ μόνο επιτρέπεται να απαντάς ΑΝΩΝΥΜΑ στον εαυτό σου…. Ο.Μ. Υ.Γ.2 Εγώ πάντως δεν θα κουραστώ να σε ξεσκεπάζω και να ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΩ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ….. Υ.Γ.3 Την φωτογραφία στο βουνό με την βράκα ή εκείνη με τα ακουστικά να βάζεις Γ. Κιάρη… είναι αντιπροσωπευτικές του Μητσίκου….
   • Το παίζει υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ για να βγει ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ( του ΚΥΡΙΤΣΗ????)
    Το παίζει υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ για να βγει ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ( του ΚΥΡΙΤΣΗ????)14/8/2013 12:53:00 μμ
    Και το ΦΙΛΙΠΠΑΚΙ το ίδιο κόλπο έκανε σε συνδυασμό της Ν.Δ. Δημητράκη μου αλλά ούτε σύμβουλος δε βγήκε. Εσύ με τα χαζοχαρούμενα που μας διασκεδάζουν το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καβαλικέψεις σε τραπεζάκι της Αίγλης για να απαγγείλεις τα ΟΡΑΜΑΤΑ του ΑΡΧΗΓΟΥ.
    • ΤΑΡΑΧΗ-ΠΑΝΙΚΟΣ
     ΤΑΡΑΧΗ-ΠΑΝΙΚΟΣ14/8/2013 1:33:00 μμ
     ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ. ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΤΑΡΑΖΑΝ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ. Α! ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΙΔΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟ;
     • ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
      ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ14/8/2013 7:58:00 μμ
      ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑ. Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
   • ΔΧ: ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΔΧ: ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ14/8/2013 2:24:00 μμ
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ; ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΗΝΎΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ!
   • σε έχει φάει το μισος
    σε έχει φάει το μισος 14/8/2013 2:27:00 μμ
    και η κακία
   • λεει ο κουκουλοφόρος κουκοτυλοφόρο το Δημήτρη
    λεει ο κουκουλοφόρος κουκοτυλοφόρο το Δημήτρη14/8/2013 2:37:00 μμ
    που εμφανίζεται με το όνομα του. αντε και ... αληταρά σκατόψυχε
   • ΔΧ: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΔΧ: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ14/8/2013 2:54:00 μμ
    ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΥΝΗΣΩ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ; ΕΛΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ! ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ. Η ΘΑ ΒΓΩ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ. ΕΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ! ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ; ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ!
    • ΗΡΕΜΑ- Ήρεμα Μητσούκο, μη εξάπτεσαι, μην λυσσομανάς….
     ΗΡΕΜΑ- Ήρεμα Μητσούκο, μη εξάπτεσαι, μην λυσσομανάς…. 14/8/2013 7:44:00 μμ
     Θα σου ανέβει η πίεση, βλέπεις σκυλάκια του Κώστα και ξεχνάς τον παλιό σου γείτονα…. Η γειτονιά μας έβγαλε και έτερο αναρχοαυτόνομο…. Την εξουσία και τους φορείς της την παλεύω ακόμα εγώ, δεν μαλάκωσα σαν και σένα, δεν πούλησα ιδέες και οράματα σε πολιτικούς…. Ζητάς το ονοματάκι μου που εάν είχες λίγο μυαλό θα το έβρισκες…. Αλλά θα με τρελάνεις ρε Δημητρό, όταν εσύ ΦΟΡΑΓΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ και ΑΜΟΛΟΥΣΕΣ αμολούσες τις ΜΠΛΟΤΟΦ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και καρτούλα με τα στοιχεία ΕΔΙΝΕΣ στους παθόντες??? Την αμόλαγες όπως κάνω εγώ τώρα σε σένα και μακριά στην κρυψώνα, εσύ μου τα έμαθες….. Αύριο πάντως θα πάω στην Νίσυρο στην Παναγιά… θα σου ανάψω και ένα κερί σαν το μπόι σου να αξιωθούμε να σε δούμε ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ και να σε ξεφωνίζουν στον Κερμετέ !!!!!
     • ΔΧ: ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΟ
      ΔΧ: ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΜΕ ΔΟΛΟ14/8/2013 11:23:00 μμ
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΣΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ
  • ΔΧ: ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ. ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ Ο ΚΩΣΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΒΓΙΣΟΥΝ
   ΔΧ: ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ. ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ Ο ΚΩΣΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΒΓΙΣΟΥΝ14/8/2013 2:43:00 μμ
   ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ. ΚΑΙΣΕΡΛΑΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΤΕ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 6. ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΚΩΣΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΣ.
   • antimaxeia
    antimaxeia14/8/2013 3:12:00 μμ
    etsi exei mathei na kanei tosa xronia...esu ftais pou tous dineis axia kai apantas se anonumous laspologous...
   • ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟ Δ.Χ.
    ΠΡΟΣ ΑΣΧΕΤΟ Δ.Χ.14/8/2013 8:04:00 μμ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΚΑΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ.ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ , ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
    • ΓΚΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΚΑΟΥ
     ΓΚΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΚΑΟΥ14/8/2013 11:13:00 μμ
     Ε ΓΚΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΚΑΟΥ;
    • ΔΧ: ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΟΥ
     ΔΧ: ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΚΑΟΥ14/8/2013 11:26:00 μμ
     ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
     • ΠΡΟΣ ΓΚΑΟΥ Δ.Χ.
      ΠΡΟΣ ΓΚΑΟΥ Δ.Χ.14/8/2013 11:50:00 μμ
      ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ
      • ΔΧ ΠΡΟΣ ΓΚΑΟΥ: ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
       ΔΧ ΠΡΟΣ ΓΚΑΟΥ: ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ15/8/2013 8:24:00 μμ
       ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ. ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΕ ΓΚΑΟΥ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΟΥ;
      • ΔΧ ΤΟ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ
       ΔΧ ΤΟ ΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ15/8/2013 9:22:00 μμ
       ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΚΑΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑΓΚΑΣ; ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ
      • ρε ο δημητρης κανει το μαγκα με το ονοματακι του
       ρε ο δημητρης κανει το μαγκα με το ονοματακι του15/8/2013 9:26:00 μμ
       εσυ τι σοι μαγκας εισαι μαγκας στα σκοτεινα σιγα το μαγκα αντε και γ..σου ρε παπαρα
    • ΔΧ: ΑΚΟΥ ΓΚΑΟΥ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ
     ΔΧ: ΑΚΟΥ ΓΚΑΟΥ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ15/8/2013 8:26:00 μμ
     ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΧΡΟΡΗΓΟΥΜΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΟΥ;
  • εσβησες
   εσβησες14/8/2013 3:01:00 μμ
   καισερλη, δυστυχως για σενα απομυθοποιηθηκες. μας απογοητευσες. επαψες πια να εισαι ο καισερλης. τωρα εισαι ο κωστακης-κωστουκος, ο δημαρχουκος-δημαρχουλης,ο μεθυσμενος, ο τρελλογερος, ο παππουλης, ο καισαρας, ο δικτατορας, ο στεφανωμενος. παντως ο κωστας καισερλης δεν υπαρχει πια.
  • ΔΧ: ΚΑΙΣΕΡΛΑΚΙΑ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ
   ΔΧ: ΚΑΙΣΕΡΛΑΚΙΑ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ14/8/2013 3:02:00 μμ
   ΤΕΡΜΑ Η ΑΥΘΑΙΡΕΔΙΑ ΣΑΣ! ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ. ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ. ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΥΛΩΝΑΣ. ΜΠΛΕΞΑΤΕ. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. ΕΝΑ-ΕΝΑ ΔΕ ΒΙΑΖΟΜΑΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΤΕ. ΓΑΒΓΙΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΒΗΘΩ ΑΛΑΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΛΕΥΡΟ.
   • Νίκος
    Νίκος15/8/2013 3:38:00 πμ
    Ναι το σκατό στην κάλτσα μας πήγε! Πρόσεχε μετά τα λαβράκια μην πιάσεις και κανένα λούτσο! Ακόμα περιμένω να μου απαντήσεις πόσα χιλιάρικα έμπαινε Ορφέας-Αίγλη προ συνεργατικών.
    • ΔΧ: ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
     ΔΧ: ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ15/8/2013 8:28:00 μμ
     ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ.
  • ΔΧ: ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ
   ΔΧ: ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ14/8/2013 4:21:00 μμ
   ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!
 • ΠΡΟΣ ΔΧ
  ΠΡΟΣ ΔΧ14/8/2013 12:00:00 μμ
  ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. ΠΑΡΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.ΣΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΠΟΤΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ.ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΚΑΝΕΣ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΕΡΟ ΤΑΞΙΤΖΗ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
  • Θα ξεράσω
   Θα ξεράσω14/8/2013 12:44:00 μμ
   ΤΑΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ. Άντε ωρέ παληκάρια να διώξουμε τα μαύρα τα σκυλιά. Καλά είσαι σοβαρός; Που ζούσαμε; Και πως επιβιώσαμε; Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας; Χωρίς πλάκα, ζείτε ανάμεσά μας; Είπαμε masturbation goes cloud, αλλά ορισμένοι το έχετε παραξηλώσει.
   • Προσοχή στα καλτσόν
    Προσοχή στα καλτσόν14/8/2013 1:01:00 μμ
    Καλέ !!!
  • ΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΔΧ
   ΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΔΧ14/8/2013 1:14:00 μμ
   Ποιος είσαι εσύ; Ο σύμβουλος του Καΐσαρλη με μισθό 2800 το μήνα; Αν ήμουν εγώ στη θέση σου θα έγραφα πολλά περισσότερα για να δικαιολογήσω το μισθό μου.
  • ΔΧ: ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ
   ΔΧ: ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ14/8/2013 2:31:00 μμ
   ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΏΝ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΎΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΙΟΝ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ; ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
   • ΠΡΟΣ Δ.Χ. ΓΚΑΟΥ
    ΠΡΟΣ Δ.Χ. ΓΚΑΟΥ15/8/2013 6:36:00 μμ
    ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ, ΜΑΖΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΣΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    • ΔΧ: ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΚΑΟΥ!! ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΚΑΟΥ!!
     ΔΧ: ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΚΑΟΥ!! ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΓΚΑΟΥ!!15/8/2013 8:31:00 μμ
     ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΚΑΟΥ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΚΑΟΥ; ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΔΥΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕ;
    • ΑΚΟΥ ΓΚΑΟΥ. ΤΟ 2002 ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
     ΑΚΟΥ ΓΚΑΟΥ. ΤΟ 2002 ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ 15/8/2013 9:20:00 μμ
     ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΦΑΚΚΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΟΥ; ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΟΥ; ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΚΑΟΥ; ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΙΣΤΟ. ΑΝΤΕ ΓΚΑΟΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΓΚΑΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΟΥ;
    • ΔΧ: ΑΚΟΥ ΓΚΑΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ
     ΔΧ: ΑΚΟΥ ΓΚΑΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ15/8/2013 9:23:00 μμ
     ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΟΠΟΤΕ ΑΣΤΟ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΚΑΟΥ
  • ΔΧ: ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΓΕΙ Η ΔΕ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
   ΔΧ: ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΒΓΕΙ Η ΔΕ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;14/8/2013 3:23:00 μμ
   ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
  • ANOΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
   ANOΡΘΟΓΡΑΦΟΣ14/8/2013 8:58:00 μμ
   ΤΟ ΝΗΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΡΟΥΤΟ [ΡΟΔΑΚΙΝΟ].
 • aporia
  aporia14/8/2013 12:13:00 μμ
  twra pali aytos apo pou xefitrwse? an einai etsi katebeno gia dhmarxos kai egw
 • ΠΙΤΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΤΑ ΠΙΣΩ...
  ΠΙΤΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΤΑ ΠΙΣΩ...14/8/2013 12:19:00 μμ
  ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Α.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ!!! ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
 • Περαστικος
  Περαστικος14/8/2013 12:49:00 μμ
  Το οτι ήσουν χωρίς πτυχίο στο γραφείο του ΠΑΣΟΚ και δεν μας είπες πως εσυ επιλεχτηκες με ποια κριτήρια;;;και μιλάς για τις συνεργατικες....οταν εσυ επαιρνες το φαξ απο τα κεντρικά και το προωθουσες σε ολα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ κοιτά λιγο την καμπούρα σου Δημήτρη και μετα μιλάς.χαιρετισματα στον κωνσταντη.....αληθεια στο πλατάνι στην ταβέρνα τι έγινε;;;ποιοι τα κουκουλουσαν;;;;
  • ΔΧ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
   ΔΧ: ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ14/8/2013 2:29:00 μμ
   ΤΕΤ Α ΤΕΤ. ΤΟ ΤΟΛΜΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ; ΠΩΣ; ΟΧΙ; ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.
   • Περαστικός
    Περαστικός 14/8/2013 3:00:00 μμ
    Εργολάβος της λάσπης;;;;σε αυτά που σου γράφω ποιο ειναι το ψέμα;;μπηκες με μέσο στο ΠΑΣΟΚ ναι η οχι έχεις πτυχίο ναι η οχι τα άκουσαν στο πλατάνι σκανδαλιδης κυριτσης και έδωσαν εντολή να μην μαθευτεί τιποτα;ναι η οχι.οσο για την εργολαβία της λάσπης είσαι Μανουλα τόσα χρονια διευθυντής στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ επαιρνες το φαξ και αναπαρηγαγες.... Που ειναι τα ψέμματα;;;
    • ΔΧ: ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ
     ΔΧ: ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ 14/8/2013 3:17:00 μμ
     ΣΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ. ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ;
     • Περαστικός
      Περαστικός 14/8/2013 3:38:00 μμ
      Δεν απαντας μεγαλοεργολαβε...
      • ΔΧ: ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ
       ΔΧ: ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ14/8/2013 4:17:00 μμ
       ΔΕΧΕΣΑΙ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ Η ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ;
    • περαστικε τι εγινε; σου εφυγε η μαγκια;
     περαστικε τι εγινε; σου εφυγε η μαγκια;14/8/2013 3:33:00 μμ
     σου έριξε το γάντι ο Χόνδρος και την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια βλέπουμε. Περαστικά σου
     • Προς 26
      Προς 2614/8/2013 4:34:00 μμ
      Ακομη περιμένω να απάντηση ο δημητρακης,εδω είμαι.
      • ΔΧ: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;
       ΔΧ: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;14/8/2013 6:26:00 μμ
       ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
       • Περαστικος
        Περαστικος14/8/2013 10:51:00 μμ
        Δημήτρη σε ευχαριστω για το λαμογιο,αλλα να σου θυμίσω ποιος υπηρέτησε ποιον εγω πάντως οχι.εγω γράφω απλα με το ψευδώνυμο μου και μπορει να λέω αλήθειες και να εξοργιζεσαι,εσυ επειδη γράφεις επώνυμα δεν σε τιμά να απο καλείς τον κόσμο σκυλιά λαμόγια η οπως αλλιώς θέλεις.εγω σου έβαλα κάποια ερωτήματα μάλλον δεν θες να απαντήσεις και καλα κανεις,μαθητής αριστούχος της σχολής ΠΑΣΟΚ ήσουν.
        • ΔΧ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ
         ΔΧ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ15/8/2013 8:32:00 μμ
         ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ
 • Powered by Kamouzelos
  Powered by Kamouzelos14/8/2013 12:52:00 μμ
  ELA NA KANOYME MIA SYNERGATIKH TA 4 KKKK (KARAKIOZHS - KOKKALA - KAMOYZELOS - KYRITSHS)
  • Ξεχάσαμε και μερικούς ακόμα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του «ΑΡΧΗΓΟΥ Μητσίκο »…
   Ξεχάσαμε και μερικούς ακόμα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του «ΑΡΧΗΓΟΥ Μητσίκο »… 14/8/2013 1:37:00 μμ
   Τον Βαρβάζά το Σαλιώνη, τον Καρδέχη το Μελέλη τον Γαμογαΐδορουυρίτσα, τον Τάσο τον ΤΟΥΜΠΑ και την Μπετιέ. Πάντως όσο και να ΣΑΛΕΨΕΙ ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ τον ΑΡΧΗΓΟ δεν τον φτάνει......
   • ΔΧ: ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΔΧ: ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ14/8/2013 2:32:00 μμ
    1
 • ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ14/8/2013 1:20:00 μμ
  Ρε ήρθε ο γλυφτρο-ΠΑΣΟΚΟΣ του 81 να μιλήσει για διαφάνεια και αλλαγή στους άλλους γλυφτρο-ΠΑΣΟΚΟΥΣ του 81.
 • Μιχαλης
  Μιχαλης14/8/2013 1:30:00 μμ
  Δημήτρη έχασες το έλεγχο απο τον τροπο που γραφεις αρχησες τα ειρωνικα σχόλια και εσυ για αυτούς που γράφουν.δεν ειναι ολοι οι ανωνυμοι πληρωμένοι σχολιογραφοι
 • ΠΡΟΣ 5
  ΠΡΟΣ 514/8/2013 1:37:00 μμ
  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΔΧ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.
  • Αντε
   Αντε14/8/2013 2:15:00 μμ
   Τους κυνηγούσε με το μαστίγιο στους δρόμους ο κακός Κυρίτσης;
   • XEIROTERA
    XEIROTERA15/8/2013 6:21:00 μμ
    ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΚΙΞΕ
    • Καλύτερα
     Καλύτερα15/8/2013 7:37:00 μμ
     Καλά τους έκανε. Πίσω στο δημοτικό τώρα.
 • ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΑΡΗ βάλε την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Μητσάρα με τα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ…… ή εκείνη με την βράκα στα βουνά και τα λαγκάδια…..
  ΓΙΑΝΝΗ ΚΙΑΡΗ βάλε την ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του Μητσάρα με τα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ…… ή εκείνη με την βράκα στα βουνά και τα λαγκάδια…..14/8/2013 2:25:00 μμ
  Άλλαξε φωτογραφία…. Εκείνη με τα ακουστικά που το δείχνει σαν ΕΞΩΓΗΙΝΟ…. Αυτή που βλέπω τώρα να μπροστά στις εγκαταστάσεις του ΔΟΛ-Ψυχάρη προβληματίζει για την ψυχική κατάσταση ενός πρώην Κουκουλοφόρου ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ….. σε λίγο τον βλέπω να βγάζει λόγο σε τραπεζάκι της πλατείας Ελευθερίας…. ΣΑΛΕΨΕ το ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ .., θέλει να γίνει Βεζίρης στην θέση του Βεζίρη.
 • ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ;
  ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ;14/8/2013 2:33:00 μμ
  ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΑΠΟΥΛΗΤΟ ΑΡΧΗΓΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
 • ΔΧ: ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΕΙΟ ΥΠΙΟΚΕΙΜΕΝΟ;
  ΔΧ: ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΕΙΟ ΥΠΙΟΚΕΙΜΕΝΟ;14/8/2013 2:35:00 μμ
  ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ. ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΟΥΝ. ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ
 • ταραχη
  ταραχη14/8/2013 2:45:00 μμ
  ειναι ολοφανερο οτι εχετε χασει την ψυχραιμια σας καισαρλακια. κι ακομη δεν ειδατε τιποτα.
  • ΔΧ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ
   ΔΧ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ14/8/2013 2:58:00 μμ
   ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ Η ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ. ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ. ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΜΩΣ. ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ. ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙΣΕΡΛΑΚΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.
 • ΓΙΝΑΝ ΜΠΙΖΙΝΕΣ ,ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΄΄ΡΙΣΚΑ΄΄
  ΓΙΝΑΝ ΜΠΙΖΙΝΕΣ ,ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΄΄ΡΙΣΚΑ΄΄ 14/8/2013 3:07:00 μμ
  ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ,ΣΥΜΠΡΑΤΟΝΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΟΧΕΣ,ΤΗ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΟ ΝΕΡΟ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.
 • ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΄΄ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΄΄
  ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΄΄ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΄΄14/8/2013 3:16:00 μμ
  ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ...
 • Κωα
  Κωα14/8/2013 3:47:00 μμ
  ........ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ;
 • ΠΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΗ
  ΠΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΗ14/8/2013 3:52:00 μμ
  ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ!
  • ΔΧ: ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕΣ! ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ
   ΔΧ: ΤΩΡΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕΣ! ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑ14/8/2013 4:18:00 μμ
   ΑΝΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΕΙΝΤΑΝΙ ΤΑ ΚΑΝΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ.
  • ΜΠΕΕΕ
   ΜΠΕΕΕ14/8/2013 4:20:00 μμ
   Αυτό είναι πολιτικό επιχείρημα. Μπράβο.
  • ΔΧ: ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΥΡ ΜΗΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ
   ΔΧ: ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΥΡ ΜΗΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ14/8/2013 4:22:00 μμ
   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
  • ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ
   ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ14/8/2013 4:28:00 μμ
   ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΥΣ!
 • ΠΡΟΣ,ΠΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΙ
  ΠΡΟΣ,ΠΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΙ14/8/2013 4:11:00 μμ
  ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ. ΕΡΧΕΣΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΝ.
 • Νίκος
  Νίκος14/8/2013 4:17:00 μμ
  Ένας να τον μαζέψει που κάθετε και βρίζει τόσο κόσμο. Ντροπή και στην Aegean που ανεβάζετε τα δ.τ. του.
  • ΔΧ: ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΣΥ
   ΔΧ: ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΕΣΥ14/8/2013 6:32:00 μμ
   ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 6 ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ
  • ρε, εσυ εισαι πολυ αντικειμενικος
   ρε, εσυ εισαι πολυ αντικειμενικος14/8/2013 6:43:00 μμ
   ο δημήτρης βρίζει η οι αληταράδες σαν και σένα που έχουν πάθει τρα λα λα με τη πάρτη του το ξερω το δημήτρη και ξέρω τι περιμένει το οραμα σας λυπάται η ψυχή μου
 • ποσα κιλα ....χονδρος
  ποσα κιλα ....χονδρος14/8/2013 4:33:00 μμ
  εισαι εντέλει ρε γραφικουλη;;;;
 • ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΕ
  ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΕ14/8/2013 4:50:00 μμ
  ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΜΕΓΑΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ
  • :)
   :) 14/8/2013 6:22:00 μμ
   Εφαγες την ξηρά τροφή σήμερα ή κάτι καλύτερο;
  • και ποσο αγιοριτικο πρεπει να πει για να φτασει τον καισερλη;
   και ποσο αγιοριτικο πρεπει να πει για να φτασει τον καισερλη;14/8/2013 6:39:00 μμ
   για πες μας
 • ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
  ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ14/8/2013 4:53:00 μμ
  Κυρίτση και πάλι Κυρίτση!!!!!!!!!!!!!! Σύντομα Δήμαρχε της Κω Κυρίτση θα οδηγήσεις την Κω εκεί που της αξίζει! Μετράμε μέρες... ΟΡΑΜΑ μας να σε δούμε και πάλι Δήμαρχο, αυτή τη φορά όλου του νησιού!
  • ΠΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
   ΠΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ15/8/2013 2:38:00 πμ
   ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ---ΠΟΡΡΡΡΡΡΔΔ--ΠΟΡΔΔΔΔΔ--@ΟΡΔΟΥΛΕΣ.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΙΧΙΧΑΧΑΧΟΥΧΑΧΙΧΙ.ΜΕ ΤΙΣ @ΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ Η ΚΑΙΣΑΡΛΑΡΑ ΠΗΔΗΞΕ ΣΤΟ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΜΕ ΧΟΝΔΡΟΥΛΑ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΤΣΟΥΛΑ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΕΣΤΕ;@ΑΛΑΚΕΣ Η ΑΛΕΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΑΛΕΠΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΚΑΙ @ΟΡΔΟΥΛΕΣ.
 • ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;;
  ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;;14/8/2013 4:58:00 μμ
  ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;;; ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝ ΑΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΣΟΥΝΑ;;;;;
  • ΔΧ: ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ
   ΔΧ: ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ14/8/2013 6:22:00 μμ
   ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΝΟΥ ΜΙΛΑΜΕ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΛΑΜΟΓΙΟ
  • Συνταξη σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα πάρει ο Καίσερλης
   Συνταξη σαν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα πάρει ο Καίσερλης14/8/2013 6:25:00 μμ
   τότε που τον ψηφιζες πασοκ δεν ψήφιζες; Αλλά τώρα είστε χρυση αυγή παλιοφασίστες
  • η δημοκρατία των κολλητων του μεγάλου ποιός είσαι εσύ ρε που θες και λογαριασμό;
   η δημοκρατία των κολλητων του μεγάλου ποιός είσαι εσύ ρε που θες και λογαριασμό;14/8/2013 6:28:00 μμ
   αφού κάνουμε ότι γουστάρουμε αντε να χαθείτε καταστρέψατε το νησί
  • Να μη ασχοληθει με το χονδρο αλλα με την αλήθεια
   Να μη ασχοληθει με το χονδρο αλλα με την αλήθεια14/8/2013 6:35:00 μμ
   και φαίνεται ότι είναι αληθεια αυτά που γράφει θα σας παραδεχόμουνα αν βγαίνατε να τον βγάλετε ψεύτη αλλά λεει αλήθεια τα φράγκα του δήμου πανε στα φιλαράκια του οράματος με αντάλλαγμα ψήφους να τους ξεσκπεπάζεις κυριε χόνδρο ο κόσμος καταλαβαίνει
 • Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ
  Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ14/8/2013 5:36:00 μμ
  Μην ανησυχείτε κύριε Χόνδρο. Όλες αυτές οι 'ιστορίες της Χαλιμάς' θα τελειώσουν σε λίγους μήνες. Άδοξο θα είναι (δυστυχώς για εκείνον) το τέλος του ισόβιου δημάρχου, οδυνηρό για τους νέους που ξεγελάστηκαν τόσο ξεδιάντροπα αλλά και για το ότι έχασαν 2-3 χρόνια από τη ζωή τους πιστεύοντας στα παραμύθια του Οραματιστή HANS CΟΣΤΑ ADERSEN! Το κακό είναι πως όταν ζεις στη σφαίρα της ΟΡΑΜΑτικής φαντασίας και ξαφνικά ανακαλύπτεις πως η ζωή δεν κερδίζεται με τάματα κι ΟΡΑΜΑτα, βλέπεις κατάματα πως κάποιοι άνθρωποι εκμεταλλεύονται τα πάντα στο όνομα της ΚΑΡΕΚΛΑΣ (με όλα τα συναφή...) και χάνεις την εμπιστοσύνη σου στον άνθρωπο! Αυτό είναι το απάνθρωπο και τραγικό που δυστυχώς πολλοί νέοι θα βιώσουν άμεσα. Εις το επανιδείν...
 • A....
  A....14/8/2013 5:43:00 μμ
  Γιατι Γιαννη μου; Ειναι γνωστο σε ολους. Εμενα με ενδιαφερει ισες ευκαιρειες σε ολους.
 • τετοιο πανικό και τόσο κολώστρα δεν εχω ξαναδεί τον καισερλη
  τετοιο πανικό και τόσο κολώστρα δεν εχω ξαναδεί τον καισερλη14/8/2013 6:45:00 μμ
  το φοβάται το χόνδρο εχει ραματα πολλά για τη γούνα του
 • Σας έχει ξεσκίσει ο Μητσάρας
  Σας έχει ξεσκίσει ο Μητσάρας14/8/2013 6:49:00 μμ
  και παραμιλάτε καισερλάκια περαστικά σας. Μητσάρα θέλουμε και άλλο. Ρε τι πάθανε καλοκαιριάτικα. Αντι για μπάνια τρέχουν να απαντήσουν στο Χόνδρο.
 • ΠΡΟΣ ΔΧ
  ΠΡΟΣ ΔΧ14/8/2013 7:14:00 μμ
  ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ
  • Εσύ μάλλον πρέπει να είσαι
   Εσύ μάλλον πρέπει να είσαι 14/8/2013 10:00:00 μμ
   Τρελός και οπισθοδρομικος.
 • ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΛΕΟΣ
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΛΕΟΣ14/8/2013 7:19:00 μμ
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΟΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟΥΣ.
 • ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΑΡΑ!
  ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΑΡΑ!14/8/2013 7:51:00 μμ
  ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ
 • ΠΑΣΟΚ Ο καλύτερος διευθυντής που ειχαμε
  ΠΑΣΟΚ Ο καλύτερος διευθυντής που ειχαμε14/8/2013 7:59:00 μμ
  η μόνη παραίτηση που δεν εκανε δεκτή ο Βενιζέλος οταν έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Δουλευταράς, ανθρώπινος, δίκαιος ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ
 • γατουλη..
  γατουλη..14/8/2013 9:13:00 μμ
  τα νυχακια σου ακομα ροζ τα βαφεις;
 • ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ
  ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ14/8/2013 10:44:00 μμ
  ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.
 • ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ
  ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ14/8/2013 11:17:00 μμ
  ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ. Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΩ.
 • μανολης μ.
  μανολης μ.15/8/2013 2:41:00 πμ
  απιστευτο το επιπεδο του διαλογου ...απο οπαδους και υποψηφιους
 • ΠΟΛΙΤΗΣ
  ΠΟΛΙΤΗΣ15/8/2013 9:28:00 πμ
  ΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΟΝΔΡΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ.ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ.
  • ΔΧ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ
   ΔΧ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ 15/8/2013 8:35:00 μμ
   ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ
 • Aγαρινος
  Aγαρινος15/8/2013 9:30:00 πμ
  Τελικα το επιπεδο σου ειναι πολυ πιο χαμηλο απο οτι φαινοταν. Δεν εισαι μονο κακος και εκδικητικος, αλλα και ηρωνας και αλλαζονας. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κατεβαινεις με τον Κυριτση αφου ειστε ιδιοι. Σιγουρα οι ψηφοφοροι του θα αναγνωρισουν και σε σενα τα ιδια χαρισμστα.
 • ΒΕ ΧΟΝΔΟ
  ΒΕ ΧΟΝΔΟ15/8/2013 11:49:00 πμ
  ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ.ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ????????ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΕΙ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ.ΑΝΤΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ.
  • ΔΧ: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ
   ΔΧ: ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ15/8/2013 8:36:00 μμ
   Θ
 • ΑΛΗΤΕΣ
  ΑΛΗΤΕΣ15/8/2013 2:31:00 μμ
  Το ερωτημα ειναι το εξης, Γιατι οι μαλακιες ενος ανοητου προκαλουν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ενδιαφερον? Η γνωστη μεθοδος ΠΑΣΟΚ, Αμερικανικων και Ελληνικων ΜΜΕ.Οταν ενας Λαος ακουει απο τα καναλια οτι ο Βενιζελος πηρε αφηρημενα το στικακι της λιστας Λαγκαρντ και ξεχασε που το εβαλε τοτε μπορει να ακουει και τον Χονδρο να λεει επωνυμως οτι μαλακια φανταζεται.Ειναι ζητημα ΕΘΙΣΜΟΥ στη μαλακια.Οι μονοι μη μαλακες ειναι αυτοι που τα λενε.Αυτοι ειναι απλα ΑΛΗΤΕΣ.Επαγγελματιες ΑΛΗΤΕΣ.
 • ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙΠΟΣΤΟΛΕ
  ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙΠΟΣΤΟΛΕ15/8/2013 2:46:00 μμ
  ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ Δ.Χ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΩ;;; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 40 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
  • Πως ετόλμησε ο άτιμος;
   Πως ετόλμησε ο άτιμος; 15/8/2013 5:55:00 μμ
   Αγιοποιηση του Καίσερλη εδὠ και τώρα. Αλήτες ειναι αυτοί που κοροιδεύουν τον κόσμο.
 • ΛΗΣΤΕΣ -ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ.
  ΛΗΣΤΕΣ -ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ.15/8/2013 6:38:00 μμ
  ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ.
 • ευχαριστημενος?
  ευχαριστημενος?15/8/2013 6:48:00 μμ
  Μα ειναι γνωστο ποιος κοροιδευει τον κοσμο..εδω και 40 χρονια..Ο αλητης ο Καισερλης.Επρεπε να περασουν 40 χρονια αλητειας του Καισερλη χωρις να το καταλαβει ο λαος της Κω και επρεπε να εμφανιστει ο αγιος και τιμιος Κυριτσης μαζι με τον επισης αγιο και τιμιο Χονδρο για να μας μαθουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τι δεν βλεπαμε τοσα χρονια που ψηφιζουμε τον Καισεερλη...Εισαι ευχαριστημενος ετσι σχολιαστη αρθμ.94?
 • Τα 7 αμαρτήματα μιας κοινωνίας κατά τον Μ.Γκάντι
  Τα 7 αμαρτήματα μιας κοινωνίας κατά τον Μ.Γκάντι15/8/2013 7:07:00 μμ
  Σύμφωνα με τον σπουδαίο Ινδό ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι, τα παρακάτω συνιστούν τα 7 μεγάλα αμαρτήματα της κοινωνίας. Στην κοινωνία που αυτός οραματίστηκε οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν: 1. Πλούτο χωρίς μόχθο 2. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα 3. Εμπόριο χωρίς ήθος 4. Γνώση χωρίς χαρακτήρα 5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά 6. Λατρεία χωρίς θυσία 7. Πολιτική χωρίς αρχές Πηγή http://perierga.gr/
 • ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
  ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ15/8/2013 9:32:00 μμ
  ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ
 • Οι μειώσεις μισθών οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ύφεση,
  Οι μειώσεις μισθών οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ύφεση, 15/8/2013 9:58:00 μμ
  πτώση της παραγωγικότητας και δραματική μείωση της ανταγωνιστικότητας της εθνικής μας οικονομίας. Η Χρυσή Αυγή προτείνει την αύξηση του κατώτατου μισθού (1000 ευρώ) και την ταυτόχρονη θέσπιση ανώτατου μισθού (1.751 ευρώ) για όλους όσους αμείβονται από το Δημόσιο (υπουργούς, βουλευτές, διευθυντές οργανισμών). Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για να αρθούν οι κοινωνικές ανισότητες, να διορθωθεί μία τεράστια αδικία και να ανασάνει ο ελληνικός λαός.
 • ANOΡΘΟΓΡΑΦΟΣ     1 -1 - 4
  ANOΡΘΟΓΡΑΦΟΣ 1 -1 - 416/8/2013
  ENA,ENA,TEΣΣΕΡΑ ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ.
 • ΗΜΑΡΤΟΝ
  ΗΜΑΡΤΟΝ16/8/2013 1:52:00 πμ
  ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΟΝΔΡΟ ΕΛΕΟΣ.ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ ΣΤΟ AEGEANEWS,ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!
 • ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ
  ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ16/8/2013 10:04:00 πμ
  ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ , ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!3η ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΡΗΞΑΝΕ!!
 • ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ
  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ16/8/2013 10:34:00 πμ
  ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΟ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟ ΣΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΙΧΤΡΑ!ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΟΝΔΡΟ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΜΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΟΥΣ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΚΩΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ
 • ΠΡΟΣ ΔΧ
  ΠΡΟΣ ΔΧ16/8/2013 11:55:00 πμ
  ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΛΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.
 • ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ
  ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ16/8/2013 12:05:00 μμ
  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΡΟΔΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ, ΕΚΑΜΑΝ ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ. ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΩ,ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΤΥΡΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΚΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ, Η ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΑΤΕΣ.
 • ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ που θέλει να είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
  ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ που θέλει να είναι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. 16/8/2013 1:19:00 μμ
  Κύριε Δ. ΧΟΝΤΡΟ διαβάζω με έκπληξη τις τρις τελευταίες μέρες στην Aegean News τις τοποθετήσεις συμπατριωτών μου στο ευγενικό άρθρο σας με την προτροπή ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΓΑΥΓΙΣΟΥΝ καθώς και τις απαντήσεις σου, του κατά δήλωσης του Υποψηφίου Δημάρχου της Κω. Διαπιστώνω ότι αρκετοί πράγματι γαύγισαν όπως τους προκαλέσατε και σας στόλισαν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς όπως και αρκετοί σας θύμισαν ή λάσπωσαν το παρελθόν σας. ΟΜΩΣ Θεωρώ απαράδεκτες τις απαντήσεις σας και τους χαρακτηρισμούς σας ακόμα και σε συμπολίτες που έκαναν απλές αναφορές εκδηλώνοντας την συμπάθια τους προς τον Δήμαρχο μας. Ξέφυγες Δ. Χόντρο. Οκτώ συμπολίτες που δεν γνωρίζεις καν τους αποκάλεσε ΛΑΜΟΓΙΑ και αρκετούς τους χαρακτήρισες : Σκυλάκια του Κώστα - ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ - ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ! - ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ- ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ Ο ΚΩΣΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΓΑΒΓΙΣΟΥΝ14/8/2013 2:43:00 μμ -. ΚΩΣΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΕΙΛΟΣ. - Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑΓΚΑΣ; ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ - ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΕΤΕ - ΔΧ: ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ14/8/2013 4:21:00 μμ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.- ΤΟ 2002 ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ 15/8/2013 9:20:00 μμ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΦΑΚΚΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΚΑΟΥ; - ΔΧ: ΑΚΟΥ ΓΚΑΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΜΑΓΚΙΕΣ- ΤΕΤ Α ΤΕΤ. ΤΟ ΤΟΛΜΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ; ΠΩΣ; ΟΧΙ; ΤΟΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ. - ΔΧ: ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΛΑΜΟΓΙΟ 14/8/2013 4:17:00 μμ - ΔΧ: ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΛΑΜΟΓΙΟ;14/8/2013 6:26:00 μμ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;- ΔΧ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ 15/8/2013 8:32:00 - ΔΧ: ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ14/8/2013 2:32:00 μμ - ΔΧ: ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΕΙΟ ΥΠΙΟΚΕΙΜΕΝΟ;14/8/2013 2:35:00 μμ - ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΟΥΝ.ΠΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΥΡ-ΜΗΤΣΗ 14/8/2013 3:52:00 μμ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ! - ΔΧ: ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 14/8/2013 6:22:00 μμ ΠΑΛΙΟΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΝΟΥ ΜΙΛΑΜΕ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΛΑΜΟΓΙΟ - ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ14/8/2013 11:17:00 μμ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ. Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΩ. < Επίπεδο ανδρός…… ανατροφή και μόρφωση!!!!!!!!!> ΣΑΣ Ερωτώ κύριε Χόντρο και απαιτώ απάντηση, ένας υβριστής σαν και σας χωρίς καν να έχει συνδυασμό και παράταξη ακόμα, ΜΠΟΡΕΙ να συμπεριφέρεται με αυτόν τον ΑΝΑΓΩΓΟ τρόπο σε συμπατριώτες του? Αύριο εάν τρελαθούμε και σας εκλέξουμε στο Δημοτικό μας Συμβούλια τι άλλο θα κάνετε, θα κυκλοφορείτε με ΣΦΥΡΙ και ΜΑΣΤΙΓΙΟ????
 • ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ
  ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ16/8/2013 1:26:00 μμ
  ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
Γράψτε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης
Όνομα Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
Σχόλιο (Γράψτε το μήνυμά σας μέχρι 500 χαρακτήρες)Το πεδίο είναι υποχρεωτικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ