ΟΡΑΜΑ: Αν έχουν νομότυπο οι αποφάσεις για τα σχολεία, ας τις δημοσιεύσει! Αυτό είναι το καθεστώς Κυρίτση. Δεν απαντά. Μόνο βρίζει.

27
850

O κος Κυρίτσης κρύβεται(;) πίσω από μια παράταξη – παρέα των απευθείας αναθεσάκηδων. Έχει τελειώσει πολιτικά. Κανένα πολιτικό επιχείρημα δεν διαθέτει. Ύβρεις και απέλπιδα, θλιβερή προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Προσπάθεια που παραπέμπει σε πρακτικές άλλων καθεστώτων.

Στο δια ταύτα:

Η απόφαση για την μεταφορά του έβδομου δημοτικού σχολείου που φιλοξενήθηκε επί 2 σχολικά έτη στο κτήριο του ΒΑΚΟΥΦ δεν πήρε ποτέ νομότυπο. Αν έχει να το δημοσιεύσει.

Αν έχει πόρισμα της επιτροπής καταλληλότητας που να πιστοποιεί τη διετή αυτή λειτουργία να το δημοσιεύσει.

Οι εργασίες – πασαλείμματα που έγιναν εκεί, έγιναν χωρίς μελέτη και χωρίς κανένα διαγωνισμό. Αν έχει μελέτη και απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που την έχει ψηφίσει να τη δημοσιεύσει.

Αν έγιναν διαγωνισμοί για τις εργασίες να τις δημοσιεύσει. Να μάθει και η κοινωνία τι εργασίες έγιναν, πόσο κόστισαν και ποιοι τις έκαναν. (θυμίζουμε ότι με αίτημα μας ζητήσαμε από την σχολική επιτροπή τις εν λόγω αναθέσεις τις οποίες δεν λάβαμε ποτέ). Αυτό είναι το καθεστώς Κυρίτση. Δεν απαντά. Μόνο βρίζει.

Για την –προαναγγελλόμενη εδώ και δύο χρόνια – στέγαση του ειδικού δημοτικού σχολείου και του ΕΕΕΚ στο κτήριο του ΒΑΚΟΥΦ:

Την θυμήθηκαν στις 8 Σεπτεμβρίου στις 2 μ.μ.!!!

Μας κάλεσαν σε μια κατεπείγουσα συνεδρίαση, λίγες ώρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για να αποφασίσουμε την απευθείας μίσθωση του κτηρίου του ΒΑΚΟΥΦ χωρίς πόρισμα της επιτροπής καταλληλότητας και χωρίς απόφαση για το μηνιαίο μίσθωμα.

Όταν θα λάβει το νομότυπο από την αποκεντρωμένη γι’ αυτήν την φοβερή απόφαση να το δημοσιεύσει.

Για τη στέγαση του 4 Νηπιαγωγείου.

Την θυμήθηκαν επίσης λίγες ώρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους.

Στην ίδια κατεπείγουσα συνεδρίαση μας κάλεσαν να ψηφίσουμε την απευθείας μίσθωση κτηρίου χωρίς να διαθέτουν πόρισμα της επιτροπής καταλληλότητας και αντίστοιχα έκθεση για το μηνιαίο μίσθωμα…

Όταν θα λάβει νομότυπο για αυτό που ψήφισαν… ας το δημοσιεύσει.

Παρεμπιπτόντως, για το Λύκειο Ζηπαρίου και επειδή ήμασταν παρόντες στην συνάντηση με τους γονείς, η υπόσχεση του κου Ζερβού ήταν ότι τον Σεπτέμβρη (ποιας χρονολογίας παρέλειψε) θα λειτουργούσε σε δικό του αυτόνομο κτήριο. (Σιγά μην τον πιστέψουμε …μας έλεγαν τότε οι γονείς)

Αγαπητοί συνδημότες, δεν πιστεύουμε ούτε μία λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης.

Η ασφάλεια των παιδιών μας δεν μπορεί να αφεθεί στα επικίνδυνα χέρια μιας «παράταξης» που σκοινοβατεί και παραπαίει. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μοίρασμα του δημοτικού χρήματος σε ημέτερους και η παραμονή τους στις ακριβοπληρωμένες καρέκλες τους.

Με αίσθημα ευθύνης, χωρίς κραυγές, πανικό και εκπτώσεις θα πράξουμε τα δέοντα για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νάντοι πάλι οι ΜΙΖΕΡΟΙ ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ, κάνουν νταβαντούρι για να δείξουν οι κουρκούβιαλοι ότι υπάρχουν...

    Οι γραφικοί λαγοί του ΤΡΙΏΡΟΦΟΥ στο καθημερινό τους ξερατό παπαρολούν πιστεύοντας ότι κάποιος του λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του. Μόνο όσοι θέλουν να σπάσουν πλάκα με αυτά τα ζωντανά τους αρχίζουν στο κράξιμο…

    • Τελικά την βρήκες την συνταγή Γιάννη, την μια μέρα βάζεις ΣΟΥΡΑΜΑ και την επόμενη κάποιο ΤΡΟΧΑΊΟ.

      Σίγουρη η επισκεψημότητα αυτών που θέλουν να σπάσουν πλάκα και των περίεργων… Ξέχασα τους χορούς και τα πανηγύρια που όλοι μπαίνουν να δουν τις φωτογραφίες που τους τράβηξες με τον Πάριο… και τους περίεργους που ψάχνουν να δουν τους ψωροφαντασμένους…

    • Οι χαρακτηρίζουν ακατάλληλο ένα σχολείο που άντεξε σε δυο σεισμούς 6,6 ΡΙΧΤΕΡ.

      Τους έπιασε το ενδιαφέρον για τα παιδιά ή θα προτιμούσαν ένα ακόμα κλειστό σχολείο για να μιλάνε μετά για ολιγωρία της δημοτικής αρχής; Κοντά ανθρωπάκια…

      • και η αποθηκη μου αντεξε φερε τον δημαρχο να την βαφτιση καταλληλη να παιρνω κανενα ενοικιο και εγω…..

    • Αφηστε τον Τριωροφο Λιακο στην ησυχια του.Ελεος πια.Ενταξει εχει ενα τριοωροφο ξενοδοχειον και ενα δωρεαν φωταγωγημενονπαρκινγκ.Χαλαρωστε

    • ΜΙΖΈΡΙΑ, πολιτική αδυναμία για μια άλλη πρόταση, χολή, μίσος, ξερατά από τα κοντά υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ...

      Θέλουν τα παιδιά χωρίς σχολείο στους δρόμους, να βρουν ευκαιρία για αντιπολιτευτικό παραλήρημα. Έχουν χάσει τα όρια της λογικής και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ρίχνουν οι γελοίο, οι ΡΥΟΦΑνοι, λάσπη στον ανεμιστήρα… Στρώνουν τον δρόμο για τον ΤΡΙΏΡΟΦΟ ΘΕΟΔΌΣΗ που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ξεμυτίσει από το πηγάδι χέρι χέρι με την σαλεμένη μπομπονιέρα και τους γραφικούς με την μιζούρα…

  2. Και το μυαλό σας ΣΟυΡΑΜΑτα είναι θολό και της https://www.youtube.com/watch?v=-X4KzoxSjmA ποιο λειψά, σας ηδονίζουν τα ξερατά, κρεμάστρα κουδούναςπου βροντά.

    Αχ βρε Γιάννη, ανέβασες αργά το κείμενο και τέτοια ώρα θα μπουν λιγότεροι να σχολιάοουν και να σπάσουν πλάκα… Μας μεταφέρεις το δούλεμα για το πρωί. Εγώ πρόκαμε λόγω βραδινής συχνοουρίας και από το νταμπα ντουμπα που κάνουν οι σκουριασμένοι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ…

    • Δικόγραφο γνωστό και κομπλεξικό βρωμάει, μην ζητάς να φορέσουμε κουδούνα στην μπομπονιέρα.

      Αυτή έμαθε στο νυχτερινό την Αττική διάλεκτο και κάθε κείμενο της θέλει αρχαιολόγο για επεξήγηση.

      • Πώς να μην έχεις συχνοουρία μαϊμούνα αφού κατέβαζες ρετσίνα με την οκά στου Α…αρά παρέα με δικηγόρο που ονειρεύεται ΔΗΜΑΡΧΙΑ;

        Και εγώ ο κακομοίρης πίστευα ότι ήσουνα η μαϊμούνα του Κυρίτση μέχρι που ξεβρακώθηκες και φάνικε ο κόκκινος κ@λος σου. Μπεκροπίνεις παρέα με τον δικηγόρο που θέλει να γίνει Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη και προέχει να γελοιοποιηθεί πρώτα η παράταξη των επιγόνων του Καΐσερλη, εκείνη του Κυρίτση έχει ημερομηνία λήξης 2015…..

      • Καΐσερλικός. Θέλουμε αντιπολίτευση Κώστα αλλά τα κοντά ανθρωπάκια με την κακία που κουβαλάνε έχουν φτάσει λόγω ύψους στον πάτο.

        Κρίμα παντοτινέ Δήμαρχε μας για την ιστορική παράταξη σου που την ξεκίνησες με σήμα το σταφύλι να έχει καταντήσει ένα τσαμπί με λίγες σάπιες ρόγες.

  3. Κουίζ. Ποτέ θα βγει από το λαγούμι του ο τριώροφος ΤΕΟ που υπονοείς και όπως λες εντολέας της μουρλής κομπανίας;;;

    Μα όταν σταματήσουν οι σεισμοί που ταρακούνησαν τους υποτακτικούς του και μόλις βρεθούν πάνω από είκοσι ακόλουθοι τύπου σαλεμένης μπομπονιέρας.

  4. για τους απερχομενους αυτην ειναι η πραγματικη αληθεια.το γνωριζει ολο το νησι.μονο η μασα.

    Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το μοίρασμα του δημοτικού χρήματος σε ημέτερους και η παραμονή τους στις ακριβοπληρωμένες καρέκλες τους.

  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΛΤ? 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?

    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΟΚΑΙΣΕΡΛΗ!!!ΠΟΛΥ ΜΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

  6. ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.ΤΟΚΑΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ.ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ.κυριτση σε στριμωξε γερα η ρουφα.για αυτο βριζεις.
    μονος σου καταστραφηκες απο τις βλακειες που κανεις συνεχως.

  7. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  8. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  9. ο απερχομενος φευγει.σταθηκε αναξιος της εμπιστοσυνης των δημοτων.εφερε γκρινια διχονοια τρενα αγαλματα κλιματιστικα.

  10. Δελτίο τύπου ΟΡΓΗΣ και ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Εδώ ελεύθερος παπάς. Εδώ ελεύθερη φωνή

    Ντροπή σας ανθέλληνες. Ντροπή σας κοράκια της εξαπάτησης και της προδοσίας. Ντροπή σας αμόρφωτοι, υπάλληλοι των Τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων. Ντροπή σας ισλαμοπίθηκοι της ψευτοαριστεράς σας. Το άθεοι ήταν πρόφαση. Αποδείξατε πως είστε και οι ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ κρυφοισλαμιστές και απατεώνες.Πάρτε τον «Καρα-νίκα» σας «καρα-πουλημένοι» και στα τσακίδια. Αυτά που ονειρεύεστε να κάνετε στην Πατρίδα μας δεν θα περάσουν. Αυτά που σας έμαθαν στα ξένα κέντρα αιχμαλωσίας και κατοχής πριν αναλάβετε την διακυβέρνηση… Στην Ελλάδα δεν θα περάσουν… «Φτου» σας προδότες. Οι νόμοι που χωρίς λαϊκή εντολή περνάτε δεν θα περάσουν. Η Θράκη που επιθυμείτε να παραδώσατε θα σας κάψει. Τα ανώμαλα μυαλά σας που θεωρούν τα 15χρονα παιδιά ώριμα ν’ αλλάξουν φύλο, απέδειξαν πόσο φθηνοί εκτελεστές είστε του Σατανά και των εξυπηρετητών του.http://www.triklopodia.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%B5/#

  11. Να είσαι καλά, για το διδαχτικό video game. Η ΠΑΡΔΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΥΡΟ, η πούλα ονειρεύεται Δημαρχία αλλά...

    Χαράματα και είσαι κεφάτος με διδακτικό πνεύμα… Ευχαριστούμε για την ΠΑΡΔΑΛΟ αλλά ο τριώροφος ΤΕΟ άλλα σκέπτεται για την ΠΑΡΔΑΛΗ ΠΟΥΛΛΛΑ… https://www.youtube.com/watch?v=-X4KzoxSjmA

  12. ολα στο γονατο.ολα παρανομα.ολα στους χορηγους.ολα στους κολλητους.τσατρα πατρα ολα.

  13. η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.

    το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του. μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,πουλησε ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ,νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.

    • Μόνο η Ρούφα ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΊΑ να επιλέξει ΆΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΊΣ ΣΥΝΕΡΓΆΤΕΣ όπως έκανε στην ΒΙΜΕΛ...

      Φυσικά θα πρέπει να πάρει και έναν μεγάλο βούρδουλα, καμιτσί από χοιρινό λαρδί με τρίχες, μπας και καταφέρει αυτήν την φορά με την εριστική και μουρλή συμπεριφορά της να τους κρατήσει στο μαντρί και δεν της κόψουν οι μισοί στο δρόμο…

  14. Θέλετε εσείς που γράφετε παραπάνω να μας πείσετε πως όσα λέει δεν ευσταθούν; Εαν λοιπόν είναι έτσι και ο Δήμαρχος σας, είναι αποτελεσματικός ,άντε να τον δούμε πόσο αποτελεσματικός θα είναι με τα σχολεία που υπέστησαν ζημιές και το μόνο που κάνει είναι να μας στέλνει τον Ζερβό να μας πουλάει παραμύθα ….γιατί εμείς οι γονείς του 1ου Γυννασίου την Κυριακή που μας πέρασε τον φάγαμε στην μάπα για μία ώρα να μας λέει οτιδήποτε άλλο εκτός από ότι χρειαζόταν να μάθουμε για το σχολείο μας …τα γένια τα δικά του και του Δημάρχου ευλόγησε και στο τέλος απαντήσειςγια το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα δεν είχε να μας δώσει ….εν τω μεταξύ κάποιοι πρέπει να τους πουν να λένε διαφορετικά επιχειρήματα γιατί φαίνονται ο ένας παπαγαλάκι του άλλου….αρκετά υποτιμούν την νοημοσύνη μας……

  15. δημαρχε επι της ουσιας η κυρια ρουφα λεει την αληθεια. πρεπει να ασχολειθειτε σοβαρα με τα δημοτικα θεματα.

    η ρουφα σε εκανε με τα κρεμμυδακια γεωργιε!!!
    ασε τις υβρεολογιες και απαντησε σοβαρα.

  16. εκτός απο κατηγορίες, να μας πει τι θα εκανε εκείνη ως Δήμαρχος. Που αραγε και με ποιες διδικασίες θα στέγαζε το ειδικό δημοτικό, το εεεκ , το 4ο νηπιαγωγείο και το λύκειο Ζηπαρίου????? Ωραία και ασφαλής η θέση της αντιπολίτευσης. Εσείς κα. Ρουφα τι σχέδιο έχετε???? Περιμένω , όχι σχόλιο , αλλα επίσημη ανακοίνωση στα ΜΜΕ . ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ!!!!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ