Ο κύβος ερρίφθη: Κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά – Φόρος διαμονής σε ξενοδοχεία – ενοικιαζόμενα (οι νέοι φόροι για το 2018! Οι μεγάλοι χαμένοι)

32
3474

Ο κύβος ερρίφθη πλέον με την κατάθεση του προϋπολογισμού για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και στα νησιά του μεταναστευτικού -όπως η Κως- που είχαν πάρει παράταση.

Κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν σε 32 νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου. Πρόκειται για νησιά όπως η Λέσβος, η Χίος, η Κως και η Σάμος. Οι συντελεστές θα αυξηθούν από 4%, 9% και 17% σε 6%, 13% και 24% αντίστοιχα προκαλώντας σημαντικές επιβαρύνσεις σε όλη την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.
Επιβολή φόρου διαμονής στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια -διαμερίσματα.

Ο φόρος διαμονής θα ανέρχεται σε:
* 0,5 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 1-2 αστέρων,
* 1,5 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 3 αστέρων,
* 3 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 4 αστέρων,
* 4 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 5 αστέρων,
* 0,50 ευρώ ανά ημερήσια χρήση για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα.

Από 1η Ιανουαρίου 2018 θα εφαρμοστούν τα μέτρα που προβλέπει ο προϋπολογισμός για το νέο έτος, που κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21.11.2017) στη Βουλή.

Τα μέτρα είναι… παλιά, με την έννοια ότι ψηφίστηκαν τον Μάιο. Στόχος της κυβέρνησης είναι να βάλει στα κρατικά ταμεία 1,15 δισ. επιπλέον από φόρους και να εξοικονομήσει και άλλα 1,4 δισ. ευρώ από περικοπές δαπανών

Τα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2018

1. Χαµηλοσυνταξιούχοι

Πάνω από 140.000 χαμηλοσυνταξιούχοι θα δουν το 2018 περικοπή στο ΕΚΑΣ, το οποίο καταργείται οριστικά και για όλους στο τέλος του 2019. Από τον επόμενο χρόνο επίσης, περίπου 200.000 νέοι χαμηλοσυνταξιούχοι που έχουν κάνει αίτηση συνταξιοδότησης μετά τις 13 Μαΐου 2016 θα στερηθούν το ΕΚΑΣ, οδεύοντας προς τις κατώτατες συντάξεις των 300 ευρώ που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.

2. Ελεύθεροι επαγγελµατίες

Θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αύξηση των ασφαλιστικών τους εισφορών μέσω του υπολογισμού των εισφορών επί του αθροίσματος φορολογητέου εισοδήματος και καταβληθέντος εντός του 2017 εισφορών. Από την 1η Ιανουαρίου 2018 οι εισφορές θα υπολογίζονται επί του συνολικού καθαρού φορολογητέου εισοδήματος προηγούμενου έτους.

3. Ιδιοκτήτες ακινήτων

Περίπου 1 εκατ. φορολογούμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων. Με δεδομένο ότι ο ετήσιος εισπρακτικός στόχος του ΕΝΦΙΑ δεν αλλάζει και παραμένει τουλάχιστον στα 2,65 δισ. ευρώ, όποια μείωση γίνει στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων θα αντισταθμιστεί από τις αυξήσεις που θα γίνουν σε πολλές φθηνές περιοχές.

4. Μισθωτοί και συνταξιούχοι

Περισσότεροι από 1,5 εκατ. φορολογούμενοι με ετήσιες αποδοχές από μισθό ή σύνταξη άνω των 9.000 ευρώ τον χρόνο θα διαπιστώσουν μια μείωση στις μηνιαίες αποδοχές τους από τον Ιανουάριο.

5. Τρίτεκνοι – πολύτεκνοι

Μαχαίρι αναμένεται να μπει στο πολυτεκνικό επίδομα (500 ευρώ ανά παιδί) που κοστίζει στον προϋπολογισμό περίπου 250 εκατ. ευρώ και να ενισχυθεί με νέα κριτήρια το επίδομα σε όσους έχουν ένα ή δύο παιδιά με χαμηλά εισοδήματα.

6. Φορολογούµενοι µε ιατρικά έξοδα

Τέλος η έκπτωση φόρου για πάνω από 1 εκατ. φορολογουμένους. Για να εξοικονομηθεί ποσό της τάξεως των 120 εκατ. ευρώ, η Εφορία στις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν το 2018 δεν θα αναγνωρίσει για έκπτωση καμία από τις αποδείξεις για τις δαπάνες σε γιατρούς, φάρμακα, νοσήλια κ.λπ.

7. Κάτοικοι 32 νησιών

Κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν σε 32 νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου. Πρόκειται για νησιά όπως η Λέσβος, η Χίος, η Κως και η Σάμος. Οι συντελεστές θα αυξηθούν από 4%, 9% και 17% σε 6%, 13% και 24% αντίστοιχα προκαλώντας σημαντικές επιβαρύνσεις σε όλη την γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

8. Νοικοκυριά χωρίς ή µε λιγότερο επίδοµα θέρµανσης

Για να περικοπεί η ετήσια δαπάνη του επιδόματος θέρμανσης κατά 50% τα εισοδηματικά κριτήρια θα γίνουν αυστηρότερα και το ποσό του επιδόματος ανά λίτρο θα περιοριστεί.

9. Φορολογούµενοι που εκµισθώνουν ακίνητα µέσω Airbnb

Αντιμέτωποι με την πληρωμή φόρου έως 45% θα βρεθούν όσοι αποκτούν εισοδήματα από την ενοικίαση ακινήτων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τύπου Airbnb.

10. Οφειλέτες

Ευκολότερα θα χάνουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων οι φορολογούμενοι από την 1η Ιανουαρίου 2018. Ακόμη και αν καθυστερήσουν για μία ημέρα να πληρώσουν οποιαδήποτε νέα οφειλή τους θα βγαίνουν αυτόματα εκτός της ρύθμισης.

11. Ξενοδοχεία
Επιβολή φόρου διαμονής στα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια -διαμερίσματα. Ο φόρος διαμονής θα ανέρχεται σε:
* 0,5 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 1-2 αστέρων,
* 1,5 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 3 αστέρων,
* 3 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 4 αστέρων,
* 4 ευρώ ανά ημερήσια χρήση δωματίου για ξενοδοχεία 5 αστέρων,
* 0,50 ευρώ ανά ημερήσια χρήση για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα.

newsit.gr

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην ανησυχείτε, ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΑ ΝΈΑ ΚΑΖΊΚΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΌΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΡΊΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ...

    ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΎ ΦΠΑ 24% και το παράλογο ΦΟΡΟ ΔΙΑΜΟΝΉΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ που θα φέρει μείωση στην άφιξη των τουριστών άρα μείωση της ανταγωνιστικότητας και μεγάλη φοροδιαφυγή. ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΛΙΓΌΤΕΡΑ και θα κόψουν εκτός από το αφορολόγητο μισθούς και συντάξεις ΞΑΝΆ ….

    • εντάξει ας πούμε ότι είναι κακό αυτό με το ΦΠΑ αλλά και μέχρι τώρα που έχουμε μειωμένο έχουμε τις πιο ακριβες τιμές σε όλη την Ελλάδα αν και κρύβονται οι έμποροι πίσω απο το δήθεν μεταφορικό κόστος. Λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα τα πράγματα φτιάχνονται στο τόπο που καταναλώνονται και δεν τα φέρνουν απο αλλού

    • ΤΣΙΠρΑ γιατί δεν έστελνες τον ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ στις Βρυξέλλες αντί το ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ με το κίτρινο βελούδινο παντελόνι;

      Άφησε 22 ΠΝΙΓΜΈΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ο ερωτύλος ΑΛΈΞΗΣ πέρασε για 10 λεπτά στα κρυφά, αποφεύγοντας τους πλημμυροπαθείς πηγαίνοντας στην Ελευσίνα για να πάρει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο παρέα με την Αχιατχόγλου ΣΕ ΤΑΞΙΔΆΚΙ ΑΝΑΨΥΧΉΣ… Και η άλλη η διευθύντρια του γραφείου του στην Θεσσαλονίκη τον περιμένει με τα πλούσια κρεμαστά της μπαλκόνια….

    • …Ηλια εστω και τωρα
      προσπαθησε να μεταπεισεις τον Αλεξη και τα αλλα παιδακια στο Μαξιμου
      κατι μπορει να καταφερεις φιλε μου!!

  2. Ο λεβέντης Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΦΠΑ 24%, ΘΑ ΡΊΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΌΠΩΣ ΈΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ ΔΗΜΌΣΙΑ...

    Θα επιχειρήσει ηρωική έξοδο τώρα για να μην γίνει ρεζίλι των σκυλιών ο γιαλατζί αριστερός με τις γεμάτες πια ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. Έτσι και αλλιώς αυτή η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει την λαϊκή κατακραυγή και μέχρι τον Μάη θα αποδράσει, θα πάει στον ΑΓΎΡΙΣΤΟ

    • Μην ανησυχείτε, ο Ηλίας είναι λεβέντης, θα παραιτηθεί και θα ρίξει την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ όπως δημόσια έχει υποσχεθεί.

      Ο άνθρωπος δεν χαίρει εκτίμησης στο Μαξίμου λόγω του εριστικού χαρακτήρα του και έτσι επέλεξαν τον Σαντορινιό για τα αξιώματα και τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ για μαϊντανό των ΜΜΕ… Όμως τώρα πια θα επιχειρήσει ηρωική έξοδο λίγους μήνες πριν τις εκλογές που έρχονται.

    • …..Ηλια,
      εστω και τωρα προσπαθησε να μεταπεισεις τον Αλεξη και τα αλλα παιδακια στο Μαξιμου.
      Κατι μπορεις να καταφερεις φιλε!

  3. ΝΕΑ ΑΎΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΏΝ ΣΤΟΥΣ ελεύθερου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ, θα πληρώνουν με βάση τα έσοδα του 2015 και αύξηση παρακράτησης φόρου στο 100%.

    Δεν θα φτάνουν αυτά που θα εισπράττουν για να πληρώσουν του φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές που θα φτάσουν στο 120% των εισπράξεων, θα μας κάνουν όλους κλέφτες.

    • Και βραβείο κυβίστησης, ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΑΣ, στον χωρίς τσίπα γιαλατζί αριστερό ΤΣΙΠρΑ με παρεούλα μπακλαβά στο Παρίσι...

      Βραβεύουν τον ΨΕΥΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ λόγω αποφασιστικότητα στην λήψη μέτρων κατά της λαϊκής τάξης.

    • ΤΣΙΠρΑ γιατί δεν έστελνες τον ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ στις Βρυξέλλες αντί το ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ με το κίτρινο βελούδινο παντελόνι;

      Άφησε 22 ΠΝΙΓΜΈΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ο ερωτύλος ΑΛΈΞΗΣ πέρασε για 10 λεπτά στα κρυφά, αποφεύγοντας τους πλημμυροπαθείς πηγαίνοντας στην Ελευσίνα για να πάρει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο παρέα με την Αχιατχόγλου ΣΕ ΤΑΞΙΔΆΚΙ ΑΝΑΨΥΧΉΣ… Και η άλλη η διευθύντρια του γραφείου του στην Θεσσαλονίκη τον περιμένει με τα πλούσια κρεμαστά μπαλκόνια της….

  4. ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ…

  5. Η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΨΗΦΊΖΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ πεσκέσι στην τρικατάρατη ΤΡΟΪΚΑ 24% ΦΠΑ στα νησιά...

    Ψηφίζουν αντί να σκίσουν τα προηγούμενα, όπως ΕΤΑΖΑΝ στους αφελείς, και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ οι αντιμνημονιακοί που παλεύουν σκληρά με τα κοράκια της ΤΡΟΪΚΑΣ… Πρωτοχρονιάτικο μπουναμά στους νησιώτες του προσφυγικού και των σεισμών ΦΠΑ 24 % και αύξηση ασφαλιστικών εισφορών και φόρο διαμονής στα καταλύματα και για την Κω 3ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ.

    • Ποιό προσφυγικό και πράσινα άλογα μας λές; Κανένας δεν βρέθηκε με λιγότερους τζίρους μετά απο το 2015..Κανένας δεν παρουσίασε μικρότερους τζίρους για να απαλλαγεί από τα τέλη καθαριότητας που ανακοίνωσε ο Δήμος….Με το χοτ-σποτ έχουν προστεθεί εκατομμύρια ευρώ στον συνολικό κύκλο εργασιών στο νησί…..Ο χαμηλότερος ΦΠΑ έπρεπε να παραμείνει για άλλους λόγους….Οι πρόσφυγες πρέπει να φύγουν για την ηπειρωτική Ελλάδα για άλλους λόγους..Για να είναι ελεύθεροι να διαλέξουν πατρίδα και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους, και όχι να είναι φυλακισμένοι επειδή ψάχνουν για μια καλύτερη μοίρα στο κόσμο…

  6. για το ΦΠΑ χάσαμε αλλά για το φόρο διανυκτέρευσης καλά κάνει και το βάζει. Να μείνει κάτι απο τα έσοδα του τουρισμού στη χώρα αφού οι ξενοδόχοι τα πιο πολλά με τα εικονικά συμβόλαια τα κρατάνε στο εξωτερικό

  7. Οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. δεν είναι ούτε προνόμιο, ούτε χαριστική ρύθμιση. Είναι ένα ελάχιστο αντισταθμιστικό μέτρο για το αυξημένο – λόγω της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας – κόστος διαβίωσης για κάθε κάτοικο και λειτουργίας των επιχειρήσεων, για κάθε επιχειρηματία. Είναι κίνητρο για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, κίνητρο για να παραμένουν τα νησιά μας ζωντανά και να μη μετατραπούν αρχικώς σε νησιά γερόντων και αργότερα σε έρημες βραχονησίδες.Αξιζει να σημειωθει πως παρολο που ο φπα επιβαλεται σε ολες τις συναλλαγες εντος της ΕΕ,καθε κρατος εχει την ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ευθυνη να προσδιοριζει τους εθνικους συντελεστες φπα…Κυριες και Κυριοι αν δεν το εχετε καταλαβει ακομη, δυστυχως εχουμε χασει την εθνικη μας κυριαρχια απο το πρωτο κιολας μνημονιο.
    Υ.Γ Αληθεια την λεξη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ την ξερετε ?

    • Κατάρα,λοιπόν,στους πουλημένους στο χρηματοοικονομικό κατεστημένο της Ε.Ε άχρηστους έλληνες πολιτικούς

    • σε ποιος τα λες ρε αδερφε? στους εθελοντες σκλαβους? αυτοι που θα σε πουν φασιστα αμα γραψεις το ονομα σου? αυτοι εχουν γεματες τσεπες ειναι βολεμενοι και εκ του ασφαλους πουλανε και φιλανθρωπισμο αμα λαχει….στα λογια οχι οτι θα δωσουν 1(ενα) ευρω απο τα δικα τους…ΣΤΑ 4 ΡΕΕΕΕΕΕ Σφυριζα δεν θελατε? πρασινοφρουροι? παρτε ναχετε τωρα….

  8. τα προβατα συνεχιζουν να ψηφιζουν συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι κλπ.θελουν μνημονια.

    τωρα κλαιτε?

  9. με το θεμα ασχολειται ο δημαρχος!θα θεσει το θεμα στον γιουγκερ και τον αβραμοπουλο

    και θα καταργηθεί ο φπα στην κω!!!το 5680 μχ!!!!!

  10. προσ ΔΝΤ.ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΠΛΕΟΝ

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.ΞΥΠΝΑ ΚΑΥΜΕΝΕ ΡΑΓΙΑ.

  11. ΜΑΙΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ !! ΧΑΜΟΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ

    Προχθές απολυμένοι εποχικοί εργαζόμενοι  του  Ακταίον κόντεψαν να λιντσάρουν  δημοτικούς σύμβουλους και δήμαρχο, αφού όπως διαπίστωσαν στον ΟΑΕΔ που πήγαν να
    καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για να πάρουν το εποχικό επίδομα της ανεργίας βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν οι υπάλληλοι τους γνωστοποίησαν ότι δεν φαίνονται να εργάστηκαν πουθενά !https://kosinfo24.wordpress.com/2017/11/21/%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bd-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf/

  12. Ρε μας δουλευετε??? Πατε καλα??? Τι σκατοξεγυμνομα ειναι αυτο παλι?? Ρωτατε αν εχει ο κωσμος να δωσει ρε ζωαααα??? Απο το θεο θα τα βρειτε…

  13. ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.ΠΑΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΛΟΓΙΚΟΣ.ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΠΑΛΑΒΟΣ.

  14. Τι κύβος? Αυτό είναι ογκόλιθος και μας πέφτει στο κεφάλι. Ευτυχώς που ο βουλευτής μας, ο κύριος Καματερός, σαν γάτα που είναι λέει ότι θα κοροϊδέψουμε (όπως και πέρσι) τους κουτόφραγκους. Και θα το ψηφίσουμε για να μας δώσουν τη δόση και δεν θα το εφαρμόσουμε αλλά δεν μπορεί να μας δείξει όλα του τα χαρτιά. Αυτό είναι για το ΦΠΑ, αλλά για το τέλος διανυκτέρευσης και αυτό αναγκαστικά το ψηφίσαμε αλλά και εδώ κάτι θα κάνουμε.

    https://www.youtube.com/watch?v=nAFRg9cP1lc

  15. τι διαμαρτυρεστε ρε κωοι, πρωτο κομμα τους βγαλατε, εχετε και δικο σας ….βολευτη….
    καλα να παθετε γιατι ψηφιζατε παντα κοιτωντας το βολεμα σας.
    δες καματερο, κυριτση , κλπ.
    περιμενετε να δειτε τα αποτελεσματα στην επομενη σεζον και …..κοιμηθειτε…..μεχρι να φυγουν τα ρεμαλια .

    Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

  16. 20 Αφγανοί και Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν Ελληνίδα Συνελήφθησαν 3

    Είκοσι (!), περίπου, παράνομοι Αφγανοί και Πακιστανοί μετανάστες επιχείρησαν να βιάσουν μια 30χρονη στο Αργος, η οποία σώθηκε μετά από αγώνα που έδωσαν τα δύο αδέλφια της οι οποίοι εξήλθαν από την συμπλοκή σοβαρά τραυματισμένοιΣυγκεκριμένα η 30χρονη έκανε το λάθος να περάσει μπροστά από οικοδομή στα περίχωρα της πόλης, που εργάζονταν οι παράνομοι μετανάστες.
    Καμιά δεκαριά από αυτούς επιχείρησαν να την σταματήσουν κι να την σπρώξουν σ’ένα δωμάτιο τη μισοτελειωμένης οικίας, θωπεύοντάς την και προσπαθώντας να τραβήξουν τα χέρια της επάνω στα γεννητικά τους όργανά.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/647539_ratsistiki-kata-ellinon-20-afganoi-kai-pakistanoi

  17. 20 Αφγανοί και Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν Ελληνίδα Συνελήφθησαν 3

    Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους.Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία κι έτρεξε να βοηθήσει.
    Όμως, οι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από την οικοδομή, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα.Οι παράνομοι μετανάστες τους κύκλωσαν και τους κτυπούσαν ενώ έσερναν την κοπέλα μέσα στην οικοδομή. Μάλιστα μερικοί είχαν ήδη κατεβάσει τα παντελόνια τους, όπως κατέθεσε εν συνεχεία η γυναίκα στην αστυνομία!Τα δύο αδέλφια και η κοπέλα γλίτωσαν όταν οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία από το κοντινό αστυνομικό τμήμα και σε μερικά λεπτά ήχησαν από μακριά οι σειρήνες και οι ξένοι τρόμαξαν κι έφυγαν.

  18. 20 Αφγανοί και Πακιστανοί προσπάθησαν να βιάσουν Ελληνίδα Συνελήφθησαν 3

    Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν εν συνεχεία οι αστυνομικοί σε «σάρωμα» της περιοχής και των σημείων που συχνάζουν οι «οικονομικοί μετανάστες», τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα ως τους επίδοξους βιαστές της αδελφής τους και αυτούς που τους κτύπησαν και τα οποία άτομα διαπιστώθηκε ότι βρίσκονται παράνομα στην χώρα.
    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

  19. Αυτή η ανθελληνική και εθνομηδενιστική κυβέρνηση καλώς γι’ αυτούς, κακώς για τον Ελληνισμό, εχόντων των πραγμάτων θα είναι μπαστακωμένοι στα έδρανα εξουσίας μέχρι το 2019. Δεν μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε μέχρι να φύγουν, πόσες καταστροφές και πόσες ζημιές ακόμη θα κάνουν. Πόσο θα κατακερματίσουν την ελληνική κοινωνία και πόσο θα διαλύσουν την Χώρα. Ακόμη και οι πλημμύρες και οι θεομηνίες, θα ωχριούν εμπρός τους. Άλλωστε το είχαμε αναφέρει επανειλημμένως εδώ τρία χρόνια. Αν η αστική δημοκρατία οδήγησε την Χώρα σε εργασιακό και οικονομικό Μεσαίωνα ο ΣΥΡΙΖΑ θα την οδηγήσει στη Λίθινη Εποχή. Δυστυχώς καθημερινά επαληθευόμαστε.

  20. Λέγαμε προ ημερών για την τελευταία δόση (την 5η) που θα εισπράξουν κόμματα και αποκόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», προκαλώντας τους ποικιλόχρωμους πολιτικάντηδες να τα διαθέσουν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας.Φυσικά, ουδείς προσφέρθηκε!Η Χρυσή Αυγή, όμως, που δεν είναι σαν τα μούτρα τους, με δήλωση του Αρχηγού του Κινήματος, Ν. Μιχαλολιάκου, που έγινε πριν από λίγη ώρα από βήματος βουλής, προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών!Καλεί δε την συγκυβέρνηση να τα αποδεσμεύσει ΑΜΕΣΑ και να τα δώσει σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη, καθώς ως γνωστόν, τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης που δικαιούται η Χρυσή Αυγή είναι «δεσμευμένα» για τους γνωστούς λόγους.
    Ιδού, λοιπόν, η «Ρόδος»! Θα τα αποδεσμεύσουν οι «τοξότες» ή θα κάνουν το «κορόιδο»;

  21. Τα καλα νεα ειναι οτι η βαζελινη εξαιρειται της αυξησης ΦπΑ για να αγοραζουμε αφοβα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ