ΔΑ: «Όσοι απέμειναν στο Όραμα δεν θέλουν να λειτουργήσουν 4ο Νηπιαγωγείο -Ειδικό Σχολείο. Οι άνθρωποι δεν είναι απλά εμπαθείς, είναι άρρωστοι»

38
1476

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Αυτή τη φορά η κ. Ρούφα και η παρέα της ξεπέρασαν τον εαυτό τους στην εμπάθεια και στην κακότητα.

Οι άνθρωποι καταγγέλλουν γενικώς και αορίστως αλλά οι “καταγγελίες” τους πέφτουν στο κενό αφού συγκρούονται με δύο πολύ ισχυρές έννοιες: την πραγματικότητα και τη νομιμότητα.

Το κτίριο του Βακούφ στο Πλατάνι ελέγχθηκε και βρέθηκε κατάλληλο την επόμενη μέρα του σεισμού από συνεργεία της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε που αποτελεί τον φορέα που είναι υπεύθυνος για τα σχολικά και τα δημόσια κτίρια.

Η κυρία Ρούφα όμως έχει βγάλει το δικό της πόρισμα, αμφισβητεί επιστήμονες και τεχνικούς. Έχει κρίνει μόνη της ότι το κτίριο είναι ακατάλληλο.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά όσοι απέμειναν στο Όραμα δεν θέλουν να λειτουργήσουν ούτε το 4ο Νηπιαγωγείο ούτε το Ειδικό Σχολείο για το οποίο έγινε αγώνας για να ιδρυθεί και να λειτουργήσει.

Φτάνουν στο σημείο να ζητούν και να εύχονται κυρίως να μην λειτουργήσει το 4ο νηπιαγωγείο Κω, αδιαφορώντας για τα παιδιά και τους γονείς.

Φτάνουν στο σημείο να ζητούν και να εύχονται να μην λειτουργήσει το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κω, που απευθύνεται σε παιδιά με αναπηρία και μαθησιακές δυσκολίες και αποτελεί μια κατάκτηση για το νησί μας, που αποκτά για πρώτη φορά μια τέτοια δομή ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.

Και όταν δεν τους γίνεται το χατήρι και όταν οι “καταγγελίες” τους απορρίπτονται από τις αρμόδιες αρχές, επιτίθενται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και στο Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης γιατί εφαρμόζουν τη νομιμότητα.

Οι άνθρωποι δεν είναι απλά εμπαθείς, είναι άρρωστοι. Εκφράζουν ότι πιο αρρωστημένο υπάρχει, ως νοοτροπία.

Θεωρούν ότι η λειτουργία των σχολείων έχει πολιτικά οφέλη για τη δημοτική αρχή, οπότε καλύτερα να μην λειτουργήσουν για να έχει φθορά η δημοτική αρχή.

Ούτε που τους ενδιαφέρει για τα παιδιά και τους γονείς.

Τόσο μυαλό κουβαλάνε…

Αυτοί οι άνθρωποι, η πρακτική και η νοοτροπία τους, ηττήθηκαν. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα θετικό στο νησί μας.

Η Κως χρειάζεται ενότητα και δημιουργία.”

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή μάλιστα είναι ανακοίνωση με επίπεδο! Μπραβο Γ.Κυρίτση!!! Δεν έχεις αλλάξει καθόλου,μπράβο και στους ομοίους σου.

    • ΜΙΖΈΡΙΑ, πολιτική αδυναμία για μια άλλη πρόταση, χολή και μίσος τα ξερατά της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ...

      Θέλουν τα παιδιά χωρίς σχολείο στους δρόμου, να βρουν άλλη μια ευκαιρία για αντιπολιτευτικό παραλήρημα. Έχουν χάσει τα όρια της λογικής και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ρίχνουν οι γελοίο, οι ΡΥΟΦΑνοι, λάσπη στον ανεμιστήρα… Στρώνουν τον δρόμο για τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ ΘΕΟΔΌΣΗ που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξεμύτησει από το πηγάδι χέρι χέρι με την σαλεμένη…

      • Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ.ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΑΣΣΑ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΕ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.

      • Ακόμα δεν κατάλαβες Κυρίτση ΠΟΙΟΣ ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ βάζει τα σκυλιά να γαβγίζουν... Ορμάται βρε κοπρόσκυλαααααα....

        Σε λίγο θα φανεί και ο ΤΡΙΩΡΟΦΟΣ τσοπάνος που τώρα κρύβεται και τότε όλα αυτά τα λυσσασμένα θα αρχίσουν να τον γλύφουν στα χέρια για κανένα ξεροκόμματο… Ποιος όμως τσοπάνος θα κατορθώσει να εκπαιδεύσει την περίπτωση να ΣΤΕΚΕΤΕ ΣΟΥΖΑ ;;; Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ μιλά για μια παλαβή, ο ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΙΟΣ για μεγαλομανή κουκουνάρα που κουδουνίζει σαν ντενεκές και τα υπόλοιπα σκυλάκια της Σουρωμένης Παράταξης παίρνουν εντολή και γαβγίζουν από όποιον λάχει φτάνει να γλύφουν κοκαλάκια.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΜΕΣΙΑΣ, πότε θα βγεί η Αγία οικογένεια από το πηγάδι ;;;

        • Όταν λες τριωροφο εννοεις τον Λιακο με το τριωροφο της Λαμπης αυτό με το τζαπα φωτισμο στο παρκινγκ η καποιον άλλο?

    • ΣΟΥΡΑΜΑΤΑ, για τα σαλεμένα σας μυαλά μόνο μια λύση υπάρχει, ΠΑΤΣΑΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΌΝΟ ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΉ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΡΆΠΗ...

      Άντε πάλι σκουριασμένοι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, κάνατε θόρυβο και σήμερα… Και το μυαλό σας είναι θολό, και της μίζερης πιο ληψό, σας εθολώσαν η χολή και τα ξερατά, γεια σας ΡΟΥΦιΑνοι του θανατά…

      • Και το μυαλό σας είναι θολό και της μίζερης λειψό, σας εθολώσαν τα ξερατά, γεια σου βρε ΡΟΥΦΙ@Νοι της παπ......

        Η παλινδρόμηση τροφής, ξερατά καθώς και η περισσή παραγωγή χολής επιφέρουν μεγάλο κίνδυνο νεοπλασιών σε ανθρωπάκια χαμηλής νοητικής στάθμης… Άμεση λήψη φυτικών ηρεμιστικών, αλόης και ΜΠΌΛΙΚΟ ΞΎΔΙ … Για πλήρη αποκατάσταση σας, υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος, μια πλήρη αγωγή ΠΑΤΣΑΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΟΛΛΑΓΌΝΟ ΣΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΉ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΡΆΠΗ…

    • ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ…
      ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ..

  2. Κύριε Δήμαρχε και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι απλά και ξεκάθαρα δημοσιεύστε όλα τα έγγραφα που αποδυκνείουν ότι το σχολείο είναι καταλληλο.Αφήστε στην άκρη τις πολιτικές σας σκοπιμότητες,τα παιδια ζητούν το αυτονόητο όπως και η γονείς ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΤΗΡΙΟ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
    Βασιλική.Ν

    • Κυρία Βασιλική λογικό να ανησυχείτε αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο επίσημο εγγραφο.Αν υπήρχε έστω και ένα χαρτί ο δήμαρχος θα το είχε κάνει σημαία…
      Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα. Την αποκλειστική ευθύνη την έχουν………………………

      • το κανονικο σου ονομα να βαζεις θρασυδειλε…..Πηρες χαπαρι ότι θα φας @@@@ρο και εχεις χαση το κοκινο

        • Στην δημοσιοτητα όλα τα εγγραφα για το κτηριο του ΒΑΚΟΥΦ!!!
          Όλα α αλλα είναι αστειότητες,μιλαμε για την ασφαλεια των παιδιων!

  3. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  4. ποτε σου να μην ξεχασεις τι μας ειπες στο δημαρχειο.Οτι βρίσκεσαι σε πολεμο με τους γονεις.Οταν ερθουν οι επομενες δημοτικες ελα να μας παρακαλεσεις παλι να σε ψηφισουμε…….

  5. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ

  6. Δήμαρχε αυτοι που απεμειναν σε εσενα ποιοι είναι?αυτοι που πληρωνονται…..ολοι οι αλλοι εχουν φυγει! εξαίρεση όσοι επιστρρεφουν παίρνοντας ως μποναμά μια απευθειας αναθεση σε κλιματιστικα,σφαγεια,μπριζολες,μπογιες,εργολαβιες,μερεμετια,λαμπες κτλ.
    εδώ επεστρε ο πολιτικος εκβιαστης Νικολακης .κιαρη μην το σβυσεις εχει γραφτει σε δελτιο τυπου…..

  7. ανεύθυνοι και επικίνδυνοι,βαζουν σε κινδυνο παιδικες ζωουλες για χαρης της πολιτικης τους καριερας.

  8. ολοι εχουν εγγρινει το σχολείο κανεις δεν βαζει την υπογραφη του.γιατι ο σοφος λαος λεει το π@#$! σου και την υπογραφη σου να προσεχεις που την βαζεις.

  9. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΛΤ? 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?

    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΟΚΑΙΣΕΡΛΗ!!!ΠΟΛΥ ΜΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

  10. πρεπει να ασχολειθειτε σοβαρα με τα δημοτικα θεματα.

  11. Ε.Μακρόν: «Απέλαση για όσους παράνομους μετανάστες διαπράττουν αδικήματα»

    Με απέλαση θα έρχονται αντιμέτωποι οι παράνομοι μετανάστες στη Γαλλία, σε περίπτωση που διαπράξουν κάποιο αδίκημα, όποιο κι αν είναι αυτό, όπως δεσμεύθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, τονίζοντας μάλιστα ότι σε αυτό το θέμα θα είναι «αδιάλλακτος».Αφορμή για τη δήλωση αυτή στάθηκε η δολοφονία δύο κοριτσιών στη Μασσαλία οι οποίες δέχτηκαν επίθεση από την έναν Τυνήσιο που είχε συλληφθεί δύο ημέρες νωρίτερα στη Λιόν αλλά στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/639228_emakron-apelasi-gia-osoys-paranomoys-metanastes-diaprattoyn

  12. Δήμαρχε αν εχεις αποδείξεις οτι το σχολειο ειναι ασφαλές βγαλτες στη δημοσιοτητα.Αν οχι παραιτησου,μονο κην παίζεις με την ασφάλεια των παιδιων.

  13. αν η Ρουφα και οι συμβουλοι της λενε ψεμματα και μας εξαπατουν δωστε στη δημοσιοτητα όλα τα εγγραφα που το αποδυκνειουν.απλα τοσο απλα.

  14. μονος σου καταστραφηκες απο τις βλακειες που κανεις συνεχως.

  15. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.ΤΟΚΑΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ.

  16. Τι σημαίνει η νίκη του Σ.Κούρτς στην Αυστρία - Αρχίζει το κλείσιμο των συνόρων

    Ο δεξιός Σεμπάστιαν Κουρτς δικαίως πανηγυρίζει την μεγάλη του νίκη στην Αυστρία την οποία και κέρδισε υποσχόμενος το κλείσιμο των συνόρων και την διακοπή της μετανάστευσης στην χώρα.
    Η άνοδος και του ακόμα πιο σκληρού δεξιού κόμματος των «Ελεθέρων Πολιτών» (FPO) σε συνδυασμό με την αντίστοιχη άνοδο στην Γερμανία του AfD καταδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες έφτασαν στα όριά τους και δεν θέλουν πλέον άλλη αλλοίωση των κοινωνιών τους.
    Το μήνυμα είναι σαφές: Κλείστε τα σύνορα γιατί… χανόμαστε.

  17. Απλα εισαι τραγικος εσυ που κανεις τα αρνητικα σχολια,γιατι ενας εισαι με διαφορα nick.Μεγαλε στο σεισμο το κτηριο που λες δεν επαθε τιποτα.Αντιθετα το πιο καινουργιο απο τα κτηρια που επαθε ζημειες το 2ο λυεκιο ηταν το πιο καινουργιο.Επαθε τις μεγαλυτερες και θα ειχαμε θυματα εκει.Μηπως εχετε ξεφυγει?Α ασχετο αλλα να θυμισω ποτε κτηστικε απο ποιον και απο ποιον ειχε παρει αδεια?

    • ένα καταλληλο κτηριο για παιδια με ειδικες ανάγκες θέλει άλλες προδιαγραφες και όχι αν επεσε από το σεισμο η όχι.Εκει θα στεγαστουν παιδια και όχι ζωα.

      • και εγω θελω τελεφερικ να κατεβαινω.Το θεμα ειναι τι μπορει να γινει σημερα και οχι το ιδεατο.

  18. με το θεμα ασχολειται ο δημαρχος!θα θεσει το θεμα στον γιουγκερ και τον αβραμοπουλο

    στην ευρωπαικη ενωση όταν θα παει στις βρυξελες για βολτα!!!!

  19. Μήπως ήρθε η ώρα όλοι εμείς που βριζομαστε να σκεφτούμε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν βοήθεια και είναι στο σπίτι και να ζτνεργαζτ

  20. Μήπως ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που βριζομαστε να σκεφτούμε αυτά τα παιδιά που είναι σπίτι και δεν έχουν βοήθεια, να συνεργαστούμε για να γίνει ο χώρος κατάλληλος και να αφήσουμε στην άκρη τις πολιτικές αντιπαλοτητες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ