ΒΙΝΤΕΟ Τηλεφώνημα στο τέλος της εκπομπής της Νικολούλη για τον 21χρονο στην Κάλυμνο συντάραξε την Αγγελική

1
3581
Με το νησί της Καλύμνου συνδέθηκε ζωντανά το «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη του σπουδαστή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Είναι ο Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων,  που αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Ο νεαρός  πήγε πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί την οικογένεια του που ζει τελευταία εκεί. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια στο νησί. Έφυγε με το ποδήλατο του αδελφού του για μια βόλτα και εξαφανίστηκε.

Το ποδήλατο εντοπίστηκε την ίδια μέραστην δύσβατη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο μέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του λυμένα και τακτοποιημένα με τις κάλτσες του τοποθετημένες δίπλα του. Ήταν σε αντίθετη κατεύθυνση, σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου.

«Οι μέρες είναι αβάσταχτες» είπε στο «Τούνελ» η μητέρα του Ιωάννα Αποστολάκη – Χατζηπαύλου.

«Τον περίμενε όλη η οικογένεια με ανυπομονησία γιατί είχαμε καιρό να τον δούμε. Τις πρώτες μέρες είχε βγει βόλτα με τον αδελφό του, αλλά περιορίστηκε στην περιοχή της Χώρας. Την Κυριακή έφυγε μόνος του. Μόλις σκοτείνιασε και δεν είχε επιστρέψει , καταλάβαμε ότι κακό συνέβη. Δεν μπορεί να εξαφανίστηκε έτσι στα καλά καθούμενα. Να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον βρούμε…».

Η μητέρα του αγνοούμενου νέου ευχαρίστησε όλους όσους συμμετέχουν στην κινητοποίηση για τον εντοπισμό του καιαπηύθυνε έκκληση στην ΕΛ.ΑΣ. να επιστρατεύσει ξανά το ελικόπτερο της για περαιτέρω έρευνα.

Την δική τους εικόνα έδωσαν οι πιστοποιημένοι διασώστες που συμμετέχουν στις έρευνες. ΟιΒαγγέλης Καραμολέγκος  καιΚώστας  Βάλβης από τηνΕθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας – που είχαν πάρει μέρος και στις έρευνες για τον άτυχο Τάκη Βαζακόπουλο- και οΘεοφίλης Πατέρας  από τηνΕθελοντική ομάδα Διάσωσης Καλύμνου μίλησαν με τηνΑγγελική Νικολούλη μέσω Skype.

Όπως είπαν έχουν ερευνηθεί δύσβατες περιοχές, στάνες, πηγάδια και σπηλιές. Ανέφεραν πως αυτή την περίοδο οι νησιώτες μαζεύουν τις ελιές τους και υπάρχει έντονη κινητικότητα στις αγροτικές περιοχές.

«Όλοι ακόμη και οι αγρότες, οι βοσκοί και οι κυνηγοί είναι ενημερωμένοι και βοηθούν στις έρευνες. Δεν έχουμε αφήσει σημείο που να μην έχουμε ψάξει, αλλά δεν έχουμε βρει κάποιο ίχνος του» τόνισαν.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού έχουν πάρει μέρος κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, αστυνομικοί της Καλύμνου που έχουν ενισχυθεί με δυνάμεις από την Κω, πλωτά σκάφη, εθελοντές διασώστες και κάτοικοι του νησιού.

Συμφοιτητές του αγνοούμενου νέου ήρθαν σε επαφή με το«Τούνελ» και εξέφρασαν την πρόθεση τους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν την οικογένεια του, ακόμη και οικονομικά.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει ή είδε οτιδήποτε σχετικό με τον νεαρό Νίκο Χατζηπαύλου,  να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου στο τηλέφωνο 22430-29301.

Ο Νίκος έχει ύψος 1.75 και όταν χάθηκε φορούσε μπλε σκούρο φούτερ και μαύρο παντελόνι φόρμα.

Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert.

Προς το τέλος της εκπομπής ένα τηλέφωνο απο Κάλυμνο συντάραξε την Αγγελική Νικολούλη

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ή ληστεία ή έτυχε στην μέση σε κάποιους που δεν έπρεπε να βρίσκεται ;
    δηλ παράνομες δραστηριότητες .. ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ