ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Άναψε το δέντρο του το Μαστιχάρι! Η μαγεία των Χριστουγέννων σκέπασε την περιοχή

0
1799

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε απόψε από τον ΔΟΠΑΒΣ και την Κοινότητα Αντιμάχειας η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία στο Μαστιχάρι.

Την εκδήλωση άνοιξε (λίγο πιο νωρίς καθώς έπρεπε να φύγει σε κοινωνικές υποχρεώσεις στην Καρδάμαινα) η Χορωδία ΑΡΙΩΝ με τον Νικολιό και την ομάδα του σε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Στην συνέχεια ήρθε η Φιλαρμονική Ηρακλειδών με τον Μαέστρο Νίκο Γκαναβούρα και τους μικρούς του μαθητές, επίσης με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες.

Στην ομιλία της Η Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Μαρία Σκουφεζή αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, αναφέρθηκε στο άνοιγμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Κοινότητας απόψε από το Μαστιχάρι απευθύνοντας κάλεσμα στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα γίνει την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 3μμ στην πλ. Αγ. Αποστόλων, ενώ το ίδιο βράδυ στην εκεί πλατεία θα γίνει και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα στολίσουν τα παιδιά. Η κ. Σκουφεζή κάλεσε επίσης όλους μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος στον περίπατο αγάπης που θα γίνει στην Αντιμάχεια στις 14 Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα αγάπης, καθώς και στην αποψινή χορεσπερίδα της 6ης Δημοτικού Αντιμάχειας.

Εκ μέρους της Δημ. αρχής και του Δημάρχου μετέφερε εγκάρδιες ευχές στους μικρούς φίλους και σε όλους του παριστάμενους ο Πρόεδρος της ΑΝΕΜ και Δημοτικό σύμβουλος, ιατρός Σταμάτης Λοΐζος. Επίσης τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα έδωσε και ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μυλωνάς.

Στην συνέχεια άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και με το άναμμα του δέντρου βεγγαλικά σκέπασαν τον ουρανό στο Μαστιχάρι.

Τέλος, ο Άγιος Βασίλης συνοδευόμενος από έναν εντυπωσιακό ξυλοπόδαρο μοίρασε δώρα και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ