Pics & Vid Με πολύ κόσμο η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στο Ασφενδιού – Τα νέα έργα Γ. Κυρίτσης: Ο Περιφερειάρχης ευθύνεται για την μη επέκταση της Αστικής Συγκοινωνίας, ξέρει μόνο να κατηγορεί…

37
3288

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ & ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΖΗΠΑΡΙ

Tα νέα έργα όπως τα ανέπτυξε ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτσης και οι παρεμβάσεις παρατηρήσεις των δημοτών

nea-erga

Σε ότι αφορά τις εξέδρες σε Τιγκάκι – Μαρμάρι, απάντησε (στον Β. Τζόγια) ότι οι μελέτες ολοκληρώνονται την άνοιξη και το έργο θα ξεκινήσει ακόμα και καλοκαίρι για να ολοκληρωθεί το συντομότερο.

Σε ότι αφορά τη μη επέκταση της Αστικής συγκοινωνίας πέρα από το Τιγκάκι ακόμα (όπως του τόνισε ο Σ. Σαρούκος αναφερόμενος στην αναγκαιότητα σύνδεσης με την Ζιά, όπως και ασφαλτοστρώσεων) ο Δήμαρχος Κω επέρριψε για άλλη μια φορά ευθύνη καθυστέρησης «δεν απαντάει ούτε θετικά , ούτε αρνητικά από τον Αύγουστο του 2015 που του στείλαμε το αίτημα, ξέρει μόνο να κατηγορεί…» (Ενώ σε άλλο σημείο παρέμβασης πολίτη που είπε «να καταγγείλουμε τον Περιφερειάρχη τότε…» ο δήμαρχος αντέτεινε χαρακτηριστικά «άσε να μην μιλήσω περισσότερο γιατί είναι μπροστά οι κάμερες….»

Οι πολίτες αναφέρθηκαν στην ανάγκη ασφαλτοστρώσεων, κατάσταση δρόμων, πεζοδρομίων -ηλεκτροφωτισμού (Τιγκάκι), ύδρευσης και νέου Βιολογικού (για τις συνδέσεις από τον Μάρτιο και την εκστρατεία ενημέρωσης που ξεκινά η ΔΕΥΑΚ απάντησε αναλυτικά στο τέλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης (όπως και στην επισήμανση του Β. Τζόγια ότι το εξαιρετικής ποιότητας νερό της πηγής Πυλίου θα μπορούσε να εμφιαλώνεται. Ο Μ. Κιάρης συνπλήρωσε ότι το ίδιο θα μπορούσε και το νερό της Βορίνας και της Κεφαλόβρυσης, απλά εξετάζεται το κόστος μιας τέτοιας επένδυσης σε καιρούς οικονομικά δύσκολους. Ενώ ο δήμαρχος παρατήρησε ότι αν το έκαναν σε συνεργασία με ιδιώτη που είπε ο κ. Τζόγιας εύκολα θα τους κατηγορούσαν κάποιοι για «ξεπούλημα».

Με νόημα επίσης η παρατήρηση του Γ. Κυρίτση όταν ετέθη θέμα διανοίξεων σχεδίο πόλης, ότι το Ζηπάρι κατάφερε και το ολοκλήρωσε σχεδόν σε αντίθεση με την πόλη που έμεινε πίσω στο 1968. Τόνισε ωστόσο ότι ευθύνη δεν έχουν μόνο οι τωρινοί κυβερνώντες και βουλευτές αλλά και οι προηγούμενοι «για να μην πω για συγγενείς…», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Για το νέο Λύκειο Ζηπαρίου απάντησε στον Ν. Διακαναστάση ότι δεν είναι και πολύ αισιόδοξος από την απάντηση Φίλη στον Δ. Κρεμαστινό, αλλά παρ’όλα αυτά όταν βγει σε ΦΕΚ ο δήμος θα κάνει όλα όσα υποσχέθηκε για το κτήριο.

Απαντήσεις έδωσε ακόμη στον Μ. Γιωργαλλή για το μηχάνημα ασφαλτομίγματος που οι προηγούμενοι τοποθέτησαν πρόχειρα δίπλα στο ΧΥΤΑ επαναλαμβάνοντας την ατάκα από συνέντευξη του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ για «παλιούς καπετάνιους σε σύγχρονα καράβια…»

Ενώ απάντησε θετικά στο αίτημα του π. Γιάννη Κουτάντου για τον παλιό τοίχο του κοιμητηρίου και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται (όπως και το γκρέμισμα παλιών πολυβολείων). Ενώ ζήτησε την βοήθεια της εκκλησίας για την ολοκλήρωση του παλιού δημαρχείου και την αξιοποίηση του εκεί τετραγώνου προς όφελος και των δύο (δήμου κι εκκλησίας).

Ο Δήμαρχος έκανε τέλος ειδική αναφορά στο πρόγραμμα πρόνοιας της Κοινωφελούς (παρατηρώντας ότι δεν έχοι επικοινωνηθεί σωστά) με την τράπεζα ρούχων και φαρμάκων για τους άπορους, με το δημοτικό ιατρείο που ξεκινά με τον γιατρό και δημ. σύμβουλο Σ. Λοΐζο να το ξεκινά μιας και υπήρχαν δυσκολίες στην πρόσληψη ιατρού, ο οποίος τελικά βρήκε θέση στο ΕΣΥ. Τέλος, για το Κέντρο Υγείας Αντιμάχεις ανέφερε ότι ο δήμος Κω το διεκδικεί για να το λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών.

(* Η φωτό με τα σταφύλια, ήταν το «κέρασμα» του Β. Τζόγια προς τον δήμαρχο και τους παριστάμενους, που τα τίμησαν δεόντως, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο πρωτογενής τομέας χρειάζεται στήριξη, με τον δήμαρχο να αντιτείνει ότι αυτό γίνεται και από την ΔΕΥΑΚ και από προγράμματα ενημέρωσης κι επιμόρφωσης).

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΡΟΔΊΤΗΣ εχθρός της Κω ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ αλλά δεν τον κάλεσαν... ΨΩΡΟΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ο πονηρός μεταφορέα...

    Τώρα περιμένουμε να καταγγείλει τον Κυρίτση, να κόψει και κανένα πρόστιμο και να συνεχίσει να το παίζει εξουσία. Σαμποτάρει ότι μπορεί να αναβαθμίσει την Κω όπως την μη υπογραφή της απόφασης για τις δημοτικές συγκοινωνίες με αποτέλεσμα τα πανάκριβα εισιτήρια από το ΚΤΕΛ, τα άβολα δρομολόγια για αεροδρόμιο από την πόλη, τα χωριά και τα ανύπαρκτα από το λιμάνι… λόγω των ψηφοφόρων του ΤΑΡΙΦΕΣ – ΚΤΕΛ.

    • ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΟΥ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΠΙΑ.ΜΑΛΑΚΑ.

  2. Το τρίο καταστροφής της Κω, ο ψηλός ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ο Ροδίτης ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ και ο γραφικός Έπαρχος ο κατσαβίδιας ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΩ περιφερειάρχης Χατζηπαπάρας που μετά από το περυσινό καλοκαίρι που άρπαξε στην παραλιακή αυγά και ρουχάλες έγινε εχθρός της Κω, δεν φάνηκε ξανά λες και δεν υπάρχουν προβλήματα της αρμοδιότητας του στο νησί. Είναι απέναντι μας και μας την φυλά υπόγεια μαζί με τον άσχετο Έπαρχο Χαλκιδιό. Για το HOT SPOT έγιναν ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ και συνένοχοι στην επέκταση του για 2.500 ΛΑΘΡΟ.

    • ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΈΝΑ ΧΑΡΤΙ όποιος ΛΑΘΡΟ δεν θα προορίζεται για την ΦΥΛΑΚΗ-ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ του ΑΜΑΝΙΟΥ...

      Καταλάβατε τι θα πάθουμε εμείς και ο τουρισμός;;; Πήρατε χαμπάρι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ που ΒΑΛΑΤΕ ΠΛΑΤΗ στους ΨΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τι έρχεται;;; Καταλάβατε τι κατόρθωσε ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ο ΧΑΛΚΙΔΙΟΣ, τα φρούτα του ΕΒΕΔ, η πρόεδρος των ξενοδόχων, η Κως – αλληλεγγύη, ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ που άρχισε με το Κάπτεν Ηλίας και όλα ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΣΕ 72 ΏΡΕΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ;;;;; Τώρα βλέπουν να τελειώνει και η επέκταση του ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ-ΦΥΛΑΚΗ με δυναμικότητα 2.500 λαθρομεταναστών…

      • οχι αλο κυριτση τον μπουχτησαμε το ψευταρο.Συχωριανοι μην καθεστε με σταυρωμενα χερια.Παμε ολοι μαζι να τον διωξουμε.

  3. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ «Οίηση είναι η υπερβολική αυτοεκτίμηση. Όταν είσαι λίγος και καμαρώνεις γιατί έγινες «από φορτηγατζής Περιφερειάρχης».

    Όταν διαμαρτύρεσαι γιατί δεν σε κάλεσαν να κόψεις την κορδέλα και καμαρώνεις γιατί έχοντας τις αρμοδιότητες δεν δίνεις άδεια στην ΔΕΑΣ για δρομολόγια των Δημοτικών συγκοινωνιών με τα χωριά όπως έκανες για την Ρόδο. Η επιμονή του Μαχαιρίδη να μείνει ισόβια στην καρέκλα σε έκανε Περιφερειάρχη ΨΩΝΙΟ και όχι τα προσόντα σου…

    • Τέτοια γράφεις και θα πάρουν αέρα κοπανιστό τα μυαλά του ΚΙΝΤΙΖΕ, πολιτευτή των ψεκασμένων ΑΝΕΛ....

      Δεν θέλει και πολύ να ανέβει σε τραπεζάκι στην πλατεία σαν τον μακαρίτη τον Αντώνη Γρη, να σβουντουρά προεκλογικούς λόγους!!!!

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΡΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΝΝΗ ΞΕΚΟΛΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΕΚΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  4. Τι πάει να πει Pincs & Vid βρε Γιάννη, παρατσούκλι είναι;;; Πες μας η κεφάλα της Ευρώπης να καταλάβουμε...

    Την μια τον Μπεν, την άλλη τα ταξίδια Κυρίτση στα χωριά μπουχτίσαμε. Βάλε μας και λίγο ΔΧ να σπάσουμε πλάκα τώρα που μας τρώει η ανεργία, η κατάθλιψη και το αβέβαιο αύριο.

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ.ΤΑ ΑΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΦΑΣ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  5. Είναι αλήθεια μία πολύ καλή κίνηση αυτό που γίνεται από τη Δημοτική αρχή. Αγαπητοί συμπολίτες είτε μας αρέσει είτε όχι ( ο καθένας έχει την άποψή του ) αυτός θα είναι ο Δήμαρχος και αυτή η Δημοτική αρχή και για τα επόμενα τρία χρόνια. Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος τις μικρότητες , τις όποιες σκοπιμότητες και ας συμμετέχουμε ενεργά σε αυτές τις συγκεντρώσεις ακόμη και εάν είναι για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας ή την όποια αποδοκιμασία μας. Άλλωστε οι διαφωνίες προκαλούν την καλύτερη σύνθεση απόψεων. Ας είμαστε παρόντες για να βροντοφωνάξουμε αυτά που θέλουμε , αυτά που καθημερινά βιώνουμε και ας είμαστε και δυσάρεστοι στα αυτιά κάποιων. Τουλάχιστον θα είμαστε χρήσιμοι για αυτόν τον υπέροχο τόπο και το μέλλον του ( να σημειώσω ότι δεν είμαι ντόπιος αλλά επέλεξα να μείνω εδώ ). Ας παλέψουμε λοιπόν ενεργά για τον τόπο μας πέρα από ονόματα και πρόσωπα , απλά και μόνο για την Κω.

  6. οι προβλητες ειναι για τους αργοσχολους που ψαρευουν οπως η προβλητα στην δεη!!

    οι μελετες ειναι για να κονομησουμε .

  7. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια μεγαλωνοντας την προβλητα κατα 250 μετρα προς την πολεμικη σκαλα να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ AΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  8. οτι προλαβουμε και αρπαξουμε.χειροτεροσ απο τον καισερλη.

  9. Κυριτση αρχισες πολεμο με ανθρωπους που προσπαθουν να ζησουν τις οικογενειες τους.

    Ο καιρος φτανει για τις επομενες.Σε καθε συγκεντρωση σου θα υπαρχει και καποιος να σου κανει πολεμο.Για να μαθεις να μην λες ψεματα.

  10. ΠΡΟΣ ΧΩΡΙΑΤΗ:ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ

    Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ.

  11. ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ AΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  12. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ .ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

  13. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟ 2016 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

  14. δημαρχε τωρα το μεσημερι περνουσα απο τα δελφινια και οι πακιστανοι επλεναν τα κεφαλια τους

    με σαμπουαν στις βρυσες των ψαραδων!!η δημοτικη αστυνομια κοιμαται;ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.

  15. Άφαντοι 2.500 πακιστανοί λαθρομετανάστες: αναζητούνται από την... Υπηρεσία Ασύλου! 1

    «Άκρως επικίνδυνη είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στα νησιά του Αιγαίου, καθώς οι εγκλωβισμένοι που παραμένουν στα hotspots, χωρίς ωστόσο να βρίσκονται υπό περιορισμό, είναι κυρίως οικονομικοί μετανάστες. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν ελπίδα να θεωρηθούν πρόσφυγες, οπότε και να παραμείνουν στην Ελλάδα ή ακόμα περισσότερο να μεταβούν στην Ευρώπη νομίμως. Όπως εκτιμάται έως και 2.500 μετανάστες έχουν «χαθεί» από τα νησιά όπου βρίσκονται τα hotspots (Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω) και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται.

  16. Άφαντοι 2.500 πακιστανοί λαθρομετανάστες: αναζητούνται από την... Υπηρεσία Ασύλου! 2

    Με το κόλπο, δηλαδή, του ασύλου οι πακιστανοί λαθρομετανάστες κερδίζουν χρόνο παραμένοντας στην Χώρα μας, για να εξαφανιστούν στην συνέχεια κάπου στο εσωτερικό της Ελλάδας, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την δημόσια ασφάλεια και την υγιεινή στις περιοχές που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι.
    Ενώ είναι γνωστό εκ των προτέρων ότι οι περιπτώσεις τους δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση μ’ αυτήν του πρόσφυγα, εν τούτοις, όχι μόνο δεν στέλνονται με συνοπτικές διαδικασίες πίσω, αλλά με το κόλπο του αιτήματος ασύλου (το οποίο σίγουρα τους το έχουν μάθει οι διάφοροι εγχώριοι «αντιρατσιστές» και «αλληλέγγυοι») , όχι μόνο παραμένουν στα νησιά στα οποία αρχικά εισέρχονται παρανόμως, αλλά στην συνέχεια «μεταναστεύουν» στα ηπειρωτικά σημεία της Χώρας μας, χωρίς να γνωρίζει κανείς που βρίσκονται.
    «Συγχαρητήρια» στους υπεύθυνους-ανεύθυνους της μεταναστευτικής πολιτικής, οι οποίοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αποδείξουν ότι η Ελλάδα είναι ο καλύτερος προορισμός για την έλευση των λαθρομεταναστών.

  17. Οι Τούρκοι βλέπουν το παλιό τους σχέδιο να γίνεται πραγματικότητα και η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα να γίνεται επιτέλους η καταστροφή της με την κατάλληλη κυβέρνηση στο τιμόνι να «καλοδέχεται τους μουσουλμάνους».
    Είχαν πει οι Τούρκοι πριν είκοσι χρόνια, ότι δεν θα κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι Τούρκοι από αυτούς που μπαίνουν, όχι για να φύγουν, αλλά για να μείνουν.
    Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να χάσουμε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το χειρότερο δεν μπορεί καν να το φανταστεί κανείς, με τους μουσουλμάνους τους οποίους δεν μπορούμε ούτε να θρέψουμε, ούτε να περιθάλψουμε, όταν αρχίσουν να ξεσηκώνονται ταυτόχρονα παντού, με ένα απλό SMS, στα πανάκριβα i phone τα οποία παραδόξως όλοι σχεδόν έχουν και τους αριθμούς των οποίων σίγουρα έχει η CIA και η Τουρκία.
    Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς πως λειτουργούν ακόμη αυτά τα τηλέφωνα που είχαν λογαριασμούς στην Συρία και το Ιράκ;;;;

  18. Έκαναν οι παράνομοι μετανάτες αίτηση περιαγωγής για λειτουργία στο εξωτερικό;;;
    Ποιός και που πληρώνει το λογαριασμό τους;;;;
    Μήπως τους προμηθεύουν οι Τούρκοι με κάρτες για να μπορούν να τους ξεσηκώσουν όταν η στιγμή είναι κατάλληλη;;;;
    Πιαστήκαμε σαν λαός στον ύπνο, θεωρώντας αυτονόητη την ύπαρξη της χώρας μας και έχοντας λάθος ανθρώπους στο τιμόνι.
    Έρχεται η ώρα ο «σοφός» λαός να κάνει ταμείο και να βρεθεί αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των αποφάσεών του.
    Στο κάτω κάτω, η λαϊκή «σοφία» λέει: όπως έστρωσες. έτσι θα κοιμηθείς.
    prisonplanet.gr

  19. Αυτό γράφει η παραπολιτική στήλη του «Βήματος», ο «Βηματοδότης», ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Οι δημοσκόποι, από τις πιο φοβισμένες ομάδες του πληθυσμού, οι οποίοι έχουν υποστεί τη διαρκή πίεση του Νίκου Παππά, αρχίζουν να ξεθαρρεύουν σιγά-σιγά. Στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους σιγοψιθυρίζουν ότι τα αζύγιστα αποτελέσματα τα οποία λαμβάνουν από τις έρευνες που διενεργούν φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στη ζώνη του 10%-11%. Και επειδή δεν το πίστευαν ως τώρα προχωρούσαν σε ζυγίσματα για να προσεγγίσουν υποτιθέμενες λογικές διαφορές από την πρώτη μετά βεβαιότητας πια Νέα Δημοκρατία. Ετσι όπως πάνε, αν διατηρηθούν αυτές οι τάσεις, τους βλέπω να καταλήγουν χειρότερα και από τον Γ. Παπανδρέου. Εκείνος από το 45% πήγε στο 13%. Αυτοί από το 37% θα πάνε στο 7%.

  20. ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ… ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ;

    Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες στο βράδυ στη περιοχή της Μόριας στη Μυτιλήνη, μεταξύ του χωριού και του hot spot, με σύμμαχο τον δυνατό αέρα που έπνεε.
    Η φωτιά κινήθηκε στα βόρεια του χωριού και κατέκαψε χιλιάδες ελαιόδεντρα, προκαλώντας απόγνωση στους αγρότες, που ετοιμάζονταν για τη συγκομιδή.
    Και το ερώτημα είναι πλέον ποιοι και γιατί έβαλαν τη φωτιά –γιατί οι φωτιές δεν ανάβουν μόνες τους, κάποιοι τις βάζουν-, καταστρέφοντας τον κοσμάκη.
    Λέτε να την έβαλαν οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», για να εκδικηθούν τους κατοίκους της Μόριας, γιατί είχαν ξεσηκωθεί κατά του hot spot, χαλώντας τους τη «δουλειά»;
    (ΥΓ): Υπενθυμίζουμε, ότι μετά από σχετικά πρόσφατη εξέγερση των εξ’ Ανατολών προσκεκλημένων των Τσίπρα και Καμμένου, «προσφυγάκια» -προφανώς ενεργήσαντα κατόπιν εντολών των «αλληλέγγυων»- έβαλαν φωτιά στα κτήματα που ήταν κοντά στο hot spot , προκαλώντας μεγάλες καταστροφές…

  21. …….Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ!………Η ΑΤΕΚΑ ……..ΕΦΥΓΕ!
    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΕΚΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ,ΩΡΓΩΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Ε;
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΡΓΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΒΛΕΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ-ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε;
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ-ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ;
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΛΟΓΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ : ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ;
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΑ;
    ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ;
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ,Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!!
    Ε ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ;
    ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ……..ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!!!!

  22. Κιλκίς: Σαρωτικά κρούσματα ηπατίτιδας Α΄ στα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστων!

    Πίσω από την παραπληροφόρηση των υπηρετών της «πολιτικής ορθότητας» υπάρχει η σκληρή αλήθεια για την κατάσταση που επικρατεί στα περιβόητα «hot spots». «Σαρώνει» η ηπατίτιδα Α΄ στο Κέντρο Φιλοξενίας λαθρομεταναστών της Νέας Καβάλας στο νομό Κιλκίς. Άλλα εννέα κρούσματα ηπατίτιδας Α΄ εκδηλώθηκαν σε παιδιά και νέους, ηλικίας έξι έως 21 χρόνων.
    Εκ των εννέα ασθενών οι έξι νοσηλεύονται στην παιδιατρική και την παθολογική κλινική του νοσοκομείου Κιλκίς.
    Τα εννέα αυτά κρούσματα της μεταδοτικής νόσου έρχονται να προστεθούν σε δεκάδες προηγούμενα που έχουν καταγραφεί το τελευταίο τρίμηνο, από τον περασμένο Αύγουστο και μετά. Συνολικά, ο μέχρι τώρα απολογισμός στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας σε ό,τι αφορά την ηπατίτιδα Α΄ είναι βαρύς: 38 κρούσματα ηπατίτιδας Α΄ που εμφανίστηκαν μέσα σε τρεις μήνες σε έναν πληθυσμό περίπου 1.300 ανθρώπων.

  23. Κιλκίς: Σαρωτικά κρούσματα ηπατίτιδας Α΄ στα κέντρα φιλοξενίας λαθρομεταναστων! 2

    Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο έχει να κάνει με θέματα υγιεινής επιχειρείται να αποσιωπηθεί πλήρως από τους επαγγελματίες του «αντιρατσισμού» και της «αλληλεγγύης». Είναι οι ίδιοι που ούρλιαζαν όταν οι γονείς των Ελληνόπουλων στα σχολεία αντιδρούσαν για την υποχρεωτική συνύπαρξη των παιδιών τους με «προσφυγάκια», επειδή ήταν ανήσυχοι για την υγειονομική κατάσταση που επικρατούσε στα «hot spots». Στην δικαιολογημένη ανησυχία τους οι εκ του ασφαλούς υποκριτές «ανθρωπιστές» είχαν έτοιμη την απάντηση – κλισέ: «φασίστες», «ρατσιστές», «χρυσαυγίτες» κλπ.
    Τα όσα συμβαίνουν (και) στο Κιλκίς δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος, το οποίο θέλει αυτονόητες απαντήσεις και αντιμετωπίσεις και όχι ανούσιους χαρακτηρισμούς πολιτικού χαρακτήρα, απ΄αυτούς που «νοιάζονται» για τους «πρόσφυγες», αλλά δεν ζουν μαζί τους ούτε επιθυμούν να ζήσουν, αφήνοντάς το αυτό για τον «λαουτζίκο» (που θα έλεγε και ο Πρετεντέρης)…

  24. "ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ -ΑΝΩ ΤΩΝ 700- ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ!"ΣΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ!!

    ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ… ΚΑΙ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ … ΚΑΙ Η ΖΩΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ … ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Και καλά ρε πανίβλακα ελληνόφωνε ραγιά… τη ζωή σου την έχεις απαξιώσει σε επίπεδο χοιροστασίου.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΩΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;http://attikanea.blogspot.gr/2016/11/700.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ