ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μοναδικές στιγμές κεφιού & διασκέδασης στην χοροεσπερίδα της ΑΕ ΔΙΑΣ με Γ. Κλαδάκη στην Αντιμάχεια

5
4422
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλο κέφι, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε χτες βράδυ  η Αθλητική Ένωση ΔΙ.ΑΣ στην αίθουσα Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αντιμάχεια.

Το κέφι ανέβασε στα ύψη ο μοναδικός στο είδος του καλλιτέχνης από τη Ρόδο, Γιάννης Κλαδάκης με τη λύρα και τη χαρακτηριστική φωνή του, όπως και η υπέροχη Ροδίτισσα ερμηνεύτρια Χριστίνα Κοζά, μαζί τους στο λαούτο ήταν επίσης ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης Γιάννης Λεντάκης από τον σύλλογο Καρπαθίων Ρόδου.

Χαιρετισμό-καλωσόρισμα εκ μέρους της ομάδας απηύθυνε ο Λευτέρης Σπύρου, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΩ-ΠΩ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!;
    ΤΡΕΙΣ-ΠΕΝΤΕ -ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ…….
    Α ΡΕ ΠΟΝΗΡΙΔΕΣ!
    ΙΔΟΥ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΩΣΗ ΕΤΣΙ;!

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΚΙΟΖΗΣ ΑΠΛΑ ΕΙΑΝΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Α ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΑΜΕ ΜΙΑ ΑΜΟΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ

  3. ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ…..ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!
    ΕΣΥ ΜΑΛΟΝ ….ΠΟΝΗΡΙΔΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΤΣΙ;
    ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΠΗΓΕΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ…….ΕΣΑΣ!
    ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ;
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ……ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΣΤΕ!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

  4. Βρε αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν,την δουλειά τους,!!!!που κάποιοι βγάζετε χολή!!! πριν κάνουν την συνένωση,κάλεσαν τον κόσμο σε λαϊκές συνελεύσεις,και ήταν πολύ άνθρωποι θετικοί σε αυτό το εγχείρημα!!!!η ομάδα απαρτίζεται κατά 95%απο παίχτες του Αντίμαχος,και του Δικαίου,και κατά 100%απο Κω!!!! άντε χαλαρώστε κάποιοι πού εκτ του ασφαλούς κάνετε αρνητική κριτική!!!! Εύγε στις δύο διοικήσεις πού έκαναν αυτήν την συνένωση!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ