ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΗ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Σε κλίμα ενότητας & ομοψυχίας η Δοξολογία για την 1η του έτους και η Πρωτοχρονιάτικη δεξίωση στο Επαρχείο

14
2540

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Ξανθίππη Αγρέλλη – Γιάννης Κιάρης

1η Ιανουαρίου: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!! Ας είναι το ξεκίνημα του 2018 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά! – Ευτυχισμένο το 2018.

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και επισημότητα τελέστηκε η πανηγυρική Δοξολογία για την 1η του έτους στον κατάμεστο ΙΝ του Αγίου Παύλου Κω, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων: ο Βουλευτής Η. Καματερός ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΣ Α. Κρητικό, τον Αντιδήμαρχο Δ. Γερασκλή, την Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, την Γραμματέα του ΔΣ και Πρόεδρο του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, τον Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκό και τον Αντιπρόεδρο της Δημ. Κοινότητας Κω Α. Βαβλά,  η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα συνοδευόμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Σταμάτη Πη και Σπύρο Βασιλειάδη, τον αναπληρωτή επικ. Γ. Φραγκούλη, την Τοπική σύμβουλο Π. Κάννη και τα  στέλεχη του Οράματος Α. Κυριάκου και Σ. Κανταρζή. Ο ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μυλωνάς, ο ανεξάρτητος τοπικός σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, ο Υποδιοικητής της 80 ΑΔΤΕ, ο Διοικητής του ΝΑΣ Κω Ι.Γ. Καρδαράς, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι: Ν. Τσακίρης,  Ε. Νάκη και Σ. Φρούντζας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Αμέσως μετά την ανάγνωση της ευχής του Μεγάλου Βασιλείου για την πρώτη του έτους ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ και μοίρασε κατά το έθιμο τα ατομικά βασιλοπιτάκια σε άρχοντες και λαό.

Ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση στο Επαρχείο, σε πολύ ευχάριστο και ενωτικό κλίμα με πολλά εκλεκτά χειροποίητα (από την κ. Ελένη σύζυγο του Επάρχου) εδέσματα.

Όλοι οι παριστάμενοι (όσοι παρευρέθηκαν στη Δοξολογία αλλά και άλλοι που έφτασαν στην συνέχεια, όπως ο πρ. δήμαρχεύων Θ. Νικηταράς,  ο Ν. Νασταχανίδης, ο Πρόεδρος της ΜΕ του ΤΕΕ Γ. Χρυσουλάκης κ.α.) έδωσαν τις ευχές τους στον Έπαρχο Γ. Χαλκιδιό αλλά και σε όλο τον κόσμο, μέσω των ΜΜΕ (βίντεο)

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση:

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριτση,καταλαβες τωρα γιατι εχασες την δημαρχεια δια παντος

    Ολοι στην εχουνε στημενη,και προπαντων οι κωοι πολιτες,που τους εκανες να υποφερουν.Λιγα τα ψωμια σας.

      • ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΡΕ …… ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΟΤΗΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΥΧΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΕΣΑΙ::::

  2. ο απερχομενος λεει μπαρουφες και φραπεδες τις δημοτικες παραταξεις

    και αυτος καταντησε ο μεγαλυτερος ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ.

  3. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2017… ΕΛΛΑΣ ΕΛΑΒΟΝ 56.351 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

    Έφυγε ο χρόνος κι αρχίζουν οι απολογισμοί. Ας δούμε τον απολογισμό της λαθρομετανάστευσης για το 2017, στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων»…Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, που αφορούν το πρώτο δεκάμηνο, σε ολόκληρη τη χώρα, από διάφορες «πύλες» εισόδου εισήλθαν συνολικά 56.351 «προσφυγάκια».Εις ότι αφορά την κυρία «πύλη εισόδου», δηλαδή τα τρία νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, εισήλθαν συνολικά 24.970 «προσφυγάκια». Περισσότεροι από τους μισούς πέρασαν στη Λέσβο (12.506), 7.103 στη Χίο και 5.361 στη Σάμο.Εξ’ όλων αυτών, έφυγαν ελαχιστότατοι με το πρόγραμμα εθελούσιων επιστροφών και δεν απελάθηκε από την χώρα ΚΑΝΕΙΣ!Τι μέλλει γενέσθαι το 2018; Η όξυνση των ελληνο-τουρκικών σχέσεων, προοιωνίζει μεγάλη αύξηση!

  4. ΧΟΥΦΤΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    Μπορεί να μην έγινε φέτος, κατά τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις στην Γερμανία, το «πογκρόμ» που είχε γίνει προ διετίας στην Κολωνία, αλλά τα περιστατικά «σεξουαλικής παρενόχλησης» (σύμφωνα με την… πολιτική ορθότητα) ήταν και πάλι ουκ ολίγα.Έτσι, τουλάχιστον δέκα περιστατικά «σεξουαλικής παρενόχλησης» καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια της γιορτής για την υποδοχή του νέου έτους στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο, εννέα ανάλογα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Κολωνία και κάποια άλλα στο Αμβούργο.Σύμφωνα με την Αστυνομία του Βερολίνου, συνελήφθησαν ήδη επτά «προσφυγάκια» ως ύποπτα για τις επιθέσεις, ενώ στην Κολωνία μόνο τρία.Και μπορεί το γερμανικό κράτος να μην ενδιαφέρθηκε να προστατεύσει την ασφάλεια των γυναικών (για να μην τη «σπάσει» στα ξαναμμένα «προσφυγάκια»), αλλά φρόντισε για την… περίθαλψή τους μετά τις επιθέσεις, από ειδικά εκπαιδευμένο του γερμανικού Ερυθρού Σταυρού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ