ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ Ιππ. Όρκου με πρωτεύσαντες Ιατρικών Σχολών Ελλάδας – Ημερίδα ΠΙΣ στην Κω – Τελετή ονοματοδοσίας Αιθούσης Συνεδρίων ΔΙΙΚ προς τιμήν ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ

0
2396

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (Π.Ι.Σ.)  και το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚΩ) συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κω (ΙΣΚΩ), την Τελετή Απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο της Κω, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 6 μ.μ.
Στην εκδήλωση,  θα ορκιστούν, παρουσία των Πρόεδρων των επτά Πανεπιστημιακών Ιατρικών Σχολών της χώρας, οι πρωτεύσαντες αριστούχοι ιατροί,  που αποφοίτησαν το Ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016.
Το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του «ΚΥPRIOTIS VILLAGE” θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα από τον Τομέα Εκπαίδευσης του Ινστιτούτου Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, με θέμα: Εκπαίδευση (προπτυχιακή, μεταπτυχιακή και δια βίου), στη σύγχρονη Ευρώπη. Στην Ημερίδα θα γίνουν εισηγήσεις από τους Προέδρους των  Ιατρικών Σχολών της χώρας και Ευρωπαίους εκπροσώπους Ιατρικών Συλλόγων.
Θα παραστούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Σχολών της χώρας, η Εκτελεστική Γραμματεία Ερευνών του Π.Ι.Σ. και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κω.
Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος θα χαιρετίσει τη Τελετή Απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο της Κω, τονίζοντας την μεγάλη σημασία της εκδήλωσης βράβευσης της αριστείας, προσφορά στην Ιστορία, τις Αξίες και τον Πολιτισμό.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης, ο Πρόεδρος του ΔΙΙΚΩ, τέως Βουλευτής-Υπουργός κ. Αριστοτέλης Παυλίδης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη  του ΕΚΠΑ κ.Γεώργιος Ζωγράφος και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω, κα Μαρία Φρατζάκη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

picture_000000038w22Y015xc00c022054

Τελετή ονοματοδοσίας Αιθούσης Συνεδρίων ΔΙΙΚ προς τιμήν  ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ

Στις εγκαταστάσεις του ΔΙΙΚΩ οργανώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7 μ.μ. η τελετή ονοματοδοσίας της Αιθούσης Συνεδρίων προς τιμήν του Επιτίμου Προέδρου του Ιδρύματος κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ καθηγητού της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του New Jersey των ΗΠΑ.

Είσοδος ελευθέρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ