ΟΡΑΜΑ: Υπαρκτά επικίνδυνοι για τον τόπο Κυρίτσης και Δημοτική Αρχή

46
741

 

Υπαρκτά επικίνδυνοι για τον τόπο Κυρίτσης και Δημοτική Αρχή

Όχι αγαπητοί συνδημότες μας, δεν είναι ανύπαρκτος ο κος Κυρίτσης (όπως πλέον μας λέτε καθημερινά). Είναι υπαρκτά Επικίνδυνος…

Δεν φτάνει που «υλοποίησε» δύο παράνομους διαγωνισμούς (28.500 και 53.500 χιλιάδων ευρώ) για μιαν αμφιβόλου σημασίας και αξίας υπηρεσία, συνεχίζει συνεπικουρούμενος από την κα Παπαχρήστου, απτόητος τα λάθη, τις παράνομες ενέργειες αλλά και τα παιδαριώδη ψέματά του.

Μέσα λοιπόν στη παραζάλη τους ομολογούν δημόσια ότι η ανάδοχος εταιρεία φύλαξης δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ. Άρα και ο πρώτος διαγωνισμός των 28.500 χιλιάδων ευρώ, για τον οποίο και σύμβαση υπέγραψαν και χρηματικό ένταλμα εξέδωσαν ήταν επίσης  παράνομος αφού αγνόησε τη νομοθεσία…

Ο μοναδικός αληθινός λόγος για τον οποίο ο κος Κυρίτσης δεν έχει υπογράψει σύμβαση για τα 53.500 χιλιάδες ευρώ είναι γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να τα πληρώσει.

Επιπλέον, στη δικαιοσύνη και στις αρμόδιες αρχές έχει προσφύγει συνδημότης μας για την παράνομη πρόσληψη δεκάδων «υπαλλήλων» μέσω των προσχηματικών  «συμβάσεων» που στήνει ο κος Κυρίτσης τόσο στο δήμο όσο και στη Μαρίνα επικαλούμενος το μεταναστευτικό… Αφού διέλυσε το σύμπαν μετατρέποντας το προηγούμενο καλοκαίρι, συνειδητά, την Κω σε ένα απέραντο καταυλισμό προσφύγων «επενδύει» στα αποκαΐδια της ανικανότητας και της φαιδρότητάς του.

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν τους σταματά. Τροποποίησαν, χωρίς απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, τις Τεχνικές προδιαγραφές και άτυπα προχωρούν σε νέο τρίτο «διαγωνισμό» 60.000 χιλιάδων ευρώ. Για να θολώσουν τα νερά, για να παραπληροφορήσουν για πολλοστή φορά επικαλούνται τη δημοσίευση του διαγωνισμού για τον οποίο δεν μπορεί να υπογράψουν σύμβαση αλλά και τον υπουργό!!!

Στο γεμάτο απόγνωση δελτίο τύπου – απάντηση(;) στις καταγγελίες μας και στα στοιχεία που κοινοποιήσαμε, ο κος Κυρίτσης εκτός από ψέματα μας κάνει και… «πλάκα». (φαίνεται ότι τα ταξίδια εκτός Κω του φτιάχνουν τη διάθεση) 

Προκειμένου να πείσει τους συνδημότες μας, τους οποίους προφανώς θεωρεί αφελείς, λέει και τούτο το κορυφαίο: «η ένσταση του κου Παρβαντώνη απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη»…

Μήπως θα άξιζε τον κόπο να ζητήσουμε από την Αποκεντρωμένη το σχετικό έγγραφο απόρριψης;;;

Πόσο ακόμα ρεζίλι να γίνουμε;;; Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε από αυτή τη φοβερή δημοτική αρχή που ολισθαίνει από γκάφα σε γκάφα;

Και επειδή τα ψέματα τελείωσαν… ο πρώτος και μοναδικός κίνδυνος για το τόπο μας δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον κο Κυρίτση και τους άβουλους υποτακτικούς του.

Αυτούς τους άκρως επικίνδυνους για τον τόπο διοικούντες θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε καθημερινά όπως επιβάλει ο θεσμικός μας ρόλος μέχρι την οριστική απαλλαγή της Κω από τον πολιτικό όλεθρο της «καταστροφικής αλλαγής» Κυρίτση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καταλάβατε τωρα γιατι ο Κυριτσης ηθελε το ανοιχτο hot spot στο Λιμανι και τα ακομη ανοιχτα xot spot στην οδο Καναρη? Για τα ταιζει την σεκιούριτι με απευθειας αναθεσεις και να κανει προσληψεις στην Μαρινα και στο γραφείο του.Ειναι δυνατον η ρεσεψιονιστ της Μαρινα να πληρωνεται από την σεκιούριτι ΔΗΜΑΡΧΕ?
    Θα φας πολύ μαυρο.

    • οι διοικουντες εχουν μπερδευτει.το ενα λαθος μετα το αλο κανουν.μην τους αφησεις να κανουν λαμογιες.το παιζανε αθωες περιστερες,ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

  2. ΜΑΡΑΓΚΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΑΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΑΚΛΥΨΕΩΝ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ?ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΤΩΡΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΜΕΛΙ?

    • ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ,ΞΕΠΕΣΜΟΣ,ΑΗΔΙΑΣΜΟΣ.ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

  3. Τι κάναμε όλοι εμείς οι πολίτες να ανεχόμαστε μια παλαβή σαλεμένη να ξερνά χολή;;;

    Μαρή μουρλέγκο εκτός από χαζές καταγγελίες καμιά πρόταση για την Κω κατεβάζει η σαλεμένη σου κεφάλα που μου θυμίζει την ΜΕΔΟΥΣΑ ή την άλουστη του ΣφΥΡΙΖΑ με τα ανάκατα μαλλιά;

    • ΕΔΩ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ, ΤΟΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΤΟΝ ΟΤΙ ΠΕΙ ΓΚΙΟΡΓΓΑΚΙ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΧΑΖΟΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΡΟΥΦΑ.

    • Nτροπη αυτο που συμβαινει στην μαρινα.Το νησι βωα με τα καμωματα αυτων που την διοικουν.Ανικανοι,ξεδιαντροποι

      εχετε το θρασος να κουμανταρετε μια μαρινα χωρις να εχετε καν σχεση με την θαλασσα.Εαν ειχατε λιγο τσιπα [πρωτοφανες για εσας που την κουμανταρετε]θα ειχατε παραιτηθει αυριο κιολας.Για αλλα πραγματα ειστε καλοι.Ξερετε εσεις.

    • H Ρούφα δυστυχώς για σένα πληρωμένε υβριστή που αραδιάζεις ένα σωρό μαλακίες δεν μασάει.

  4. Γειά σου βρε ΡΟΥΦΑ κουκουνάρα με την πηχτή στην κούφια σου κεφάλα... Ιεροεξεταστής θα ήτανε στην προηγούμενη ζωή της...

    Ξυπνά, κοιμάται και εκεί η κούφια της κεφάλα, να ανακαλύψει κομπίνες και να υπογράψει τις φαντασίωσεις της δια του Φρ@γκουλη.

    • μας πηρανε χαμπαρι.Ερχοντε τα χειροτερα.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;;

  5. το τζοβενο ο δήμαρχος μοιραζει χρημα λες και βγαινουν από την τζεπη του…..
    εχει πιασει τα ταξίδια με την πολιτκη σκηνη της ελλαδος και αφησε το νησι του στον αυτοματο πιλοτο…

    • ΜΑΡΑΓΚΕ προχωρα οπως πας,αλα προσεχε το λακο με τα φιδια.ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ.συμβουλη φυγε να σωσεις την αξιοπρεπεια σου.

  6. Δημαρχε μπορει ο ιματζ μακερ να σε εβαλε να κοψεις το μουστακι αλλα το αυταρχικο στοιχειο δεν φευγει από το προσωπο σου.αγελαστος παντα αυταρχικος και εκδηκιτικος αυτος ησουν αυτος εισαι και ετσι θα παραμείνεις.ο χοιρος μουρη δεν αλλαζει….λαικη παροιμια ειναι

  7. μετα την αποζημιωση σε ιδιωτη 1 εκατομυριου ευρω ο κυριτσης εγινε άλλος ανθρωπος ρε παιδια.μιλαμε πολύ χρημα και ευκολο.

    • τις επομενες δημοτικες θα τις χασεις λογω ΜΑΡΙΝΑΣ.Αλαξε τους εκει μεσα,γιατι ο κοσμος ακουει τα χειροτερα που γινοντε εκει μεσα.Πλυ κουτσομπολιο στα καφενεια.

  8. Για ένα πραγμα στεναχωριέμαι!!! για τα παιδια που δουλευουν με την ιδιοτητα του σεκιούριτι σε αλλα ποστα,στο γραφειο δημαρχου,στη ρεσεψιόν της Μαρινας, στον ανθοκηπο και ολοι αυτοι θα εχουν ποινικες ευθύνες.Δεν γινεται να προσλαμβάνεσαι ως σεκιούριτι και να εργαζεσαι ως ρεσεψιονιστ,γραμματεας κηπουρος.

  9. Τι ηλίθιοι που ειστε αυτα που λεει η κυρία ρουφά ειναι αληθεια αλλα δεν σας αρεσει μηπως Εισαι και εσυ στην λίστα με τις παράνομες προσληψεις;

  10. Γι αυτό τα ξενοδοχεία στην Καναρη φιλοξενούν ανήλικους 30χρονους για να δίνει ο Κυριτσεν τις αναθέσεις στην σεκιουριτι.clean and safe με τα λεφτά των μποχαλων…

  11. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟ.

  12. Ο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΑΚΤΗΤΙΚΗ. ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΧΟΛΙΑ

  13. ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΕΜΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. Μ ΑΡΕΣΕΙΣ

  14. ΒΡΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……….ΕΙΠΕ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ……….ΒΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ -ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    • ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ……….ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ.

  15. ΒΡΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……….ΕΙΠΕ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ……….ΒΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ -ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    • KAI NA KANETE PARANOMES PROSLHΨEIS GIA NA PAREI ΨHFOYS O MARAGKOS.TORA POY SAS TA BGAZOYN STIN FORA XEZESTE,THRASIDEILOI.KSEGKREMISTEITE APO THN MARINA KAI THN DIMARXIA NA YSHXASEI TO NHSI.

  16. Ρε παιδιά κουραστήκαμε. Από τη μια η Ρούφα λέει κάποια πράγματα που συμβαίνουν στο δήμο από την άλλη ο Κυρίτσης απαντά χωρίς να καταλαβαίνουμε τι λέει. Έχουμε χάσει τη μπάλα γενικώς. Τα γκολάκια πάντως τα τρώει ο Κυρίτσης,

    • ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΡΙΝΑ ΑΚΟΥΣΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΣΩ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ.ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΦΩΝΕΣ.

  17. ρουφα εαν φορας φουστανια,και το λεει η καρδια σου,να κανεις ανοικτη συζητηση στο Δ.Σ την τεταρτη για το θεμα της σεκιουριτη.

    γιατι ο κοσμος χανει την δουλεια του και η αιτια εισαι εσυ.να βγεις και να παρεις θεση ανοικτα.Εισαι υπερ των απολυσεων των ντοπιων.Εαν δεν εισαι ομως υπερ των απολυσεων να το φαναξεις δυνατα στο Δ.Σ,και να μην χανουν οι κωοι την δουλεια τους.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

    • κανεις δεν χανει την δουλεια του.Οταν δουλευεις παρανομα όταν πληρωνεσαι με αλχημειες ε τοτε να πας σπιτι σου….

      • να τα καταθεσεις.εαν νομιζεις οτι τα λευτα που σπαταλουντε ειναι παρανομα.εκει θα σε παραδεκτουν οι κωοι.να μηνυσεις δημαρχο ως υπευθυνο,και την διοικηση της μαρινας.

    • ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΛΑ. ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ

  18. ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ.ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    • γιατι δεν μιλας τωρα,για οσα συμβαινουν στην μαρινα.αλοι να κερδιζουν ψηφους με παρανομες προσληψεις,και ολοι στην δημαρχια να μην μιλανε.με ποιο δικαιωμα το κανει ο μαραγκος.Να μιλησετε ολοι στο Δ.Σ. την τεταρτη.

  19. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΠΕΝΤΕ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΥΤΕ Η ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ.

  20. Ποτε θα σταματησετε καποιους/ες που καθονται σαν την σκ@το@λ@,και τους/τις πληρωνετε τζαμπα.ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΕ.Πληνωνεις τεμπελοσκυλα και ο κοσμος το γνωριζει.

    • καταλαβαμε για ποιους μιλας.Αλα κανεις λαθος,γιατι διαγωνιζοντε ποιος θα καθησει περισσοτερο στην καρεκλα του.Να την χαιρονται,και να τον χαιρονται.

  21. ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΧΟΥΛΛΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ
    ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΦΗΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ,

  22. τους εργαζομενους τους καταντησανε ρουφιανους.Ο ενας ρουφιανευει τον αλο.Αυτα συζητουν στα καφε.Τσακωνοντε ποιος θα ρουφιανεψει πρωτος.Να χαιρεστε την καταντια σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ