ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ “Η Κως αλλιώς…γαστρονομικώς”- Το αδιαχώρητο στην 3η Γιορτή Τοπικών Προϊόντων στην Καρδάμαινα – Όταν οι γεύσεις γίνονται ο καλύτερος πρεσβευτής της Κω…

1
3535
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με κεντρικό μήνυμα “Η Κως αλλιώς…γαστρονομικώς” αυτή η γιορτή, χρόνο με το χρόνο, μετατρέπεται στη μεγαλύτερη εκδήλωση της γαστρονομίας και του πρωτογενούς τομέα στο Αιγαίο.

Η 3η Γιορτή Γαστρονομίας και Τοπικών Προϊόντων στην Κω, ξεκίνησε το ταξίδι της στις 29 Ιουλίου στην πολύ μικρή -όπως αποδείχτηκε-για να χωρέσει την εκδήλωση Μαρίνα Κω. Το ταξίδι αυτό ολοκληρώθηκε -για φέτος- στο κατάμεστο από κόσμο (ντόπιους και ξένους επισκέπτες) θεατράκι στην Καρδάμαινα.

Με αξεπέραστες νοστιμιές, αρώματα, χρώματα και αγροτικά προϊόντα με αξεπέραστη ποιότητα. Οι επισκέπτες της Κω είχαν και πάλι την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις από την τοπική γαστρονομία και να γνωρίσουν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και βιοτεχνίες, όπως και οι εθελοντές/εθελόντριες, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για αυτή την υπέροχη βραδιά.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει η διασκέδαση η οποία είχε επίσης χρώμα παράδοσης με το εντυπωσιακό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφάλου «Άγιος Νικόλαος» με δασκάλα την κ. Διονυσία Πάτσα.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ