Γ. Κυρίτσης προς Α. Τσίπρα-Υπουργούς για ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ νοικοκυριών & επιχειρήσεων που επλήγησαν από σεισμό: “Δεν ζητάμε ούτε χάρες ούτε ειδική μεταχείριση. Ζητάμε τα αυτονόητα”

36
1625

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩ : “Δεν ζητάμε ούτε χάρες ούτε ειδική μεταχείριση. Ζητάμε τα αυτονόητα.” – Παρέμβαση του Δημάρχου Κω προς τον Πρωθυπουργό και Υπουργούς για τη χορήγηση αποζημιώσεων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό.

Την άμεση έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα καθορίζει τις διαδικασίες και το κανονιστικό πλαίσιο για τη χορήγηση αποζημιώσεων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις της Κω, που υπέστησαν ζημιές από το σεισμό ζητά ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Με παρέμβασή του προς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και τους Υπουργούς Οικονομικών, Οικονομίας και Υποδομών, ο Δήμαρχος Κω επισημαίνει ότι η Κοινή Υπουργική Απόφαση θα πρέπει να εκδοθεί άμεσα, με δεδομένο ότι έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το σεισμό της 21ης Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος προτείνει στο περιεχόμενο αυτής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης να περιλαμβάνονται:

-Επιδότηση ενοικίου για τις οικογένειες που τα σπίτια τους κρίθηκαν ακατάλληλα και μη κατοικήσιμα.

-Αποζημιώσεις για τις οικοσκευές που καταστράφηκαν.

-Οικονομική ενίσχυση και χορήγηση άτοκων δανείων για ανέγερση και αποκατάσταση κατοικιών αλλά και για επιχειρήσεις που οι κτιριακές τους υποδομές υπέστησαν ζημιές και αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους.

Ο κ. Κυρίτσης ζητά να υιοθετηθούν ευέλικτες διαδικασίες προκειμένου να επιταχυνθεί ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες και επισημαίνει στην παρέμβασή του προς τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς:

Η Κως έχει σηκώσει μόνη της ένα πολύ μεγάλο βάρος, εδώ και δύο χρόνια.

Ένα βάρος που απείλησε την ίδια την τουριστική της ταυτότητα.

Καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι, συνεχίζουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αναπτύξουμε και να ενισχύσουμε τον τουρισμό μας.

Από την Πολιτεία δεν ζητάμε ούτε χάρες ούτε ειδική αντιμετώπιση.

Ζητάμε τα αυτονόητα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!!!!

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝ

    • Δεν χρειάζεται να σας πω τι θα πάρετε από τους ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ του ΣφΥΡΙΖΑ;;;; Οι επαγγελματίες αγγουράκια με ρίγανη...

      Για να δουλέψουν οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να πετάξουν τα σπασμένα, να επισκευάσουν τις επιχειρήσεις τους για μην χάσουν την σεζόν. ΜΕΡΙΚΟΊ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΕ ΜΠΟΥΛΤΟΖΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ…

      • ΚΥΡΙΤΣΗ ξέρεις ότι η απόφαση που ζητάς αναγκαία για τυχόν αποζημίωσεις ΣΤΗΝ ΛΈΣΒΟ ΒΡΉΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ...

        ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΧΟΥΒΑΡΔΑΔΩΝ… ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΛΟΙ. Ψίχουλα θα δουν οι πολίτες και μόνο όσοι άντεξαν στο περίμενε για ζημιές, εξοπλισμό και καταστραμμένα… Όσοι καθάρισαν τα σπασμένα ΠΑΠΑΛΑ…

        • την μια τους βριζεις και την αλη τους παρακαλας……

    • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΝΦΙΑ, ΔΟΣΕΙΣ...

      Παλιό το κόλπο. Η δευτεροβάθμια ακόμα να φανεί και όλοι αναγκαστικά έφτιαξαν όπως μπορούσαν στις επιχειρήσεις και τις ζημιές για να επιβιώσουν…. ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ…

      • ΤΡΕΧΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΑΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ.ΑΦΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ…….

  2. Έκτακτη βοήθεια ύψους 9,3 εκατ. ευρώ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΩ?ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!!!

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό της έκτακτης βοήθειας που χορηγείται στις ελληνικές αρχές και σε διεθνείς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς που λειτουργούν στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 371,16 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, η Ελλάδα δικαιούται το ποσό των 509,5 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων για την περίοδο 2014-2020.
    Συνολικά, η ΕΕ έχει δεσμεύσει για την Ελλάδα πάνω από 1,3 δισ. ευρώ (μέχρι το 2020) για να βοηθήσει στη διαχείριση της μετανάστευσης και των εξωτερικών συνόρων, μέσω διαφόρων μορφών χρηματοδότησης.
    Πηγή newsbeast.gr. http://www.aegeanews.gr/news/greece-society/97688/ektakti-voitheia-ypsous-93-ekat-evro-gia-tous-prosfyges-stin-ellada/

  3. 209 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στέγαση προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα!!!!!ΞΥΠΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ

    ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!!!!!ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΒΟΛΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!Το πρόγραμμα ESTIA για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασαν οι Ευρωπαίοι Επίτροποι κύριος Χρήστος Στυλιανίδης, Δημήτριος Αβραμόπουλος και ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.Μέσω αυτού του μηχανισμού, παροχής ειδικά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανταποκριθήκαμε και συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στις πολυάριθμες ανάγκες με τα μέσα που μας παρέχονται. Έχουν διατεθεί μέχρι τώρα 400 εκατομμύρια» δήλωσε ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, Χρήστος Στυλιανίδης.euronews.com.

  4. ΓΕΩΡΓΙΕ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ?καλα σου τα λεει η ρουφα. !ΞΥΠΝΑ ΓΕΩΡΓΙΕ

    το νέο έργο «Επιβατικός και Εμπορικός λιμένας Σιγρίου Ν. Λέσβου – α’ φάση», προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ. Με το έργο αυτό δημιουργείται ένα σύγχρονο εμπορικό και επιβατικό λιμάνι στο Σίγρι Λέσβου, που θα δώσει τη δυνατότητα αναβάθμισης των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, με πολλαπλά κοινωνικοοικονομικά οφέλη. Πρόκειται για έργο καθοριστικής σημασίας για το Σίγρι και την ευρύτερη περιοχή, με το οποίο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της Λέσβου που για χρόνια δεν είχε βρει ανταπόκριση.http://www.newsit.gr/ellada/Nea-erga-enekrine-o-ypoyrgos-Pos-tha-allaksoyn-morfi-vasikoi-dromoi-stin-Athina/679117

  5. Η συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Καλτεστρούτσι για την εκχώρηση της ΑΓΕΤ έχει ολοκληρωθεί και εχθές, πήγαν στην Ζούγκερ Κάντοναλ Μπάνκ της Ελβετίας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Γρυλλάκης (σωματοφύλακας της οικογενείας) και η Μαρίκα και είσέπραξαν την μίζα, για λογαριασμό του ψηλού, ύψους 12,5 δις δραχμών σε συνάλλαγμα.Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις Νίκο, μου λέει κάτωχρος ο Πορτοσάλτε.http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/blog-post_288.html

  6. Διανομή Ελληνικής Γης για μετανάστες 100 στρεμμάτων στον κάθε έναν δωρεάν και 100% επίδομα ενοικίου

    Μέσα από το πρόγραμμά που προωθεί η κυβέρνηση και θέλει να ολοκληρώσει μέχρι το καλοκαίρι του 2018, έχει σκοπό να παραχωρήσει δωρεάν 200.000 στρέμματα στην περιοχή της Μακεδονίας σε 2000 μετανάστες με μία σειρά από προνόμια ώστε να μπορούν να ενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία.Tα προνόμια που σκέφτεται να παραχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση είναι:1) Αφορολόγητο μέχρι και 25.000 ευρώ εισόδημα για όλους του μετανάστες που δεχθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής2) Άτοκα δάνεια για την αγορά μηχανημάτων εώς και 300.000 ευρώ για τον κάθε έναν με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.3) Επίδομα ενοικίου εώς και 100% με κριτήρια εισοδήματος και οικογενειακής κατάστασης.4) Άδεια για λαϊκές αγορές..5) Απαλλαγή από ασφαλιστικές εισφορές για 2 χρόνια.
    Στο πρόγραμμα θα έχουν δικαίωμα ένταξης μόνο μετανάστες που είναι δηλωμένοι ώς προστάτες οικογένειας και μόνο όσοι δήλωσαν ως χώρες προέλευσης την Συρίας, Το Μαρόκο, Το Ιράν, Το πακιστάν και την Αίγυπτο.http://attikanea.blogspot.gr/2017/08/100-100.html

    • Άντε πάλι με τους σαλεμένους που δημοσιεύουν την κάθε αδιαστάυρωτη μπουρδολογία του διαδικτύου επειδή ταιριάζει στα ναζιστικά πιστεύω τους!

  7. Δηλαδή τις διπλές πορσελάνες κ τα σκρινια κ τις ακριβές αντίκες της καθε ψωνάρας θα τις πληρώσει ο σκληρά φορολογούμενος κ πτωχόποιημενος λαός?

  8. Εγώ απόρησα που χθες η Κυβέρνηση δεν έστειλε Κλιμάκιο ΣΔΟΕ στις Εκκλησίας της Νισύρου,Ψερίμου και Αντιμαχείας

    …για να φορολογήσει τα έσοδα,αν κόπηκαν κανονικές αποδείξεις και βέβαια αν έχουν POS.Έτσι και αλλιώς πτωματοφάγοι είναι όλοι στην Κυβέρνηση.Απ τις λίστες που έβγαλαν χρήματα στο Εξωτερικό,και συγκεκριμένα επαγγέλματα δεν τα ακουμπάνε,επειδή έχουν συγκεκριμένες επαγγελματικές εμμονές…επίσης μπορεί να σιχαίνονται τα Θρησκευτικά σύμβολα,τις θρησκευτικές αναφορές, αλλά τις Αργίες που απορρέουν απ αυτές τις γιορτές ..τις απολαμβάνουν δεόντως και μετά ιδιαιτέρας βουλιμίας..

  9. Αποθεματικά ενός δισ. ευρώ εχει καθε χρονο ο κρατικος προυπολογισμος για εκτακτες αναγκες!!!!!!ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

    Εδώ και χρόνια η Τρόικα έχει απαιτήσει να ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (σεισμοί, πλημμύρες κλπ) που ευτυχώς δεν ανέκυψαν το 2016 και έτσι το 1 δισ. παρέμεινε άθικτο. Στο τέλος της χρονιάς το υπουργείο Οικονομικών μεταφέρει τις αδιάθετες πιστώσεις σε άλλες προτεραιότητες της πολιτικής της.

  10. Αποθεματικά ενός δισ. ευρώ εχει καθε χρονο ο κρατικος προυπολογισμος για εκτακτες αναγκες!!!!!!ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

    Κατά κύριο λόγο, οι πιστώσεις ύψους 1 δισ. ευρώ θα μοιραστούν σε: καθυστερούμενες πληρωμές του δημοσίου
    – αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών
    – ελλειμματικές ΔΕΚΟ για να μπορέσουν να πληρώσουν χρέη τους
    – χρέη του Μεγάρου Μουσικής και άλλων πολιτιστικών φορέων
    – πρόστιμα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις χωματερές
    – επιστροφή κοινοτικών κονδυλίων για ανεκτέλεστα έργα
    – εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων
    – χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων
    – «έξτρα» μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών και της ΕΥΠ
    – στρατιωτικές δαπάνες

  11. Μπορεί να απεχθάνεται τις εορτές των Φώτων τα Εισόδια,τον Δεκαπενταύγουστο,την Καθαρά δευτέρα κ.λ.π

    Μπορεί να προσπαθεί να τα καταργήσει απ την διδακτική διαδικασία των σχολείων,να τα αφαιρέσει απ τα βιβλία,αλλά τις αργίες που αντιστοιχούν στους ‘αναχρονιστικούς’ αυτούς εορτασμούς…είναι πρώτοι που τιμούν…Άβυσσος η ψυχή του αριστερού με δεξιά..τσέπη ! ! !

  12. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ 40.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ

    ΕΧΟΥΝ 1 ΔΙΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΛΠ!!!!!ΡΕ ΤΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΣΚΕΤΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ!!!

  13. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟΥΣ!!!

    ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ!!!!!!!

  14. οι κωοι θα σε κηνυγησουν και θα σε μαυρισουν σε ενα χρονο……μας παραπλανησες…………………………

  15. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον γρουσούζη που μπλέξαμε!

  16. δημαρχε μην λες τιποτα γιατι θα βρουν ευκαιρια και δεν θα θα δωσουν

    ουτε 1 ευρω στην κω.ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  17. ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    αν εχετε καταλαβει,οι κυβερνωντες και εχοντες εξουσια,μαλλωνουν μεταξυ τους ποιος θα ωφεληθει περισσοτερο οικονομικα απο θεσεις και διακρισεις εντος ευρωπαικης ενωσης,την στιγμη που ο λαος ζοριζεται να εξασφαλισει ακομη και τα προς το ζην!!! 10000 ευρω μισθο ο Παπουτσης…την στιγμη που ο μισθος εν ελλαδι φτανει μολις τα 400…το λες και προκλητικο! Την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή από την Παγκόσμια Τράπεζα ζητά η κυβέρνηση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εξαιτίας της αρνητικής στάσης του πρώην κορυφαίου υπουργού του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το αίτημα της Ελλάδας για χορήγηση δανείου ύψους 3 δισ. ευρώ από τον διεθνή οργανισμό.
    Πηγή: Την παραίτηση Παπουτσή από την Παγκόσμια Τράπεζα ζητά η κυβέρνηση | Η Εφημερίδα των Συντακτών

  18. Μόνο το θρυλικό ΠΑΣΟΚ (μόνο ΠΑΣΟΚ) φοβάται ο Σύριζα την στιγμή που η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ανύπαρκτη και ταμπουρωμένη στ΄αμπάρια του Νοοr One. Το θρυλικό ΠΑΣΟΚ όμως αποτελεί μια διαρκή απειλή-ακόμη και το Παλιό Πασόκ το Ορθόδοξο που εκφράζεται από την γνωστή εππική σελίδα στο FB. Λοιπόν μόνο το ΠΑΣΟΚ και όχι η χαζοδημοκρατική συμπαράταξη αποτελεί απειλή για τον Σύριζα. Και οι Πασόκοι το γνωρίζουν αυτό και ετοιμάζουν την συναρπαστική επιστροφή τους.http://kourdistoportocali.com/news-desk/to-pasok-epistrefi/

  19. Η πραγματικότητα ,αλλά και αυτό που θα γράψει η ιστορία είναι ότι όλη η ΕΡΤ και τα τοπικά της παρακλάδια κάνουν καθημερινές ειδικές αναφορές ,εκφώνηση ειδήσεων και δελτίων καιρού στην γλώσσα τους,ρεπορτάζ ,συνεχείς εξαγγελίες για τους λαθραίους,ενώ για τα δύο ισοπεδωμένα νησιά ,ούτε καν μπαίνουν στον κόπο ν ασχοληθούν.Μόνο απ τη ιδεοληπτική διαφορά αντιμετώπισης των ξένων έναντι στους Έλληνες,αυτό το αναρχο-συνονθύλευμα έγραψε ιστορία.Η Κινητοποίηση ολόκληρου κρατικού μηχανισμού,αλληλέγγυων,οργανώσεων,μη κρατικών μηχανισμών για συμπαράσταση σε μαύρους,ενώ οι πολίτες της χώρας που τους ψήφισε στενάζουν …μόνο απ αυτό θα γραφούν στην Μαύρη Βίβλο.Θα δημοσιευτούν τόμοι και τόμοι με ιστορικές αναλύσεις που να προσπαθούν να εξηγήσουν αυτές τις συμπεριφορές.

  20. Και εμείς τα αυτονόητα ζητούσαμε από την Δημοτική αρχή το 2015 να έβρισκε τρόπο να λύση το πρόβλημα. Αλλά επέλεξε να κάνει αντιπολίτευση στην και να αφήσει το νησί απροστάτευτο στα χέρια των σουβλακομάχων…

  21. ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ- ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ??
    Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ??
    ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ……..
    ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ, ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..
    ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ…
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ…ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..ΡΕΜΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  22. ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΧΕΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΠΟΥΘΕΝΑ .
    ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ