ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Όταν οι λύρες μπλέκονται… Η Κρήτη χόρεψε κότσαρι & ο Πόντος πεντοζάλι στο κατάμεστο κλειστό Κω! (καταχειροκροτήθηκε η εκδήλωση της Σχολής Ε. Δρόσου)

6
2297

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ ξεχωριστή μουσικοχορευτική πανδαισία παρουσίασε απόψε στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο Κω, η σχολή χορού της Ελένης Δρόσου «Εδώ που ξεκινά ο χορός», με όλα τα τμήματά της.

Όταν οι λύρες μπλέκονται… το αποτέλεσμα – όπως φαίνεται στις φωτό και στα βίντεο – είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Όλοι οι χοροί καταχειροκροτήθηκαν και ιδιαίτερα ο Πυρρίχιος («ο χορός των χορών» κατά το Όμηρο, όπως επεσήμανε η Ελ. Δρόσου η οποία και παρουσίασε την εκδήλωση).

Την παράσταση φυσικά έκλεψε στο τέλος της εκδήλωσης το υπέροχο πάντρεμα Κρήτης και Πόντου με την χορευτική απόδοση του τίτλου της εκδήλωσης «η Κρήτη χορεύει κότσαρι κι ο Πόντος πεντοζάλι…» (βίντεο)

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι καλλιτέχνες: Γιώργος Σκορδαλός (κρητική λύρα – τραγούδι), Ηλίας Υφαντίδης (Ποντιακή λύρα-τραγούδι), Χρήστος Επιτροπάκης (λαούτο) και Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετικη παράσταση…
    Μία μικρή διόρθωση στα κρουστά Βαγγελης Καριπης και όχι Καριπης.

  2. Αξέχαστη βραδιά ,,,,υπέροχη,,,, μακάρι να έχουμε την τύχη να ξαναδούμε τέτοια παράσταση !!
    Συγχαρητήρια στη Κ.Ελένη Δρόσου,στους μουσικούς και χορευτές !!

  3. Αξέχαστη βραδιά ,,,υπέροχη,,,μακάρι να έχουμε την τύχη να ξαναδούμε τέτοια παράσταση !!
    Συγχαρητήρια στη Κ.Ελένη Δρόσου ,στους μουσικούς και χορευτές !!

  4. Απίστευτο βράδυ. Ήταν όλα μαγικά. Ελένη θερμά συγχαρητήρια!Εύγε στους μουσικούς, στους μαθητές σου, στον Σάββατο, στους πάντες που βοήθησαν για αυτές τις μοναδικές στιγμές.Αυτή η παράσταση σίγουρα θα μείνει ως σημείο αναφοράς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ