Νέα χρονιά, νέα δεδομένα για την ΚΤΕΛ ΑΕ και την θυγατρική της, την TRENOKTEL (ΦΩΤΟ)

37
2423

Νέα χρονιά, νέα δεδομένα για την ΚΤΕΛ Α.Ε. και την θυγατρική της, την TRENOKTEL

Με δύο νέα αποκτήματα για την TRENOKTEL ξεκινά η νέα χρονιά για την ΚΤΕΛ Α.Ε. η οποία φροντίζει να εκσυγχρονίζεται διαρκώς και να αναπροσαρμόζει τα μέσα και τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του επιβατηγού κοινού, ντόπιων κατοίκων και επισκεπτών του νησιού.

Πρόκειται για δύο υπερσύγχρονα Mini Bus που εντάσσονται στο στόλο της TRENOKTEL, η οποία ανοίγει πλέον τα φτερά της το 2018 για να καλύψει πλήρως το συγκοινωνιακό έργο, σε επίπεδο νησιού, με συνέπεια και συνέχεια. Επιπλέον και ο στόλος του ΚΤΕΛ με τα μεγάλα λεωφορεία είναι πλήρως ανανεωμένος και αναβαθμίζεται χρόνο με το χρόνο.

Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα των δρομολογίων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο διάστημα του 2018, το οποίο και θα ανακοινωθεί αμέσως ώστε να το γνωρίζει ταχύτατα και πολύ εύκολα κάθε κάτοικος ή επισκέπτης του νησιού μας.

Με την ευκαιρία έλευσης του νέου χρόνου ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι υπάλληλοι της ΚΤΕΛ Α.Ε. και της TRENOKTEL ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, με Υγεία, Ευτυχία και Ό,τι επιθυμεί καθένας και καθεμία ξεχωριστά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

37 ΣΧΟΛΙΑ

    • Το μονοπώλιο της εκμετάλλευσης μεγαλώνει. Η φάρα της ΤΑΡΙΦΑΣ αγκαλιά με την φάρα του ΚΤΕΛ.

      Στο αεροδρόμιο δεν πατάει το ΚΤΕΛ ή περνάνε τα λεωφορεία σε άσχετες ώρες για να τα οικονομάνε τα συνεταιράκια τους της ΤΑΡΙΦΑΣ, στο λιμάνι ούτε ταξί ούτε ΚΤΕΛ μα ΟΎΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΊΑ. Τελικά είμαστε το νησί των μαζοχιστών που η εκμετάλλευση από τους νταβ@δες στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει και προστάτη… τον Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ που στηρίζει το μονοπώλιο και την εκμετάλλευση των πολιτών από από τους ψηφοφόρους του ΚΤΕΛ και ΤΑΡΙΦΕΣ…

      • Βρε ηλίθιε τελικά όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι στην Κω είναι φάρες για σένα..

        Οποιοσδήποτε καθημερινός αναγνώστης ανοίξει το φόρουμ να πάρει μια ιδέα για το μέρος που ζει,θα πρέπει να σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ,κάθε φορά σου φταίει και κάποιος,την μια ταξιντζήδες,την άλλοι το ΚΤΕΛ,την παράλλη τα μπαρ,η παλιά πόλη,οι ομπρελλάδες,οι οδοκαθαριστές,οι συμβασιούχοι,τα ασθενοφόρα…μα πόσο μαλάκας και άρρωστος είσαι και κυκλοφορείς χωρίς αλυσίδες????Πήγαινε σ ένα εφημερεύον ψυχιατρείο,πάσχεις από μανία καταδίωξης ,εσύ στο τέλος θα δαγκώνεις.Άει στο ..καλό εσύ και η ΦΑΡΑ που εκπροσωπείς!!!!!!!!! Η ΦΆΡΑ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ!!!!!!!!ΑΡΡΩΣΤΕ!!!!!!!!!

        • Η μόνη λύση στην είσοδο της πόλης ο σταθμός του ΚΤΕΛ και των ΤΑΞΙ όπως προβλέπεται στο σχέδιο πόλης.

          Για ποιο λόγο θα πρέπει να επιβαρύνετε το κέντρο της πόλης με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ

        • Αρχίζει ο πόλεμος νταβ@δων των μεταφορών. Τώρα θα βγάλουν τα μάτια τους ΤΑΡΙΦΕΣ-ΚΤΕΛ...

          Στο παιχνίδι που θα γίνει θα πάρει μέρος και το σωματείο των οδηγών τουριστικών λεωφορείων που βλέπουν να χάνουν τις νυχτερινές μεταφορές μεμονωμένων τουριστών και το μαύρο παραδάκι. Ελπίζουμε να είναι σκληρή η μάχη της ΦΑΡΑΣ των μεταφορών με μαχαιρώματα κάτω από την μέση μπας και οι πολίτες και οι επισκέπτες πληρώνουν για την μεταφορά τους λιγότερα από το αεροπορικό εισιτήριο… Έρχεται και παρκινγκ με πληρωμή στο αεροδρόμιο από την FRAPORT… Έλεος.

      • Να αγιάσει το στόμα του, καλά κάνει και σας τα σούρνει, είστε ΦΑΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΏΝ. Πότε πάτε στο λιμάνι; Πότε στο αεροδρόμιο;

        Το μόνο που μας σώζει είναι να βγάλετε τα μάτια σας με τους ΤΑΡΙΦΕΣ και να επιτραπεί στο Δήμο να βάλει δημοτικές συγκοινωνίες παντού με φτηνό εισιτήριο όπως πέρυσι στο Τιγκάκι. Φυσικά πρέπει να στείλουμε τον Ροδίτη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ στην αντιπολίτευση με την ψήφο μας. Τότε θα ψάχνετε εσείς για χάπια και ψυχίατρο.

        • Τό στόμα αυτό είναι άρρωστο όπως και η ψυχή σου...είναι κατά της πολιτικής των μη δρομολογίων

          …αλλά δεν βγαίνω να κατηγορώ όλες τις φάρες του κόσμου,όπως κάνει το σιχαμερό φασισταριό,που έπρεπε να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.Ο Άσπυλος,άμόλυντος αριστερός ή δεξιός φασισταράς,τον παρακολουθώ εδώ και μήνες που βγάζει τα βρωμερά σώψυχά του στο φόρουμ,κατηγορώντας τους πάντες και τα πάντα.Πήγαινε μαζί του στο κλαμπ ΣΕ ΚΆΠΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΉ,ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ.

        • Αχ ηδονή να βλέπω τον Κεφαλιανό της μεταφερόμενης άμμου να βγάζει αφρούς και να σκάει...

          Ο κόσμος όμως και οι ταλαίπωροι πολίτες και επισκέπτες του νησιού μας ζητάνε να υπάρχει και μια άλλη λύση στις συγκοινωνίες, δημοτικές ή ακόμα και η UBER. Πάντως όσο και να πουλάτε τα ελάχιστα ψηφουλάκια σας σε περιστασιακούς Μαυρογιαλούρους θα έρθει η ώρα που κάποιοι θα ψάξουν τις δεκάδες καταγγελίες για την μονοπωλιακή σύμπραξη της ΦΑΡΑΣ του ΚΤΕΛ και ΤΑΡΙΦΕΣ. Η επιτροπή ανταγωνισμού έχει αρχίσει το ψάξιμο….

        • ΤΑΡΙΦΕΣ, ο Μαραγκός θα φέρει και ένα και δύο και τρία και τέσσερα... μικρά, που θα μπαίνουν στα ξενοδοχεία για παρά...

          Και το νέο πρόγραμμα του ΚΤΕΛ καμουφλαρισμένα TAXI UBER. Θα γίνει χαμός, θα μπλέξουν τις ρόδες τους.

        • Εισαι για λυπηση εσυ που αισθανεσαι ηδονη.Υπαρχουν στη ζωη χιλιαδες πραγματα να περνας ομορφα να αισθανεσαι γεματο ακομα και να ηδονιζεσαι απο το να περιμενεις εδω να κανεις σχολια για το ΚΤΕΛ.κακομοιρη.

      • Όσες φορές πάτησε τα άτομα που μπαίνουν μέσα ειναι δυο με τρία δεν καταδέχονται οι Κωοι το λεωφορείο μιας και κάθε οικογένεια έχει δυο με τρία αυτοκίνητα τι δηλ? Ελάτε εσείς να πληρώνετε οδηγό και πετρέλαια για •••••• ψάχνετε?

    • Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ σε τρις σειρές έχουν κλείσει την πλατεία και δεν μπορούν να περάσουν αυτοκίνητα και οι πεζοί με ασφάλεια.

      Τα καινούργια αποκτήματα πως θα χωρέσουν σε έναν σταθμό που έχει άδεια για έξη λεωφορεία και το καλοκαίρι σταθμεύουν δεκατρία πολλές φορές;;;;;

      • Έχεις δίκαιο, ίσως θα πρέπει να φωνάζουμε και εμείς την τροχαία για να τους γράφει όπως κάνει το ΚΤΕΛ.

        Κάποιοι ρουφιάνοι με το παραμικρό εμπόδιο καλούν το 100 για κλήσεις. Όμως όταν η πλατεία γεμίζει με λεωφορεία εμποδίζοντας την κυκλοφορία οι τροχονόμοι σφυρίζουν κλέφτικα…

        • Σε πιο μέρος του κόσμου οι πολίτες παρκάρουν σε σταθμό λεωφορείων για να πάνε για καφέ επειδή έτσι τους βολεύει? Να φροντίσουν αυτοί που κάθονται στις καρέκλες να φτιάξουν πάρκινγκ για τους Ελληναράδες

        • Βρε εκμεταλλευτές της πλάκας που θα παρκάρετε τα νέα αποκτήματα σας; θα καταργήσει ο Δήμος και άλλες θέσεις στάθμευσης των πολιτών για να βολέψουν οι ΒΛΑΚΕΣ του Δήμου τον Μαραγκό και το συνάφι του;

    • …..Μαραγκε αν κανεις καθημερινη συνδεση με το αεροδρομιο και την Κεφαλο και ριξεις τις τιμες οπου σε βρισκω θα σε φιλαω αγορι μου!

  1. Φίλοι ταρίφες στην υγεία σας !!! ΧΑ ΧΑ να σας πω εγώ πως κάνουν τρασφερ από ξενοδοχεία τώρα !!!

  2. Βαλτε περισσοτερα δρομολογια απο και προς αεροδρομιο…οχι να βολευονται οι ταριφες μονο….

  3. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  4. asta na pane tora tha fane kala tarifes na iste antres etimi gia olla gia ollaaaaaaaaaaaaa exei tragoudia akoma kalla sas itone pio .-……… ate ke po to pedio .

  5. Μια αηδία αισθάνομαι για την κατασταση των λεωφορείων προς και απο το αεροδρόμειο.

  6. kaloriziko gia to ktel kai kala …krasia stous filous tarifes is anotera … tora pedia eseis na ferete gadarous etsi gia spasimo exei dromologia xaixoutes aerodromio niauuuuuuu .

  7. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια ιδιωτική εταιρεία να έχει δωρεάν πάρκινγκ στις ποιο κεντρικές πλατείες.
    Γνώμη μου τα ΚΤΕΛ πρέπει να πάνε στο πάρκινγκ απέναντι από την alpha bank.

  8. Μήπως πρέπει να είναι Μ…..ΚΤΕΛ που σας έχει κάνει μάγκες βγάζετε 3 με 4 λεωφορεία κάθε μέρα στα ξενοδοχεια
    είστε νόμιμη? δεν νομιζω…………

  9. Βάλτε τον κηπουρό να πάει στην πλάτη Κω-αεροδρόμιο και τον Σιφακι με αεροπλανακι τρανσφερ απευθείας λιμανι.Τρενοκτελ, ταριφοκτελ τώρα και ποδοκτελ! Τόσα χρόνια συμφέροντα και χρήμα! Μια σταλιά νησι σε φατρίες και συμφέροντα! Καλή Χρονιά και καλά μυαλά σε όλους!!!!!

  10. Καλό θα είναι στην αρχή της τουριστικής περιόδου να υπάρχει το πρόγραμμα σε μορφή .pdf για να μπορούν να το «κατεβάζουν» τα ξενοδοχεία και να ενημερώνουν τους πελάτες τους. Επιπλέον να φροντίζουν να γίνεται συχνή επικαιροποίηση των δρομολογίων προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
    Αλλιώς ξανά – μανά θα μοιράζουν φωτοτυπίες στο σταθμό και στα λεωφορεία λες και είμαστε σε τριτοκοσμική χώρα.

  11. τρενοκτελ!!!παγκοσμια πατεντα μαραγκου- κυριτση.τρενακια παντου!!

    χαος παντου!!!τουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ