ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δέος & συγκίνηση στην Τελετή Ορκωμοσίας των Αριστευσάντων νέων Ιατρών των 7 Ιατρικών Σχολών της χώρας στο Ασκληπιείο Κω

36
7496

Δέος, συγκίνηση, υπερηφάνεια, αλλά και δύο εξαιρετικής σημασίας γεγονότα: η ορκωμοσία των Αριστευσάντων αποφοίτων των επτά Ιατρικών σχολών της χώρας και η υπογραφή του πρωτοκόλλου σύσταση του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων, κυριάρχησαν στην αποψινή καθηλωτική τελετή απαγγελίας του Όρκου του Ιπποκράτη στο Ασκληπιείο Κω παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.

Την τελετή συνδιοργάνωσαν με επιτυχία ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (Π.Ι.Σ.)  το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω (ΔΙΙΚΩ) και ο Ιατρικός Σύλλογος Κω (ΙΣΚΩ), με τον αξεπέραστο Μηνά Χατζηαντωνίου (ΔΡΕΠΠΟ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ) στο ρόλο του Ιπποκράτη (με απαγγελία του πρωτότυπου και της μετάφρασης από μνήμης…) ενώ οι «ασκληπιάδες’ που τον πλαισίωναν  ήταν κοπέλες από την Κω.
Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης, κατά την απαγγελία του Ιπποκρατικού Όρκου, η Ορκωμοσία των πρωτευσάντων αριστούχων ιατρών  που αποφοίτησαν το Ακαδημαϊκό έτος 2016 – 2017, παρουσία Πρόεδρων ή εκπροσώπων τους από τις επτά Πανεπιστημιακές Ιατρικές  Σχολές της χώρας, με ξεχωριστή εκπροσώπηση φέτος επίσης από την νεοϊδρυθείσα Ιατρική σχολή του Παν/μίου των Μούγλων κ. Νεβρίς Άϊτογκαν ο οποίος είναι Ιπποκρατιστής (έγινε κι εκεί ειδική τελετή & απαγγελία του Ιπποκρατικού όρκου από τον Μ. Χατζηαντωνίου, παρουσία του Προέδρου του ΔΙΙΚ Αρ. Παυλίδη).

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχαήλ Βλασταράκος απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας την μεγάλη σημασία της εκδήλωσης βράβευσης της αριστείας, προσφορά στην Ιστορία, τις Αξίες και τον Πολιτισμό.

Εκ μέρους του  ΔΙΙΚΩ χαιρετισμό απηύθυνε  ο Πρόεδρος Αρ. Παυλίδης καλωσορίζοντας όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και ο πρ. Πρόεδρος -καθηγητής Στ. Γερουλάνος ο οποίος απευθυνόμενος προς τους αριστούχους ιατρούς έδωσε μια πολύ περιεκτική και συγκλονιστική απόδοση του νοήματος και της σημασίας του Ιπποκρατικού Όρκου (ειδικά στο θέμα της «αυτοαράς» της «αν τύχει και τον παραβώ τα ενάντια να πάθω», προκαλώντας ανατριχίλα και τα σχόλια του κ. Βλασταράκου) που παραμένει επίκαιρος όσο ποτέ.

Ομιλίες Βλασταράκου, Παυλίδη, Φρατζάκη, Γερουλάνου

Geplaatst door Giannhs Kiarhs op zaterdag 16 september 2017

Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων από τους Προέδρους των Παν/κών Ιδρυμάτων  και η επίδοση επίσης χρηματικών βραβείων με το συμβολικό ποσό των 1.000 ευρώ  (φωτό-βίντεο)

Οι επτά Αριστεύσαντες των επτά Ιατρικών σχολών της χώρας είναι οι:

Δήμητρα Βαρδαλάκη από το Εθνικό Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών

Ιωάννης Λιάμπας από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης

Μαρία Νησωτάκη από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Αικατερίνη Μπίνη από το Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης

Δήμητρα Δήμου από το Παν/μιο Ιωαννίνων

Νικόλαος Δημήτριος Πάτζαρης από το Παν/μιο Πατρών

& Μυρτώ Παληκούτα Δεπασκουάλε από το Παν/μιο Θεσσαλίας

Δηλώσεις Αριστευσάντων Ιατρικών σχολών

Geplaatst door Giannhs Kiarhs op zaterdag 16 september 2017

Στην τελετή παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός (χαιρετισμό απέστειλαν οι βουλευτές: Δ. Γάκης του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Κόνσολας της ΝΔ, Δ. Κρεμαστινός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης , ο Υπ. Εξωτερικών της Κύπρου Γ. Κασσουλίδης μέσω του Αρ. Παυλίδη, η Έν. Κώων Αθηνών και ο ΠΟΚ ο ΦΙΛΗΤΑΣ), οι Δήμαρχοι Κω Γ. Κυρίτσης, Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Δαμάδογλου, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, η Εντεταλμένη Περιφ. σύμβουλος Ε. Νάκη, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δ. Χούπης, ο Αστυνομικός Δντής Κ. Κοκορόσκος, Πανεπιστημιακοί, μέλη του ΠΙΣ, του ΔΙΙΚ και του Ιατρικού συλλόγου Κω και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Αμέσως μετά την Ορκωμοσία και τις αναμνηστικές φωτογραφίσεις, πραγματοποιήθηκε η τελετή υπογραφής του πρωτοκόλλου συνεργασίας του Δικτύου των δήμων με Ασκληπιείο (ακολουθεί ξεχωριστή ανάρτηση)

Ένωση Κώων Αθηνών: Χαιρετισμός για την Τελετή βράβευσης πρωτευσάντων Αποφοίτων Ιατρικών Σχολών 2017 – Τελετή Ιπποκρατικού όρκου

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κώων Αθηνών «ο Ιπποκράτης», θα ήθελα να συγχαρώ τον Ιατρικό Σύλλογο Κω, καθώς σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω, τιμούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους πρωτεύσαντες Αποφοίτους των Ιατρικών Σχολών της Χώρας για το 2017.

Ο Ιπποκράτης ο Κώος, ο Πατέρας της Ιατρικής, αποτελεί εμβληματική φυσιογνωμία για όλους εμάς με καταγωγή από το νησί της Κω και μια τέτοια πρωτοβουλία μας προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και χαρά.

Ο Ιπποκρατικός όρκος, ως μνημείο ιστορικής σημασίας και με το ανθρωπιστικό πνεύμα, που τον διαπνέει, διαφυλάττει, μέσα στους αιώνες, την αξία της ηθικής με την πρόοδο της γνώσης.

Η φετινή τελετή αναβίωσης του Ιπποκρατικού όρκου συνδυάζεται με την αναγνώριση της αριστείας, της οποίας οι ρίζες βρίσκονται στα αρχαία χρόνια. Η αριστεία είναι συνυφασμένη με τη διαρκή προσπάθεια για εξέλιξη και πρόοδο και η διάκριση, προκύπτει ως ανταμοιβή ενός συστηματικού, προσωπικού και απαιτητικού αγώνα. Η αριστεία οφείλει να είναι στάση ζωής και να αποτελεί κίνητρο για όλους μας.

Σε όλους τους Αποφοίτους, εύχομαι από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία και «η ατομική-προσωπική τους» αριστεία να αποτελέσει ένα ακόμα λιθαράκι ελπίδας στην «συλλογική» αριστεία, που χρειάζεται ο τόπος μας, για να μπορέσουμε να βγούμε από την παρατεταμένη κρίση οικονομικών και αξιών, που όλοι βιώνουμε.

Με εκτίμηση,

Νινέττα Ν. Μανούση

Πρόεδρος Ένωσης Κώων Αθηνών

«Ο Ιπποκράτης»

36 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Αρχιμαιντανος…..
  Πάει με όλα ….σαν την coca cola.
  Μπράβο σας ηρωικοί Κώοι που του επιτρέψατε να υπάρχει ενώ έπρεπε νάχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

  • «ΑΧαμνειάς» Κάποιος να πει στον Ιπποκράτη να κάνει και λίγο κράτη....

   Το άγαλμα στο μουσείο μας δείχνει…

 2. ο προεδρος του πανελληνιου ιατρικου συλλογου ξεφτιλισε το……….. που στο μυαλο του εχει μονο τις ιντριγγες τα καπελοματα και τη παρτη του Οι αλλοι φελοι της παρεας του τι κανουν ?

  • το ιπποκρατικο εμβλημα ξεπουληθηκε για καποιο καινουργιο.ξεπουληθηκε η κληρονομια και η ιστορια χιλιαδων ετων,η επιδαυρος και η λαρισα δεν εχουν ασχετο δημαρχο.

 3. τώρα κατάλαβα την αντίδραση της Ρούφα στο δημοτικό συμβούλιο.

  Καλημέρα . Είχε απόλυτο δίκιο η Ρούφα. Ο κυρίτσης τα ξεπουλάει όλα. Υπέγραψε το σύμφωνο χωρις να είναι στο πρόγραμμα , χωρίς να το ξέρει κανένας, για να μην καταλάβει ο κόσμος το ξεπούλημα. Ο κόσμος κοιμάται.

 4. MIA ΩΡΑΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ -ΚΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΛΕΞΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ <> ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΤΗΝ ΕΜΔΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΡΡΩΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 5. Δήμαρχος και Τελης – Κως αγάπη μου – ξεπούλησαν την κληρονομιά του Ιπποκράτη και τκληρονομια της Κω στη Λάρισα, την Επίδαυρο, τα Τρίκαλα και στα Μουγλα! Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού ανεχόμαστε όλους αυτούς να τρων να πίνουν και να κάνουν ιστορικό κακό στο νησί μας.

 6. Μπράβο στον Μηνά Χατζηαντωνίου για την από στήθους απαγγελία του Ιπποκρατικού Όρκου.Κεντρίζει βαθιά μια τέτοια απαγγελία το μοναδικό ουροβόλο φίδι της Κω, που θέλει να εξαφανίσει τα μεταφορικά σύμβολα της Ιατρικής τον Ασκληπιό και τον Ιπποκράτη και να τους χαρίσει για πάντα στην Επίδαυρο τον πρώτο και στη Λάρισα τον δεύτερο. Ω! αθεράπευτα αποκαρδιωτική και αγνώμων Κως, ως πότε θα τρέφεις στους κόλπους σου ημιμαθείς και ανιστόρητους άντρες;;;

 7. 3,5 χρονια καταστροφης ΚΥΡΙΤΣΗ.ΕΔΡΑ Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ!Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ

  κρουαζιερόπλοια τα χασαμε, Ryanair την χασαμε, χανουμε και την Ιπποκρατικη ιδέα. Λάρισα και Επίδαυρος τρέχουν με σημαία τον Ιπποκράτη και τον Ασκληπιό.Ο δήμαρχος πραγματικα στον κόσμο των απευθειας αναθέσεων και των εργολαβιων,κριμα,πολυ κριμα να βουλιαζει η Κως.

 8. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΥΡΙΤΣΗ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!

 9. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ…ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ!!! ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ!!! ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.
 10. Τρία χρόνια χαμένα ,τρία χρόνια ΟΜΕΡΤΑ για τα τουριστικά τρένα,τρια χρόνια ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… σε τρία χρόνια καταφέρατε και δίωξαται τον ποιοτικό τουρίστα απο το κέντρο της πόλης,αυξήσατε το κυκλοφοριακό χάος με την κυκλοφορία των τρένων στην πόλη,χωρίς καμία μελέτη,χωρίς τίποτα.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/09/16/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5/#more-22761

 11. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?

 12. παυλιδησ-κυριτσης με το βλεμα στα ευρωπαικα κονδυλια.ξεπουλανε ιπποκρατη ασκληπιειο

  ντροπη ξεπουλατε τα παντα. καταστρεφετε το νησι.

 13. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΟΡΟΚΩΣ Ή ΔΡΕΠΠΟ ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ ? ΜΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΜΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ? ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ Η ΟΧΙ?
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?

 14. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ-ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ

  ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.

 15. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ

  ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

 16. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ . ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

  ΚΑ ΡΟΥΦΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ .

  • τωρα μαλιστα.Εσυ περιμενε να ενημερωθεις απο τη Ρουφα.Ηταν στη δημοτικη αρχη 4 χρονια δνε πηρε χαμπαρι τι…ιστοριες κανανε και τους εριξε ο κοσμος….και τωρα απο την αντιπωλητευση πεταει απλα λασπη σε αξιους ανθρωπους για να φανει.Καλα κρασια

 17. Βρε τι ξεφτίλα .Ο άλλος ο …….. πως βγάζει πρώτος πρώτος φωτογραφία με τους φοιτητές και καθηγητές ιατρικής !!!!!!!!!!!

 18. Αισθάνθηκα άσχημα σαν Κωος από αυτά που άκουσα από ξένους γιατρούς με το τελείωμα της τελετής . Δεν γνώριζαν τίποτα για το καπέλωμα , έρχονται για τρία χρόνια συνεχώς και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν -ολα τα έξοδα τα κάλυψαν οι σύλλογοι τους και τα άλλα φελουδάκια ούτε ενα καφέ για το καλωσόρισμα αλλά θέλαν να κλέψουν το από το κυρος της εκδήλωσης και να λανσαριστουν ότι είναι ικανοί να κάνουν μεγάλες εκδηλώσεις για κονδύλια ευρωπαϊκά. Χάσαμε μια πολύτιμη εκδήλωση που πήγαινε να γίνει μόνιμα εδώ

 19. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ.

 20. Το έργο «Ανάδειξη του Ευρύτερου Χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου .ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

  σε Αρχαιολογικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο» εντάχθηκε σε δράση του Υπ. Περιβάλλοντος.Με χρηματοδότηση, ύψους 985.000,00 ευρώ, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες παρεμβάσεις:
  -Διαμόρφωση διαδρομών επίσκεψης στα μνημεία του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και ανάπλαση των χώρων εξυπηρέτησης.-Δημιουργία βοτανικού κήπου και ανάδειξη της βιοποικιλότητας του Ασκληπιείου.
  -Αποκατάσταση και επαναλειτουργία της αρχαίας εισόδου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου.
  -Ανάπλαση της πρόσβασης στο Ιερό του Απόλλωνος Μαλεάτα, που συνδέει τα δύο ιερά της Επιδαύρου (Ασκληπιού και Απόλλωνος) / (βλ. συνημμένη εικόνα).http://maxhtika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_0.html

 21. ΑΕΡΟΛΟΓΕ ΑΕΡΟΦΑΝΦΑΡΑ ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ

  Ανακήρυξαν το Ασκληπιείο της Επιδαύρου (διάσπαρτα μαρμαρά), χωρίς την επιβλητικότητα του δικού μας,, σε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομίας της UNESCO , επειδή έτσι θέλησαν επώνυμοι αρχαιολόγοι και πολιτικοί (Λαμπρινουδάκης, Μανιάτης, Μπένος-του Σωματείου Διάζωμα). Τώρα δε με χρηματοδότηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, φυτεύουν παντού κήπους του Ιπποκράτη ,(με φυτά της Ιπποκρατικής Συλλογής,) , στην Επίδαυρο, στα Γιάννενα, τη Λάρισα, (δώσανε και το όνομα Ιπποκράτης σε συνοικία της Λάρισας) και εμείς ούτε το ξεχορτάριασμα δεν κάναμε στην υπάρχουσα βλάστηση στο χώρο του ΔΙΙΚ.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/70966/giannis-kalloudis/

 22. Μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των τριών δήμων (Δήμου Κω, Τρίκκης και Επιδαύρου) στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 14 Μαρτίου, παρουσία του Υφυπουργού κ. Αμανατίδη, στην οποία μετείχε και ο τ. Βουλευτής – Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης υπό την ιδιότητα του Προέδρου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος , εκπροσωπώντας ταυτόχρονα και το Δήμο Κω μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Κω κ.Κυρίτση, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην Αθήνα, την Τρίτη 21 Μαρτίου, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής της Αρχαιολογίας κ. Β. Λαμπρινουδάκης, εμπνευστής της ιδέας για σύσταση «Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων».http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

 23. κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.
  Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
  σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.Γεώργιος Σουρής ( 1853-1919 , Έλληνας σατιρικός ποιητής)

 24. «Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά/και τα σκατά λιβάνι/οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι/κι οι κλέφτες καπετάνιοι»Γεώργιος Σουρής ( 1853-1919 , Έλληνας σατιρικός ποιητής)

 25. ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ

  Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΚΟΙΜΩΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!ΑΚΟΥ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!

 26. Οι Γερμανοί πήραν τον ήλιο, την θάλασσα, τα ξενοδοχεία και το αεροδρόμιο, η λαρισα τον Ιπποκράτη και η Επίδαυρος το Ασκληπειιο. Αρχίζω και προβληματίζομαι για το τι είμαστε ικανοί ως Κωοι να αξιοποιήσουμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.