Η ANASTACIA στην Κω!!! Ένα μοναδικό event της EBV Electronik με 1000 πωλητές της απ’ όλο τον κόσμο στην Kos marina (Μεγάλη προβολή για το νησί)

49
14328

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια μοναδική συναυλία με την παγκόσμια εμβέλειας τραγουδίστρια και στιχουργό Αnastacia επεφύλασσε ως έκπληξη (σας είχαμε προϊδεάσει από χτες…) το αποψινό  prive party της γνωστής εταιρείας EBV Electronik με 1000 προσκεκλημένους συνέδρους στην Μαρίνα Κω (μπροστά από το πρώην Olymbia), που μισθώθηκε ειδικά για αυτό το σκοπό από τους διοργανωτές του διεθνούς συνεδρίου με πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Το event ξεκίνησε με παραδοσιακή μουσική (τους συνέδρους συνόδευσαν από το πάρκινγκ στο χώρο της συναυλίας) τοπικά παραδοσιακά όργανα (το συγκρότημα των Μ. Κεφαλιανού-Μ. Πόγια) και ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα με το Λύκειο Ελληνίδων Κω. Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν διάφορα αρχαιοελληνικά δρώμενα και γύρω στις 10 το βράδυ αποκαλύφθηκε η έκπληξη της βραδιάς για τους συνέδρους απ’ όλο τον κόσμο που δεν ήταν άλλη από την διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα Αnastacia η οποία ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της και την δυναμική ορχήστρα που την συνοδεύει πάντα.

Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου της EBV Electronik το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ και στο οποίο συμμετέχουν περίπου 1.000 σύνεδροι (πωλητές της εταιρείας) απ’ όλο τον κόσμο. Το στήσιμο και η προετοιμασία έγινε με κάθε λεπτομέρεια και ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας και επιτήρησης του χώρου (η Αnastacia  με τους συνεργάτες της διαμένει στο πολυτελέστατο Diamond Deluxe Hotel -ανεβάζοντας μάλιστα σχετική φωτό Instagram- στο και αναχωρούν αύριο από το νησί).

Nέο ΒΙΝΤΕΟ με την Anastacia μέσα από το χώρο του prive party

ΒΙΝΤΕΟ ρεπ. από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

 

   

Ημ. γεν.:

17/9/1968

Η Anastacia (πλήρες όνομα Anastacia Lyn Newkirk, γεννημένη στις 17 Σεπτεμβρίου 1968 στο Σικάγο) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός.
Η Anastacia είναι γνωστή στην Ευρώπη, στη Λατινική Αμερική, Ασία, Νότια Αφρική και Αυστραλία, όμως δεν έχει ακόμα γνωρίσει σημαντική επιτυχία στις ΗΠΑ. Παρόλα αυτά η Anastacia έχει πουλήσει έως το 2005 πάνω από 20.000.000 δίσκους.
Η Anastacia είναι γνωστή κυρίως για τη σόουλ σοπράνο φωνή της και την δυνατότητα της φωνής της να «χτυπήσει» δυνατές νότες με εύρος που φτάνει τόνους σοπράνο.
Το μικρό της ανάστημα (1,60 m) της έχει δώσει το παρατσούκλι «The Little Lady with The Big Voice» (Η μικρή κυρία με τη μεγάλη φωνή). Είναι επίσης γνωστή για τα χαρακτηριστικά γυαλιά της (τα οποία συχνά ήταν σε σκούρα χρώματα), τα οποία όμως σταμάτησε να χρησιμοποιεί από τον Αύγουστο του 2005 οπότε και διόρθωσε την όρασή της με χειρουργική επέμβαση.Το 2003 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον οποίο ξεπέρασε μετά από επέμβαση και ακτινοθεραπεία.
Στις 21 Απριλίου του 2007 παντρεύτηκε τον επί τρία χρόνια σωματοφύλακά της Wayne Newton.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στέλνει το ΣΔΟΕ μόνο στις συναυλίες του ΡΕΜΟΥ στην Ψαρού;

    Όλα μαύρα, στο τέλος θα μας αφήσουν μόνο τα σκ@τ! τους…

      • Σου έθιξαν την κυβέρνηση ανθρωπάκι με τις κομματικές παρωπίδες; Πάρε ένα βαζάκι βαζελίνη να μην σε πονάνε τα μνημόνια...

        Τέτοια ζωντανά σαν και εσένα, που δυστυχώς το δημοκρατικό πολίτευμα τους δίνει δικαίωμα ολόκληρης ψήφου, μας κουβάλησαν τον ΨΕΥΤΗ πρωθυπουργό που τώρα πετά και στα σύννεφα και γέμισαν τα υπουργεία με αναρχοφασιστάκια και τεμπέληδες μαστούριδες που ηδονίζονται να ψηφίζουν μνημόνια και φόρους…

        • Τελικά υπάρχουν παντού. Άνθρωπε μου τι σχέση έχει μια εκδήλωση που οργανώνει μια εταιρία με την κυβέρνηση και το ΣΔΟΕ. Είναι σαν να μου πεις ότι ο καφές που ήπιες ήταν χάλια και φταίει η Μέρκελ γι’ αυτό. Ότι νάναι.

      • Βλάκα η όλη εκδήλωση ακόμα και φιλανθρωπικού χαρακτήρα να είναι

        έλαβε χώρα σε ΔΗΜΟΣΙΟ χώρο,όχι στο σπίτι σου.Αυτός ο Δημόσιος χώρος συντηρείται,φτιάχτηκε και λειτουργεί και πληρώνει τους υπαλλήλους του από έσοδα που προκύπτουν από άμεσους και έμμεσους φόρους..αν δεν καταλαβαίνεις ότι μια εμπορική δραστηριότητα διέπεται από νόμους,τότε το βλακόμετρο το τερμάτισες.

      • Τι προσδοκά από όλη αυτή τη γλοιώδη συμπεριφορά του; Ό,τι προσδοκούν οι απανταχού γλείφτες όλων των εποχων. Να κερδίσουν την εύνοια κάποιου, να κλέψουν λίγη από την (όποια) λάμψη του, να φανούν σπουδαίοι, έξυπνοι, ταλαντούχοι…
        Δεν στραβώνεται που ολόκληρο νησί δεν έχει ένα ασθενοφόρο,και χαροπαλεύει ένας συμπολίτης του,δεν στραβώνεται που χθες στο ψαλίδι ήταν φουλ μεθυσμένοι και γινόταν της π@τάνας…αυτός εκεί να παράγει σάλιο και να αποκαλεί τους άλλους βλάκες!!!!!

    • Η εταιρεία με το συνέδριο και με αυτό το πάρτυ έκανε πολύ μεγάλη προβολή στο νησί και άφησε όχι μόνο πολλά χρήματα σε ξενοδοχειακές και άλλες επιχειρήσεις της Κω, αλλά πλήρωσε και τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων! Αν για σένα αυτό σημαίνει:» στο τέλος θα μας αφήσουν μόνο τα σκ@τ! τους…», τότε τι να πει κανείς…

  2. Απαράδεκτο, δεν κάλεσαν τις τοπικές αρχές, τον Δήμαρχο με το καρπουζί παντελόνι, την ξεμαλλιασμένη λαίδη....

    Ούτε ένας παπάς, ο μαϊντανός του ιδρύματος, αστυνόμος και πυροσβέστης… Και το κλασικό φαγητό σε πιατέλα και ποιότητα All inclusive, ακόμα και τα σουβλιστά αρνάκια ήταν κατεψυγμένα χωρίς γεύση….Ότι περισσέψει από φαγητό καλό θα ήταν να το μοιράσουν στις φυλακές και στο γηροκομείο αλλά οι παραδόπιστοι θα το σερβίρουν αύριο για φρέσκο στους λιγούρηδες φυλακισμένους στα 5άστερα…

  3. Από πότε θεωρείται διαφήμιση του νησιού η αρπαχτή για ένα βράδυ κεκλεισμένων των θυρών της οποιαδήποτε τραγουδίστριας ; Διαφήμιση θα ήταν εάν θα ερχόταν για διακοπές με την οικογένειά της , να γυρίσει , να ψωνί σει , να φάει και να πιεί ένα ποτό κάπου και να ανεβάσει δέκα φωτογραφίες με σχόλιά της. Όλα τα άλλα είναι του μυαλού σας εφευρέσεις και δόξα τω θεώ η ΝΗΣΑΡΑ μας δεν έχει ανάγκη από τέτοια προβολή. Σοβαρευτείτε λίγο και μην κάνετε σαν λιγούρια. Αφήστε τις ψωνάρες να ζουν στον κόσμο τους …..

    • 1000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα δείξουν σε φίλους τους την συναυλία και θα πουν ότι ήταν στην Κω.
      Σίγουρα το 1 εκατομμύριο που έρχονται κάθε χρόνο κάνουν καλύτερη διαφήμιση από τους 1000, αλλά δεν μας έκανε κακό η συναυλία και το συνέδριο.

  4. Η Anastacia βρισκοταν στο νησι απο την Δευτέρα, εμενε σε ξενοδοχείο μεγάλης αλυσίδας μέχρι την Πέμπτη κ δεν είχε πάρει χαμπάρι κανενας…..

  5. Δεν υπάρχει άραγε χώρος για πέντε φωτογραφίες των μελών του Λυκείου Ελληνίδων που έβαψαν την όλη εκδήλωση με το Ελληνικό χρώμα; Τόσο τίποτα είναι η προβολή της χώρας μπροστά στα τερτίπια της μαζόχτρας ; Ντροπή βρε παιδιά. Εδώ δεχτήκατε από τους διοργανωτές αποικιοκρατικούς όρους για να γίνει η συναυλία ( απαγόρευσαν στους ανθρώπους του Λυκείου που βρισκόταν εκεί με τις στολές τους χρωματίζοντας θα πω και πάλι με χρώμα ελληνικό την εκδήλωση να πλησιάσουν καν τον μπουφέ. Ρητά και κατηγορηματικά τους είπαν να μην τολμήσουν να πάρουν οτιδήποτε από φαγητό ή ποτό . Μόνο νερό και υπόψην αυτοί άφησαν δουλειές και οικογέ νειες για να χορέψουν ΤΖΑΜΠΑ , χωρίς να πάρουν ούτε ένα ευρώ από τους αφέντες των υποτακτικών της μαρίνας. Ντροπή σας ρε ξεφτίλες που μου το παίζεται και Ελληναράδες. Ντροπή σας

    • Για το οτι έπρεπε να μπουν φωτογραφίες των μελών του Λυκείου έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν φταίει για αυτό όμως η εταιρεία, αλλά τα ΜΜΕ. Όσο για το γεγονός οτι οι διοργανωτές δεν τους άφησαν να πάνε στο μπουφέ, επέτρεψε μου να έχω κάποιες αμφιβολίες. Πλήρωσαν για να αποκατασταθούν οι ζημιές στους Αγιους Πάντες και θα λοιπόντουσαν το φαγητό ή το ποτό; Μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο.

  6. Ωραία ήταν χωρίς τους ναζί χωριατομποχαλάραδες με τα νησιώτικα τους μας τα χουν πρήξει!Ασε που δεν έχουν καν δικά τους,παίζουν κρητικά οι μαιμούδες

      • ρε φιλε απο ποτε το απλυτο αναρχοκομουνι ειναι τσολιας…αξια του δινεις του «καρανικα»

        • …γράφοντας τη λέξη ‘Τσολιάς’ δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω τους Εύζωνες, απλά χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη (βάζοντας μπροστά και το ‘μωρέ’) για να δείξω πόσο λακαμάς είναι ο πιο πάνω σχολιαστής!!
          Όσο για το ‘αναρχοκομμούνι’ (που μου γράφεις) δεν με νοιάζει τι είναι ο καθένας…απλά του απάντησα γιατί βγάζει το κόμπλεξ του προς το νησί και τους Κώους και όχι για τα πολιτικά του ‘πιστεύω’.

        • …αν απευθύνεσαι σε μένα έχεις κάνει λάθος!!
          Τι να σου πω μωρέ κι εσένα…με αποκαλείς Γερμανοτσολιά χωρίς να ξέρεις τα πολιτικά μου »πιστεύω»!!! Καταρχήν εσύ βούλωστο,…και δες για ποιο λόγο απάντησα στο πιο πάνω σχολιαστή!!!

        • Χάσατε,ηττηθήκατε,καταθέσατε οι συμμορίτες τα όπλα. Χωνέψτε το. ΉΤΤΑ !!!!!

    • οι μπόχαλοι έχουν δικό τους παραδοσιακό χορό.
      Λέγεται βαθύ σκυφτός τουριστικός για μια χούφτα ευρώ.

      • ΛΙ ΒΑΝ ΒΛΑΞ..Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΜΩΣ ΞΕΛΥΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ»ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΦΟΒΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΣΚΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ!ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΩ.
        Χ@ΕΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ!

      • ……δεν ξέρω τι γνώμη έχεις για τους μη Κώους που δουλεύουν εδώ (για μία χούφτα ευρώ)!! Άιντε κομπλεξικέ αγροίκε…

  7. Πώς γίνετε να είναι μ2γακγ προβολή για τ7 νησί…ενω το 10% το ήξερε μόνο..

  8. Δηλαδή πανίβλακα δεν υπήρξε καμιά εμπορική δραστηριότητα με αμοιβή,αυτό εννοείς?

    Η Ορχήστρα,η Καλλιτέχνης,το στήσιμο σκηνής,τα ηχητικά και φωτιστικά σύνολα,στήθηκαν εθελοντικά?Δεν υπήρχε κάποια εμπορική ‘δραστηριότητα’ μεταξύ των συμβαλλομένων μερών?Δεν υπήρχαν κάποια συμβόλαια αμοιβής ? όλο το event έγινε τσάμπα,και οι αμοιβές όλης της ομάδας προετοιμασίας,των συνεργείων,υπαλλήλων και των συγκροτημάτων,τακτοποιήθηκαν με κοπανιστό αέρα? Με το ολιγαρχικό σου λογικό,πρέπει να πληρώσει η Μαρίνα και το Νησί δηλαδή το κράτος για την διασκέδαση των 1000 συνέδρων?Μήπως έχεις υποτιμήσει την έννοια βλάξ?Γιατί είσαι και με περικεφαλαία!!!

    • Η γερμανική εταιρεία πλήρωσε γερμανική εταιρεία που έστησε τα σκηνικά, αμερικανίδα τραγουδίστρια και μουσικούς και θέλεις να δεις τα παραστατικά; Μόνο το ξενοδοχείο έχει επαφή με την γερμνανική εταιρεία αλλά αυτό το κάνει καθημερινά αφού όλοι οι πελάτες του είναι αλλοδαποί και ελέγχεται σε μόνιμη βάση όπως και όλα τα ξενοδοχεία και πρακτορεία

      • Βρε βλάκα που τα δικά σου επιχειρήματα είναι παιδαριώδη μ βλακώδη και ηλίθια,αυτά όλα από που ελέγχθηκαν

        από που προκύπτει ότι ελέγχονται σε καθημερινή βάση τα Ξενοδοχεία και πρακτορεία?και αφού αυτή η διαφάνεια μέσω των ‘ελέγχων’ είναι δεδομένη,γιατί να μην ελέγχονται τα τιμολόγια,τα voucher και οι τα συμβόλαια?Αυτά όλα γίνονται σε κράτη που υπάρχει θέληση ισοτιμίας όχι σε τριτοκοσμικά φέουδα.Ένα παζάρι ,με γκρίζα παραστατικά ήταν…ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!

      • Αυτός ο μετριόφρων αξιολογητής βλακείας,δεν κάνει μια αυτοκριτική

        προφανώς σε ρόλο Συνηγόρου,κοινώς τσανοκογλύφτη,διαφημίζει το ‘επώνυμο σίελο’ (κοινός σάλιο),που το παράγει σε τόνους….

    • Δεν πλήρωσε το νησί τη διασκέδαση των συνέδρων, αλλά η εταιρεία, η οποία ΣΙΓΟΥΡΑ χρειάζεται για όλα αποδείξεις, για να τις περάσει στην εφορία.

  9. Δηλαδή όλο το στήσιμο του σκηνικού,οι ηχητικές εγκαταστάσεις,οι φωτιστικές εγκαταστάσεις,το παραδοσιακό συγκρότημα ,η καλλιτέχνης,τα συνεργεία,η κατανάλωση σε οτιδήποτε ξοδεύτηκε,είναι όλα εθελοντικά?Δεν υπήρξε καμιά αμοιβή,δεν συντάχθηκε κανένα παραστατικό,δεν έγινε καμιά πληρωμή που να αφορά τις υπηρεσίες αυτές?δεν κόπηκε καμιά απόδειξη?Όλα απ το εξωτερικό ‘διευθετήθηκαν’?Καλά κάνεις τον έξυπνο,αλλά συστήνεσαι σαν βόδι…και έτσι να είναι,ο άλλος ρωτάει αν κάποια τοπική ελεγκτική αρχή έλεγξε την νομιμότητα απόδοσης ΦΑΠ και βέβαια σε πιο συντελεστή,τα γνωστά τρικ των φίλων σου…Εσύ μπορεί να θέλεις να κεράσεις,ή να διασκεδάσεις όσους συνέδρους θες,αλλά όταν κανένας Αρμόδιος δεν ελάφρυνε τους φόρους σε σεισμοπαθείς συμπολίτες σου,δικαιούται να ξέρει αν η ‘προβολή’ της Κω μέσω του ξεφαντώματος 1000 συνέδρων χρεώθηκε στην Τουριστική Καμπάνια του νησιού,άρα διοργανώθηκε με ξένα κόλλυβα.

  10. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ναζί χωριατομποχαλάραδες ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ

    Καταρχην ειμαι σιγουρος οτι τουριστας δεν εισαι…ισως ΑΛΒΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΝΑΙ…ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ–
    Ειμαι σιγουρος οτι δουλευεις στην ΚΩ..ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩ…,τρως στην κω,,,ΑΛΛΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ..ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΔΕΡΦΗ..που χωρις ονομα..αν εισαι ΑΝΤΡΑΣ…ΠΙΘΗΚΑ

  11. Ναι έχουν δίκιο αυτοί που μιλούν για το ΣΔΟΕ , ποιός ήταν οργανωτής της εκδήλωσης και του Group – ποιός ήταν δηλαδή ο τοπικός εκπρόσωπος ; ένας Ολλανδός χχωρίς άδεια λειτουργίας τουριστικού γραφείου και χωρίς τιμολόγια. Ναι ήταν μαύρα και έχουν δίκιο αυτοί που το λένε.
    Ναι οργανωτής είναι ένα λ…. Ολλανδός άνευ αδείας λειτουργίας απο τον Ε.Ο.Τ.
    ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
    Η ΣΔΟΕ ΚΑΙ Η ΔΟΥ ΚΩ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗ- Λ….ΟΛΛΑΝΔΟ.
    Αυτός θα πεί οτι η μουσική εκδήλωση συμπεριλαμβάνετο στο πακέτο, ας πούμε οτι ο ξένος tour operator – κατ ουσίαν είναι οργανωτής μουσικών εκδηλώσεων και οχι tour operator συμπεριέλαβε την εκδήλωση στο πακέτο. Τα transfers , handling , εκδρομές , συνήθως και εκ του Νόμου τις κάνουν ΝΟΜΙΜΑ τοπικά γραφεία εισερχομένου τουρισμού. Στήν προκειμένη περίπτωση υποχρεούται ο Ε.Ο.Τ , Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ΣΔΟΕ , ΔΟΥ , να ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕς

    • Πηγαινε κοιταξε να παρεις αποδειξη απο το σουβλακι και τι μπουγατσα που τρως χροναι τωρα και αν παρεις μιλα .Η εταιρια χαζουλη την συμφερει να παρουσιασει εξοδα….στα συνεδρια μοπνο εξοδα εχουν οπχι εσοδα.Αρα θα πηρε.Ασε τις εξυπναδες που ηθελες να μου διοργανωσεις και εκδηλωσεις στα μαυρα εξυπνς ανατολητη

      • Εσύ βλάκα που ξέρεις αν τα έξοδα περιέχουν εικονικά και όχι πραγματικά ποσά...

        Αυτός που πουλάει μπουγάτσα και σουβλάκι έχει έδρα ΕΔΩ ,δεν βγάζει έξω λεφτά,ούτε έχει πάρει κάτι εκατομμύρια δάνεια για ίδρυση σεμιναριακών κέντρων…Μπορεί να ελεγχθεί όποτε θέλει η Τοπική αρχή,δεν υπόκειται σε ‘ειδικές’ φορολογικές εξαιρέσεις…

      • Γιατί δεν δημοσιοποιούνται βλάκα. Ο γύρος κάνει 2.5 ευρώ,η μουγάτσα ηλίθιε 3

        H Anastacia πόσο,ο ήχος πόσο? Όχι δεν τα τρώμε μαζί,γιατί δεν μένει απ τους έμμεσους και άμεσους φόρους τίποτα για να φαγωθεί…εσύ τρως τα σωθηκά σου βλάκα…για να πείσεις έναν λαό ότι όλα ήταν φορολογικά εντάξει..να κάνεις το άσπρο μαύρο.Στο λένε όλοι.Είσαι βλάκας.Και άντε ανάρτησε πόσο κόστισε ανά επαγγελματία το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΙΜΟΛΌΓΙΟ!!!!!Καμένο λαμόγιο!!!!!!

    • Πες τα φίλε μου,γιατί κάποιοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με λωτοφάγους

      Ένα παράδειγμα της άνισης αντιμετώπισης του πολίτη,ο διαχωρισμός σε δικούς μας και στους υπόλοιπους ,η
      έλλειψη ισονομίας,ισοπολιτείας,στη Λάμπη στον ποδηλατόδρομο τα κλαδιά των δένδρων είχαν μεγαλώσει τόσο που έκαναν αψίδα ,επικίνδυνη για τους ποδηλάτες και πεζούς…όλο το καλοκαίρι παράπονα από διερχόμενους ,αλλά καμιά κίνηση,μέχρι που την Τετάρτη τα κλάδεψαν,αλλά άφησαν τα μικρά κομμάτια στο οδόστρωμα…
      Η Πολιτεία δεν έχει την διάθεση να εφαρμόσει ισοπολιτεία,αποκλείοντας από ελέγχους τα μεγάλα συμφέροντα..γι αυτό και δεν πρόκειται να βγούμε απ την επιτροπεία ποτέ και να βγούμε θα είμαστε σαν την Τουρκία,με τους πλούσιους στα πολυτελή μέρη και τους μαχαλάδες των πληβείων που πίνουν τσάι κάθε 10 λεπτά.

  12. Έχουν λαλήσει τα μποχαλαριά που δεν τους αφήσανε μέσα τους τζαμπατζήδες τους γύφτους!Μέχρι και ο δήμαρχος τους πόρτα έφαγε,φανταστείτε πόσο λεχρίτες είναι!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ