Μόδα, Λάμψη, Ομορφιά, Αποστολία Ζώη & πλήθος κόσμου στην επίδειξη μόδας των Lions Κω! Pics & Video (όλη η επίδειξη!)

10
12996

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

φωτό-ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης

Η μόδα, η λάμψη κι η ομορφιά, έκλεισαν ραντεβού απόψε στο ξενοδοχείο Κυπριώτης – Panorama στην καθιερωμένη «Επίδειξη Μόδας» που διοργανώνει κάθε χρόνο η λέσχη Lions Κω «Ιπποκράτης» με πλούσιο fashion show, μουσική και χορό .

Guest star της βραδιάς  η αγαπημένη τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη που μας κατέπληξε με τις εμφανίσεις της στο show του ANT1 «Your Face Sounds Familiar» καλεσμένη των καταστημάτων spatz. Η Α. Ζώη ανταποκρίθηκε μάλιστα στο κάλεσμα των παρουσιαστών της βραδιάς Μ. Πολίτου και Π. Πάτση, ανεβαίνοντας στη σκηνή για ένα σύντομο χαιρετισμό, μιλώντας με θερμά λόγια για την Κω (που πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τα κατάφερε) και τους ανθρώπους της.

Την παράσταση έκλεψαν φυσικά τα μοντέλα, κορίτσια και αγόρια, όπως και οι υπέροχες συλλογές ρούχων των καταστημάτων της πόλης μας για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί από πυτζάμες και μαγιό μέχρι αθλητικά, και από βραδινά φορέματα μέχρι νυφικά.

Eντυπωσιακό, επίσης το μουσικοχορευτικό μέρος της βραδιάς: με τον Τσαμπίκο Καματερό στο πιάνο και την Σίσσυ Καραθάνου στο τραγούδι να ανοίγουν και να κλείνουν υπέροχα τη βραδιά, ενώ στο διάλειμμα το χορευτικό του JP Τango με τον Γ. Πετούση και τα κορίτσια του χειροκροτήθηκαν θερμά παρουσιάζοντας ένα πολύ όμορφο χορευτικό.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τον εξοπλισμό διαδραστικών πινάκων σε όλες τις τάξεις του σχολείου και ορισμένους προτζέκτορες για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κω στο Πλατάνι που επιλέχθηκε μετά από διαδικασία κλήρωσης.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό και φέτος επίσης το στήσιμο στου φουαγιέ της εκδήλωσης με πλούσιο μπουφέ με  εδέσματα από εστιατόρια της πόλης, γλυκά από τη λέσχης Lions, καφέ, ροφήματα και ποτό. Tέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν πλούσια δώρα.. και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 27 Νοεμβρίου στο καθιερωμένο bingo της Λέσχης στον ίδιο χώρο.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ LIONS ΚΩ

Με μεγάλη επιτυχία  και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά η Eπίδειξη Μόδας της Λέσχης μας! Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη ομορφιά, μόδα, μουσική, πλούσιες γεύσεις και δώρα. Όλα τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα δοθούν για τις ανάγκες του 6ου Δημοτικού Σχολείου στο Πλατάνι.
Η Λέσχη Lions Κω ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης :
Ξενοδοχείο «ΚΙPRIOTIS PANORAMA HOTEL» την οικογένεια Κυπριώτη , τον κύριο Κώστα και Μαρία Κυπριώτη καθώς και τον κύριο Πέτσα Γενικό Διευθυντή των Ξενοδοχείων Κυπριώτης και τους συνεργάτες τους
Σιφάκη Δημήτρη για το στήσιμο της πασαρέλας και της εξέδρας
Σύλλογος Κομμωτών Κω για τα υπέροχα χτενίσματα όλων των μοντέλων που συμμετείχαν  και συγκεκριμένα  τα κομμωτήρια : «Elena»κ. Έλενα Πετρή,  «Μ – Μ» κ. Μαίρη-
κ. Μαρία, «Hair Line» κ. Αχμέτ, «His & Her’s» κ. Γεωργία και τις κομμώτριες : κ. Στέλα- κ. Σοφία-κ. Νέρμίν και κ. Τσαρνά Πόπη

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλός σκοπός μπράβο, αλλα ξενόφερτα πράγματα δεν μου αρέσει μπορούμε να διοργανώσουμε άλλου είδους εκδηλώσεις, καλός ο σκοπός παντος και την οργάνωση την στήριξε ο κόσμος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ