ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ πορεία Διαμαρτυρίας μαθητών-καθηγητών-γονέων για την κατάργηση του τμήματος Δομικών Έργων στο ΕΠΑΛ Κω

5
792

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση έξω από το ΕΠΑΛ στις 12 το μεσημέρι και πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης με κατεύθυνση αρχικά την πλατεία Ελευθερίας και στη συνεχεία το Δημαρχείο Κω, πραγματοποίησαν σήμερα όλοι οι μαθητές του ΕΠΑΛ, καθηγητές της Β’ ΕΛΜΕ (οι οποίοι πραγματοποίησαν τρίωση στάση εργασίας προς ένδειξη συμπαράστασης), αλλά και αντιπροσωπείες μαθητών από τα δύο λύκεια της Κω και από το λύκειο Καλύμνου, όπως και του Συλλόγου γονέων του ΕΠΑΛ Κω.

Οι εκπρόσωποι των μαθητών του ΕΠΑΛ αλλά και οι υπόλοιπες αντιπροσωπείες που τους συμπαραστάθηκαν τόνισαν   σε δηλώσεις τους το δίκαιο των αιτημάτων των μαθητών του ΕΠΑΛ που είναι να επαναλειτουργήσει και το τέταρτο τμήμα της ειδικότητας Δομικών Έργων που παραμένει κλειστό (τα αλλά 3 τμήματα τα οποία είχαν επίσης καταργηθεί αρχικά με υπουργική απόφαση επαναλειτουργούν πλέον κανονικά αφού πέρασε το «κατ’εξαίρεση» με παρέμβαση Η. Καματερού και των άλλων βουλευτών (αφέθηκε όμως εκτός το δομικών έργων με τα 5 παιδιά που είχαν εγγραφεί σε αυτό να μένουν ξεκρέμαστα….) 

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κω είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν δυναμικά την κατάληψη έως ότου δικαιωθούν, την οποία και στηρίζουν όλοι οι εκπρόσωποι της μαθητικής κοινότητας Κω (καθηγητές, γονείς, δήμος κλπ).

Εκ μέρους του δήμου τα παιδιά και τους καθηγητές υποδέχτηκε έξω από το δημαρχείο ο αντιδήμαρχος (και εκπαιδευτικός) Αντώνης Κρητικός.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαράδεκτη διαμαρτυρία, αφού ξέρετε ότι ο κοντός Μαυρογιαλούρος Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ το τακτοποίησε το θέμα...

    Ίσως σας διέφυγε η ανακοίνωση του σφουγγοκωλάριου δασκάλου του κοντούλη, «κατόπιν ενεργειών μου κατ εξαίρεση τακτοποίησα τα αιτήματα σας»… Τώρα γιατί οι ανούσιες διαμαρτυρίες δεν κατάλαβα…

  2. Πληρώνετε τις επιλογές σας, κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπουργό αγράμματο τον Φίλη και βολευτή τον κοντό Γουργουλοψεύτη...

    Εσείς ψηφίσατε του ΨΕΥΤΕΣ, εσείς σαν χάνοι χάψατε τα λόγια τα παχιά και τις υποσχέσεις του ΤΣΙΠρΑ. Τώρα που τους κάνατε εξουσία και γλύφουν το μέλι είναι αργά.

  3. Ο λόγος του συμβόλαιο, με ότι ότι έχει ασχοληθεί ο κοντός Μαυρογιαλούρος σκατά τα έκανε. Ανέξοδα υπόσχεται...

    Το μόνο του έργο το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ, όλα τα άλλα στα λόγια…

  4. Βρε παιδιά, διαμαρτυρεστε για να διαμαρτυρεστε, ξέρετε πόσοι πολιτικοί δομικών έργων και απο ΤΕΙ είναι σερβιτόροι; Η οικοδομή θα κάνει 30 χρόνια τουλάχιστον ν α ξαναπάρει μπροστά, τι να την κάνετε αυτή την ειδικότητα, πάτε κατευθείαν για σερβιτόροι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ