ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλά λευκά μπαλόνια στον ουρανό το άναμμα του Χρ. Δέντρου στην Κω

3
4062

ΔΕΙΤΕ  ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  Κ. Χατζημανώλη katerina_xatzimanomh_aegeanews – Γ. Κιάρης giannis-kiaris

Με πολλά παιδικά χαμόγελα και σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με ξυλοπόδαρο και Άγιο Βασίλη που μοίρασε δώρα στα παιδιά, πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλ. Ελευθερίας Κω.

Χαιρετισμό σε μικρούς και μεγάλους,  απηύθυνε εκ μέρους του Δημάρχου που βρίσκεται στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής στέλνοντας ένα ζεστό ξεχωριστό μήνυμα για τις γιορτινές ημέρες με τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται και φέτος στην πόλη και σε όλες τις κοινότητες του νησιού.

Την φωταγώγηση του δέντρου έκαναν από κοινού η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ. Χατζηχριστοφή και ο αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής και ο Σεβασμιώτατος που ήταν επίσης παρών

Το Χριστουγεννιάτικο  μουσικό τόνο στην εκδήλωση έδωσαν αρχικα η Φιλαρμονική Δήμου Κω υπό την Διεύθυνση του μαέστρου  Θανάση Πουλιού και στην συνέχεια η  Παιδική Χορωδία του 2ου Δημοτικού υπό τη διεύθυνση του  Δασκάλου Χρήστου Γαμβρέλλη, σε γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Το ιδιαίτερο χρώμα της βραδιάς (φέτος δεν είχαμε πτώση Άγιου Βασίλη από μπαλκόνι, ούτε πυροτεχνήματα) πέρα από το φωταγωγημένο δέντρο, έδωσαν επίσης τα μπαλόνια τα οποία κρατούσαν τα παιδιά και άφησαν ελεύθερα στον ουρανό την ώρα που άναψε το δέντρο και ασφαλώς τα λαμπερά, χαμογελαστά πρόσωπα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η καλή συνάδελφος Ηλιάνα Πετρή, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην πλ. Ανταγόρα το πρωί της Κυριακής.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ φτωχα ηταν φετος .ουτε ενα ξυλοποδαρο δεν είχε.ασε που ειπαν στις 7 και ξεκινησε πιο νωρις. Λες και ηταν αγγαρεία , ετσι απλα για να αναψουμε ενα δεντρο…..δεν πειραζει ομως. καλα Χριστούγεννα σε ολους με υγεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ