ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Fraport Greece: Επενδύσεις ύψους 32εκ. ευρώ στο Αεροδρόμιο Κω – Νέος τερματικός & πυροσβεστικός σταθμός – Τριπλασιασμός εγκαταστάσεων από 8χιλ. τμ σε 24χιλ. τμ (28 Check-in) έως τον Μάρτιο του 2020

23
4294

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΗΣ FRAPORT ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΩ

Α. Ζinell: Το αεροδρόμιο Κω θα αποτελέσει σε λίγα χρόνια άλλο ένα βασικό στοιχείο της παγκόσμιας φήμης του νησιού

Η Fraport Greece παρουσίασε σε εκδήλωση της απόψε στο ξεν. Κως τα σχέδιά της για την ανάπτυξη του αεροδρομίου ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ακόμα αφορμή για ανοιχτό και παραγωγικό διάλογο με τοπικές αρχές και τουριστικούς φορείς για όλα τα θέματα που αφορούν στο μέλλον του αεροδρομίου και στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού γενικότερα.

Πρόκειται -σύμφωνα με την παρουσίαση που έκανε ο Rolf Klitcher, υπεύθυνος υλοποίησης του έργου-  για επενδύσεις συνολικού ύψους 30 εκ.ευρώ, τη δημιουργία νέου τερματικού σταθμού 24.000 τμ (τριπλάσιος σε μέγεθος από τον υπάρχοντα σήμερα ο οποίος είναι γύρω στις 8.000 τμ) για δυνατότητα εξυπηρέτησης αντίστοιχου αριθμού χειραποσκευών και χώρων για περισσότερα καταστήματα επίσης. Όλα αυτά θα είναι έτοιμα έως τον Μάρτιο το 2020, σε τρεις φάσεις υλοποίησης από την εταιρεία  Intrakat του Ομίλου Κόκκαλη (η οποία έχει αναλάβει τα έργα επέκτασης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων).

Αεροδρόμιο Κω «Ιπποκράτης» επένδυση ύψους 32εκ. ευρώ:
• Νέος Τερματικός Σταθμός
• Νέος πυροσβεστικός σταθμός
• Ανακαίνιση/επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων
• 201% αύξηση της συνολικής έκτασης του αεροδρομίου σε 24.000 m2
• 75% αύξηση των σταθμών Check-in (από 16 σε 28)
• 125% αύξηση των σημείων ασφαλείας και ελέγχου του αεροδρομίου (από 4 σε 9)

Η δημιουργία ενός νέου τερματικού σταθμού με σύγχρονο σύστημα αυτόματου ελέγχου αποσκευών (scanner)  που ελέγχει την αποσκευή χωρίς να κινείται (τα συστήματα ελέγχου θα βρίσκονται στο υπόγειο), όπως τόνισε ο κ. Klitcher είναι οδηγία της ΕΕ την οποία και θα πρέπει να ακολουθήσουμε για λόγους ασφαλείας και καλύτερης εξυπηρέτησης. Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος ώστε να καλύψει οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση αποσκευών και κίνησης στο αεροδρόμιο.

Παρουσιάζοντας την εικόνα που θα έχει η νέα πρόσοψη του ελεγχόμενου χώρου του Αεροδρομίου (φωτό) τόνισε ότι έχει σταλεί προς έγκριση στην αρμόδια αρχιτεκτονική επιτροπή, καθώς και την εικόνα της νέας εισόδου του αεροδρομίου, του κόμβου και του χώρου στάθμευσης με το νέο κράσπεδο.

Ακολούθως παρουσίασε τις βελτιωτικές  παρεμβάσεις που θα γίνουν στον διάδρομο προσγείωσης και γι’ αυτό το λόγο θα χρειαστεί -όπως θα γίνει και στο αεροδρόμιου Μυκόνου- να κλείσει για κάποιες μέρες.

«Ακούμε να λέτε: Και τι κάνατε από τον Απρίλιο, όλους αυτούς τους μήνες που έχετε αναλάβει στο Αεροδρόμιο Κω; Δεν έχετε κάνει τίποτα; Η απάντηση είναι ότι έχουν γίνει πράγματα στο παρασκήνιο τα οποία δεν έχουν γίνει αντιληπτά όπως: βελτίωση μέτρων ασφαλείας, καλύτερη αξιοποίηση χώρων, σύστημα κλιματισμού-εξαερισμού- παρέμβαση στην οροφή για στεγανοποίηση και έλεγχο υγρασίας, νέα σήμανση, φωτισμό, καλωδίωση, χώρους στάθμευσης, παρέμβαση στον διάδρομο προσγείωσης, βελτίωση οδοστρώματος ελεγχόμενου χώρου αερολιμένα» (με παρουσίαση εικόνων πριν και μετά).

Στα σχέδια της Fraport Greece για το Αεροδρόμιο Κω είναι η δημιουργία ενός εντελώς νέου σταθμού διάσωσης και πυρόσβεσης στην πρώτη φάση. Στην δεύτερη φάση θα είναι η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού σε παράλληλη λειτουργία με τον υπάρχοντα και στην συνέχεια θα γίνει η μεταφορά και η δημιουργία των νέων πυλών εκεί (συνολικά 28 πύλες ελέγχου). Επίσης προβλέπεται η ανάπτυξη χώρων για εμπορικά καταστήματα ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν πριν αναχωρήσουν.

Αναφορικά με τις εργασίες, οι εκπρόσωποι της Fraport, είπαν πως θα γίνονται τη χειμερινή περίοδο, προκειμένου να δημιουργηθεί η ελάχιστη δυνατή όχληση. Ο CEO, δήλωσε επίσης, πως παρ’ ότι για φέτος έχουν γίνει οι συμφωνίες με τις αεροπορικές εταιρείες, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο διαφορετικών χρεώσεων για τη χειμερινή περίοδο, προκειμένου να συνεχιστεί το κύμα προσφορών από εταιρείες χαμηλού κόστους. Τόνισε ακόμα, πως η συνεργασία της εταιρείας με την ΥΠΑ (Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), είναι άριστη και πως θα επιδιωχθεί η εμβάθυνση της, σε όλα τα επίπεδα. Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως εκτός από την πολλαπλή αναφορά του πως στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα “αεροδρόμιο που να ανταποκρίνεται στις αναπυτξιακές δυνατότητες της Κω με, πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των επιβατών.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Alexander Zinell, Δ/νων Σύμβουλος της Fraport Greece, δήλωσε: Οι δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού στο νησί είναι τεράστιες. Συνεπώς, οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες υποδομές και να εκσυγχρονίσουμε τις υπάρχουσες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν οι σύγχρονες ανάγκες των επιβατών. Έχουμε ήδη υλοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του αεροδρομίου και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι επιβάτες να βελτιώνονται συνεχώς. Σύμμαχοί μας στην προσπάθειά αυτή είναι οι τοπικοί φορείς και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε. Μαζί, θα δουλέψουμε σκληρά, με σχέδιο και στρατηγική, ώστε η Κως να αποκτήσει το αεροδρόμιο που της αξίζει.
Τον λόγο πήραν επίσης εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και των τουριστικών φορέων του νησιού ρωτώντας μεταξύ άλλων: για τα τέλη (καθαριότητας κλπ), και τις υποχρεώσεις της Fraport Greece, (αντίστοιχα ερωτήματα έθεσαν η Μ. Παπαζαχαρίου και η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα η οποία έθεσε επιπρόσθετα,το θέμα της μείωσης τελών για τις εταιρείες χαμηλού κόστους για επιμήκυνση της τουρ. περιόδου καθώς και το θέμα της συγκοινωνίας από και προς το αεροδρόμιο) με τον κ. Zinell να απαντάει ότι ασφαλώς και καταβάλλονται κανονικά και είναι όλα προβλεπόμενα από την σύμβαση παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων ενώ για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση από και προς το αεροδρόμιο ο υπεύθυνος του Αεροδρομίου Κω, Γιώργος Μαστροδημητρίου αναγνώρισε ότι χρειάζεται βελτίωση και αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει με τον δήμο Κω και το ΚΤΕΛ με τις διαβεβαιώσεις που έχουν δώσει και η δύο για ανάπτυξη της συγκοινωνίας από μέρους τους, για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα μέτρα προστασίας (ερωτήματα Γ. Κρητικού για το γειτνιάζον συγκρότημα Γυμνασίου Λυκείου Αντιμάχειας και Ν. Μυλωνά για το χωριό της Αντιμάχειας), στα οποία όπως απάντησε ο κ. Zinell υπάρχει η σχετική πρόβλεψη και ευαισθησία με μετρήσεις ρύπων κλπ.

Από την πλευρά τους οι τουριστικοί φορείς (Κ. Τεχνίτης, Σ. Βουκουβαλίδης) έδωσαν έμφαση στις μέχρι σήμερα βασικές ελλείψεις του αεροδρομίου, στις συνθήκες παραμονής και εξυπηρέτησης στην αιχμή της τουρ. περιόδου, καθώς και στην καθιέρωση τακτικών συναντήσεων εργασίας (ειδικά πριν την έναρξη της τουρ. περιόδου) για καλύτερη συνεργασία και πρόληψη/αντιμετώπιση προβλημάτων. Αντίστοιχη πρόθεση καλής συνεργασίας ζήτησε και ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ Μ. Γλυνός (στην παρουσίαση ήταν και αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δωδ/σου και ο Πρόεδρος της ΜΕ του ΤΕΕ Κω)
Τέλος, εκ μέρους των τοπικών αρχών ο αναπληρωτής του Δημάρχου Κω (ο οποίος βρίσκεται στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα) Δ. Γερασκλής, αλλά και ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός αναφέρθηκαν επίσης στο μέχρι τώρα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας με τους εκπροσώπους της Fraport Greece ευχόμενοι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το νησί.
Παρόντες ήταν ακόμη: εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου ο π. Κωνσταντίνος Καματερός και ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ Σ. Δαμάδογλου, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Δ. Χούπης,ο πρ. Υπουργός Γ. Βαληνάκης, ο Αντιδήμαρχος Η. Σιφάκης, οι Δημ. Σύμβουλοι Ν. Κανταρζής και Γ. Καλλούδης, και πολλοί εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Fraport Greece Γιάννης Παπάζογλου, ο οποίος ενημέρωσε ότι τα σχέδια αυτά θα ανέβουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας την Παρασκευή.

Α. ΖINELL: ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ FRAPORT ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ/video-δηλώσεις στη Δημ. Τηλεόραση?μ. Παπαζαχαρίου:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ROLF KLITCHER :ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΣ ΦΑΣΕΙΣ/video

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΞΥΠΝΑ ΤΡΕΝΟΧΑΛΟΥΒΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!! Ryanair: Πτήσεις από Φρανκφούρτη στη Δ.Μεσόγειο.ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ FRAPORT!!

    Mε δυο αεροπλάνα B737-800s και χαμηλότερες χρεώσεις η Ryanair ξεκινά από την 1 Μαρτιου 2017 αρχικά καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Πάλμα, Μάλαγα, Αλικάντε και Φάρο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η συμφωνία με τη Fraport, που διαχειριζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο της Γερμανίας, ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη.AKOMA KOIMOYNTAI KYRITSHS-SIFAKIS!!!ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ!!! http://www.tornosnews.gr/permalink/20625.html

    • Αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα στην διαχείριση του προσφυγικού θα σώσουν ξανά την παρτίδα στην ρουλέτα της πολιτικής....

      Η κεφάλα της Ευρώπης και η γλάστρα του τουρισμού….Ο ΈΝΑΣ για πολιτικές σκοπιμότητες ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ το καλοκαίρι του 2015 ΈΝΑ ΑΠΈΡΑΝΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΉΡΙΟ, η σκατίλα ακόμα στα ρουθούνια μας και Η ΆΛΛΗ που το έπαιζε σε διπλό ταμπλό, η Νεοδημοκράτησα που στήριζε τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ στην δημιουργία του στρατοπέδου ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΟΦΈΛΗ,( Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, ενοικίαση , μηνιάτικα μεταφραστή … ) για να δείξουν ότι κάτι κάνουν και κάτι θα καταφέρουν ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΡΑΒΑΣΆΚΙΑ για τα μάτια των ψηφοφόρων… ΟΜΩΣ ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ Ο ΦΠΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΜΕΙΩΜΈΝΟΣ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΑΚΌΜΑ ΧΡΌΝΟ, θα μας κάνει ψυχικό ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΉΣ στα καταλύματα…

    • Για ΓΕΛΙΑ ή για ΚΛΑΜΑΤΑ;;; Τώρα που η Δημοκρατική Παράταξη βαφτίστηκε σε «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα είναι υποψήφιος της ΝΔ;;;

      Θα περιστοιχίζετε από όλους αυτούς που σήμερα τον έχουν «σε εκτίμηση», τον Αβρίθη, τον Ασλάνη, τον Χόνδρο, τον Γιάννη Ζερβό, τον Σαράντη, τον Βρακίδη, το Φιλιππάκη και όλα φρούτα του μανάβικου της ΝΔ. Θα έχει και τσαντοκουβαλητή το Τέλη που θα του μάθει τις πόρτες και τα κόλπα… Στην παρουσίαση σήμερα και ο νέος υποψήφιος Δήμαρχο και η Ρούφα με νέα εξαπτέρυγα λόγω εκπτώσεων τέλους εποχής….. -Αλεξίκακος-

  2. Βρε γιατί τα σχέδια του αεροσταθμού είναι θολά; Μήπως κάτι κρύβετε;

    Θα μας ενημερώσει κάποιος για τοα παρκινγκ που από ότι ακούμε θα είναι με χαράτσι 15 Ευρώ την μέρα;

    • Γιαννάκη ΖΕΡΒΕ, περιμένουμε την ρημάδα την κατάληψη αεροδρομίου, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ..

      Και τα συντρόφια σου που ΕΤΑΖΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ άρχισαν το ξεπούλημα της κατοικίας ηλεκτρονικά και το πρώτο σπίτι το πήρε τραπεζίτης… Αριστεροί του κ@λου, υποτακτικών της ΤΡΟΪΚΑΣ που ξέσκισαν τους φτωχοποιημένους Έλληνες αντί τα μνημόνια και τα μνημονιακά μέτρα όπως λαϊκίζοντας βροντοφώναζαν… Αραχτοί, ξάπλα, μην κουράζεστε δουλευταράδες #ΓΙΑΝΝΆΚΗ#, ΜΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΈΣ ΠΑΡΩΠΊΔΕΣ ….

    • #ΓΙΑΝΝΑΚΗ#, η FRAPORT απαλλοτρίωσε τα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ δια του ΣφΥΡΙΖΑ. Θα την κάνεις την ρημάδα την κατάληψη ή θα βγάλεις πάλι ΜΟΥΓΚΑ;;;

      Οι φασιστοαριστεροί ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ κοψοχρονιά και τους έδωσε για προίκα ΔΑΝΕΙΑ, Απαλλαγή ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝΤΩΝ… Την προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορούσες, οι γιαλατζί «αριστεροί του λαϊκισμού» τα χάρισαν στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ με δώρο υπογραφής και δωρεάν τα Δημοτικά τέλη για 50 χρόνια… Θα τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες. ΤΕΛΙΚΑ το πρόβλημα ήταν ποιος θα πουλήσει τα λιμάνια, τα τρένα, τα αεροδρόμια, ή ποιος θα πάρει την ΜΙΖΑ;;; Αραχτά #Γιαννάκη#, απαντάς στο επόμενο ξεπούλημα, αλλά προσοχή στις παπάρες που ξεφουρνίζεις….

    • Κάποιος από τους μηχανικούς του Δημοτικού μας Συμβουλίου πήρε χαμπάρι ότι οι νέες μελέτες καταργούν το Παρκινγκ;;;

      Ετοιμαστείτε να πληρώνετε με χαράτσι το αυτοκίνητο σας όπως στο Ελευθέριος Βενιζέλος και τελικά οι νταβάδες της ταρίφας θα γίνουν με τα 35 φθηνότεροι….

  3. o δημαρχος ενδιαφερεται μονο για τα μεγαλα ξενοδοχεια inclucive για αυτο εδιωξε την ryanair με αποτελεσμα

    να εξοντωσει τα μικρα ξενοδοχεια επιχειρησεις εστιατορια κλπ ολες τις μικρες επιχειρησεις.επι πλεον επεβαλε φορους στις επιχειρησεις!!!μετα με την βασω ξεχαρβαλωσαν την ΚΕΑΣ και δεν ερχονται τουριστες στην πολι.εδιωξε και τα κρουαζιεροπλοια και αποτελειωσε την αγορα.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΧΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

  4. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ …!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!

  5. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου
    2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ

  6. ΓΙΑΝΝΗ Η ΡΟΥΦΑ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ LOW COST ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ ΣΤΗ LOW ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΕΡΓΟ. ΤΑΞΙ ΚΤΛ.

  7. ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΠΑ Η ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΟΜΠΟΗΣ

  8. Όλοι ξέρουν πως και με τι πήρε την δουλειά η Fraport,με ξένα κόλλυβα …επίσης το Εκκλησάκι του Αγ.Χαραλάμπου,θα μεταφερθεί αλλού?

  9. η αλφα τραπεζα εδωσε δανειο 400.000.000 εκατομυρια στην φραπορτ για να φτιαξει τα αεροδρομια

    και εχουμε καπιταλ κοντρολ και δεν δινουν δανεια οι τράπεζες!!!!ου ρε γερμανοτσολιάδες δοσιλογοι νεοναζί ταγματασφαλίτες συριζα νδ ΠΑΣΟΚ κλπ.

  10. Το αναποδο ειναι. Η τραπεζα θα εχει πελατη την φραπορτ!! Η νομιζετε οτι ειχε αναγκη τα λεφτα της αλφα… Οι τραπεζες μονο ετσι απο δω και περα μπορουν να σταθουν οχι οπως παλια που επαιρνε λεφτα ο καθε κοματικος για επενδυσεις.. Χρειαζομαστε εταιρειες που ξερουν την τις δουλειες. Το ελληνικο δημοσιο θα βγαλει απο φορολογια δεν θα γραφει ζημιες απο πλεοναζον προσωπικο ανευ αντικειμενου και αποσπασμενο οπου βαλει ο νους σας..

  11. ΠΩΠΩΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ? Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΟΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΨΥΧΟΥΛΑ. Ο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.

  12. Ο φασιστοχωριατομπόχαλοι προτιμάνε αεροδρόμια τύπου 1950 υπό δημοσία διοίκηση ώστε να χώνουν τους κοπρίτες τους συγγενείς τους μέσα.Ρε καλά κάνουν οι γερμανοί με τα κοπρόσκυλα που έχουμε μπλέξει!

  13. ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  14. Την κεραία κινητής πίσω από το βενζινάδικο στο βάνακι την έχει δει κανείς φάτσα στα σπίτια μας ειναι

  15. Με την κεραία κινητής έξω από το αεροδρόμιο πίσω από το βενζινάδικο στο βανακι δίπλα στο σπίτι θα γίνει κάτι?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ