ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πανικός… στην εορταστική χοροεσπερίδα του ΔΙ.ΑΣ με Νίκο Ζωιδάκη & Μανώλη Κονταρό σε τρελά κέφια στην κατάμεστη Νέα Φαντασία

13
9322

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το αδιαχώρητο…  μεγάλος πανικός έγινε απόψε στη Νέα Φαντασία στην πολύ επιτυχημένη εορταστική χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αντίμαχος-Δίκαιος «ΔΙ.ΑΣ» με τον Νίκο Ζωιδάκη και τον Μανώλη Κονταρό σε απίστευτα κέφια.

Από την αρχή μέχρι το τέλος δεν σταμάτησαν να λένε μαντινάδες για την Κω και τα χωριά της, για τη Νίσυρο και τη Ρόδο (απ’ όπου είχε παρευρισκόμενους), αλλά και κατά περίσταση για τους χορευτές ή της χορεύτριες που έκαναν τις φιγούρες τους.

Ιδιαίτερα, καταχειροκροτήθηκε το χορευτικό του Δαυίδ Βαρκά και της σχολής ΑΡΤΙΣΤΑ Αποστολίας Τσαμπουνιάρη αποδίδοντας υπέροχα χαρακτηριστικούς Κρητικούς χορούς.

Την βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό-καλωσόρισμα εκ μέρους της ομάδας ο Λευτέρης Σπύρου, ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΧΑΜΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΣ, έκαναν το σκ@τ@ τους παξιμάδι για να πουλήσουν εφέ οι Κάγκουρες...

      ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ… Και μετά παραπονιέστε που ο ΣφΥΡΙΖΑ θα μας ανεβάσει τον ΦΠΑ στο 24 %… Μην με πείτε ζηλιάρη, μου αρέσει η πλάκα και σκάω στα γέλια με όσους δεν χτυπάνε αποδείξεις στην ταμειακή για να πίνουν εις υγεία των κορόιδων…

    • Άλλα κιαάλλα... Φέρτε μας ξανά τον Πάριο να ρίξουν καμιά σόλο ζεϊμπεκιά οι βδέλλες που δικαιώθηκαν.

      Και που να δείτε τι ΧΑΜΌΣ που θα γίνει στην κοπή της πίτας των ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!! Γκογκ σταρ ο Τσακαλώτος με κίτρινο βελούδινο παντελόνι και το σφυράκι του καπιταλισμού στο χέρι… Παρών και ο Κάπτεν ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος που θα χορέψει με τον ψηλό τον χορό της ΑΝΆΠΟΔΗΣ ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΑΣ….

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΌΜΆΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!

  2. μαγκα. Στον θεριακλή του εσωτερικού χώρου. Που ακομα και οι γείτονες τουρκόσποροι εχουν εφαρμόσει τον νόμο απαγορεύοντας το κάπνισμα σε εσωτερικό χωρο, αλλα ο Έλληνας, ο πάνεξυπνος, ο επαναστάτης, ο πρωτοκοσμικός, ο ανατολίτης βρε αδερφέ, θα φουμάρει οπου γουστάρει και τους γράφει ολους στα πνευμονια του. Και μπραβο του.

  3. Βρε τόσο μιζέρια,από κάποιους θαμώνες του πρηκτρολογιου!!!βρε πολύ βγάζετε!!!!σαν δεν τρεπεστε μέρες πού είναι!!! Ευχαριστώ την διοίκηση του ΔΙ.Α πού έφερε αυτούς τους καταπληκτικούς καλλιτέχνες!!! περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά!!!!τώρα κάποιοι ας πάρουν καινούργια πληκτρολόγια!!!έχουν λιωση από την μιζέρια κάι την Κάκια πού βγάζουνε!!!!

  4. Κοιτα αν αρεσει στους ανθρωπους να διασκεδαζουν καλά κάνουν εμενα μου αρεσει ταβερνακι σε αλλους χορός δεν μπορειτε να κατηγορειτε αλλα οταν υπαρχουν καποιοι που χρωστανε εξω στην αγορά ε τοτε θα την πω την κακία μου ρε δεν μας πληρωνετε πρωτα και μετα χορευετε οσο θελετε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ