ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Έκλεψε τις εντυπώσεις το ζεστό – παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο σκηνικό & το φαντασμαγορικό άναμμα του δέντρου στην Αντιμάχεια

4
3315

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα παραμυθένιο, γιορτινό, Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στήθηκε σήμερα στην Αντιμάχεια δίνοντας ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα και ζωντάνια στην περιοχή.Έκλεψε τις εντυπώσεις το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και το άναμμα του δέντρου στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων στην Αντιμάχεια.

Ποικιλία ειδών και γεύσεων με πρωτοτυπία και πολλά παραδοσιακά είδη (χοιρινό μπουκιές, μαρμαρίτες, λουκουμάδες κ.α.) άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους συμμετείχαν και τα γεύτηκαν.

Ακολούθησε η εντυπωσιακή τελετή για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου παρουσία αντιδημάρχων, του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε απολαμβάνοντας  τη Φιλαρμονική Ηρακλειδών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ν. Γκαναβούρα και τη χορωδία ΑΡΙΩΝ με τον Νικολιό και την ομάδα του (λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων το σχήμα σήμερα ήταν ολιγομελές) σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος της Δημοτικής  Κοινότητας Αντιμάχειας Μαρία Σκουφεζή ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, τους εθελοντές (ονομαστικά) καθώς και τον κόσμο που παρευρέθηκε, ανανεώνοντας το ραντεβού για την Πέμπτη, Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, 9πμ στον «περίπατο αγάπης» σε Αντιμάχεια και Μαστιχάρι.

Μετά το μουσικό μέρος της εκδήλωσης άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου με βεγγαλικά &  Φιλαρμονική Ηρακλειδών σε ένα πολύ εντυπωσιακό φόντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος, η Πρόεδρος Αντιμάχειας και οι συνεργάτες της μοίρασαν(350) δώρα σε όλα τα παιδιά!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και για πες μας εσυ απο το μαστιχαρι τι παραπανο ηθελες η τι ακριβως προσφερες για να γινει αυτη η εκδηλωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ