ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ποιοί τα… έψαλλαν παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Δήμαρχο: «2018, τόσες ευχές σου δίνω, να ‘χεις υγεία και μυαλά να κυβερνάς το δήμο»

13
1988

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

από τη σημερινή εορταστική ημέρα -παραμονή Πρωτοχρονιάς- με ευχές και κάλαντα στον Δήμαρχο Κω Γ. Κυρίτση.

Πρώτη-πρώτη κατέφτασε η μπάντα της 80 ΑΔΤΕ με παραδοσιακά κάλαντα, ακολούθησε η Φιλαρμονική Κω υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ν. Κούκουρα (λόγω απουσίας του Αρχιμουσικού Θ. Πουλιού στο εξωτερικό), η Φιλαρμονική Ηρακλειδών υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα και πάρα πολλές ομάδες παιδιών μικρών και μεγάλων..

Μεταξύ άλλων για ευχές στο δημαρχείο έφτασαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, Δημοτικοί, Τοπικοί Σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων και πολίτες, καθώς κι ένας φίλος της Κω δημ. σύμβουλος από το Δήμο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης (φίλος του Κ. Μαχαίρα), οι οποίοι όλοι έδωσαν τις ευχές τους στον δήμαρχο και σε όλους τους συμπολίτες μας μέσω της δημοτικής τηλεόρασης

Με χαμόγελο, αλλά και συγκίνηση υποδέχθηκε ακόμη ο Δήμαρχος Κω τον κ. Γ. Βαρβούνη ο οποίος θυμήθηκε τα δύσκολα χρόνια του πολέμου και τη φυγή στη Μέση Ανατολή.

Ενώ, η ευχή που «έγραψε» φέτος ήταν η μαντινάδα του Γιώργη Κουτσουδάκη προς τον Δήμαρχο (την οποία του είπε μάλιστα βροντόφωνα αποσπώντας το χειροκρότημα όλων των παριστάμενων): «2018, τόσες ευχές σου δίνω να ‘χεις υγεία και μυαλά να κυβερνάς το δήμο».

ΒΙΝΤΕΟ: Κάλαντα, δηλώσεις, ευχές και δώρα (από τα δώρα που ξεχώρισαν ήταν μεταξύ άλλων το σπιτικό κρασί και το λικέρ παραγωγής του φίλου Γιάννη Βάσσου από το κτήμα του με ιδιαίτερα καλαίσθητες ετικέτες)

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Αγάπη, Ενότητα, Υγεία και πολλά Χαμόγελα για την Κω του μέλλοντός μας”

Φίλες και Φίλοι

Το 2017 το νησί μας δοκιμάστηκε για μία ακόμα φορά.

Άντεξε και πάλι, αποδεικνύοντας ότι η Κως είναι φτιαγμένη από πολύ γερό μέταλλο.

Σταθήκαμε όρθιοι αντιμετωπίζοντας τον πιο ισχυρό σεισμό των τελευταίων χρόνων, τα βγάλαμε πέρα γιατί βγάλαμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Το 2017 ήταν μια χρονιά που η Κως πέτυχε την ολική επαναφορά της ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, ξεπερνώντας τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού.

Σταθήκαμε όρθιοι και προχωράμε μπροστά γιατί στα δύσκολα βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, κοιτάμε μπροστά.

Η ενότητα, η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια ανοίγουν νέους δρόμους για το νησί μας.

Κανείς δεν μπορεί μόνος του. Την Κω θα την κάνουμε καλύτερη, πιο ελκυστική και περισσότερο όμορφη, όλοι μαζί.

Η νέα χρονιά σηματοδοτεί την κορύφωση αυτής της προσπάθειας.

Όλοι μαζί, ξεκινάμε να κλείσουμε τις πληγές που άνοιξε ο σεισμός στις υποδομές και στο δημόσιο χώρο.

Με τις δικές μας δυνάμεις, με συνεχή και συνεπή διεκδίκηση αλλά και με ένα νέο μεγάλο στόχο: τον ολικό επανασχεδιασμό των λιμενικών εγκαταστάσεων και την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κω.

Όλοι μαζί, ενισχύουμε την τουριστική ταυτότητα του νησιού μας με νέα στοιχεία, ανοιγόμαστε σε νέες αγορές. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών με νέες υπηρεσίες και υλοποιούμε έργα και παρεμβάσεις σε όλο το νησί.

Τα τρία προηγούμενα χρόνια θεμελιώσαμε και χτίσαμε έναν ισχυρό Δήμο με οικονομική αυτοτέλεια. Τους καρπούς αυτής της προσπάθειας θα τους δρέψουν οι πολίτες.

Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω μας τις άγονες αντιπαραθέσεις που, διαχρονικά, αποτελούν τα βαρίδια αυτού του νησιού και μας εμποδίζουν να σηκωθούμε ακόμα πιο ψηλά.

Η πιο μεγάλη παράταξη είναι η ίδια η Κως, μπροστά στην Κω δεν υπάρχουν κόμματα και μικροκομματικές σκοπιμότητες και επιδιώξεις.

Τη νέα χρονιά συνειδητή μου επιλογή είναι εκεί που οι άλλοι θα αναζητούν την ένταση και την οξύτητα, εγώ να αναζητώ τη συναίνεση και τη συνεργασία.

Εκεί που οι άλλοι θα βάζουν εμπόδια, εγώ να απαντώ με πράξεις και έργα.

Εκεί που άλλοι θα υπερασπίζονται κόμματα και καταστροφικές πολιτικές, εγώ να υπερασπίζομαι τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

Έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά.

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, μαθαίνουμε να δουλεύουμε μαζί για το κοινό καλό, μαθαίνουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας, να διεκδικούμε μαζί και να κερδίζουμε.

Αυτή είναι η Κως του μέλλοντός μας. Η Κως της εξωστρέφειας, της αυτοπεποίθησης, της ενότητας και της συνεργασίας.

Σε όλους τους πολίτες της Κω, σε κάθε οικογένεια αυτού του νησιού εύχομαι Καλή Χρονιά.

Με Αγάπη, Υγεία και Χαμόγελο.

Χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2018.

 

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

    • …….Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΔΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.ΚΗΝΥΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΡΟΣΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ?????????.ΕΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

  1. Ελεος…οι αντιπολητευση ειναι αλλη θρησκεια?Γιορτες ειναι,απαραδεκτο να μην πανε για ευχες,να δωσουν και να παρουν.Δειχνουν κακομοιρια και κακια.

    • ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΑΛΟ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΟΤΗΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

  2. »Μαθαίνουμε από τα λάθη μας..», τα ίδια έλεγες το ’14 στις δημοτικές εκλογές αλλά δεν έμαθες, δεν άλλαξες, δεν συνεργάστηκες. Μην αρχίζεις τις ίδιες κουβέντες, δε σε πιστεύουμε πια. Απερχόμενος είσαι και το έχεις καταλάβει.

  3. κακομοιρια και κακια εχετε εσεις και ο δικος σας μονο βριζετε

    την αντιπολιτευση και τις δημοτικες παραταξεις.

  4. ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ

    Δεν πρόλαβε, λοιπόν, η Τουρκιά να εκφράσει την οργή της για την γενναία απόφαση της 3ης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής και η συγκυβέρνηση των γιουσουφακίων του Οθωμανού Πασά υπέβαλλε αίτηση ακύρωσης!!! Ιδού το μνημείο του αίσχους των ξεδιάντροπων τουρκόδουλων που κυβερνούν την Χώρα του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη: «Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών».
    Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών! Όχι στη νέα οθωμανοκρατία!

    • Εσύ αγόρι μου είσαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από έναν νεοναζί, έχεις και το υποκριτικό του δήθεν καθαρού Έλλην μέσα σου. Βγες όμως έξω σου γιατί έξω σου είναι άλλη η πραγματικότητα.
      Σε βλέπω με
      Ζουρλομανδύα!
      Ο Ερντογάν το μόνο που μπορεί να πάρει από τον Alexis PM is , you know the middle onE

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ