Απίστευτες σκηνές στο νεκροταφείο στο Λαγούδι… Την ώρα της κηδείας της 37χρονης Στέλλας έμαθαν για τον θάνατο 46χρονου συναδέλφου τους

11
10986

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κω, 46χρονος εξωτερικός φρουρός στις δικαστικές φυλακές Κω

Άλλο ένα απίστευτο σενάριο της μοίρας γράφτηκε απόψε  γύρω στις 6 και μισή, την ώρα της κηδείας της 37χρονης Στέλλας στο κοιμητήριο στο Λαγούδι (η εξόδιος ακολουθία εψάλη στον ΙΝ Αναλήψεως στο Ζηπάρι παρουσία πλήθους κόσμου).

Συγκεκριμένα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν εκεί κι ετοιμάζονταν να συλλυπηθούν τον συναδελφό τους και Αντιπρόεδρο του Σωματείου τους, Μιχάλη Γιωργαλλή για την τραγική απώλεια της αδελφής του, πληροφορήθηκαν μόλις ότι ένας 46χρονος συνάδελφός τους βρέθηκε νεκρός, στο σπίτι του (στον Ηρακλή).

Το τι έγινε δεν περιγράφεται…

Ο ηλικίας 46 ετών εξωτερικός φρουρός στις Φυλακές Κω, με καταγωγή από την Κοζάνη, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην υπηρεσία του όσο και σε όσους τον γνώριζαν, μιας και ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Κω με την σύζυγό του (από Χίο).

Τα λόγια περιττεύουν σε αυτές τις περιπτώσεις. Χάθηκε τόσο άδικα και τραγικά άλλος ένας νέος άνθρωπος.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στη σύζυγο και την οικογένειά του.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με βαθιά θλίψη αποχαιρετησαμε το απόγευμα την Στέλλα μας…….Απιστευτο!!!!!! Δεν μπορούμε να πιστεψουμε πώς έχει φύγει. Μακαρι Θεέ μου να ήταν ψέμα…….Αυτό που συνέβη ηταν πρωτογνωρο,εγώ προσωπικά δεν έχω ζήσει κάτι τόσο λυπηρο.Θεία Δέσποινα κάνε κουράγιο για τα παιδιά,το ξέρω είναι δύσκολο και οτι πιο σκληρό να χανεις το παιδί σου αλλά πρέπει να είσαι δυνατή.Η Στέλλα μας τώρα βρίσκεται κοντά στον πατέρα της και κοντά στον αγαπημένο της παππού τον Παντελαιο που λατρευε.Λυπηθηκαμε και για το παιδι που έφυγε σήμερα,καλό παράδεισο να έχει η ψυχουλα του.

  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ

  3. Ο ΘΕΟΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ’ ΚΕΙ ΨΗΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Σ’ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ.

  4. Άγγελοι ζωγραφισανε το όμορφο πρόσωπό σου και τώρα κλαινε και θρηνουν τον άδικο χαμό σου.

  5. Καλο ταξίδι φιλε Ζηση…κρίμα κ άδικο..απο τα καλυτερα παιδια που πέρασαν..ελαφρύ το χώμα..

  6. Θα σε θυμάμαι για πάντα φίλε μου ΖΗΣΗ για τα αξέχαστα χρόνια που περάσαμε ως φοιτητές στην Εστία.
    Γιάννης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ