Συγκλονιστικό: Η μητέρα του μικρού Μπεν ξεσπά σε δάκρυα όταν της δείχνουν το αυτοκινητάκι (Pics-vid)

35
296

Ένα μικρό αυτοκίνητο είναι σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης το αντικείμενο που έδειξαν οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ στη μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, υποστηρίζοντας ότι επιβεβαιώνεται το σενάριο που ερευνούσαν και θέλει το μικρό αγόρι να έπεσε θύμα δυστυχήματος πριν από 25 χρόνια στην Κω.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όταν οι αστυνομικοί έδειξαν το αυτοκινητάκι στην Κέρι Νίνταμ αυτή ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς σε αυτό αναγνώρισε ένα από τα παιχνίδια που είχε μαζί του ο γιος της λίγο πριν εξαφανιστεί στην Κω.

Αυτό είναι το αντικείμενο του μικρού Μπεν που βρήκαν οι ερευνητές

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα μικρό αυτοκινητάκι που είχε στην κατοχή του ο μικρός Μπεν, είναι το αντικείμενο που ξέθαψαν οι ερευνητές κατά τη διάρκεια των ανασκαφών στο νησί της Κω, στο πλαίσιο των νέων ερευνών για τον εντοπισμό των λειψάνων του αγοριού που εξαφανίστηκε το 1991.

Όπως αποκαλύπτει η Sun, το αντικείμενο που βρήκαν οι αστυνομικοί και με το οποίο έπαιζε ο Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε είναι ένα παιχνιδάκι – αυτοκινητάκι, όπως αυτό στην παρακάτω φωτογραφία.

nintchdbpict000275444553 1

Μετά από τρεις εβδομάδες ερευνών στην Κω, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ, σκοτώθηκε σε δυστύχημα κοντά στη φάρμα όπου διέμενε, τον Ιούλιο του 1991.

«Πιστεύω ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του μετά από δυστύχημα κοντά στη φάρμα, εκεί όπου εθεάθη να παίζει τελευταία φορά», δήλωσε ο Τζον Κάζινς.

Πρόσθεσε δε ότι η αστυνομία ανακάλυψε το Σάββατο ένα αντικείμενο, το οποίο πιστεύει ότι είχε στην κατοχή του ο Μπεν, τη στιγμή της εξαφάνισής του.

Η αστυνομία έδειξε το αντικείμενο σε κάποιους από τους συγγενείς του Μπεν, σύμφωνα με τον κ. Κάζινς, ο οποίος όμως δεν ήθελε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι αυτό.

«Έχω εκφράσει τη λύπη μου στην οικογένεια Νίνταμ, για το ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε τον Μπεν. Πιστεύω ακόμα ότι κάποιος γνωρίζει τι του συνέβη εκείνη την ημέρα και που βρίσκεται τώρα», ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών, τον οποίο η μητέρα του αγνοούμενου, αποκάλεσε «ήρωα» κι έναν «πραγματικά εξαιρετικό άνδρα».

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες στην Κω, ξεκίνησαν πριν από τρεις εβδομάδες και επικεντρώθηκαν σε χώρο που βρίσκεται κοντά στο αγροτόσπιτο όπου έμενε ο μικρός Μπεν με τον παππού και τη γιαγιά του, τον Ιούλιο του 1991.

Ιδιαίτερη σημασία έδωσαν οι ερευνητές στη μαρτυρία ενός άνδρα, ο οποίος αποκάλυψε ότι την ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού ένας εκσκαφέας εκτελούσε εργασίες μόλις 15 μέτρα μακριά από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν.

Αυτό αποκάλυψε στενός φίλος του χειριστή του εκσκαφέα,  αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το παιδί να καταπλακώθηκε από το βαρύ όχημα ή από τόνους χώματος.

Διαβάστε ΕΔΩ το ξέσπασμα της Κέρι Νίνταμ κατά την επίσκεψή της στο χώρο των ερευνών

Η αστυνομία ερεύνησε τόσο το χώρο που ο Κωνσταντίνος Μπάρκας εκτελούσε τα έργα όσο και το σημείο όπου έριχνε τα μπάζα.

Ο Τζον Κάζινς ανέφερε ότι βρέθηκαν συνολικά 93 αντικείμενα, κυρίως «μικρού ενδιαφέροντος» κατά τη διάρκεια των ερευνών, με κάποια από αυτά να έχουν σταλεί στη Μεγάλη Βρετανία για εξέταση.

Ένα όμως αντικείμενο το οποίο βρέθηκε στις 15 Οκτωβρίου στο δεύτερο χώρο των ερευνών, είναι «μεγάλης σπουδαιότητας», όπως τόνισε.

Μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας, η Κέρι Νίνταμ ευχαρίστησε την αστυνομία του South Yorkshire για την «αποφασιστικότητά» της στο να βρει απαντήσεις.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το πόσο ευγνώμονες είμαστε στην αστυνομία του South Yorkshire, τις ελληνικές Αρχές, τον Ερυθρό Σταυρό και τους εθελοντές», πρόσθεσε.

«Για 25 χρόνια νιώθαμε μόνοι μας και εγκαταλελειμμένοι καθώς αναζητούσαμε απαντήσεις. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μας άκουσε κάποιος πραγματικά και ενδιαφέρθηκε να προσπαθήσει να μας βοηθήσει», συμπλήρωσε η Κέρι Νίνταμ.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός δυστυχήματος που προκλήθηκε κοντά στο αγροτόσπιτο, όπου εθεάθη τελευταία φορά να παίζει» δήλωσε ο Cousins μετά την ολοκλήρωση των ερευνών.

H μητέρα και η γιαγιά του Μπεν στο σημείο των ερευνών

H μητέρα και η γιαγιά του Μπεν στο σημείο των ερευνών

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν το βρήκαν τότε και το βρήκαν τώρα…; Κ προφανώς είναι φωτογραφία αρχείου… Τί πρόβατα είμαστε καμιά φορά….

  2. Δεν νομίζω να είναι σε θέση να θυμηθούν 25 χρόνια μετά ένα αυτοκινητάκι που θα μπορούσε να το έχει χάσει οποιοδήποτε παιδί της περιοχής εκτός και αν βρουν DNA πάνω του.

  3. Πολύ το παραδάκι που 25 χρόνια ρέει στην υπόθεση ΜΠΕΝ. Πως απόκτησε η οικογένεια μεζονέτα στην Αγγλία και Βίλα στα κατεχόμενα της Κύπρου;;;

    Με την κλάψα και το ετήσιο θέατρο των τεθλιμμένων αυτών που γύρναγαν στα μπαράκια, μεθυσμένοι χωρίς κανένα εισόδημα και άφηναν τον Μπεν να γυρνά στους δρόμους σαν αδέσποτο;;; Να επέμβει άμεσα Εισαγγελέας. Και εφέτος αφού ξεκοκάλισαν το παραδάκι που μάζευαν από τον περασμένο Νοέμβρη πάλι τίποτα δεν έγινε. Έβγαλαν φωτογραφίες σε οστά ζώων και αφού τελείωσαν τις «διακοπές εργασίας» κάτι θα σκεφτούν πάλι για να συνεχίσουν την θεατρική παράσταση και του χρόνου. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται κάθε τόσο με κάποια δήθεν νέα «πληροφορία»… ΕΚΑΝΑΝ και SITE για να ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δυσφημίζοντας τα νησί μας….

  4. Λέγεται ότι βρήκαν ένα παιχνίδι, αυτοκινητάκι που ήταν του ΜΠΕΝ... Πως βρέθηκε, πόσο μακριά από τον θείο του που τον φύλαγε θα μάθουμε;;;

    Όπως στα σίριαλ, αφήνουν πάντα κάτι με ερωτηματικά στην τελευταία σκηνή της παράστασης για να ξεκινήσει την επόμενη χρονιά η συνέχεια της με μεγαλύτερη αγωνία για τις έρευνες…

  5. Πόσα πάει η συνέντευξη της γιαγιά; Πόσα του παππού; Πόσα ή πρόσφατη της μαμάς και πόσα οι φωτογραφίες με το κροκοδείλια δάκρια;;;

    Ο θείος που κάποιοι τον θυμούνται πάντα μεθυσμένο και υποτίθεται φύλαγε το παιδί θα μιλήσει κάποτε; Ποιος ξέρει, ίσως του χρόνου εμφανισθεί και ο πατέρας αφού κάπου θα βρουν φρέσκο παραδάκι… Τελικά πρόσεχε κάποιος τον μικρό ή τον άφηναν να τρέχει μέσα στον δρόμο οι βιζιτούδες των μπαρ χωρίς κάποιος να τον προσέχει;

  6. Φεύγουν οι τουρίστες, θα ξανάρθουν του χρόνου για νέες έρευνες, που τις άρχισαν πριν 23 χρόνια, μετά το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΥΡΗΜΑ!!!

    Φωτογραφίες και κλάματα η μαμά η γιαγιά και ο παππούς που θα χρυσοπληρωθούν από την SUN και μια καλοπληρωμένη συνέντευξη για πολλές φυλλάδες. Ο τελευταίος που «πρόσεχε» το παιδί, ο θείος του Μπεν, μεθυσμένος; μαστουρωμένος; ακόμα δεν λέει τίποτα, αγνοείται… Στο καλό, σας περιμένουμε για ανασκαφές και του χρόνου αφού μαζέψετε και νέο παραδάκι…

  7. Παζάρευαν για ξεπούλημα το παιδάκι τους με ζεύγος Σουηδών και όχι μόνο... «Έχασαν τον ΜΠΕΝ;;;»

    Από τότε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ συνεχίζεται η δυσφήμηση της Κω. Για το παραδάκι με νέο χορηγό κάθε τόσο εμφανίζονται. Τώρα πλάκωσαν και ΜΚΟ που έχουν ανεξέλεγκτη οικονομική διαχείριση προσφέροντας και λίτρα για την ετήσια διαπόμπευση του νησιού. Κατά την γνώμη των Κώων η «οικογένειας που ίσως ξέρει περισσότερα είναι του Μπεν!!!». Αυτοί είναι οι μόνοι που τόσα χρόνια οικονομάνε, έχουν όφελος από την οικονομική εκμετάλλευση του όλου ζητήματος….

  8. Άντε στον αγύριστο να ησυχάσουμε, αλλά αυτοί οι θεατρίνοι αφήνουν παράθυρο για του χρόνου, στον αγύριστο να τελειώνουμε με τις κυράτσες…

    Αρκετά πια, την επόμενη φορά που θα αρχίσουν τα ίδια, θα πρέπει εάν όχι ο Δήμος, να αρχίσουμε αγωγές η οικογένεια Μπάρκα και εμείς οι δημότες μέσα από τους φορείς μας μπας και σταματήσουν το θέατρο που επαναλαμβάνετε κάθε χρόνο για να καλοπερνάνε οι τεθλιμμένες ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ των ΜΠΑΡ.

  9. Και το λενε ολες οι τηλεοράσεις. Ούτε το νερό του Καματερού να ήτανε. Και ύστερα σου λένε γιατί φτωχεύσαμε

  10. ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ

  11. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ; Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΤΥΑΡΑΚΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ; ΑΜΕΣΩΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΜΗΠΩς Ο ΠΑΝΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ Ο ΣΤΙΒΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΤΟ ΤΣΑΚΙΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ; ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

  12. ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ..ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ-ΑΦΓΑΝΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ…. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..

  13. αλλά αυτό που κάνει αυτή η κυρία και μας παιρνάει για χαζούς είναι απαράδεκτο, μια οικογένεια μέθυσων που θα έπρεπε να έχουν κατηγορηθεί για αμέλια ανηλικου έχουν αναστατώσει όλη την ευρώπη κατηγορώντας έναν άνθρωπο που δέν ζει για να κονομάνε και να κάνουν διακοπές,τι δουλεια κανει αυτή η κυρία όλλα αυτά τα χρόνια? Αυτός ο μέθυσως πατέρας ο απαράδεκτος θείος και η δήθεν κυρία γιαγια τι δουλεια έκαναν όλλα αυτα τα χρόνια? Κυρία μου… αντε απο εκεί που ήρθες και σταματα να πουλας ακόμη το παιδί σου για να κονομας.. αρκετα πια!!

  14. ΕΛΛΑΔΑ το μεγαλειο σου. Αντι να ειναι Ν ….1 υποπτοι και ενοχη ολοι οι αλκοολικοι μαζι Ενα παιδακι παραμελημενο να γυρνα στα χωραφια μονο του ..Μεχρι και σκυλια θα μπορουσαν να το παρουν. .. Ο θειος που ειναι τον εχουν κρυμμενο για να μην χαλαει το πρεστιζ ?? Ας ρωτησουν αυτον που εκανε ραλι με το μορο πανο στο μηχανακι . Αντε για και στα τσακιδια θεατρινοι .

  15. to paidi to poulise se ena zeugari apo ollandia. to diko tous paidi pethane apo cotdeath kai ekeino to kairo ta paidia htan dilomena sta diabathria me tous goneis, eixane akoma to pethameno paidi sto diabathrio kai etsi auth h, pou leei o logos, mana to poulise giati pio polu endiaferon eixe gia ta pota kai mparakia. eixe kialo paidi pou to parathse kapou kai auto.

  16. oso gia ton theio autos kserei ti egine kai tou kanane ipnotismo kai eipe pou to poulise h kerry kai omos diakopike apo ton dikigoro tou na mhn pei perisotera. gia auto den ton blepoume pouthena. ta kserw auta giati kserw mia pou tous kserei.

  17. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ..ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΛΟΙ….

  18. σιχαμενα υπανθρωπάκια με τα απαίσια σχόλιά σας. παντα καθυστερημένοι και μικροψυχοι.

  19. Εξαγριωμενοι σημερα που εμαθε οτι κλεινει η θεατρικη παρασταση απο τους αστυνομικους τις πατριδας τις δεν δεχεται οτι το παιδι σκοτωθηκε ..Θελει να συνεχιστει η ερευνα !! Χα χα σας πηραν χαμπαρι .Τελος η παρασταση .Εχετε μπροστα σας ενα χειμωνα να κανετε προβες για τη καινουργια παρασταση .. Θα σας περιμενουμε το επομενο καλοκαιρι ..ΛΟΥΚ

  20. εσύ φίλε μου που λες ότι το πούλησε, να πας γρήγορα να καταθέσεις ότι ξέρεις αν πραγματικά θες να βοηθήσεις και όχι να μας τα λες μόνο εδώ, γιατί αν δεν τα καταθέσεις αυτομάτως είσαι και εσύ ύποπτος, γιατί αυτά που λες είναι πολύ σοβαρά. ασε που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα σε βρει από ώρα σε ώρα και θα ζητάει εξηγήσεις… εμπλεξες φίλε μου άσχημα, τουλάχιστον ας βγει σε καλό και να μάθουμε την αλήθεια…

  21. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΤΕ ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??????????????????

  22. ένα συγγνώμη στους Ρομά ανά την Ελλαδα,γιατί θα κάνω και εγώ μήνυση κ προκαλώ όλες τις διώξεις ηλεκτρονικού εγκληματος

  23. παντως στην θεση του υιου θα κανα μυνηση.οι εγγλεζοι χωρις καν στοιχεια και με ενα χαζο ευρημα διασυρουν την μνημη ενος ανθρωπου,εδω και δυο μηνες.εικοσι χρονια τον ψαχναν στην ελλαδα με προσωμοιωση και τωρα στρεφονται εναντιον ενος νεκρου και με βαρυτατους χαρακτηρισμους.οι τυποι μαλλον ξεμειναν απο επειχηρηματα και για να κρατουν ζωντανες τις επιδοτησεις τους τα βαζουν μ ενα νεο στοιχειο που στην τελικη δεν αποδεικνυει τιποτε.ολοι θελουν να βρεθει το παιδακι αλλα το να επιτιθεσαι σ ενα νεκρο χωρις την παραμικρη αποδειξη για μενα ειναι εγκλημα.

  24. Παιδιά και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Μετά από 20 ημέρες ερευνών χωρίς κάποιο αποτέλεσμα όπως λένε, όλως τυχαίως την τελευταία ημέρα και ώρα βρέθηκε ένα αυτοκινητάκι που ισχυρίζονται ότι άνηκε στον BEN. Πέστε του κου ΚΟΖΕΝΣ να έρθει να βρει για να παίξουμε τα νούμερα του τζόκερ της ερχόμενης Πέμπτης. Μπορεί να κερδίσουμε. Με κα΄ποιο τρόπο και λόγο έπρεπε να κάνουν ένα καλό φινάλε για να δείξουν που πήγαν τα χρήματα και ότι υπήρχε και ένα αόριστο αποτέλεσμα. Όλα εικασίες και κατηγόριες προς ένα νεκρό άνθρωπο. Αν ήταν ζωντανός θα τα λέγατε αυτά κύριοι;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ