ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: Καλό ταξίδι Αντώνη!! «Έφυγε» σε ηλικία 49 ετών ο πρώην εικονολήπτης της Δημοτικής Τηλεόρασης Κω Αντώνης Τσεσμεζής

15
16229

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον χώρο των εργαζoμένων στα ΜΜΕ της Κω η είδηση του θανάτου ενός καλού συναδέλφου και φίλου, ο οποίος «έσβησε» σήμερα το πρωί σε ηλικία 49 ετών, έπειτα από πολύμηνη, άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια.

Ο Αντώνης Τσεσμεζής υπήρξε άνθρωπος των ΜΜΕ από νεαρή ηλικία (από την εποχή της «άνοιξης της ελληνικής ραδιοφωνίας»). Διετέλεσε τεχνικός ραδιοφώνου (ηχολήπτης) και τηλεόρασης (εικονολήπτης) στον ΔΗΡΑΣ για πολλά χρόνια (έως τα τέλη του 2007, οπότε αποχώρησε και ακολούθως εργάστηκε ως εργάτης σε θερμοκήπια και ως ξενοδοχοϋπάλληλος).

Άνθρωπος καλοσυνάτος, ευαίσθητος, φιλότιμος, εργατικός και ασυμβίβαστος με την αδικία.

Το «πειραχτήρι» της παρέας για πολλούς, με το δικό του ιδιαίτερο χιούμορ και πάντα με μικρά αυτοσχέδια βαρελότα για κάθε περίσταση.

Στη γειτονιά των αγγέλων από σήμερα θα κάνει ραδιόφωνο με τους αγαπημένους του: Σωκράτη Βασιλειάδη, Γιάννη Ιωαννίδη και Βασίλη Παναγιώτου.

Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη! Θα είσαι πάντα στη σκέψη και στην καρδιά μας.

Συλλυπητήρια στους γονείς, την αδελφή, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι την Τρίτη στις 5μμ στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Σταυρού στην πόλη της Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ναού από τις 15:00, ενώ η ταφή  θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ

ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩ: ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ

Κως, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΣΕΜΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΕΣΜΕΖΗ

Ο χώρος των ΜΜΕ της Κω πενθεί. Ο αγαπητός συνάδελφος Αντώνης Τσεσμεζής με πολύχρονη πορεία στην Δημοτική Τηλεόραση, αλλά και στο Δημοτικό ραδιόφωνο, δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Εκ μέρους όλων των εργαζομένων στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και του Κωακού λαού που αγάπησε και αγκάλιασε τον Αντώνη, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. της Κω (Σ.Ε.Μ.Μ.Ε.Κ) εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το Δ.Σ. του ΣΕΜΜΕΚ

Ο αποχαιρετισμός από τη Δημοτική Τηλεόραση Κω:

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.Άλλος ενας νέος άνθρωπος έφυγε δυστυχως…..Θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια.

  2. Δουλέψαμε μαζί στον 99.7. Συλλυπητήρια και Καλό ταξίδι εκεί που πάει.

    Λυπηρό να έχουμε τέτοια συνεχόμενα περιστατικά.Αμαρτία γιατί παράγινε το κακό,ούτε γρίπη να ήτανε πια.

  3. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ . ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΟΥΣ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ

  4. Καλό παράδεισο ψυχουλα μου.να μας προσεχείς….. Θα ξαναβρεθουμε και που ξέρεις ίσως κάνουμε και παλι κάποια εκπομπη στο ραδιόφωνο να θυμηθούμε τα παλιά….

  5. Θερμά συλλυπητήρια. Ένας καλός συμπολίτης έφυγε. Ένας ευγενικός άνθρωπος των ΜΜΕ. Αλησμόνητος.
    Μαρία Τουλαντά-Παρισίδου

  6. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΤΩΝΗ…ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΣ!
    ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΙΩΝΙΑ!
    ΑΝΑΠΑΥΣΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ!

  7. παραπανω απο φιλος,αδελφος στα χρονια που περασαμε μαζι στη Κω.. κλαιω..καλο ταξιδι Αντωνη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ