ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πρώτο κουδούνι & Αγιασμός με συγκίνηση & βραβεύσεις για τις πολύ σημαντικές επιτυχίες στο σχολείο «δεύτερης ευκαιρίας» στο Πυλί

3
2798

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα με δάκρυα χαρά και υπερηφάνειαα, πραγματοποιήθηκε απόψε ο Αγιασμός στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Κω από τον Σεβαμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μ. Ζερβός, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης, ο Τοπ. Σύμβουλος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλής, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Ο Σεβασμιώτατος αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του για τις σημαντικές επιτυχίες των παιδιών, υπογράμμισε ιδιαίτερα την αφοσίωση και την προσφορά της Διευθύντριας κ. Τέτης Χατζηνικολάου (την οποία είχε… μαθήτρια όπως είπε χαριτολογώντας) επιλέγοντας να παραμείνει και ν απροσφέρει για ακόμα μία χρονιά σε αυτό το σχολείο ενώ είχε κι άλλες επιλογές. Για τα άλλα αιτήματα προς το δήμο δεν είπε τίποτα μιας και κάθε χρόνο τα λέει χωρίς αποτέλεσμα, όπως σημείωσε.

Ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μ. Ζερβός σημείωσε ότι φέτος η χρονιά είναι πολύ διαφορετική για όλους καθώς κι άλλα σχολεία αναγκάζονται να λειτουργήσουν απογευματινές ώρες λόγω έκτακτης ανάγκης. Ευχήθηκε πάντως καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι εργαζόμενοι και γονείς.

Τέλος η Διευθύντρια Τ. Χατζηνικολάου εξέφρασε την συγκίνηση αλλά και την υπερηφάνειά της για τις πολύ σημαντικές επιτυχίες του σχολείου που παρότι οι μαθητές στην συντριπτική τους πλειοψηφίας είναι εργαζόμενοι και γονείς συμμετέχουν σε δράσεις όπως οι τανίες μικρού μήκους . Έτσι και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά απέσπασαν διακρίσεις με την ταινία «Χριστίνα» (που αναφαίρεται στη ζωή των μαθητών του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας) βραβεύοντας την πρωταγωνίστρια, όπως και τους επιτυχόντες των προηγούμενων ετών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε πανεπιστημιακές σχολές.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος σημειώθηκαν οι παρακάτω σημαντικές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις:

1. Αντωνίου Βασιλική τού Αντωνίου :
Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας
Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

2. Κασίου Μηνάς τού Παναγιώτη :
Τεχνολόγων Γεωπόνων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης

3.Φιλίππου Δημήτριος τού Ευγένιου :
Διοίκηση Επιχειρήσεων Αγροτικών Προιόντων και Τροφίμων
Αγρίνιο, Πανεπιστήμιο Πατρών

ΒΙΝΤΕΟ ρεπ. από Δημοτική Τηλεόραση Μ. Παπαζαχαρίου:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νιωθω μεγάλη συγκίνηση κάθε φορά που θυμάμαι το Εσπερινο σχολείο,το αγαπημένο μας σχολείο.Περασαμε 6 αξεχαστα και νοσταλγικα χρόνια, βγαλαμε και το γυμνάσιο κ το λύκειο εκεί.Ευχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και πολλές επιτυχίες.

  2. Αισσχος και αποτροπιασμο προκαλει το γεγονος οτι κατηργησαν τηνν επαρση της ελληνικης σημαιας και την προσευχη και το χειροτερο απο ολα οτι η Εκλησια τηρει σιγη υχθειος με λιγα λογια κανη την παλαβη.
    ακομα χειροτερα ειναι διοτι κανενας Ελληνασ ορθοδοξοσ δεν ξεσηκωνετε
    ντροπη σας.

  3. Ανθρωποι που πρεπει να ειναι παραδειγμα για ολους μας!!! Συνεχιστε την υπεροχη προσπαθεια!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ