ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Το 1ο ταξίδι εξοικείωσης της TUI Group με Έλληνες δημοσιογράφους στην Κω για αναδόμηση του προορισμού – Επενδύσεις 9εκ. σε Robinson & Magic life- Οι διαφοροποιημένες εκδρομές & τα τοπικά προϊόντα

9
2672
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο παγκοσμίως διήμερο ταξίδι εξοικείωσης  με Έλληνες δημοσιογράφους στην Κω, διοργάνωσε χτες και σήμερα η TUI Group (θα ακολουθήσει το δεύτερο στην Ισπανία) με στόχο την αναδόμηση του τουριστικού προορισμού αλλά και την προώθηση των διαφοροποιημένων εκδρομών της.

Στο επίκεντρο του προγράμματος βρίσκεται η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα ξενοδοχειακά  brands της TUI, τις εκδρομές που προσφέρει η εταιρία στους πελάτες της, τις πτυχές των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών της TUI στους τουριστικούς προορισμούς, καθώς και τις δράσεις και ενέργειες της TUI στον τομέα της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης.

Χτες, πραγματοποιήθηκε μονοήμερη επίσκεψη στη Νίσυρο με στόχο την ανάδειξη των διαφοροποιημένων εκδρομών της TUI (με επισκέψεις στη Σπηλιανή, το Ηφαίστειο και τα υπόλοιπα αξιοθέατα του νησιού).

Σήμερα δεύτερη ημέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στα Concept ξενοδοχεία της TUI: Family life Blue Lagoon Village (όπου παρατέθηκε χτες το επίσημο δείπνο), Robinson Club Daidalos, TUI Magic Life Marmari Palace by Atlantica, TUI Sensimar Palazzo Del mare (Blue Lagoon Group – όπου παρατέθηκε γεύμα) & Suneo club Thalassa by Atlantika.

Το συντονισμό του διημέρου εκ μέρους της TUI είχαν: ο Θεόδωρος Αρσενικός, operation manager – υπεύθυνος του προορισμού της Κω και ο Βαγγέλης Γεωργίου, υπεύθυνος δημ. σχέσεων TUI Group.

Σε κάθε ξενοδοχείο έγινε παρουσίαση των υψηλών προδιαγραφών συνθηκών φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών, την έμφαση στα sport concept και την ψυχαγωγία των πελατών. Την έμφαση στο περιβάλλον και την ανακύκλωση. Την αγορά και ανάδειξη τοπικών προϊόντων από όλα τα εν λόγω ξενοδοχεία (για παράδειγμα στο TUI Magic Life Marmari Palace by Atlantica γίνεται μια φορά τη βδομάδα «λαϊκή αγορά» τοπικών προϊόντων με την συμμετοχή πολλών ντόπιων παραγωγών τα οποία πουλάνε οι ίδιοι σε ειδικές τιμές στους πελάτες του ξενοδοχείου).

Παράλληλα έγινε ενημέρωση για την επέκταση προϋπολογισμούς 5εκ. ευρώ στο Robinson Club Daidalos  που αυτή τη στιγμή έχει πληρότητα 98% (800 κλίνες -240χιλ. Διανυκτερεύσεις- 28χιλ. αφίξεις με στόχο τις 400χιλ.) με υπερπολυτελείς σουίτες (τονίστηκε ότι οι τεχνικοί και οι εργολάβοι που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι όλοι από την τοπική κοινωνία).

Βλέπουν θετικά την επαναλειτουργία του πρώην club med από τον Όμιλο Sani/Ikos του Ανδρέα Ανδρεάδη. Eπίσης επέκταση αναμένεται και στο στο TUI Magic Life των 329 δωματίων στα οποία θα γίνει μερική ανακαίνιση φέτος και τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθεί η επέκταση της τάξης των 4εκ. ευρώ. Με γενικότερη επιδίωξη να βγαίνει ο κόσμος έξω για να γνωρίσει το νησί αλλά και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. Μέσα από προτάσεις δικές τους και μέσω Τui.
Γιατί αυτό σημαίνει ανάπτυξη του καλού και ποιοτικού τουρισμού, μιας και οι περισσότεροι πελάτες είναι από το μέσο και πάνω βιοτικό επίπεδο.

Στόχος της TUI είναι 30 νέα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο την επόμενη διετία.

Στο διήμερο αυτό φιλοξενήθηκαν οι εξής εξειδικευμένοι τουριστικοί συντάκτες:

Νίκος Κρινής (Greek Travel pages)

Στάθης Κουσουνής (Καθημερινή)

Κων/νος Δεριζιώτης (Χρήμα και Τουρισμός)

Χριστίνα Πουτέτση (Protagon)

Βαρβάρα Μπογδάνου (Ροδιακή)

Σάκης Παπαδόπουλος (Όμορφα ταξίδια/Θεσσαλονίκη)

Μαζί τους ήταν επίσης ο γερμανός υπεύθυνος διεθνών σχέσεων Jakob Defer (Greek – German Assembly and parliamentary state secretary Hans Joochim Fuchtel (Mdb)

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

    • Από όλους αυτούς τους ALL INCLUSIVE που θα μας ΦΈΡΕΙ Η TUI δεν θα δει φράγκο η τοπική κοινωνία... ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑ@ΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΉΣΟΥΝ .

      ΜΑΝΤΡΩΜΈΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ, δεν θα δείτε φράγκο από τους πελάτες της *TUI *. Ακόμα και για τις εργολαβίες Αλβανοί και ξένα συνεργεία θα δουλέψουν…

  2. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  3. Βρε γιωργη μου ολοι σε πηραμε χαμπαρι οτι εισαι ενας κοινος ψευτης.Εσυ εισαι μονο για επιστολες,φωτογραφησεις, air_condition και τρενακια.Που ειναι η raynair;Που ειναι το κρουαζιεροπλοια 2 χρονια τωρα;Που ειναι ο Σιφακης που και αυτος ειναι ολο το χρονο σε ταξιδακια και που και που βγαζει απο μονος του καμια φωτογραφια απο καποια εκθεση για να δειξει οτι και καλα κατι κανει;Ο Καισερλης μπορει να εκανε καποια λαθη αλλα εσεις το ριμαξατε το νησι.Α και να θυμισω οτι ο Καισερλης ειχε αναστηλει τις αδειες για καινουργιες κλινες all-inclusive και απο τοτε που βγηκε ο κυριτσης εχει δωσει μεχρι στιγμης αδειες για περιπου 30.000 νεες κλινες all-inclusive!!!

  4. ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Κ ΤΗ ΜΑΣΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Κ ΛΑΜΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΦΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΟΥΣΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

  5. ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣΤΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΠΙΝΟΚΙΟ?ΤΣΙΛΑ ΚΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΛΕΠΤΟ-ΠΑΣΟΚ Κ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Κ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ Κ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΧΑΣΚΕΣ

  6. Συγνώμη για να καταλάβουμε, διότι η εμείς οι Ελληνες είμαστε ηλιθιοι, η οι Γερμανοί πανεξυπνοι… Τους ενδιαφέρει η αναδομηση του νησιού η των ξενοδοχείων τους? Ετοιμαστείτε λυπηρα ανθρωπακια να πληρώσετε από την τσέπη σας τις ανακαινησεις τους!!!! Μην μιλησεις όμως!!θα σε ακουσει ο big brother τιμωρος!!!! Ντα-ντα θα σε κανει…κοιμισμενε Ελληνα…..

  7. Πολυχρονεμένε μας Πασά, εεεε… πολυαγαπημένη μας TUI ήθελα να πω. Σας ευχαριστούμε που προσφέρετε τόοοοοοοσα πολλά στο νησί μας, στο οποίο από τότε που προμαζευτήκατε, εεεεε…. που ήλθατε και μπαστακωθήκατε εεεε… αναπτύξατε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες ήθελα να πω, τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια. Πάντα αφήνετε τους επισκέπτες σας να κάνουν ελεύθερα τις επιλογές τους, χωρίς καμία ποδηγέτηση. Μένουν όλοι σε μικρά ξενοδοχεία και χαίρετε όλη η αγορά να τους βλέπει να περπατούν και να αγοράζουν πράγματα από τα μαγαζάκια μας. Τα εστιατόρια μας γεμίζουν με δαύτους και τα εκλεπτυσμένα γαστρονομικά τους γούστα. Τι να σας πω; Χάρμα ιδέστε!!! Όσο για το all inclusive εσείς ΠΟΤΕ!!! Ε μετά από τέτοια προσφορά στον τόπο μας, λογικό είναι να ενημερώσετε και τους δημοσιογράφους. Αν δεν καταλάβουν κάτι, πέστε τους να περάσουν κι από μένα, να τους εξηγήσω τις λεπτομέρειες…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ