ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εθνική ομοψυχία & συγκίνηση, στη μεγάλη συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής της 80 ΑΔΤΕ – Υψηλές παρουσίες, βραβεύσεις & εκπλήξεις

24
5636

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη- Γιάννης Κιάρης

Σε ατμόσφαιρα εθνικής ομοψυχίας και συγκινησιακής φόρτισης πραγματοποιήθηκε απόψε στην μεγάλη συνεδριακή αίθουσα του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου Κυπριώτης η συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής της 80 ΑΔΤΕ, παρουσία εκπροσώπων της πρώην και νυν στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και των τοπικών αρχών.

Η εκδήλωση εκτός από την συναυλία της Στρατιωτικής μουσικής περιελάμβανε και κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Αρχικά δύο ιδιαίτερα ταλαντούχα κορίτσια, Ειρήνη Καρδούλια και Άννα – Μαρία Πίκου  (κόρες εθνοφυλάκων από την Κάλυμνο) ερμήνευσαν παραδοσιακά τραγούδια. Στην συνέχεια η χορωδία του 2ου Δημοτικού σχολείου Κω υπό την Διεύθυνση του Δασκάλου Χρήστου Γαμβρέλλη ερμήνευσε υπέροχα διάφορα γνωστά τραγούδια με αποκορύφωμα την απόδοση ενός επετειακού τραγουδιού από κοινού με την Στρατιωτική μουσική.

Ακολούθησε το κυρίως πρόγραμμα της συναυλίας με γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών και επετειακών τραγουδιών της αείμνηστης Σοφίας Βέμπο που ερμήνευσαν εξαιρετικά η Στρατιωτική μουσική της 80 ΑΔΤΕ υπό την διεύθυνση του μαέστρου, Ράλλη Σχοινάκη και η υψίφωνος Ελευθερία Ζαράκη.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Επίτιμων Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ Γιώργου Αντωνακόπουλου, Νίκου Ντούβα και Κωνσταντίνου Γκίνη, παλαίμαχοι διακεκριμένοι Έφεδροι και Εθνοφύλακες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου (ως έφεδρος Ταγματάρχης), ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου παλαιών πολεμιστών Κω Δ. Τριπολίτης (ο οποίος καταχειροκροτήθηκε όταν δήλωσε ότι παραμένει στη διάθεση της πατρίδας αν παραστεί ανάγκη) η Πρόεδρος του Συλλ. Πολυτέκνων Καλύμνου Σ. Ψαρομπά, ο φούρναρης της Ευρώπης Διονύσης Αρβανιτάκης ο οποίος δίδαξε ανθρωπιά στην προσφυγική κρίση, διακεκριμένοι εθνοφύλακες και όλοι οι συντελεστές της βραδιάς.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Ν. Ντούβας στο έργο και στην προσφορά του πρώην Δημάρχου Κ. Καΐσερλη (ο οποίος ήταν παρών και τον ευχαρίστησε) σε δρόμους στις μονάδες του νησιού επί θητεία του.

Παρόντες ήταν ακόμα ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της βραδιάς και τους βραβευθέντες (βίντεο), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου & Αστυπαλαίας κ. Παΐσιος, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών Π. Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κω Α. Κρητικός, ο πρ. Δήμαρχος Κ. Καΐσερλης, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, η Αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, η Δημ. Σύμβουλος Β. Πη, ο Δημ. Σύμβουλος Σ. Πης, ο Περιφ. Σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ν. Γεωργαντής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπ. Κω Δ. Γιάνναρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Κοκορόσκος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από Κω και Κάλυμνο και πολλοί εθνοφύλακες και στελέχη της 80 ΑΔΤΕ.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με άψογο τρόπο ο Διοικητής του Λόχου Στρατηγείου, Νίκος Μιμερίνης και η Επιλοχίας, Πέγκυ Τσαφαντάκη.

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.

  2. Πολλά συγχαρητήρια στην 80 ΑΔΤΕ, Διοίκηση και επιτελείο καθώς και στους αγαπητούς εθνοφύλακες και προσωπικές μου αδυναμίες, Γιάννη Νομικάριο και Γιάννη Παραπονιάρη.

  3. Γιατί η Λέσχη των Αξιωματικών ‘ταΐζει’ και όλους τους εκπαιδευτικούς της πόλης? Μήπως και τα Κυλικεία των σχολείων να παρέχουν σφολιατοειδή σε στρατιωτικούς?Μήπως θα ξεκινήσει και ντελίβερι σε λίγο? Ποια είναι η αποστολή της Λέσχης των Αξιωματικών στην Κω τελικά????Να λειτουργεί και αυτή σαν All Inclussive?

    • που έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με το καταστατικό της Λέσχης..δεν είναι κάτι κρυφό,όλοι το βλέπουν,γιατί απέκτησε το ρόλο αυτόν το συγκεκριμένο στρατιωτικό τμήμα,να προσφέρει δηλαδή τις υπηρεσίες σε άπαντες τους ενστόλους αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και κλάδων,μιλάμε και για φροντιστηριακούς ….αυτά με συγχωρείτε αλλά είναι εικόνες κ@λοχανείων!!!!

        • ..βουλωμένο γράμμα διαβάζεις…έχεις μπερδέψει την π////με τη βούρτσα!!!

    • Αν είσαι εστιάτορας και κόπτεσαι για το ποιους σιτίζει η λέσχη χαμήλωσε λίγο τις τιμές σου και θα δεις ότι θα έρθει πάλι κόσμος στο μαγαζί σου. Είμαστε στο 2017 και όχι στο 1987, για μερικούς μερικούς που νομίζουν ότι το φαγητό που προσφέρουν είναι είδος πολυτελείας… Χωριατικη 8 ευρω… Έλεος!

      • Δεν είμαι εστιάτορας,σκεπτόμενος πολίτης είμαι,σεισμοπαθής κιόλας

        άρα απορώ που οι ευνοϊκές ρυθμίσεις προσανατολίζονται προς ψηφοθηρική κατεύθυνση….

  4. Πόσο στοίχισε όλο αυτό το πανηγύρι?
    Δεν γινόταν τα χρήματα να πηγαίνανε σε ανταλλακτικά…………………

    • αν ερχόσουν στο «πανηγύρι» θα άκουγες οτι η ολη εκδήλωση ήταν δωρέαν (χορηγία του κ. Κυπριώτη). Κακεντρεχεις ολοι σας απο τους καναπέδες σας.

  5. γειά σου Νίκο Ντούβα. Ήσουν ο καλύτερος, μοναδικός θα έλεγα. Δυστυχώς δε μπόρεσα να σε δω από κοντά!!!

  6. η λεσχη σιτιζει εκπαιδευτικους κατοπιν κοινης υπουργικης αποφασης των υπουργειων

    παιδειας και αμυνας.τα παραπονα στην κυβερνηση.

  7. Ταΐζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς των 600 ευρώ τον μήνα…. οι απανταχού ανέραστοι και μίζεροι ανώνυμοι, βγάζουν τη χολή και εξασκούν το αγαπημένο τους σπορ, το κουτσομπολιό και το θάψιμο.

    • Δεν ταΐζει η Λέσχη,Ο προυπολογισμός του Κράτους ταΐζει και αυτός

      συμπληρώνεται απ τους φόρους του καθένα και εμένα,άρα ρωτώ να μάθω το γιατί,επειδή και εγώ σαν άνεργος 6 μήνες και εποχιακά απασχολούμενος πληρώνω και έμμεσους και άμεσους…γιατί να μην ταΐζει και μένα…απ την πολύ βλακεία,ένα θέμα που έχει σχέση με αμυντικό προυπολογισμό,δηλαδή με την σίτιση του δυναμικού των Ενόπλων δυνάμεων στην Κω,το αναγάγεις σε κουτσομπολιό ,άρα αυτοπαρουσιάζεσαι σαν βλάκας!!!

    • Στον προυπολογισμό αναγράφονται και ψηφίζονται απ την πλειοψηφία της Βουλής ,σαν αμυντικές δαπάνες,γιατί για να παραχθούν αυτές οι 100 μερίδες των αναπληρωτών,χρειάζονται κάποιες πρώτες ύλες,δεν τις χαρίζεις εσύ ,ούτε ο Ταξίαρχος….από κάπου πληρώνονται…και αυτά τα κορόιδα που συμμετέχουν,θέλουν να ξέρουν…..άστο φίλε ,αν δεν κατέχεις από πραγματικότητα,μην σχολιάζεις βλακείες.

  8. ΝΤΡΟΠΗ στον Δήμαρχο Κυρίτση που μετά το πρωινό ατόπημα του (άργησε μισή ώρα και αποχώρησε διαμαρτυρόμενος χωρίς λόγο) δεν εμφανίστηκε καν στην βραδινή εκδήλωση. Είστε Δήμαρχος όλων των Κώων και όχι διορισμένος μη το ξεχνάτε αυτό!!

  9. DEN EINAI TYXAIO POY FTASAME VS EDV SE AYTH TH XVRA.TOSH KAKENTREXEIA KAI TOSH ZHLEIA SE ENA TOSO MIKRO NHSI NOMIZV DEN XVRAEI.OLOI OI AXRHSTOI EPIKREINOYN AYTOYS POY PASXIZOYN NA ANEBASOYN TH XVRA STA OYRANIA.ELEOS BOHUHSTE LIGO KAI ESEIS KAI ISVS NEIVSETE LIGH APO THN YPERHFANEIA POY NEIVUOYN AYTOI OI ANURVPOI.POLLA SYGXARHTHRIA SE AYTOYS POY PANTA UA PROSPAUOYN GIA TO IDANIKOTERO ME KAUE KOSTOS APO THN PROSVPIKH TOYS ZVH KAI OXI MONO.GIA ANTALLAKTIKA KAPOIA STIGMH ZHTA NA SOY DIAUESOYN KAPOIO POSO GIA TO MYALO SOY BLAKA.

  10. Δηλαδή τόσο καιρό πίστευες ότι οι Σρατιωτικοί, Αστυνομικοί, αναπληρωτές δάσκαλοι έτρωγαν δωρεάν; Καλά λένε ότι ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Η Λέσχη δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να τρώνε οικονομικά αφού η Λέσχη λειτουργεί με μικρό ποσοστό κέρδους και μπορεί και προμηθεύεται τα υλικά φθηνά αφού κάνει πραγματικούς διαγωνισμούς. Στην ουσία εσύ είσαι η φύρα αφού εγώ σε πληρώνω για να κάθεσαι 6 μήνες και να μιξοκλαίγεσαι τη στιγμή που 5000 Αλβανοί στο νησί δουλεύουν όλο το χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ