ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κ. Σκανδαλίδης από Κω: Χρειάζεται Εθνική στρατηγική & ηγεσία να διαπραγματευθεί το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 20 Χρόνια

25
1181

dsc_0196pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0195pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0194pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0193pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0192pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0189pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0188pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0187pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0186pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0185pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0184pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0183pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0182pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0181pasok-ko-skandalidis-kremastinos dsc_0190pasok-ko-skandalidis-kremastinos-rotated dsc_0191pasok-ko-skandalidis-kremastinos-rotated

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποίησε σήμερα η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ με ομιλητές του βουλευτές Κ. Σκανδαλίδη και Δ. Κρεμαστινό στο Χάνι.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων πολλά τοπικά στελέχη του κινήματος. Οι πρώην δήμαρχοι και ιστορικά στελέχη του: Μ. Φάκκος, Β. Χατζηγιακουμής, Ν. Παπανικολάου (ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης έφτασε περίπου στη μέση της ομιλίας Σκανδαλίδη και προτίμησε να καθίσει στα μετόπισθεν), δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.


Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την προσυνεδριακή διαδικασία του κινήματος και έγιναν οι εκλογές ανάδειξης της νέας Τοπικής Οργάνωσης.

Τα αποτελέσματα όπως ανακοινώθηκαν:

[Εκλογή νέου συντονιστικής επιτροπής  ΠΑΣΟΚ
Πραγματοποιήθηκε σημερα στο Χανι εκδήλωση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ με ομιλητές τους βουλευτές Καθ. Δ.Κρεμαστινο και Κ.Σκανδαλιδη μετά το πέρας της οποίας εξελέγη ομόφωνα νεα 5μελής Συντονιστική επιτροπή αποτελουμενη απο τους: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΙΝΟ
ΓΑΒΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΣΟΥΛΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΣΠΛΑΓΚΟΥΝΙΑ ΜΗΝΑ
ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΗ ΛΙΤΣΑ
Για την συντονιστική επιτροπή
Κατερίνα Γαβαλα ΓΓ]

Σε ότο αφορά τις ομιλίες ο Δ. Κρεμαστινός αναφέρθηκε αναλυτικά στην συνολική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στη χώρα και στο πως έφτασε στη σημερινή κατάσταση, τονίζοντας ότι ευθύνη δεν είχε μόνο το ίδιο όταν κυβερνούσε αλλά και η αντιπολίτευση, η οποία ενώ ήξερε ότι η χώρα δανειζόταν για να ζούμε καλύτερα πάντα μιλούσε για ψίχουλα όταν γινόταν συνεχείς αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Το θέμα είναι τι ποσοστό ευθυνών έχει ο καθένας. Το ΠΑΣΟΚ έκανε ένα μεγάλο λάθος το 2009, να αναλάβει μόνο του να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, ενώ θα έπρεπε να ζητήσει νέες εκλογές ή δημοψήφισμα, με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων σε μια κυβέρνηση που θα αντιμετώπιζε ουσιαστικά την κρίση. Έτσι δεν θα χρειάζονταν οι αλλεπάλληλες εκλογές και δεν θα χρειαζόταν να εκλεγούν πρωθυπουργοί οι κκ Σαμαράς και Τσίπρας και να φέρουν ο καθένας το δικό του μνημόνιο.

Ο Κ. Σκανδαλίδης στη συνέχεια σε μία ημίωρη ομιλία εστίασε στο ερώτημα αν τελικά μπορεί να το ΠΑΣΟΚ σήμερα να ανταποκριθεί στο αίτημα των καιρών. Πρόκειται απλώς για γραφικές φιγούρες του παρελθόντος – διερωτήθηκε- ή μπορεί να γίνει και πάλι μοχλός που θα  Είναι η ώρα να μιλήσουμε για το χθες, το σήμερα, το αύριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης. Κόμματα και παρατάξεις που ριζώνουν βαθειά στη δημόσια ζωή και επιδεικνύουν αντοχές σε διαδρομές δεκαετιών, μια ήττα ακόμη κι αν πάρει διαστάσεις πανωλεθρίας δεν συνεπάγεται αυτόματα και την εξαφάνισή τους. Ιδιαίτερα όταν δεν εξαφανίστηκαν οι αιτίες και τα προτάγματα που τα γέννησαν.

Άσκησε κριτική σε Τσίπρα και Μητσοτάκη για τον μεν πρώτο ότι περνάει τα πιο σκληρά μέτρα που του επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι με μια δήθεν αριστερή κυβέρνηση, χωρίς να ανοίγει ρουθούνι (ενώ αν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ θα ήταν όλοι στο πόδι) με κίνδυνο έπειτα από όλα αυτά να κινδυνεύουμε ο λαός να αντιστρέψει το γνωστό σύνθημα ως εξής: «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά…» Για δε τον Κ. Μητσοτάκη τόνισε ότι σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές θα είναι με χαλαρή πλειοψηφία με συνέπεια να συνεχιστεί η περιπέτεια και ο κλυδωνισμός της πορεία της χώρας η οποία χρειάζεται εθνική στρατηγική και εθνική συνεννόηση. Με μία ηγεσία -όπως τόνισε- που  να μπορεί να διαπραγματευθεί το μέλλον της χώρας για τα επόμενα 20 Χρόνια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έχει στελέχη και δεν μπορεί να κυβερνήσει, αλιεύει ότι μπορεί από τα υπόλοιπα του ΠΑΣΟΚ…(Ο Κ. Σκανδαλίδης, όπως και ο Δ. Κρεμαστινός νωρίτερα άσκησαν κριτική σε αυτούς που φεύγουν αλλά και σε αυτά τα στελέχη που έχουν προσωπικές στρατηγικές, νέο κόμμα Ραγκούση κλπ)

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Α. Παπανδρέου, τονίζοντας την έλλειψη ιστορικής ηγεσίας και τι θα έκανε σήμερα αν βρισκόταν μαζί μαςτην ενότητα του έθνους, την προσήλωση στη δημοκρατία, την προοδευτική εξέλιξη της χώρας και την ευημερία του λαού.Αυτό το ΠΑΣΟΚ κυριάρχησε καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του ιστορικού κύκλου της Μεταπολίτευσης. Οδήγησε τη χώρα στην ΟΝΕ και το ευρώ. Επέφερε σημαντικές προοδευτικές μεταρρυθμίσεις. Διαμόρφωσε καλύτερες συνθήκες ζωής.Ποια Ελλάδα παρέλαβε το ’81 και ποια παρέδωσε το 2004. Τόνισε την αναγκαιότητα να ανασυγκροτηθεί  εκ βάθρων η δημοκρατική προοδευτική παράταξη. Να εμφανιστεί με άλλα λόγια το Διάδοχο ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής, όχι ως όνομα ή σύμβολα, όχι ως διαδοχή αρχηγών, αλλά ως το νέο το ριζοσπαστικό πολιτικό υποκείμενο που θα καθορίσει του όρους της νέας Μεταπολίτευσης και θα εκφράσει το χώρο της Κεντροαριστεράς.

Για τη μορφή, το σχήμα, τη δομή και κυρίως την πρόταση για έξοδο από την κρίση της ελληνικής κοινωνίας, πρέπει να ερωτηθεί, να συζητήσει και τελικά να αποφασίσει η ευρύτερη δυνατή βάση της παράταξης. Είναι κρίσιμη τόσο η πρωτοβουλία και η προσπάθεια που καταβάλει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όσο και τα βήματα που πρόκειται να ακολουθήσουν. Από την εκλογή του επικεφαλής που οφείλει να σηματοδοτήσει το εύρος και να οριοθετήσει την πραγματική βάση του νέου φορέα μέχρι το Συνέδριο που θα οριστικοποιήσει τις τελικές αποφάσεις θα εξαρτηθεί κατά μέγιστο μέρος η επιτυχία του εγχειρήματος.

«Εμείς είμαστε εδώ, θα είμαστε εδώ, θα δώσουμε ξανά τη μάχη και θα νικήσουμε», κατέληξε με στόχο όχι τις επόμενες αλλά τις μεθεπόμενες εκλογές που θα γίνουν επίσης πολύ σύντομα, όπως τόνισε.

«Είναι το χρέος μας όχι απέναντι στους εαυτούς μας και τις προσωπικές μας επιδιώξεις αλλά απέναντι στην ιστορία και τη διαδρομή μας. Απέναντι στον ιδρυτή μας, έναν ηγέτη που και σήμερα έρχεται από το μέλλον. Και εν τέλει απέναντι στο λαό και την πατρίδα.»

 

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. -Αλεξίκακος-Γερασμένες αρκούδες, μόνο για ΤΣΙΡΚΟ κάνουν. Διακριτικά παρών η κεφάλα της Ευρώπης, απόντες οι βολεμένοι από το ΠΑΣΟΚ..

    Ένα μπορούμε να πούμε, τα λαμόγια έχουν προχωρήσει στον ΣφΥΡΙΖΑ αλλά οι παρόντες που δεν καταφέρνουν ούτε τα παιδιά τους να φέρουν σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Παράταξης πολύ λίγα μπορούν να προσφέρουν. Απόντες όσοι προχώρησαν στην κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να γλύψουν κανένα κοκαλάκι, ο πρώην δήμαρχος Αχάριστος και ο πρώην έπαρχος που βολοδέρνει όπου φυσά το συμφέρον …

  2. Λέγεται ότι ο Κυρίτσης ήταν παρών, κρυβόταν στις πίσω σειρές, δίπλα από την κολόνα για να μην τον πιάσει η κάμερα...

    Τι φοβάσαι βρε Γιωργάκη; Ο Κούλης σου έστειλε πρόσκληση για την Θεσσαλονίκη. Μήπως και εκεί κρυβόσουν για να κρατάς την πόρτα ανοιχτή;; Κάποιος κολλητός σου που μας τα σφύριξε λέει ότι την κοπάνησες από το χάνι έγκαιρα για να μην ψηφίσεις… στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ που σε έκαναν Δήμαρχο.

  3. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. καλως τονε κι ας αργησε.για να χουμε καλο ρωτημα κωστακη που βρισκοσουν τοσο καιρο;;τιμωρουσες τους κωους που δεν σε ψηφισαν;;;ε τωρα δεν δις

  5. ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΚΩΣΤΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΚΟΙΛΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. ΑΔΕΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΞΕΝΗΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΒΡΙΖΟΜΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΠΑΡΑΓΡΑΨΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΛΕΓΑΜΕ ΔΕΞΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΩΣΤΑΚΙ ΜΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΟΛΕΜΑ, ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΓΕΡΑΣΑΜΕ ΚΩΣΤΑΚΙ ΜΟΥ. ΑΣ ΔΟΣΟΜΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΑΣ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΗ ΘΑΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΙΝΩΝΙΑ.

  6. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΟΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ [ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΙΓΔΗΣ],,

  7. ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ, ΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΟΣΟ ΓΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ [ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΣΕΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ

  8. Άντε για κανένα ταβλάκι ρε παιδιά. Τι θέλετε και ασχολείστε ακόμα. Τα έχετε κάνει σκατά εναλάξ επί σαράντα χρόνια. Σε μία νορμάλ χώρα θα κάνατε παρέα του Τσοχατζόπουλου….

  9. ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;
    ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΣΑΙΤ Η ΕΠΕΣΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ;

  10. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ [ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ,ΚΑΤΣΕΛΗ κ.λ.π] .ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΑΖΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩΡΕΙ.

  11. Ξαναριξτε ΣΥΡΙΖΑ ! Κατάργηση του πενταευρου στα νοσοκομεία , κατάργηση ενφια ,κανένα σπιτι σε χέρια τραπεζίτη , ΦΠΑ στα νησιά , δεν ξεπουλάμε το ΟΛΠ και δεκατητριτη σύνταξη ειναι μερικά απο τα ψέματα που σας είπαν καταμουτρα, και ούτε ενα για δείγμα δεν έγινε πραγματικα ! Άξιοι της μοίρας σας

  12. ok ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΑΡΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΞΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ..
    ΥΓ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ Η ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΛΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΠΑΣΟΚ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ