ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» μαχητική και με παλμό η Απεργιακή συγκέντρωση & πορεία στην Κω

6
1066

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μαχητική και με παλμό ήταν η απεργιακή συγκέντρωση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδ/σου με τα πρωτοβάθμια σωματεία του και η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην πλ. Ελευθερίας Κω

Με πανό και πλακάτ όλοι οι εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων διατράνωσαν το κεντρικό σύνθηκα του ΠΑΜΕ «ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» . Τη συγκέντρωση άνοιξαν χαιρετισμό εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων σωματείων (εκ μέρους της Β’ ΕΛΜΕ ο Σ. Κριαράς)

Την κεντρική ομιλία έκανε η Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κική Μακρή η οποία αναφέρθηκε στο δικαίωμα στην απεργία και τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που επιδιώκει να το πλήξει. Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

(Φωτό Χαρίκλεια Χριστοφή- Βίντεο από Δημοτική Τηλεόραση Κω)

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωχ, πάνε για μαζική αντεπίθεση στην εξουσία... Δεν ξερνάνε την κυβέρνηση Φλωράκη - Μητσοτάκη...

    Τώρα που ο ΣφΥΡΙΖΑ του 3% έγινε με φασιστοδεξιό δεκανίκι κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους άνοιξε η όρεξη και ετοιμάζονται να στηρίξουν την κυβέρνηση του ΚΟΥΛΗ Μητσοτάκη της Siemens… Όμως η Μαρέγκοβα δεν ξέρει από ντολμαδάκια και τηγανόψωμα σύντροφοι, θα μείνετε με την όρεξη περασμένων μεγαλείων…

  2. Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»! Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ WALL STREET!

    Είναι δουλάρες των Αμερικανών (πρώην «φονιάδων των λαών»…) και δεν το κρύβουν, τα αμερικανοκομμουνιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ.Έτσι, ο Τσακαλώτος, που βρίσκεται στην Αμέρικα για επαφές με «επενδυτές», είχε την «τιμή» να χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης στην «Μέκκα του καπιταλισμού» (στην Wall Street), στις 23:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας.
    Μάλιστα, μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα, δέχτηκε τις επευφημίες και τα θερμά χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων καπιταλιστών, ενώ οι γιγαντοοθόνες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης απεικόνιζαν μια ελληνική σημαία να κυματίζει.Κι εκτός από το καμπανάκι, ο -πανευτυχής!- Τσακαλώτος, χτύπησε με δύναμη και το σφυρί για τη λήξη της συνεδρίασης. Το… δρεπάνι, το ξέχασε στην Ελλάδα!

  3. ΕΚΟΨΕ ΠΕΡΑ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ…

    Όχι μόνο είναι άθεοι, αλλά φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.Στα μαρτυρικά Καλάβρυτα, λοιπόν, βρέθηκε ο άθεος κομμουνιστής (και «υπερήφανος» για την «αντιφασιστική» δράση του γιου του…) Σκουρλέτης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 74 χρόνια από τις ομαδικές εκτελέσεις των κατοίκων. Ο υπουργός έδωσε το «παρών» και στο μνημόσυνο το οποίο τέλεσε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος και στο τέλος του μνημοσύνου ο Ιεράρχης πήρε στα χέρια του το Ιερό Ευαγγέλιο που την ημέρα εκείνη βγήκε αλώβητο από την καιόμενη Εκκλησία των Καλαβρύτων και κάλεσε τον υπουργό να πάει κοντά να το δει.Όταν όμως του το έτεινε να το ασπαστεί, ο άθεος κομμουνιστής το έσπρωξε μακριά του κι έκοψε πέρα.(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, με τοιούτους συγκυβερνούν οι ψεκασμένοι ελλαδοχριστέμποροι θεομπαίχτες των ΑΝΕΛ!

  4. Αντιμέτωποι με μια μεγάλη πρόκληση -και μάλιστα λίγες ημέρες μετά την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης- είναι οι κάτοικοι του Παλαιού Φαλήρου και οι διερχόμενοι από την παραλιακή λεωφόρο.
    Ένα νέο άγαλμα, λοιπόν, το οποίο ονομάζεται “Phylax” (φύλακας) και υποτίθεται πως αναπαριστά τον «φύλακα Άγγελο», στήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην είσοδο της πόλεως.
    Το άγαλμα είναι «προσφορά» του εφοπλιστή Μαρτίνου – ο οποίος το 2015 φιλοξενούσε στη βιλάρα του στο Σούνιο, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, τον mister Tsipra και την οικογένειά του.
    Τι σόι «φύλακα» αναπαριστά το άγαλμα; Όχι φυσικά κάποιον «φύλακα-Άγγελο», διότι όλοι οι Άγγελοι της χριστιανοσύνης απεικονίζονται με αγνές ανθρώπινες μορφές και είναι ντυμένοι στα λευκά.
    Εδώ πρόκειται για άγαλμα του σατανά, ο οποίος, όπως και η κόλαση, απεικονίζεται με κόκκινο χρώμα!
    Χρέος όλων των χριστιανών του Παλαιού Φαλήρου, είναι να απαιτήσουν και να πιέσουν προς πάσαν κατεύθυνσιν, ώστε να φύγει άμεσα αυτό το εξάμβλωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ