ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λάμψη & μαγεία Χριστουγέννων στο άναμμα του δέντρου στο Ζηπάρι – Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο παζάρι

1
3053

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα γεμάτο ζεστασιά, γεύσεις, χρώματα, αρώματα και πολλά χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων Χριστουγεννιάτικο παζάρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ζηπάρι, ενώ αμέσως μετά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής και με εντυπωσιακά βεγγαλικά πραγματοποιήθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το δέντρο άναψε μετρώντας αντίστροφα μαζί με τα παιδιά ο Πρόεδρος του Ασφενδιού Σταμάτη Μαλιλής πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο Μ. Χατζηκαλύμνιο, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβό, τους Δημ. Συμβούλους Π. Κιαπόκα και Σεβ. Μαραγκό. με βεγγαλικά να δίνουν λάμψη και εορταστική ατμόσφαιρα και τη Φιλαρμονική του δήμου της Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θ. Πουλιού,  να δίνει τον τόνο εντυπωσιακά με τα κάλαντα και τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Προηγουμένως ο Πρόεδρος Ασφενδιού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της σημερινής διοργάνωσης με πολλές ευχές σε όλους για καλές γιορτές με την ελπίδα ότι νέος χρόνος θα φέρει ελπίδα και αισιοδοξία και θα είναι με λιγότερα προβλήματα.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ