ΟΡΑΜΑ: Σε ρόλο κομπάρσου η γενέτειρα του Ιπποκράτη με υπογραφή Κυρίτση… Δεν πρέπει να ξεπουληθεί η Ιπποκρατική ιδέα (BINTEO)

46
1338

Σε ρόλο κομπάρσου η γενέτειρα του Ιπποκράτη με υπογραφή Κυρίτση…

Με τον πλέον ιδιότυπο τρόπο, όπως η παρέμβαση του πρόεδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, κατέδειξε, υπεγράφη(;) το μνημόνιο για το δίκτυο Πόλεων με Ασκληπιεία.

Για τη συμμετοχή του Δήμου σε αυτό το δίκτυο, το Δημοτικό Συμβούλιο Κω έλαβε γνώση στη συνεδρίαση της 11ης Αυγούστου με την μορφή του κατεπείγοντος!

Ταυτόχρονα το σώμα καλέστηκε να ψηφίσει το σύμφωνο – κανονισμό λειτουργίας τον οποίο ουδείς δημοτικός σύμβουλος είχε διαβάσει. (ο ίδιος ο κος Κυρίτσης κάλεσε τον κο Παυλίδη να εισηγηθεί το θέμα αφού προηγουμένως είχε αρνηθεί την πρότασή του για αναβολή!).

Η παράταξή μας όπως, ξεκάθαρα δήλωσε η Ιωάννα, εκ προοιμίου διαπίστωσε και εν τοις πράγμασι δικαιώνεται στα παρακάτω:

– Την προχειρότητα της εισαγωγής ενός τόσο σοβαρού για τον τόπο και την ιστορία του θέμα.

– Την προχειρότητα του κειμένου – μνημονίου το οποίο μας εστάλη χωρίς καμιάν επεξεργασία, προσθήκη, διεκδίκηση, ή έστω παρατήρηση από το Δήμο της Κω. Το οποίο με συνοπτικές διαδικασίες «οφείλαμε» να το ψηφίσουμε!!!

– Την αποδοχή χωρίς καμιάν διαπραγμάτευση, της έδρας του δικτύου στο Δήμο Επιδαύρου – ως τετελεσμένο!

– την ανάγκη συνεργασίας με τον ιατρικό και επιστημονικό κόσμο της Κω που αγνοήθηκε παγερά στο όνομα των διαπροσωπικών σχέσεων του κου Κυρίτση.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ!

Η Ιπποκρατική ιδέα και όλα όσα συμπυκνώνει για τον τόπο και ολόκληρη την ανθρωπότητα δεν πρέπει ούτε να καταναλωθούν και προπάντων ούτε να ξεπουληθούν.

Η παράταξή μας θα καταθέσει στην Κωακή κοινωνία συνολική πρόταση που θα διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή και όχι ουραγού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/09/ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ-ΣΗΜΕΙΩΜΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ-ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ-ΘΕΜΑΤΩΝ.pdf» title=»ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/09/1ο-ΕΚΤΑΚΤΟ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΔΗΜΟΥ-ΚΩ-ΣΤΟ-ΥΠΟ-ΣΎΣΤΑΣΗ-ΔΔΑΑ.pdf» title=»1ο ΕΚΤΑΚΤΟ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΟ ΥΠΟ ΣΎΣΤΑΣΗ ΔΔΑΑ»] [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/09/2ο-ΕΚΤΑΚΤΟ-ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ-ΔΗΜΟΥ-ΑΠΟ-ΥΠΕΣ.pdf» title=»2ο ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΥΠΕΣ»]

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βγήκαν από το πηγάδι και θορυβούν οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. Η Ιπποκρατική ιδέα δεν είναι στο ΤΑΙΠΕΔ του ΤΣΙΠρΑ σΟυΡΑΜΑτα...

    Μόνο ο ψεύτης, λαϊκιστής ΤσιπρΑΝΤΡΕ του ΣφΥΡΙΖΑ που στηρίξατε και ψηφίσατε, μετά από εντολή του σε μόνιμη ευθυμία συνταξιούχου της πολιτικής, μπορεί χωρίς τσίπα να ξεπουλήσει ακόμα και το Ιπποκράτους Ίδρυμα αλλά ΟΧΙ την Ιπποκρατική ιδέα… Ξυπνήστε βρε ζωντανά….

  2. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  3. Μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των τριών δήμων (Δήμου Κω, Τρίκκης και Επιδαύρου) στο Υπουργείο Εξωτερικών στις 14 Μαρτίου, παρουσία του Υφυπουργού κ. Αμανατίδη, στην οποία μετείχε και ο τ. Βουλευτής – Υπουργός Αριστοτέλης Παυλίδης υπό την ιδιότητα του Προέδρου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος , εκπροσωπώντας ταυτόχρονα και το Δήμο Κω μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Κω κ.Κυρίτση, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην Αθήνα, την Τρίτη 21 Μαρτίου, στην οποία θα συμμετέχει και ο καθηγητής της Αρχαιολογίας κ. Β. Λαμπρινουδάκης, εμπνευστής της ιδέας για σύσταση «Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων».http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  4. Το έργο «Ανάδειξη του Ευρύτερου Χώρου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου .ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    σε Αρχαιολογικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο» εντάχθηκε σε δράση του Υπ. Περιβάλλοντος.Με χρηματοδότηση, ύψους 985.000,00 ευρώ, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες παρεμβάσεις:
    -Διαμόρφωση διαδρομών επίσκεψης στα μνημεία του Ασκληπιείου της Επιδαύρου και ανάπλαση των χώρων εξυπηρέτησης.-Δημιουργία βοτανικού κήπου και ανάδειξη της βιοποικιλότητας του Ασκληπιείου.
    -Αποκατάσταση και επαναλειτουργία της αρχαίας εισόδου του Ασκληπιείου της Επιδαύρου.
    -Ανάπλαση της πρόσβασης στο Ιερό του Απόλλωνος Μαλεάτα, που συνδέει τα δύο ιερά της Επιδαύρου (Ασκληπιού και Απόλλωνος) / (βλ. συνημμένη εικόνα).http://maxhtika.blogspot.gr/2017/04/blog-post_0.html

  5. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ

    ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  6. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?

  7. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ;

    ΚΑ ΡΟΥΦΑ ΟΥΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  8. γεωργιε παντα υπουλος σκοτεινος ραδιουργος τελικα κατεληξες δοσιλογος

    προδοτης του νησιου μας.

  9. ΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 228 ΤΗς 11-8-2017 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΚΩ.ΒΓΑΛΤΗΝ

    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  10. Για τα ιαματικα λουτρα τι κανατε τόσα χρονια; Ουτε κουβεντα ο κος Κυριτσης δεν μας ειπε. Για τα πανηγυρια ολοι της δημοτικης αρχης μοιραζουν δωροεπιταγες των σουπερ μαρκετ για να μας πουλησουν μουρη. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

  11. απλα μια τρυπα στο νερο γι αυτό φαγατε μαυρο!!!Αφήστε επιτελους να γινει και κατι!!!Εχει αλους που προσπαθουν ατε ποιο να δουμε!

  12. Hμουν στο Ασκληπιείο και ντραπηκα απο τους προδοτες της κω. Δυστυχώς λιγα ζωντανά κατάλαβαν

  13. Δυστυχώς οι μποχαλοι οταν καταλάβουν τι έκαναν με την Επιδαυρο θα ειναι αργα.Ολα για την Επίδαυρο και την Λαρισα γίνονται μεινετε εσεις με τα τρενακια και την κατεστραμμένη πολη για να κονομάνε τα all in clusive

  14. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΚΩ .ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ

  15. ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΟΤΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ

    Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ Η ΛΑΡΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.ΚΟΙΜΩΣΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!!ΑΚΟΥ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!

  16. κρουαζιερόπλοια τα χασαμε, Ryanair την χασαμε, χανουμε και την Ιπποκρατικη ιδέα. Λάρισα και Επίδαυρος τρέχουν με σημαία τον Ιπποκράτη και τον Ασκληπιό.Ο δήμαρχος πραγματικα στον κόσμο των απευθειας αναθέσεων και των εργολαβιων,κριμα,πολυ κριμα να βουλιαζει η Κως.

  17. Δήμαρχος και Τελης – Κως αγάπη μου – ξεπούλησαν την κληρονομιά του Ιπποκράτη και τκληρονομια της Κω στη Λάρισα, την Επίδαυρο, τα Τρίκαλα και στα Μουγλα! Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού ανεχόμαστε όλους αυτούς να τρων να πίνουν και να κάνουν ιστορικό κακό στο νησί μας.

  18. Τρία χρόνια χαμένα ,τρία χρόνια ΟΜΕΡΤΑ για τα τουριστικά τρένα,τρια χρόνια ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… σε τρία χρόνια καταφέρατε και δίωξαται τον ποιοτικό τουρίστα απο το κέντρο της πόλης,αυξήσατε το κυκλοφοριακό χάος με την κυκλοφορία των τρένων στην πόλη,χωρίς καμία μελέτη,χωρίς τίποτα.https://kosinfo24.wordpress.com/2017/09/16/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5/#more-22761

  19. Οπως ολη η Ελλάδα κατα διαβόλου!ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ.

    Αισθάνθηκα άσχημα σαν Κωος από αυτά που άκουσα από ξένους γιατρούς με το τελείωμα της τελετής . Δεν γνώριζαν τίποτα για το καπέλωμα , έρχονται για τρία χρόνια συνεχώς και δεν πρόκειται να ξαναέρθουν -ολα τα έξοδα τα κάλυψαν οι σύλλογοι τους και τα άλλα φελουδάκια ούτε ενα καφέ για το καλωσόρισμα αλλά θέλαν να κλέψουν το από το κυρος της εκδήλωσης και να λανσαριστουν ότι είναι ικανοί να κάνουν μεγάλες εκδηλώσεις για κονδύλια ευρωπαϊκά. Χάσαμε μια πολύτιμη εκδήλωση που πήγαινε να γίνει μόνιμα εδώ.

    • Οι κομπλεξικοί δεν άκουσαν μόνο την δημόσια καταγγελία του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου που εκπροσωπεί ολους τους συλλόγους της Ελλάδας οτι ΄»εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα για την υπογραφή αυτης της συμφωνίας» και το είπε στην τελετή στο ασκληπιείο Καποιοι δημοσιογράφοι ή δεν το άκουσαν ή ‘καναν οτι δεν το άκουσαν Ο τοπικος σύλλογος των γιατρών είναι πανάξιος αφού αυτος εφερε για 3 χρόνια την εκδήλωση αυτή στη Κω και γίνεται εδώ με δική του πρωτοβουλία

  20. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ?

  21. ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ

  22. ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΚΩ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΜΟΝΟ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ Ο ΠΗΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ.

  23. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΡΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΕΡΟΛΟΓΕ ΑΕΡΟΦΑΝΦΑΡΑ

    ΑΕΡΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΕ ΑΕΡΟΜΠΑΚΛΑΒΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ

  24. ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΕΛΑΖΕ ΤΟ 1989 ΣΤΗΝ… ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ;

    Ήταν Ιούνιος του 1989 όταν το καθεστώς της Βορείου Κορέας, υπό την ηγεσία του παππού του σημερινού της «πατερούλη» (σόι πάει το βασίλειο, από τον παππού στον εγγονό…) υποδεχόταν στην Πιονγιάνγκ νέους και νέες από αριστερές οργανώσεις, για το 13ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νεολαιών.Ήταν το τελευταίο που διεξήχθη, καθώς εν συνεχεία επήλθε η κατάρρευση της «μάνας των λαών» ΕΣΣΔ και του σιδηρού παραπετάσματος.Ανάμεσα στους ορκισμένους κομμουνιστές από την Ελλάδα που παρέλαυναν ενώπιον του Κιμ-Ιλ-Σουνγκ, ήταν και ο σημερινός κομισάριος Δικαιοσύνης, Κοντονής (ή Κοντονέσκου, καθότι σπούδασε στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου), ο οποίος μάλιστα ήταν και… σημαιοφόρος!Κάτι τέτοιο κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα μας, γι’ αυτό πάμε κατά διαβόλου!https://ethnikismos.net/2017/09/18/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5/

  25. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    ξεπουλημα ιπποκρατη ασκληπιειου. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ,εκλεισες την ΒΙΜΕΛ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  26. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΚΟΥΤΑΒΙΑ.

    ΣΩΣΤΗ ΥΠΕΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΡΟΥΦΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

  27. 2.400 νέοι μουσουλμάνοι χωρίς κανένα εμπόδιο έφτασαν στα νησιά του Α. Αιγαίου από την 1η Σεπτεμβρίου

    Χωρίς κανένα εμπόδιο και πολλές φορές υπό την συνοδεία πλωτών του Λ.Σ. χιλιάδες παράνομοι μετανάστες έφτασαν στα νησιά του Α. Αιγαίου μόνο τον Σεπτέμβριο.Περιττό να τονιστεί πως παρά τον υποτιθέμενο «εγκλωβισμό» τους (sic) στα ελληνικά νησιά οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί καταφθάνουν κατά χιλιάδες.Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των παράνομων μεταναστών έφτασε τους 2400, ενώ από την Πέμπτη το πρωί έως και την Δευτέρα, πέρασαν (γιατί περί αυτού πρόκειται απλώς περνούν) σχεδόν 600 άτομα, τα περισσότερα στη Λέσβο.Οι τελευταίες αφίξεις ανεβάζουν σε αριθμό ρεκόρ, για όλο το 2017, τον αριθμό όσων πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου τις πρώτες 18 μέρες του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, χωρίς τις σημερινές νέες αφίξεις στη Λέσβο πέρασαν 1.405 άτομα, στη Χίο 278 και στη Σάμο 642. Συνολικά δηλαδή 2.325.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/632290_2400-neoi-moysoylmanoi-horis-kanena-empodio-eftasan-sta

  28. ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ?ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ?

    ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ? ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ?

  29. ευρωπαικων κονδυλιων.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΩΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ….ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΛΠ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.ΟΥ ΡΕ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ

  30. οι συμβουλοι της δυναμης αλλαγης ειναι προβατα?ψηφιζουν εναντιον του νησιου?

    απιστευτα αυτα που γινονται.τι απολογουνται?

  31. Σοβαρή προταση από την κα Ρούφα όχι μόνο για την έδρα αλλά και για τα ιατρικά και φαρμακευτικά συνεδρια που πρέπει να παλέψουμε να γίνονται στην Κω, ο συνεδριακός τουρισμός είναι πολύ σημαντηκός για το νησί μας γιατί φέρνει καλό κόσμο που μπορεί να διαφημίσει το νησί μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ