Δήμος Κω: Το λιμάνι της Κω κ. Τσίπρα και κ. Καμμένε, δεν είναι χωματερή… Φέρνουν με το έτσι θέλω κατασχεμμένο Τούρκικο πλοίο από το λιμάνι Καλύμνου επειδή τους χαλάει το «ντεκόρ»

49
3283

ΘΕΜΑ : “Το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή.”

Από το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κω εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Κάποιοι θεωρούν την Κω ως μία μόνιμη χωματερή.
Σήμερα με απόλυτα αυταρχικό τρόπο και παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Κω και του Λιμενικού Ταμείου μεταφέρεται δεσμευμένο τουρκικό πλοίο από το λιμάνι της Καλύμνου στο λιμάνι της Κω.
Παρά την αντίθεσή μας, παρά την επίκληση κάθε λογικού επιχειρήματος. Επιβάλλουν τις αποφάσεις τους μέσω των κρατικών οργάνων.
Ο λόγος είναι ότι εν όψει της επίσκεψης του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Κάλυμνο, το κατασχεμένο τουρκικό πλοίο “χαλάει” το ντεκόρ που θέλουν να στήσουν στο λιμάνι της Καλύμνου και για αυτό το λόγο το στέλνουν στο λιμάνι της Κω.
Με τη διαφορά ότι το λιμάνι της Κω δεν είναι χωματερή.
Το λιμάνι της Κω είναι πύλη εισόδου και τουριστικός προορισμός για όσους το έχουν ξεχάσει.
Υπενθυμίζουμε ότι το Λιμενικό Ταμείο με πολύ μεγάλο κόπο και δικές του δαπάνες καθάρισε το λιμάνι της Κω από τα ναυάγια των δουλεμπορικών σκαφών που κάποιοι επέβαλαν να παραμένουν στο λιμάνι της Κω με αποτέλεσμα να βυθιστούν.
Προκαλεί εντύπωση ο αυταρχισμός και η καθεστωτική λογική με την οποία λειτουργούν ορισμένοι. Επιδιώκουν να δημιουργηθούν εντάσεις και επεισόδια και συνεχίζουν να προκαλούν προβλήματα στην Κω.”
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κουρκουβιαλε.μονο προβληματα δημιουργεις.χωματερη και τσαντιρ μαχαλα το εκανες το νησι εσυ με την βλακεια που σε δερνει

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟ

      ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΥΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΣ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΚΩΟΙ ΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΟΥ.

      • ΓΕΩΡΓΙΕ, γέμισες σκ@τά την πόλη μας το καλοκαίρι του 2015 για να ακουστείς και να κάνεις βουλευτική καριέρα...

        Τώρα σε έπιασε ο πόνος για το σκάφος που έχει κατασχεθεί αλλά πληρώνει λιμενικά τέλη. Τι περιμένεις βρε κουρκούβιαλε, ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ότι ΜΕ ΤΈΤΟΙΕΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ θα σε χώσει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΖΉΜΕΝΣ;;;;;;; Αυτό Κυρίτση λέγεται λαϊκισμός Μαυρογιαλούρου που βαρά σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ για να ακουστεί παρά πέρα…

      • ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ.ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

    • ….Ειναι αυτο με τα ποδηλατα ??
      ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ!
      κρατηστε το εδω

  2. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000
    ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  3. ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΕΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

    ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

    ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

  4. Τι μας λέτε δηλαδη ρε κοπροσκυλα οτι εδώ είναι άλλο κράτος και όχι Ελλάδα; Το λιμανι δεν είναι του Κυριτση. Το Λιμενικό αποφασίζει τι θα γίνει

  5. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !Ισραήλ: Διορία 90 ημερών για να φύγουν από τη χώρα 38.000 Αφρικανοί

    Το Ισραήλ και προκειμένου να προφυλάξει την κοινωνική του ηρεμία και συνοχή αποφάσισε να διώξει 38.000 Αφρικανούς μετανάστες δίνοντας διορία 90 ημερών.Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, όσοι μετανάστες δεν αποχωρήσουν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που δόθηκε, θα συλληφθούν και θα μεταφερθούν σε ειδικές φυλακές.Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε πως θα δοθεί χρηματική ενίσχυση 3.500 δολαρίων σε κάθε μετανάστη, προκειμένου να μετακινηθεί είτε πίσω στην πατρίδα του, είτε σε άλλες χώρες.Σύμφωνα με το υπουργείο Μετανάστευσης του Ισραήλ, υπολογίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 38.000 εισβολείς, εκ των οποίων μόλις οι 1420 κρατούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.Το Ισραήλ ονομάζει εισβολείς όλους όσοι εισήλθαν στη χώρα χωρίς να ακολουθήσουν τη νόμιμη διαδικασία.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/658266_israil-dioria-90-imeron-gia-na-fygoyn-apo-ti-hora-38000

  6. Ο ΜΑΣΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ? ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 7.500+2.500 ΕΞΤΡΑ=10.000 ? Η

    ΕΥΡΟΒΟΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 20.000+5.000 ΕΞΤΡΑ=25.000 ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΦΕ ? ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

  7. Ειστε ολοι ηλιθιοι ενα θεμα που θα επρεπε ολοι μαζι να στηριζουμε τον δημαρχο σε αυτα που λεει και δεν εχει και λαθος μερικοι για μικροπολιτικη σκοπιμοτητα γραφετε μλκ.Που ακριβως εχει λαθος η ανακοινωση του δημου και δεν συμφωνητε και γραφετε οτι να ναι για πειτε και σε εμας να καταλαβουμε.

    • θα του ΞΑΝΑΦΑΝΕ το κεφαλι. Εχει λισαξει να αντιστέκεται σε οτι κυβερνητικό. Μας ξεφτίλισε διεθνως με τους μετανάστες. Εβγαζε λέπια οταν τιμουσαν τον Αρβανιτακη, και στη Μυτιλήνη ο Βαρθολομαίος ο Παπάς και εκατονταδες καναλια καθόντουσαν σουζα στις γιαγιαδες που εδιναν γαλα στα ορφανα. Δεν μιλιέται με ολους τους θεσμούς και εχει μεινει ο τελειωμενος με κατι ελαχιστους σαν και σενα. Μονο λυπη προκαλείται και βλεπετε παντα εχθρους . Αλλα ετσι οπως το πηγατε θα το πιειτε σταγονα σταγονα ολο το δηλητήριο που σπέρνεται. Υ.Γ. Θα ξαναχαρισεις στο δημο κανενα δεκαχιλιαρο να σε γραψουν οι εφημεριδες, και να τα χιλιοπαρεις με εργολαβιες;

    • σε τι να στηρίξουμε τον κ. Δήμαρχο; στον αντικυβερνητικό του αγώνα; Για ποιό λόγο; δηλαδή τι πειράζει να φέρουν το καράβι στην Κω; Το λιμάνι της Κω ανήκει σε άλλη χώρα ή στην Ελλάδα; Τι θέλει δηλαδή ο κ. Δήμαρχος κι εσύ; να μας κάνετε να νιώθουμε ότι δεν είμαστε έλληνες πολίτες; Μάλλον έχετε χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και δεν ξέρετε τι λέτε και τι κάνετε. Τα μυαλά σας όμως μόνο καταστροφή φέρνουν και τίποτα άλλο

      • Οχι φιλε δεν εισαι.Δεν ειναι οι Ελληνες ετσι.Ενα ανθρωπακι εισαι που επειδη δεν σε βολεψε καπου ο δημαρχος βριζεις.Δεν μπορεις να καταλαβεις οτι τελος οι συνεργατικες και το να βρεις θεση μονο απλα επειδη λες τους αλλους φασιστες.Καταλαβε το μονο με την αξια σου θα βρεις δουλεια.

  8. Απλα αν ειστε κωοι η εστω και ενας να εισαι και να κανεις αυτα τα σχολια εισαι τραγικος.Αυτοκτωνα….δεν θα λυψεις απο κανεναν .

    • μονος εισαι εσυ που γραφεις τα σχολια του φασισταριου σου.Πληρωμενε κοπρε του φασιστα σου.

      • Τελικα ενας εισαι?Κοιτα να δεις μην κρινεις απο τον εαυτο σου τους αλλους.Φασιστακη.Θα την φτιαξουμε τη χωρα και το νησι μας χωρις εσας.Ηδη ειστε μερικοι ακομα……καποιοι που τρωγατε απο τις συνεργτικες και καποιοι αγρμματοι που το παιζατε δημοσιογραφοι και σας πληροναμε.

  9. O AΓΩΝ, του πρωην γραμματεα του πεθαμενου ΠΑΣΟΚ και νυν, κατ’ευφημισμον, δημαρχου της Κω, κατα της Κυβερνησης της χωρας συνεχιζεται μεχρι την τελικη ……ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ. Που εισαι ADOLF να δεις τους κληρονομους σου ντυμενους στα……πρασινο – μπλε !!!!!! ????

  10. γραφετε, γραφετε, βολεμένοι του τελειωμενου και θα τον ξαναβγαλετε τον τσιπρα. πριν απο λιγα χρονια ειχατε 85%. και φτασατε ο ενας χαροπαλεύει να μπει στη βουλη και ο αλλος δεν πείθει ουτε το 22% που ειχε. συνεχιστε ετσι και το καζικι ειναι σιγουρο δικο σας

  11. για να γινει βολευτης με την νδ χαντακωνει το νησι.σε αντιπαραθεση συνεχως με τον πρωθυπουργο ,υπουργους,

    κυβερνηση περιφερεια επαρχειο.το νησι το φουνταρε ο προβληματικος .σπερνει διχονεια γκρινια αντιπαραθεσεις

  12. Κανένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και κανένας Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να νομιμοποιήσει το ξεπούλημα της Ελληνικής Ιστορίας.
    Η αποδοχή οποιασδήποτε ονομασίας των Σκοπίων η οποία θα περιέχει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο («γεωγραφικό» ή «επιθετικό» προσδιορισμό…) τον όρο «Μακεδονία» αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας απέναντι στον Ελληνισμό και την Ιστορία του.

  13. Έχει καταντήσει αηδία πλέον, ο –στημένος!- «πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ των δύο καραγκιόζηδων του πλανήτη, του Τραμπ και του Βορειοκορεάτη Κιμ ΓιονγκΟυν.
    Έτσι, μετά τη δήλωση του εκ Βορείου Κορέας καραγκιόζη, ότι «το πυρηνικό κουμπί είναι πάνω στο γραφείο μου συνέχεια. Αυτό δεν είναι απειλή, είναι πραγματικότητα», ήρθε η απάντηση από τον εξ’ Αμερικής καραγκιόζη, ότι «το δικό του» κουμπί για την εκτόξευση πυρηνικών όπλων είναι «μεγαλύτερο» και «δυνατότερο» από εκείνο του Κιμ Γιονγκ Ουν, κι επιπλέον «λειτουργεί».
    Ποιος από τους δύο είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης; Άγνωστον. Πάντως, φαίνεται πως πολύ το διασκεδάζουν το στημένο παιχνίδι τους!
    Παρεμπιπτόντως, οι καραγκιόζηδες είναι ότι καλύτερο για τους πραγματικούς παγκόσμιους εξουσιαστές, που κάτι τέτοιους τους κινούν ως μαριονέτες!

  14. Και το twitter ανέστειλε τον λογαριασμό της Χρυσής Αυγής - Ολοκληρωτικός πόλεμος από το Σύστημα!

    η εταιρεία Twitter, Inc. εφάρμοσε την τακτική του αποκλεισμού σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα, όλα τα απολειφάδια της άκρας αριστεράς και της αναρχικής τρομοκρατίας συνεχίζουν να έχουν κανονικές σελίδες σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γίνεται έτσι απολύτως αντιληπτό ποιος είναι ο μοναδικός εχθρός του διεφθαρμένου διεθνούς συστήματος εξουσίας.
    Συνιστά τεράστια επιτυχία για τον Λαϊκό Σύνδεσμο αυτός ο ολοκληρωτικός πόλεμος. Ο φόβος και ο πανικός του Συστήματος αποδεικνύει πως η δυναμική μας είναι τεράστια. Η απόπειρα εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής από όλα τα ΜΜΕ (τηλεόραση, έντυπα, διαδίκτυο) θα πέσει στο κενό.
    Δεν μπόρεσαν να μας σταματήσουν με τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις. Νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι με τους γελοίους αποκλεισμούς από τα διαπλεκόμενα τσοντοκάναλα, τα facebook και τα λοιπά εργαλεία του σιωνιστικού κατεστημένου;
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-twitter-anesteile-ton-logariasmo-ths-chrushs-aughs-oloklhrwtikos-polemos#ixzz53FLxcG4C

  15. Η διάλυση της χώρας άρχισε τη δεκαετία του ’80, επί ΠΑΣΟΚ, τότε που αν αξιοποιούνταν οι πόροι από την ΕΕ θα μπορούσαμε να είμαστε κορυφή τώρα καθώς η Ελλάδα είναι προικισμένος τόπος, απλά ολοκληρώνεται τώρα από τα μεγαλύτερα κ α τ α κ ά θ ι α που κυβέρνησαν ποτέ στην ιστορία μας.
    Κάποιοι τους ψήφισαν όμως – αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν το λογαριασμό αλλά δυστυχώς θα τον πληρώσουμε όλοι μας. Οι συριζαίοι δεν πρόκειται να παραδώσουν την εξουσία. Θα επιδιώξουν πραξικοπηματικά συνεπικουρούμενοι από αντιεξουσιαστές και ολίγον μουσουλμανικούς πληθυσμούς να παραμείνουν στην εξουσία ισόβια.

  16. Eτσι πιστεύω. Ηδη στήνουν το σκηνικό με παρεμβάσεις στο χώρο της δικαιοσύνης, της παιδείας, της ενημέρωσης κτλ. Ενώ μηχανεύουν θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους. Ταυτόχρονα εξαθλιώνουν τους Έλληνες με δυσβάσταχτα οικονομικά βάρη. Δημιουργούν διχόνοια ανάμεσα στους πολίτες με θέμα τους φόρους.
    Αν δεις το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ημερών, τρομάζεις από την παρακμή. Δολοφονίες αποτρόπαιες, τροχαία, ληστείες, ξυλοδαρμοί. Ένας λαός εντελώς στο πουθενά.
    Τώρα βλέπω να σου την λένε κι από πάνω…
    Απάντηση: Eδώ και πολύ καιρό έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει …δυστυχώς θα περάσουμε δύσκολα.

  17. Δεν είμαι Κυρίτση κόσμο,αλλά το να μιλάει ο κάθε αριστερός βολεμένος τέτοιες ώρες...

    Είναι η δυσωδία,το κάψιμο,η λέρα,η κατάντια…καρκινοπαθής συμπολιτης που παρουσίασε υποτροπή,χωρίς να το ξέρει,ενώ έβγαλε απ τα θαφτικά της 800 ευρώ για εγχείρηση καταρράκτη πριν ένα μήνα τώρα της απαγορεύουν να βγάλει άλλα για την εγχείρηση με τα κάπιταλ κοντρόλ….αυτά τα σούργελα δεν έχουν νιώσει τι έκαναν και έχουν λαλήσει…μέσα στο μπάφος ολημερίς.

  18. Δεν είμαι Κυρίτση κόσμο,αλλά το να μιλάει ο κάθε αριστερός βολεμένος τέτοιες ώρες...

    Είναι η δυσωδία,το κάψιμο,η λέρα,η κατάντια…καρκινοπαθής συμπολιτης που παρουσίασε υποτροπή,χωρίς να το ξέρει,ενώ έβγαλε απ τα θαφτικά της 800 ευρώ για εγχείρηση καταρράκτη πριν ένα μήνα τώρα της απαγορεύουν να βγάλει άλλα για την εγχείρηση με τα κάπιταλ κοντρόλ….αυτά τα σούργελα δεν έχουν νιώσει τι έκαναν και έχουν λαλήσει…

  19. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr από εκπρόσωπο του πλοιοκτήτη του σκάφους, υποβλήθηκε αίτημα προς το Λιμεναρχείο Καλύμνου, προκειμένου αυτό να μετακινηθεί στην Κω . Το αίτημα έγινε δεκτό από το Υπουργείο Ναυτιλίας και σήμερα ,αφού καταβλήθηκαν τα τέλη ελλιμενισμού στο ΔΛΤ Καλύμνου, μετακινήθηκε στο λιμάνι της Κω με αποτέλεσμα να υπάρξουν οι αντιδράσεις και η έκδοση της ανακοίνωσης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω

  20. γιατι δεν το φερνεται πανω για καμια δεκαρια μερες να σας λυσουμε το πρωβλημα να δειται τι θα πωμηνη

  21. τα ταναπουκια χορευουν στο ρυθμο του εθνικου ντ@βατζη και βγαζουν χολη για τον κυριτση..στα 4 ρε εκει θα ειστε μια ζωη ταναπουκια..

  22. Δήμαρχε καταλαβαίνω τον πόνο σου. Σε έχουμε γραμμένο κανονικά μετά το δούλεμα που τους έριξες πριν δύο χρόνια για να γίνεις αρεστός στον «Κούλη». Είσαι ο κλασσικός «ΠΑΣΟΚΟΣ» όλα για την καρέκλα και ας είναι και στην ΝΔ. Καιρός είναι να μας αδειάσεις την γωνιά…..

  23. καλα κανουν.αυτοι ειστε.τα σκουπιδια των καλυμνιων να τα φερνουν στην κω. μονο γιαυτο ειστε .κοπροσκυλα

  24. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΒΡΑΚΟΤΟ. Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΥΡΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΝΕ

  25. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ …. ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ! ……..ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ??? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ????

  26. Ο Δήμαρχος πρέπει να εκπροσωπεί όλους τούς Κώους. Πασοκ,Συριζα Νέα Δημοκρατία κ.λ.π. Εσύ παίζεις παιχνιδάκια και αρχίζω να φοβάμαι πως κανείς δεν σου δίνει σημασία….Σας έχουν πάρει είδηση όλοι…. Αλίμονο μας αν γίνει τίποτα χειρότερο…. πως θα διαχειριστείς πράγματα πάνω από το μπόι σου..

  27. Ομαδική επίθεση από δεκάδες (30 με 40, σύμφωνα με την καταγγελία!) νεαρούς «γυφτους» δέχθηκε ένας 66χρονος Λαρισαίος οδηγός ταξί. Ο 66χρονος είχε μόλις αποβιβάσει πελάτη του στη συνοικία της Νέας Σμύρνης όταν φθάνοντας στο ύψος του 11ου Δημοτικού Σχολείου δέχθηκε την ομαδική επίθεση. Οι δράστες, αφού ακινητοποίησαν το ταξί, τον χτύπησαν με γροθιές και του βούτηξαν την κερματοθήκη που περιείχε περίπου 50 ευρώ, εφόσον δεν είχε χαρτονομίσματα.
    Όλα αυτά βεβαίως οφείλονται στην ατιμωρησία και στο «αντιρατσιστικό» κλίμα που επικρατεί.
    Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

  28. Καντε μια βολτα στο λιμανι να ξεστραβωθείτε την βρωμα.Πνιγμενα ζωα,πετρελαια σε ολο το λιμανι,σακουλες γεματο,ποντικια ψοφια,και ότι αλο φανταστείτε εχει μεσα στο λιμανι.Κατα τα αλα βγαζετε και ανακοινώσεις από τον δημο.Ξευτιλισατε ένα νησι,και στο τελος σας φταιει ο τσιπρας και η κυβερνηση.Καντε καμια αλη δουλεια.ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  29. Η κωοι είμαστε κωτες πλουμιστές ,και κλοσουν τα αυγά που τους δεινή ο δημαρχακος κιριτσης καλά μας κάνει αφού δεν βρίσκονται μερική να του δείξουν το λιμάνι να δει και μόνος του την καθαριοτητα

  30. Λετε συνεχεια οτι ο Κυριτσης κατεστρεψε το νησι με το μεταναστευτικο και την σταση που κρατησε.Λετε οτι ειμαι απεναντι στην κυβερνηση του συριζα συνεχεια (ε δεν το ξεραμε οτι επρεπε να στηριζει τον τσιπρα με ολα αυτα που εχει προκαλεσει στο νησι μας) και κατι τελευταιο γιατι ολοι οι Δημαρχοι τον αλλων νησιων που εχουν προβλημα με τους λαθρομεταναστες λενε συνεχεια τα καλυτερα για τον Δημαρχο της ΚΩ και την σταση που κρατησε τοτε και επρεπε να κανουν και αυτοι το ιδιο αυτα δεν τα διαβαζετε η δεν σας συμφερει να τα πειτε.Η θα μας πειτε οτι εχουν συμφερον οι Δημαρχοι Λεσβου Χιου Σαμου απο τον Κυριτση και λενε τα καλυτερα..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ