ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ: «ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ… ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ»

17
982

ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ: «ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ».

Πολλή σκόνη σηκώνουν πάλι κάποιοι για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α στα νησιά, άλλοι καλοπροαίρετα από ανησυχία αλλά και πολλοί από την αντιπολιτευτική τους μανία. Μάλιστα οι τελευταίοι δεν κρύβουν και την επιθυμία τους να καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α, μόνο και μόνο για να χτυπούν την κυβέρνηση.

Θυμίζουμε λοιπόν σε όλους ότι και πέρυσι τα ίδια έγιναν. Προβλεπόταν η αύξηση του Φ.Π.Α. στα νησιά στον προϋπολογισμό (γιατί έτσι έπρεπε), αλλά τελικά ανεστάλη.

Περιμένετε λοιπόν και θα δείτε.

Ούτε αυτά τα ζητήματα λύνονται με επιστολές προς τον Γιούνκερ, αλλά με διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς. Και αυτό γίνεται.

Αν κάτι ξεχωρίζει στην απάντηση του Γιούνκερ είναι η «ΟΜΟΛΟΓΙΑ» ότι η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. ήταν και είναι παράλογη απαίτηση της Ε.Ε., και όχι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έλεγαν κάποιοι.

Γραφείο Τύπου

ΒΙΝΤΕΟ σημερινές δηλώσεις στην Δημοτική Τηλεόραση Κω:

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπογράφουμε ότι μας ζητήσουν και μετά δεν το εφαρμόζουμε (μέχρι να μας πάρουν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι).

    • Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΦΠΑ 24%, ΘΑ ΡΊΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΌΠΩΣ ΈΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ ΔΗΜΌΣΙΑ...

      Θα επιχειρήσει ηρωική έξοδο τώρα για να μην γίνει ρεζίλι των σκυλιών ο γιαλατζί αριστερός με τις γεμάτες πια ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. Έτσι και αλλιώς αυτή η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα αντέξει την λαϊκή κατακραυγή και μέχρι τον Μάη θα αποδράσει, θα πάει στον ΑΓΎΡΙΣΤΟ

    • Η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΨΗΦΊΖΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ πεσκέσι στην τρισκατάρατη ΤΡΟΪΚΑ 24% ΦΠΑ στα νησιά...

      Ψηφίζουν αντί να σκίσουν τα προηγούμενα, όπως ΕΤΑΖΑΝ στους αφελείς, και 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ οι αντιμνημονιακοί που παλεύουν σκληρά με τα κοράκια της ΤΡΟΪΚΑΣ… Πρωτοχρονιάτικο μπουναμά στους νησιώτες του προσφυγικού και των σεισμών ΦΠΑ 24 % και αύξηση ασφαλιστικών εισφορών και φόρο διαμονής στα καταλύματα και για την Κω 3ο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ.

    • ΤΣΙΠρΑ γιατί δεν έστελνες τον ΦΟΥΡΝΑΡΗ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ στις Βρυξέλλες αντί το ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ με το κίτρινο βελούδινο παντελόνι;

      Άφησε 22 ΠΝΙΓΜΈΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ο ερωτύλος ΑΛΈΞΗΣ πέρασε για 10 λεπτά στα κρυφά, αποφεύγοντας τους πλημμυροπαθείς πηγαίνοντας στην Ελευσίνα για να πάρει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο παρέα με την Αχιατχόγλου ΣΕ ΤΑΞΙΔΆΚΙ ΑΝΑΨΥΧΉΣ… Και η άλλη η διευθύντρια του γραφείου του στην Θεσσαλονίκη τον περιμένει με τα πλούσια κρεμαστά της μπαλκόνια….

    • Μην ανησυχείτε, ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΤΑ ΝΈΑ ΚΑΖΊΚΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΌΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΡΊΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ...

      ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΎ ΦΠΑ 24% και το παράλογο ΦΟΡΟ ΔΙΑΜΟΝΉΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ που θα φέρει μείωση στις αφίξεις των τουριστών άρα μείωση της ανταγωνιστικότητας και μεγάλη φοροδιαφυγή. ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΛΙΓΌΤΕΡΑ και θα κόψουν εκτός από το αφορολόγητο μισθούς και συντάξεις ΞΑΝΆ ….

    • Και βραβείο ΚΥΒΙΣΤΗΣΗΣ-ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΑΣ, στον χωρίς τσίπα γιαλατζί αριστερό ΤΣΙΠρΑ με γλυκιά παρεούλα- μπακλαβά στο Παρίσι....

      Βραβεύουν τον ΨΕΥΤΗ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ λόγω αποφασιστικότητα στην λήψη μέτρων που εξαθλίωσαν την μεσαία και λαϊκή τάξη. Βραβείο ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ από τους δανειστές στα υπάκουα τετράποδα…

  2. ….Ηλια,
    εστω και τωρα προσπαθησε να μεταπεισεις τον Αλεξη και τα αλλα παιδακια στο Μαξιμου για την διατηρηση του ΦΠΑ ως εχει.
    Ξερω πως μπορεις να το καταφερεις φιλε.

  3. κοροιδα εισαστε σκλαβοι των γερμανων δεν το πηρατε χαμπαρι ακομα ?????
    ΤUI Ο ΑΦΕΝΤΗΣ,ME ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ..

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….

  4. ΤΟ ΨΕΜΑ Κ Η ΛΑΣΠΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΛΑΣΠΗ ΠΕΤΑΓΑΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Κ ΒΑΦΤΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Κ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ Κ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΩΝ Κ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΚΩΝ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΚΑΛΕΙΤΟ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Κ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ Κ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

  5. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΔΙΑΠΡΥΣΙΟ ΚΗΡΥΚΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ(ΔΗΛ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΟΠΗΣ) ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ-ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ Κ 50ΔΡΧ ΩΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Κ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ(ΚΟΥΡΗΣ)ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ(ΚΟΝΤΡΑ)ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  6. Η ΑΥΓΗ Κ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΑΦΘΟΝΑ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΣΑΝΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΜΟΝΙΚΟΥΣ,ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ Κ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ.ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΠΑΡΤΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ 20 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΕΛΦΙ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.Η ΚΗΛΙΔΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ Κ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΑ.Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Κ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 2500 ΤΟΝ ΜΗΝΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΣΚΟΠΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΔΗΛ

  7. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΔΥΝΑΜΩΝ,ΑΝΙΚΑΝΩΝ,ΑΝΑΠΗΡΩΝ Κ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ Κ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΜΕΡΙΣΜΑ).ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ Κ ΨΗΦΟΣ,ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ Κ ΨΗΦΟΣ,ΨΙΧΟΥΛΑ Κ ΨΗΦΟΙ.Κ ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΟ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Κ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ Κ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

  8. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944.ΤΟ ΚΚΕ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΗΡΩΙΚΑ,ΟΤΑΝ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΥΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΤΑΝ ΗΡΩΙΚΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.ΤΟ 1944 Η ΤΡΕΛΑ Κ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ 2015 Η ΤΡΕΛΑ Κ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΦΟΡΤΩΣΕ ΑΛΛΑ 100 ΔΙΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.

  9. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ(ΝΔ).ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ Κ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ Κ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ.ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ,ΠΑΝΤΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ Κ ΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ Κ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ