ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σοβαρό τροχαίο επί της οδού Αβέρωφ (μπροστά από τον ΙΝ Αγ. Παύλου) – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (στο Νοσοκομείο με ΙΧ ελλείψει ασθενοφόρου, ο νεαρός)

6
9512

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σοβαρός τραυματισμός ενός 19χρονου νεαρού οδηγού του δικύκλου σημειώθηκε γύρω στις 5μμ επί της οδού Αβέρωφ (μπροστά από τον ΙΝ του Αγ. Παύλου).

Το εικονιζόμενο δίκυκλο κινούνταν επί της οδού Αβέρωφ την ώρα που το ΙΧ έβγαινε από το πάρκινγκ (στην αριστερή πλευρά του δρόμου). Από τη σύγκρουση το δίκυκλο ανατράπηκε και βρέθηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου με συνέπεια τον τραυματισμό του νεαρού οδηγού.

Όπως πληροφορηθήκαμε ελλείψει βάρδιας ΕΚΑΒ ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ΙΧ…(και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για το παιδί).

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευτυχώς. Φταίει ο στενός δρόμος, η θολούρα από τα τσίπουρα ή ο πιτσιρικάς που έτρεχε;;;;;

    Και το ασθενοφόρο ξέμεινε πάλι από οδηγούς για να μην βλασφημάμε την κατάντια μας και τους ανίκανους που μας κυβερνούν;;;

    • Αφού εμείς οι Κώοι αγρόν ηγοράσαμεν …μόνον τις μπάζες κοιτάμε ,
      σκέφτομαι στα σοβαρά να συντάξω μια ωραία επιστολή προς τους ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες, για να μάθουν σε τι κίνδυνο βάζουν τους πελάτες τους – τουρίστες που στέλνουν στο νησί του Ιπποκράτη το οποίο διαθέτει αυτές τις εξαιρετικές παροχές – δομές υγείας και άμεσης βοήθειας !!!!

  2. Ο ανίκανος βουλευτής που είναι άξιος να φέρει δυο οδηγούς για το ασθενοφόρο χθες ΕΤΑΖΕ ΝΈΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ.... ;;;;;

    Φτου σας άχρηστοι Μαυρογιαλούροι, μας κατάντησαν τριτοκοσμική χώρα.

  3. Και ζούμε στο νησί του Ιπποκράτη !!!
    Αλλά με το άχυρο που κουβαλάμε στο τσερβέλο μας, η μαγκιά μας σταματά στα πανηγύρια,ι τα καψουροτράγουδα ξεβράκωτων και συνταξιούχων αοιδών,όπως και τον χαμένο παράδεισο της Rayan Air.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ