ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Επιστροφή…στο Δημοτικό λόγω σεισμού – Πρώτο κουδούνι για το 1ο ΓΕΛ Κω στο 7ο Δημοτικό

3
3652

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, λόγω των έκτακτων συνθηκών με τις ζημιές που προκάλεσε στο ιστορικό κτήριο του Ιπποκρατείου λυκείου ο σεισμός της 21ης Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός του 1ου ΓΕΛ Κω στο γειτνιάζον, 7ο Δημοτικό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ναθαναήλ παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών.

Ποιος θα το ‘λεγε ότι τα παιδιά από το λύκειο θα επέστρεφαν στο… δημοτικό, όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των Σχ. Επιτροπών Μ. Ζερβός.

Παρόντες ήταν επίσης: η Σχολική σύμβουλος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαρά Κοσεγιάν, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Α. Κρητικός, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί (βίντεο).

ΒΙΝΤΕΟ από Μιχάλη Χατζηθέμελη:

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το 7ο έγινε ένα στολίδι .Ευτυχώς που επισκευάστηκε και έχουν σημερα τα παιδιά κάπου να πάνε αλλιώς θα ψάχναμε ακόμη χώρους.

  2. ευτυχώς δεν συμμετείχε στην επισκευή του κτηρίου ο κολλητός που τοποθέτησε στα καινούργια οδοστρώματα μάρμαρα πάχους 2 πόντων. Μόνο ο Κυρίτσης εκτιμάει … ποιός ξέρει … ποιάν ιδιότητα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ