ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον η ΓΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω για προβολή 2017- μεταναστευτικό

9
752

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ικανοποιητική συμμετοχή μελών,  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξεν. Κως,  η ετήσια Γενική  Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω  στην οποία παρέστη  η Διευθύντρια ΞΕΕ, Αγνή Χριστίδου.

Αρχικά έγινε μια σύντομη εισαγωγή αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης από την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Σβύνου η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναπτύχθηκαν για την αντιμετώπιση των συνεπειών του μεταναστευτικού από το περσινό καλοκαίρι με όσο το δυνατόν μικρότερες απώλειες.

Ακολούθησε ο απολογισμός πεπραγμένων με όλες τις δράσεις (φιλοξενίες, προβολή σε ΜΜΕ, διοργανώσεις κλπ) και ο Οικονομικός απολογισμός (όπως ενημέρωσε τα μέλη ο Ταμίας της Ένωσης Μ. Κουλιάς από 85 τα εγγεγραμμένα μέλη ανήλθαν φέτος σε περισσότερα από 90).

Επίσης έγινε ιδιαίτερη συζήτηση για τους στόχους προβολής του 2017 και συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν το μεταναστευτικό (λειτουργία hot spot κλπ, η οποία συζήτηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία ΜΜΕ- όπως ζητήθηκε- για ευνόητους λόγους…)

Τέλος συζητήθηκε η συμφωνία με GEA, ενώ έγινε αναλυτική ενημέρωση από την Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Α. Χρηστίδου για τα νέα σήματα λειτουργίας, τη διαδικασία κατηγοριοποίησης σε αστέρια και έκδοσης ΕΣΛ βάσει του Ν4276/14.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια μεγαλωνοντας την προβλητα κατα 180 μετρα προς την πολεμικη σκαλα να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ AΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

    • ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ όλοι ένα εγωιστή Δήμαρχο, τον ανίκανο Σιφάκη για την Ryan Air και την αθέτηση της συμφωνίας από τον ΣΟΥΡΑ...

      Φυσικά κάτι ξέρουν για το μέλλον του νησιού, με το προσφυγικό που είναι μια διαρκής βόμβα έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σκάσει με τα αεροπλάνα τους να πετούν άδεια με ζημιά. Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στον Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ που φροντίζει μόνο για την διαφήμιση της Ρόδου, το ΕΒΕΔ που μαζί με τη πρόεδρο των ξενοδόχων πούλησαν την κοινή προσπάθεια των Κώων για την μη δημιουργία στρατοπέδου μόνιμης διαμονής προσφύγων στο νησί όπως κατάφεραν οι Ροδίτες. Πίστεψε τον ΣφΥΡΙΖΑ και την «ξεγέλασε», η παραμονή των 72 ωρών έγινε μόνιμη και η χωρητικότητα των 1.000 ατόμων έχει φτάσει τους 1.885 και είναι φυσικό οι εγκλωβισμένοι για μήνες στο νησί πολύ γρήγορα να εξεγερθούν όπως στην Μόρια της Λέσβου καίγοντας το στρατόπεδο καταλαμβάνοντας την πόλη και τα χωριά.

      • Ο αντιπρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων να παραιτηθεί αμεσα αν έχει στοιχειώδη συναίσθηση της ζημιάς που προκάλεσε

      • Όταν όλοι αγωνίζονταν να σώσουν την κατάσταση ο άρχοντας του τόπου άφαντος. Ευτυχώς που κάποιοι από τους φορείς λειτούργησαν με τη λογική και κάλυψαν τις αγριοφωναρες που μας ξεφτίλισαν διεθνώς

    • Η ΚΩΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ δήλωσε η οικονομούσα από το προσφυγικό πρόεδρος, και ο τουρισμός ΤΖΟΓΟΣ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΣΟΧΑ…

      ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟ 2017 με όλα όσα έρχονται και δεν τόλμησε να αναφέρει, ΦΠΑ 24%, ΕΝΦΙΑ +30%, νέοι φόροι στις εταιρείες!!! Και τώρα Ντίνα που έφυγε λόγω προσφυγικού η Ryan Air τι θα λες;;; ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ;;; Πήρα τα μυαλά της αέρα και ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΟΥΝ-ΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΚΑΣ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΙ «ΠΑΩ ΠΑΣΟ και τα ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ»… Η σεζόν έκλεισε με μείωση τζίρου 30% στις περισσότερες επιχειρήσεις και οι φορολογικές υποχρεώσεις αυξάνονται. Τώρα περιμένουμε την ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ…. Ο ΤΟΥΡΙΤΣΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΓΟΣ, ΠΟΚΕΡ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ!!! ΠΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΡΕεεεέ ;;; ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΩΝ …

      • Απορία, γιατί ρωτάτε τη Ντίνα για τη Ryanair και δε ρωτάτε το δήμαρχο που χρωστάει ακόμα στο ΕΒΕΔ;

        Και που Ευθυνεται για την να εικόνα του 2015 της Κω που μας κατέστρεψε; Και πως απαντάει; βάζει και άλλους φόρους στον κόσμο! Ο παταχτσης δήμαρχος κοιτάει να οικονομήσει, ακόμα τρέχει με την απόφαση για δηφοδω. Που είναι δήμαρχε τα λεφτά που χρωστάς στο εβεδ για τη Ryanair;

    • Ο ΛΙΝΟΠΟΤΗΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΝΤΙΝΑ και εσύ πάλι θα μας πουλήσεις… Με τις πρώτες εξεγέρσεις των ΛΑΘΡΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2017.

      Ο φίλος σου ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ θα φωνάξει και άλλες ΜΚΟ να διαχειριστούν το πρόβλημα όπως έκανε πέρυσι και θα ρίχνει το πρόβλημα στον Δήμαρχο. Άσε που μπορεί να μας στείλει ξανά την μούμια ΤΑΣΙΑ που μαζί με την ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ που με αυτήν εσύ έχεις οικονομικές συναλλαγές θα αναλάβουν να βρουν ένα μεγαλύτερο Κάπτεν Ηλίας, σαν τον ΛΙΝΟΠΟΤΗ…

  2. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.

  3. ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 2017!! ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!!!!ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ