Pics & Vid ΑΓΙΑΣΜΟΣ 7ου: το κόψιμο της κορδέλας από παιδιά & οι αιχμές του Γ. Κυρίτση…

9
1173

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα και σε κλίμα ικανοποίησης (από όλες τις πλευρές) πραγματοποιήθηκε το πρωί ο αγιασμός των εγκαινίων του ανακαινισμένου (καινούργιου πλέον, όπως τόνισε η Διευθύντρια κ. Κουτσούτη) 7ου δημοτικού σχολείου Κω.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος δίνοντας τις ευχές του να είναι καλορίζικο και ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά.

Ακολούθησε σύμφωνα με το πρόγραμμα της σημερινής επετειακής ημέρας: μαθητική προσευχή, έπαρση σημαίας και ο πανηγυρικός της ημέρας από εκπαιδευτικό του σχολείου.

Στην συνέχεια έγινε μια σύντομη ομιλία από την Διευθύντρια Ε. Κουτσούτη και από τον δήμαρχο Γ. Κυρίτση, ο οποίος αναφέρθηκε στις προσπάθειες της δημ. αρχής να προχωρήσει το έργο από την πρώτη τετραετία 2007-2010, όμως όπως τόνισε κάποιοι στάθηκαν εμπόδιο, για τους δικούς τους λόγους, οι ίδιοι που τον κατηγορούσαν ότι δεν ήθελε αυτό το έργο. Παρ’όλα αυτά το έργο προχώρησε και ολοκληρώθηκε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής Μ.Ζερβό ο οποίος «το πήρε από το χέρι και το έφτασε εδώ που είναι σήμερα».

Τέλος τονίζοντας ότι αυτό το έργο δεν ανήκει σε κανέναν παρά μόνο στα παιδιά που είναι το μέλλον αυτού του τόπου πρότεινε να κόψουν την κορδέλα, αντί ο ίδιος και ο Σεβασμιώτατος δύο παιδιά της πρώτης τάξης… (τα οποία τα πήγαν περίφημα κι έκλεψαν την παράσταση με τον αυθορμητισμό τους – βίντεο)

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο  Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ν. Μυλωνάς, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα (συνοδευόμενη από Γ. Φραγκούλη, Π. Πετρή και Μ. Μήτρου), οι Αντιδήμαρχοι Μ. Χατζηκαλύμνιος, Ε. Παπαχρήστου, Δ. Γερακλής και Α. Κρητικός,  ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μανώλης Ζερβός, οι ανεξάρτητοι δημ. σύμβουλοι Γ. Καλλούδης και Σ. Μαρκόγλοι, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ε. Νάκη, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Σ. Σεργεντάνης,ο Αστυνομικός Δντής Γ. Γεωργακάκος, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ. Καρδαράς, η Σχολική Σύμβουλος Μ. Κουρούπη,  η πρ. Διευθύντρια του σχολείου Κ. Χατζηνικολάου, συνταξιούχοι και εν ενεργεία εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.

https://youtu.be/79bHolQ9pXQhttp://

https://youtu.be/8er4-QHtC_8
https://youtu.be/YuVzcd_iloE
https://youtu.be/YuVzcd_iloE
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριτση μεγαλη καταντια!!!! Βρε ένα εργο δικο σου θα παρουσιασεις????Θυμασαι τι ελεγες για τον φακελο με την μελετη του 7ου Δημοτικου σχολειου? ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ ελεγες για την μελετη από ξεχασμένους μηχανικους……οι οποιοι ποτε δεν εχουν δουλεψει.Μεχρι και η Αγγελικη Σ. ειχε πει πως υποτιμας τις επιστημονικες της γνωσεις.Ο Φάκελος και κατατεθηκε στο ΕΣΠΑ και το χρημα ηρθε και το εργο εγινε,και όλα αυτά χαρη της προηγουμενης δημοτικης αρχης.Εσεις το μονο που εχετε να παρουσιασετε είναι οι απευθειας αναθεσεις σε κλιματιστικα,μπογιες,σεκιουριτι,κρεατα, και κατι βιβλιοθήκες από την Κρητη……
    Κυριτση εισαι ΓΥΜΝΟΣ!!!

  2. Μία δημοσκόπηση που είχε παραγγελθεί από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά δεν δημοσιοποιήθηκε έφτασε πρόσφατα στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.
    Η σφυγμομέτρηση ήταν πραγματικό σοκ, γιατί περιέγραφε ένα σκηνικό κατάρρευσης πολύ πιο ζοφερό για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο προσωπικά
    Στο Μέγαρο Μαξίμου, το κλίμα βάρυνε πολύ
    οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 9-11% γεγονός που προκαλεί απίστευτο εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
    Χαρακτηριστικό της πανωλεθρίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει η απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων είναι η αιφνίδια διακοπή της συνεργασίας της ΑΥΓΗΣ με την Public Issue. Η εταιρεία παρουσίασε έρευνά της που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΤΕΤΡΑΔΙΑ και η οποία αναλύει την ανήκεστο βλάβη του ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της μετατροπής του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ.http://www.makeleio.gr/

  3. ο του οραματος τωρα με τον κυριτση?ποσο κενος εισαι….μην ξεχασεις να ρωτησεις τι γυναικουλα σου για την επομενη κινηση που θα πρεπει να κανεις,μην φας καμια παντοφλα….

  4. Κρύο και απωθητικό σκηνικό. Ντροπή για τα εγκαίνια του ιστορικού σχολείου

    Καρέκλες με επισήμους μπροστά από τα παιδιά ! «Επίσημοι»που οι μισοί ήταν εναντίον του έργου και των γονιών, και οι άλλοι μισοί άσχετοι. Οι γονείς που έτρεξαν και πάλεψαν για αυτό το σχολείο φιμωμένοι. Διευθύντρια πανικόβλητη να εξυπηρετήσει τον δήμαρχο, ξεχνώντας την θέση της. Του Κυρίτση του ξέφυγε αν «είναι έτοιμα» τα παιδιά δείχνοντας το στημένο σκηνικό (τάχα ιδέα της διευθύντριας ήταν τα παιδιά της πρώτης να κόψουν την κορδέλα) Τα παιδιά της περσινής έκτης που ήρθαν από το γυμνάσιο να θαυμάσουν το σχολείο από όπου έφυγαν με δάκρυα και τους είχαν υποσχεθεί οτι εκεί θα τελείωναν την περσινή έκτη , περιφρονημένα. Εύγε κα Διευθύντρια! Τον δήμαρχο τον ξέρουμε…..

  5. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ (ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ 2007 ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ)Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

    • Κάνε μια στροφή 160 μοίρες και δες το Ακταίον! Τώρα ξαναπές για συνέχεια της Διοίκησης. Κολλημένο Κυριτσόπουλο. Όλα τα συνεχιζόμενα είναι έργα του Οράματος που ο Κυρίτσης τα απεντάσσει και τα αφήνει να γκρεμιστούν ή τα συνεχίζει γιατί είναι τα χέρια του δεμένα. Αν μπορούσε θα το απέντασσε και το 7ο δημοτικό και τώρα θα ήταν parking και γραφεία των δημοτικών υπηρεσιών. Αυτό ήταν το σχέδιο του το 2007. Την επόμενη φορά που θα γράψεις, ζήτα του αύξηση για κάθε γκεμπελικό σου σχόλιο, γιατί ρεζιλεύεσαι με τις απαντήσεις που παίρνεις. Άντε τώρα να πάρεις κανένα χαδάκι στη μουσούδα σου από το αφεντικό σου.

  6. βρε βοδι αντε γυρνα την καυκαλα σου και κοιτα το ακτοιον που το εβγαλε απο το ΕΣΠΑ ο κυριτσης και τοχει δυο χρονια τωρα στην χειροτερη του κατασταση σαν βομβαρδισμενο να το βλεπουνε ντοπιοι και ξενοι. και βεβαια ο σκοπος ειναι να το δωσει στα κολληταρια του γιατι ειναι πολυ το παραδακι… παρα πολυ βοδι ε βοδι που μιλας κιολας

  7. αυτη η μερα επρεπε να ειναι μεγαλη γιορτη για τα παιδια και τους γονεις αντιθετως απλωθηκαν ολοι οι καβαλημενοι μπροστα λες και το εφτιαξαν απο την τσεπη τους και μας εκαναν και χαρη!!!

  8. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΟΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΗΣ Δ.Α. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ