ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ποιό δημοτικό συμβούλιο; Οι «ειδήσεις» απόψε είναι εδώ…

43
3147

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όπως μας ενημερώνει καλός φίλος αναγνώστης οι «ειδήσεις» της αποψινής βραδιάς δεν προκύπτουν από το δημοτικό συμβούλιο αλλά από το… Σταβλίσιο.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος συνηθίζει όταν βρίσκεται στην Κω να τους βλέπει όλους και να ενημερώνεται για τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια.

Έτσι απόψε μετά το Δημοτικό συμβούλιο συνέφαγε με μια μεγάλη και πολύ γνωστή παρέα.

Στο μεγάλο τραπέζι του παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, οι συνεργάτες του Μ. Παπαβασιλείου και Φ. Ζαννετίδης, ο Κ. Καΐσερλης, η Ι. Ρούφα, ο Θ. Νικηταράς, ο Μ. Θεοδωρίδης, ο Σωτ. Μαραγκός, ο Σ. Πης, ο Ι. Φάκκος κ.α.

Το μενού πάντως πέρα από τις νοστιμιές του καταστήματος είχε κάτι από περιφερειακές και δημοτικές εκλογές…

 

43 ΣΧΟΛΙΑ

    • Χαρά στο κουίζ... Πλήρωσαν το τραπεζι ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΊΡΕΣ .... και η ....ΚΟΤΑ...

      Όλοι μαζί οι καραβόλοι, μέσα σε σάλια και οινόπνευμα, ψοφάνε για εξουσία και περασμένα μεγαλεία βγήκαν από το πηγάδι και άρχισαν να κακκκαρίζουν μες στην βαριά την ΣΟΥΡΑ τους… Με το που τους αποκάλεσε ΚΌΤΕΣ ο Κυρίτσης οργάνωσαν την παρέλαση των φαντασμάτων να να δείξουν ότι υπάρχουν και κινούν τα νήματα…

      • Να σου βάλω και εγώ ένα κουίζ : Πόσα πατώματα έχει μια κότα που κρύβεται σε βαθύ πηγάδι, ένα, δύο ή τρία;;;;;;;;

      • Μαϊμουδιάρη λάθος ενημέρωση έχεις. Το τραπέζι το πλήρωσε ο ........που έχει ανάγκη από ανανέωση της άδειας .....

        Μην ξεχνάτε ότι το 2019. Θα έχουμε Περιφερειακές και Δημοτικές ΕΚΛΟΓΈΣ……. με αντάλλαγμα την διατήρηση της προσωρινής άδειας που λήγει το 2018. Οι πολιτικοί μας σαν τον Περιφερειάρχη και της ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΡΟΥΦΑ και ΤΡΙΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ δεν βλέπουν την ανάγκη της μεταφοράς του σταθμού στην είσοδο της πόλης και το μόνο που μας μένει είναι να ελπίζουμε σε κοντά με τον ΚΥΡΙΤΣΗ.

    • Είναι αυτό ο σοφός λαός μας λέει... ΌΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΆ ΣΤΗΝ ΠΊΣΤΑ... μέσα σε βαριά ποτά και τσιγάρα.

      Με την 3…..ΚΌΤΑ το παίζεις Καραγκιοχοπαίχτης βρε Κωστούκο; Τον ΣΤΑΜΆΤΗ θα τον κρύβεις για πολύ ακόμα ή δεν σε κλουθά;;;; Και τα ληγμένα που μετακόμισαν στον ΣφΥΡΙΖΑ για κοκαλάκια που όμως δεν ήρθαν… Τώρα πως γίνεται να στηρίζουν ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ και ΚΑΜΑΤΕΡΟ μαζί μόνο κάποιοι με ξεχειλωμένη πολιτική συνείδηση ξέρουν….

    • Τίποτα άλλα ζαρζαβατικά πιο φρέσκα δεν βγάζει το νησί σας βρε Μπόχαλοι; Αυτοί όλοι έχουν λήξει.

      Άλλα κι άλλα, τα ίδια φρούτα τριάντα χρόνια, τραχανάδες με πηχτή ανάκατα. Να δούμε πότε θα γλιτώσετε από τους καρεκλοκένταυρους.

  1. Οι ο ίδιοι η προηγούμενη δεν άλλαξε κανείς αυτή που έφαγαν μαύρο τη ψάχνουν τώρα να μας σώσουν ;;;

      • Χεδμενο δεν λες καλύτερα.χαχαχα ανησύχησαν οι απευθειαναθεσιτες..χαχαχα δεν ταράζει κανείςτην μάσα σας. Χαχαχα κακόμοιρο Κωοι τι σας εμμελε να πάθετε

  2. ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΙ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ. ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΙΣ ΕΧΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΡΑΣ.

  3. !! ΠΡΟΣΟΧΗ !! Αδίστακτη σπείρα κακοποιών καλεί τυχαία τηλέφωνα και παίζει τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ

  4. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ

  5. Όλοι οι καλεσμένοι ήταν ένας και ένας. ΟποιΟι ξέρει λίγο από την ιστορία του νησιού τα τελευταία 20 χρονια θα καταλάβει τι μυνηνα είναι αυτό

  6. Κυριτση δεν σε κάλεσε ο περιφερειάρχης;Απαπα ντροπή Χαχαχα στην έφερε τέλος φύγε μας έκανες ρεζίλι δεν υπάρχεις.Το Κυριτσισταν δρόμο σπίτι του η όπου άλλου θέλει μακριααααααα

  7. Μάλιστα ,οι κύριοι και κύριες επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά το πως αντιλαμβάνονται την ενασχόληση με τα κοινά !! Φεύγουν από το δημοτικό μας συμβούλιο από το πρώτο θέμα και δεν ψιφιζουν ,ίσως καταφέρουμε και λύσουμε κάτι από τα αίσχη που μας κληροδότησαν και τι; Πάνε και στρογγυλό κάθονται και τρώνε και πίνουν με άλλους φευγατους!!!Και φωτογραφίζονται και χαριεντίζονται και δεν ντρέπονται !!!Τι κάνουμε τώρα εμείς να τους εμπιστευθούμε ξανά ;;Τι κουβαλούν στο κεφάλι τους;;Προσπαθούν να μας πείσουν με μονο επιχείρημα το χαρακτήρα του Κυριτση;;Μια φορά το κατάφεραν …Τι να πω;;;Μήπως τους χρειάζεται μια τέτοια συμπεριφορά ;;;

  8. ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΣ …..Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑΤΟΥΣ….ΔΙΑΓΚΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ….ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ….

    • Γιατί κυρία Ξανθίππη εσείς Εν μέσω κρίσης μπορείτε να πηγαίνετε στάς Ευρώπας εσείς και να αναρτηζεται φωτο και δεν μπορούν φίλοι και συναγωνιστές να φάνε σε μια ταβέρνα ?

  9. Η πιο καλή παρέα που έχω συναντήσει τα τελευταία χρόνια….Έχει κάτι από την παλιά όμορφη Κω…..Όσο αφορά τα σχόλια κάποιων περί πολιτικής,άστε το ο Καίσαρλης έχει καλύτερα πράγματα να ασχοληθεί πια…Έφτιαξε τη Κω που απολαμβάνουμε και ζούμε, τις υποδομές που δεν μπορείτε ούτε να τις συντηρήσετε. Βάλτε και εσείς μια πέτρα πάνω στην άλλη και τα λέμε….

  10. Μαρή κόρη μου… Από τώρα βγήκες έξω να γλύφεις κόσμο για ψήφους??? Του τοπικού σου σύμβουλοι που είναι?? Τους έγραψες κανονικά….

  11. εγώ στις φωτογραφίες βλέπω άξιους συμπολίτες που πόνεσαν και πονάνε το λαό της Κω και όχι κακούς και αδίστακτους όπως αυτοί που κυβερνάνε τώρα τη Κω. Βλέπω μάλιστα και πρώην κυριτσικούς στη παρέα. Αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον

  12. Χάτζήμάρκό έίσάί μέγάλός πάίκτής .πρόχώρά . Μπράβό άγόρί μόύ. Χάλάλί όί ψήφόί πόύ σόύ έδώσά

  13. Αυτός που τρολαρει το megatroll να σταματήσει …δεν είναι ωραίο , εμπρός δημιουργείται και σεις , είναι εύκολο μόνο την αντικειμενική αλήθεια να λέτε φτάνει .
    Ως πότε παλικάρια θα ζούμε

  14. Ολοι σας λετε για το μακρυ και το κοντο αυτων που συνεφαγαν.Κανενας ομως δεν αναφερθηκε για τα καθημερινα μας προβληματα .Οπως για τα φωτιστικα του κομβου του συν/σμου που εχουν να αναψουν πανω απο 5 χρονια.Για τον φωτισμο του επαρχιακου δικτυου που ποτε αναβει και ποτε σβυνει και που ειναι δικο σας εργο κυριε Χατζημαρκο,Γιατον επαρχιακο δρομο που στην πρωτη ψιχαλα γινεται λιμνη.Το ζησαμε χθες.Για τις νταλικες 3 καθε φορα που φερνουν σπιτια για το Χοτ σποτ.Για τον ΦΠΑ που την 1η Ιουλιου θα παει στο 24%.Για τις λακουβες σε ολο το Επαρχιακο Δικτυο.Για το Επαρχειο που ειναι ετοιμο να καταρευση.
    Για την αδιαφορια σας για την επισκευη των εκλησιων.Την Κω την εχετε τελειως εγκαταλειψει.

  15. Γιατον επαρχιακο δρομο που στην πρωτη ψιχαλα γινεται λιμνη

    ψάξτε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παρασκευάς, Καϊσερλής στα ντουζένια τους και οι ευνοημένοι απ΄ αυτούς μηχανικοί και ιδιοκτήτες που έκαναν στα ρέματα βίλες κι επιχειρήσεις

  16. Κωα που πληρωνει τους τεμπεληδες χασομερηδες φαντασμένους που θελουν να παρουν καρεκλα

    Βρε κανα χοτ σποτ στην Ροδο θα κανει ?η θα τουσ κουβαλάνε ολους στην Κω αυτο πρεπειν ανα μας ενδιαφερει τωρα για την μασα τζαπα στην πλατη μας ειναι

  17. Κωα που πληρωνει τους τεμπεληδες χασομερηδες φαντασμένους που θελουν να παρουν καρεκλα

    ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΝΕΝΑ

  18. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ. ΦΙΛΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΧΑΙΝΟΜΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΠΗΓΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ. ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΣΥNΗΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΑΡΗΚΕΣ .

  19. ΠΡΟΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΚΡΗΤΙΚΗΣ .ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ, ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ,ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.

  20. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ (ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ .ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ