ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δήμου Κω: Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε σε ανακρίβειες & ανοησίες της παράταξης ‘’Όραμα’’ σχετικά με το διαγωνισμό για την φύλαξη

13
416

 

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε στις ανακρίβειες και στις ανοησίες της παράταξης ‘’Όραμα’’ σχετικά με το διαγωνισμό για την φύλαξη δημοτικών χώρων.

Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε και διεξήχθη με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται και η προκήρυξη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ‘’Σταθμός της Κω’’ στις 14 Ιουλίου.

Η ένσταση που κατατέθηκε από τον κ. Παρβαντώνη απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Η ανάδοχος κ. Ζαμάγια δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ ,αφού στις 8 Αυγούστου έγινε η αλλαγή του νόμου περί δημοσίων συμβάσεων, έργων, προμηθειών και υπηρεσιών, που έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Από την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου, στις αρχές Αυγούστου, οι Αναθέτουσες Αρχές της χώρας διαπίστωσαν στρεβλώσεις, με αποτέλεσμα να “παγώσουν” οι δημοπρατήσεις, οι διαγωνισμοί και οι συμβάσεις.

Όλες οι Αναθέτουσες Αρχές – Αναθέτοντες Φορείς δεν γνωρίζουν τι πραγματικά ισχύει με αποτέλεσμα να σταματήσουν οι διαδικασίες δημοπρατήσεων, να παγώσουν έργα, συμβάσεις και προμήθειες και να εκκρεμεί πλήθος ερωτημάτων προς το αρμόδιο υπουργείο.

Ο ίδιος μάλιστα ο αρμόδιος υπουργός αναγνώρισε ότι υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή του νόμου και συγκρότησε Επιτροπές για να υλοποιήσουν τις Υπουργικές Αποφάσεις.

Σε ότι αφορά στο έγγραφο της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω με ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου, δεν αφορά ούτε νέο διαγωνισμό, ούτε κατάθεση προσφορών αλλά έρευνα αγοράς.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Ο Δήμος Κω, όσο το μεταναστευτικό ζήτημα, βρίσκεται σε εξέλιξη είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει μέτρα φύλαξης των δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων.

Προφανώς η μικρή μειοψηφία ,στην οποία περιλαμβάνεται και το Όραμα, θα ήθελε πολλά και ανεξέλεγκτα hot spot, στα πλαίσια της πολιτικής των ‘’ανοιχτών συνόρων’’.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε ΣΟΥΡΑΜΑΤΑ που με κλ@νιές νομίζετε ότι έχετε ακόμα παράταξη. Σταματήστε να υπογράφετε τις παπαρολογίες του Φραγ@υλη...

    Μετά τον κατά λάθος Μάστορα-Πέτρο θα πάρει σειρά να υπογράψει κείμενο π@πάρα ένα άλλο από τα γνωστά φρούτα του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ, η Σταματία, ο Νίκος, η Ειρήνη η Καλλιόπη του Πυλιού και για τα σημαντικά θέματα η Λαίδη Τζοβάνα Ρούφα του Αμανιού. Αντιπολίτευση του κ@λου…

    • Τελικά δεν μάθαμε εάν η περίλυπη Μαντόνα ΡΟΥΦΑ απήντησε τι πάει να πει «έρκος οδόντων» ή την έπιασε αγράμματη ο πονηρός Κυρίτση;;;

      Που πας χωρίς τον Φραγκούλη σου ή έστω ένα λεξικό τσέπης Λαίδη Τζοβάνα αφού ο κακός Κυρίτσης σε έχει βάλει στο μάτι για τα μαργαριτάρια που κάθε τόσο αμολάς και σε κάνει να φαίνεσαι ελαφριάς μόρφωσης;;;

  2. Ξεσουρώστε βρε ΣΟΥΡΑΜΑΤΑ, πηγαίνετε στο Μαγειρείο του Αράπη για κανένα πατσά με μπόλικο κολλαγόνο, κάνει καλό στα σαλεμένα μυαλά...

    Θα σας βοηθήσει να μην ξερνάτε χολή και ΞΕΡΑΤΑ χωρίς λόγο. Μια παπαρολογία του Φρ@γκουλη την ημέρα το ΣΟΥΡΑΜΑ το στέλνει στον αγύριστο και πιο πέρα…

  3. Βρε Φραγκούλη, τι ανωμαλία είναι αυτή κάθε μέρα να γράφεις μια παπαρολογία και να βάζεις ένα ψώνιο να υπογράφει;;;

    Χθες ο Τόλης, σήμερα ο Π…….ς, αύριο η Στ…..α. Η Ε….η μόλις της γράψανε για τα ενοίκια στον Δήμο έκανε τουμπεκί και εκείνη από το Πυλί χάθηκε. Εσύ γιατί δεν αποφασίζεις να υπογράφεις τα γραφόμενα σου αντί να βάζεις τους γραφικούς να σου παίρνουν την δόξα;;;

  4. ΡΟΥΦΑ, την Κυριακή με το ΒΗΜΑ θα πάρεις το λεξικό της Ελληνικής γλώσσας τσέπης του Τριανταφυλλίδη

    Αγόρασε το για να μην σε πιάνει αδιάβαστη ο Κυρίτσης. Και πάψε να υπογράφεις κείμενα του Φραγκούλη σε γλώσσα που δεν κατέχεις….

  5. ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΣ.Ρουφα τωρα που απολυοντεοι security απο την μαρινα να πας να τους βρεις δουλεια γατι θα βρεις μπελα

    Αφηνεις ανεργους στο δρομο,με το να ψαχνεις το ποσα παιρνουν και ποσα χαιζουν.Τωρα ειναι καλυτερα που θα τρωνε κοπανιστο αερα.Η αντιπολιτευση σου ειναι του κ@λ@υ.Αντι να κερδιζεις πατωνεις.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

  6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ SECURITY ΟΣΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ

    ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΟΥΜΕ ΜΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΕ,ΑΣΤΟΟΟ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣΣΣΣ.

  7. ανοιχτό hot spot μόνο ο Κυρίτσης ήθελε την πόλη. Ευτυχώς που η κυβέρνηση δε μάσησε και έφτιαξε το παλιό στρατόπεδο και σώσαμε τη σεζόν παρά τα προβλήματα. Ο κυρίτσης είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη ζημιά και καλά θα κάνει να μη μιλά

  8. απο ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩ. ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ!!!!!!!!!!

    Αλλη όψη θα έχει από το νέο έτος η πόλη της Λάρισας, καθώς όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα τον προϋπολογισμό του 2017 και τα τεχνικά έργα, ο δήμος Λαρισαίων θα προχωρήσει σε πεζοδρομήσεις κεντρικών δρόμων της πόλης, ενώ κάποιοι άλλοι θα μετατραπούν σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.
    Συγκεκριμένα, οι οδοί Βενιζέλου και Φιλελλήνων θα μετατραπούν σε δρόμους όπου θα υπάρχει μία μονή λεωφορειολωρίδα για την εξυπηρέτηση της αστικής συγκοινωνίας.
    Επιπρόσθετα, θα πεζοδρομηθεί η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου και ξεκινά η μετατροπή σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας των οδών Ρούσβελτ και Ηλιόδωρου. Το ίδιο θα συμβεί και με την Ασκληπιού.
    Πρόκειται δηλαδή για παρεμβάσεις οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά το χαρακτήρα του κέντρου της πόλης της Λάρισας.

    Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

  9. ΒΙΛΑΕΤΙ !! ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.ΟΠΩΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ SECURITY ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ !!!!!ΑΣΧΕΤΟΙ AΡΠΑΚΤΙΚΑ ΟΛΟΙ!!!ΡΕ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!!!
    Απάντηση

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ