ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η. Καματερός: Δεν ρίξαμε απλώς «ντουφεκιά», δώσαμε μάχη για ΦΠΑ (Τι απαντά για Δήμαρχο, σχολεία, λιμάνι, «σπιτάκια», επίσκεψη Τσίπρα Κω-έξοδο από τα μνημόνια)

36
1663

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη τύπου για όλους και για όλα έδωσε σήμερα το μεσημέρι στο ξεν. Μαριτίνα ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερός εκφράζοντας την αισιοδοξία του για έξοδο από τα μνημόνια και την επιτήρηση τον προσεχή Αύγουστο έστω και με υψηλότερο επιτόκιο δανεισμού (απαντώντας σε σχετικό ερώτημα) ώστε να λυθούν τα χέρια στην κυβέρνηση για να προχωρήσει σε μέτρα στήριξης της οικονομίας και της κοινωνίας με δίκαιη ανάπτυξη και όχι να επιστρέψουμε στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που θέλει να επαναφέρει η ΝΔ -όπως τόνισε – ακόμα και όταν βγούμε από τα μνημόνια…

Κατηγορηματικός ήταν ο κ. Καματερός και στο θέμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμός επαναλαμβάνοντας την δήλωση Κοντονή: Καμία πρώτη κατοικία δεν κινδυνεύει από πλειστηρισμό. Για δε το δικαίωμα στην απεργία που κατηγορείται ότι επιχειρεί να καταργήσει η κυβέρνηση ο κ. Καματερός απάντησε ότι παρά τη σχετική απαίτηση των δανειστών η κυβέρνηση αντιστάθηκε κι εδώ περνώντας μόνο την απαρτία (δηλ οι μισοί από τα εγγεγραμμένα μέλη κάθε σωματείου ή συνδικαλιστικού φορέα) και το δικαίωμα ψήφου για να ληφθεί απόφαση για απεργία.

Σε ερώτησή μας για το ΦΠΑ σχετικά με την ανακολουθία λόγων και πράξεων αλλά και πως υιοθετήθηκε η απέναντι επιχειρηματολογία και καταργήθηκαν οι «κόκκινες γραμμές» του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ούτε ντουφεκιά στον αέρα, ο Η. Καματερός αντέτεινε ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος καθώς ήταν απαίτηση των δανειστών ενώ η κυβέρνηση δεν έριξε απλώς «ντουφεκιά» αλλά έδωσε μάχη ώστε να εξασφαλιστεί η παράταση ενάμιση χρόνου (στα νησιά με μεταναστευτικό)  και να περάσουν τα αντίμετρα (επιδότηση εισιτηρίων, μεταφορικό ισοδύναμο κλπ).

Ειδικά για το μεταφορικό ισοδύναμο θεώρησε υποκριτικό το ερώτημα των βουλευτών της ΝΔ για την εφαρμογή του από τη στιγμή που η ίδια δεν πίστεψε ποτέ σε αυτό και επέμεινε ότι έως το τέλος του 2018 θα εφαρμοστεί μιας και είναι δέσμευση του ίδιου του Πρωθυπουργού (ακόμα και όταν Κουρουμπλής και Σαντορινιός είχαν αποκλείσει την εφαρμογή του σε συνέδριο της ΠΕΔ).

Για τα σχολεία και τις σχέσεις του με τον Δήμαρχο Κω ο Η. Καματερός άφησε να εννοηθεί ότι η αλλαγή στάσης του δήμου επειδή θεώρησε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην έγκριση των μελετών αποκατάστασης των σχολείων εκ μέρους της κυβέρνησης δεν έχει βάση μιας και ο δήμος είχε αναλάβει (μετά από σχετική επίσκεψη με τον δήμαρχο στα αρμόδια υπουργεία) την εκπόνηση των μελετών και την εξασφάλιση των αδειοδοτήσεων (από εφορία νεοτέρων μνημείων κλπ). Το γιατί άλλαξε στάση ο δήμος ο ίδιος δεν μπορεί να το εξηγήσει (οπότε του αναφέραμε αυτά που έχουν διαρρεύσει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις εξαγγελίες της κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά).

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό ο ίδιος τόνισε ότι θεσμικά επιδιώκει πάντα τη συνεργασία τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό έγινε και στο θέμα διεκδίκησης των ακινήτων (Λινοπότι, πρώην 80 ΑΔΤΕ, κτήριο Μηχανικού κλπ) έχοντας μάλιστα σχετικές συναντήσεις με τον αντιδήμαρχο Μ. Χατζηκαλύμνιο στην Αθήνα.

Για τα σχολεία τόνισε πάντως ότι ακόμα και με τις νέες μελέτες που θα εκπονήσει ο δήμος (με τριπλάσιο κόστος) θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς κρατική χρηματοδότησή του και θα είναι έτοιμα τον προσεχή Σεπτέμβριο για να μπουν τα παιδιά, ενώ αντίστοιχα θα προχωρήσουν και οι διακδικασίες αποκατάστασης για τα μνημεία (τις εκκλησίες τις έχει αναλάβει η Περιφέρεια με την οποία τόνισε ο κ. Καματερός υπάρχει επίσης καλή συνεργασία).

Ειδικά για το θέμα των ακινήτων στο Λινοπότη αναμένεται η διευθέτηση της απόδοσης στην εκκλησία του μεριδίου που της αναλογεί και στο δήμο των υπόλοιπων ακινήτων με βάση τη μελέτη αξιοποίησης. Τόνισε δε ότι η όποια καθυστέρηση μέχρι τώρα ήταν επειδή ο δήμος δεν είχε έτοιμες τις μελέτες αξιοποίησης για τα κτήρια που διεκδικεί ενώ μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας υπάρχει στο κτήριο της πρώην 80 ΑΔΤΕ που είναι στο υπερταμείο (ΤΑΙΠΕΔ) μαζί με τη Μαρίνα της Κω…και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια.

Για το λιμάνι τόνισε ότι η διαδικασία εκπόνησης των εξειδικευμένων μελετών ήταν τέτοια που χρειάστηκε όλους αυτούς τους μήνες και θα έχουν ολοκληρωθεί στις 20 Φεβρουαρίου ώστε αμέσως να υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών του διαγωνισμού και να μπει εργολάβος με μέριμνα ώστε να ξεκινήσουν τμηματικά με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση την καλοκαιρινή περίοδο.

Πολύ συζήτηση έγινε επίσης για το θέμα του Νοσοκομείου και για το πως οι γιατροί (καρδιολόγος, παιδίατρος κλπ) παραδόξως πως είτε δεν επιδεικνύουν ενδιαφέρον, είτε δεν εμφανίζονται στην Κω, φέρνοντας το χαρακτηριστικό παράδειγμα με τους Μικροβιολόγους που επί τόσα χρόνια δεν ήθελε κανείς να συνεργαστεί με τον ΕΟΠΥΥ και οι συμπολίτες μας πήγαιναν για εξετάσεις αίματος στην Κάλυμνο μέχρι που βρέθηκε κάποιος να σπάσει αυτό το εμπάργκο. Ο ίδιος δεσμεύθηκε να το ψάξει και να βγει με στοιχεία να αποδείξει τι δεν πάει καλά με το θέμα της υγείας στην Κω (αναγνωρίζοντας ότι είναι και θέμα συστήματος).

Όσον αφορά τα 19 «νέα σπιτάκια» που ήρθαν στο Hot spot διέψευσε κατηγορηματικά όσα λέγονται περί επέκτασής του μιας και αυτά σύμφωνα με την υπηρεσία αφορούν αντικατάσταση κατεστραμμένων (από φωτιές κλπ) αλλά και τις ανάγκες του κέντρου (μιας και οι αφίξεις έστω και μονοψήφιες συνεχίζονται).

Τέλος, σε ερώτημά μας αν στο τραπέζι που ήταν με τον Πρωθυπουργό στην Κάλυμνο τον κάλεσε να έρθει Κω και αν εκείνος δεν θέλει ή αποφεύγει ο Η. Καματερός απάντησε ότι δεν του έχει ζητήσει ακόμα να έρθει Κω γιατί θέλει να το κάνει σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Γ. Κυρίτση μιας και για να πάει Νίσυρο και Κάλυμνο ο Α. Τσίπρας τον κάλεσαν προηγουμένως οι ίδιοι οι Δήμαρχοι. Πάντως όπως τόνισε η έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο θα ανακοινωθεί πάλι από κάποιο ακρητικό νησί της Δωδ/σου, όπως ανακοινώθηκε από το Καστελλόριζο η είσοδος στο μνημόνιο τότε (23 Απριλίου 2010) από τον ΓΑΠ.

 

 

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • Άσε τα σάπια βρε και τις μάχες με κούφιες ντου........ ΑΎΡΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ...

      Βρε γιαλατζί αριστεροί ΜΝΗΜΟΝΙΟφόροι με τις ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ όσα ψέματα και να πειτε και όσο λαϊκισμό να πουλήσεετε μια είναι η πραγματικότητα. ΑΎΡΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ :ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΉ ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΊΑΣ, περικοπές επιδομάτων πολυτέκνων, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΎΣ ΤΗΣ ΠΡΏΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΊΑΣ ακόμα και για χρέη στο δημόσιο 500€, κατάργηση των κτηματολογίων και άλλα 395 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ στα τέσσερα ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ.

    • Εάν είχες λίγη τσίπα Ηλιάκη θα είχες παραιτηθεί όπως απειλούσες πριν ψηφίσεις στα τέσσερα ΦΠΑ 24% για τα νησάκια της άγονης γραμμής....

      Τώρα πουλάς φούμαρα για νησιωτικότητα και μεταφορικό ισοδύναμο που ΘΑ, ΘΑ, ΘΑ. ΕΡΘΟΥΝ, ασπιρίνες μια και η ζωή των νησιωτών θα αυξηθεί τουλάχιστον 30% και θα πάει περίπατο ο τουρισμός που λόγω απόστασης, κόστους+το24% και με τον νέο φόρο διαμονής για του τουρίστες θα γίνει ασύμφορο να επιλέξουν τα νησιά μας.

    • ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΦΈΡΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ...

      ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ΨΕΥΤΗΣ, ο Κάπτεν Ηλία ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος που κάθε φορά, λίγες ώρες πριν ψηφίσει και άλλα μνημονιακά μέτρα δίνει συνέντευξη τύπου για να απολογηθεί για τις αμαρτίες του για όσα ψηφίζει που δεν θα τολμούσε να τα ψηφίσει ούτε ο χειρότερος δεξιός φασίστας. Βρε Ηλία, θα ψηφίσεις την κατάργηση της απεργίας;;;;;; Φτου φασιστοαριστερoί κωλοτούμπες.

      • Απαράδεκτο να αποκαλείς ΨΕΥΤΗ τον Ηλία του προσφυγικού, του ΦΠΑ και τον ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, πάλεψε αλλά, αλλά, αλλά ΕΊΠΕ ΨΈΜΑΤΑ...

        Να παραιτηθεί τώρα που τον κάνατε άνθρωπο με την ψήφο σας όταν για δεκάδες χρόνια δεν ξεπερνούσε σαν υποψήφιος δήμαρχος τους 150-200 σταυρούς;;; Καλά να πάθαιτε ΠΥΛΙΏΤΕΣ, ΤΟΥ ΔΏΣΑΤΕ 45% και ο ΑΧΆΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΟ ΜΌΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΉΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΊΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ και οι 72 ώρες έγινα δεκάδες χρόνια… ΦΠΑ 24% ΣΤΟΥΣ ΑΡΚΙΟΎΣ στο ΜΑΡΑΘΙ, στην ΨΕΡΙΜΟ, στην ΝΊΣΥΡΟ στην ΤΗΛΟ;;; Δεν παραιτήθηκε αλλά σύντομα Ο ΛΑΌΣ που έπαψε να τρώει το κουτόχορτο και τα ψέματα ΘΑ τους ΣΤΕΊΛΕΙ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ και ΗΛΙΆΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΊΩΣΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ να παλεύουν με όσα έταξαν μόνο για την καρέκλα και το παραδάκι της εξουσίας. Εσύ πάντως Ηλία γλύτωσες … με τα 85 ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ που ΑΦΟΡΟΛΌΓΗΤΑ ΕΙΣΠΡΆΤΤΕΙΣ και που σε αναγκάζουν να ΈΧΕΙΣ ΧΑΛΑΡΉ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ και να ΤΑ ΨΗΦΊΖΕΙΣ ΌΛΑ ΧΩΡΊΣ ΤΣΊΠΑ, σαν ζωντανό στα τέσσερα…

    • …. Γεμίσαμε Καρανίκες που αντί να δουλεύουν και να φέρουν κάτι καινούργιο στην πολιτική ζωή του τόπου κατάντησαν παράσιτα του πολιτικού συστήματος σαν τους προηγούμενους…

  1. Σαν τον πρωθυπουργος μας.Παλεψς και αυτος αλλα εχασε.Αληθεια ποιομ το νοημα να ερθετε στην εξουσια νθα μας πητε?Απλα για να χανετε?

  2. Σκισατε και καλτσον?Αληθεια δεν ντρεπεσαι?Εσυ ο ιδιος μας ελεγες οτι οι μεταναστες θα μενουν εδω 48 ωρες και θα φευγουν.Ακομα και σημερα φερνουν σπιτακια και μεταναστες απο αλλα μερη της Ελλαδας.Παλεψες και γιαυτο?Ντροπη σου.Εξαλου εσυ δεν ειχες πει ντρεπεσαι για τους Κωους ?Αντε στη Καλυμνο λοιπον να τα πεις.

  3. Δεν σε επερνε άλλο να πηγαίνεις κόντρα στον δήμαρχο Ηλία και έβαλες μυαλό . Ο δήμαρχος είναι υψηλή προσωπικότητα και θς έπρεπε να του ζητήσεις συγνώμη όταν τον αποκαλούσες ρατσιστή και ομοφοβικό στα κανάλια
    Όμως είσαι μαύρο πανί για την κω …. αυτή είναι η πικρή αλήθεια για σενα

  4. η απάντηση του δήμου θα ανακοινωθεί προσεχώς στον προσωπικό λογαριασμού του αντιπροέδρου στο φέιςμπουκ

  5. Αγαπητοι συνελληνες οι γερμαναραδες δυο φορες την εφαγαν στρατιωτικα και δεν ειναι τοσο βλακες να ξαναπροσπαθισουν με στρατιωτικα μεσα να επιβαλουν αυτο που θελουν ξανα .Τωρα που μηλαμε αυτοι πολεμανε χωρις σφαιρες χωρις τανκς και αεροπλανα ,αλλα με το ευρω τους τα κομπιουτερ τους τα μολυβια τα χαρτια τους και μαζι με τους γερμανοτσολιαδες τους σε ολες τις χωρες της ΕΕ , υποδουλονουν και σκοτωνουν τους λαους της Ευρωπης χωρις ο γερμανικος λαος να εχει το παραμικρο προβλημα,αντιθετως ακμαζει οικονομικα στις πλατες των κατα την ναζιστικη και νεογερμανικη ιδεολογια,υπανθρωπων νοτιοευρωπαιων και γενικα ολων των ευρωπαιων. εαν μπορουσε να αναστηθει ο Γκεμπελς θα ελεγε ΝΙΚΗΣΑΜΕ..Ας οψονται οι δοσιλογοι πολιτικοι που κυβερνουν την Ελλαδα και ολη την Ευρωπη που αναστησαν τους ναζι απο ταφους τους.Εξαλλου η Γερμανικη ευρωπαικη ενωση ναζιστικο σχεδιο ηταν απο την δεκαετια του 1940 που σημερα εχει γινει πραγματικοτιτα.

  6. συριζα νδ πασοκ ποταμι ANEΛ λεβεντησ.ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

    1. Η χρηματοπιστωτική πλουτοκρατία που εξακολουθεί να λυμαίνεται τον πλούτο της πατρίδας, μέσω της μνημονιακής εξάρτησης από τους διεθνείς τοκογλύφους. Λίγες οικογένειες που εδώ και δεκαετίες κρατούν στα χέρια τους τα μέσα παραγωγής, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης και μέσω αυτών ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις και διοικούν κυριολεκτικά το κράτος μέσω αχυρανθρώπων. 2. Οι κρατικοδίαιτες συνδικαλιστικές συντεχνίες που αποτελούνται από προνομιούχους νεοαστούς εργατοπατέρες και υπαλλήλους άνευ αντικειμένου και εργασίας – επί δεκαετίες άεργους κηφήνες – που συνεχίζουν να αμείβονται από το Δημόσιο και να ταλαιπωρούν τον λαό, οχυρωμένοι στα συνδικαλιστικά και συντεχνιακά του προνόμια. Τα δύο κόμματα εξουσίας (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) βασίζονται στους δύο παραπάνω πυλώνες και αποτελούν εγγύηση για τη συνέχιση της επιβίωσής τους εις βάρος του ελληνικού λαου.

  7. Ηλία ο λαός της Κω αναγνωρίζει ότι αγωνίζεσαι για τα προβλήματα του νησιού και θα το αποδείξει ξανά

  8. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΥΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΩ ΟΡΜΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  9. Έτσι λιάκο μου να μοιράζεις πόνο και εγκεφαλικά!!Οι σουβλακομάχοι του ΛΙΝΟΠΟΤΗ το φυσάνε και δεν κρυώνει!Εφιάλτης τους έγινες!!

  10. ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΣΕΠΗΣ.ΟΥ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.

  11. Ηλία μου απο εσένα ειδικά θέλει πιο πολυ τόλμη! Οι αλλοι δύο ανίκανοι καρεκλοκενταυροι σε περνουν μαζί τους στο χάος. Το θέμα δεν είναι να δικαιολογεις την ανικανότητα και την κοροϊδία. Ειναι να έχεις τα κότσια να χτυπήσεις το χερι στο τραπέζι και να διεκδικείς το καλύτερο για τους συντοπίτες σου. Αλλιώς δεν έχει νόημα να βουλιαζεις στη λάσπη με τους αχρηστους. Ένα διαμαντι ξεχωρίζει απο τη λάσπη οταν φαίνετε εκεί μέσα και εσύ είσαι διαμάντι φιλε μου αλλά σε έχει θαψει η λασπη. Βγες στην επιφάνεια πρίν είναι αργά. Διεκδίκησε. Τόλμησε. Προχώρα μπροστά. Ξεχώρισε. Είσαι ανθρωπος άξιος και σίγουρα δεν θα σε αφήσει ο κόσμος να χαθείς. Φτάνει να σταματήσεις να καλύπτεις τους άλλους δύο

  12. Η ΜΟΝΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Κ ΤΗ ΜΑΣΑ.ΑΦΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Κ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ….ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Κ ΟΙ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΕΣ.ΞΕΣΗΚΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΛΑΓΟΥΣ Κ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  13. ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ Κ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ Κ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ Κ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΔΩΝ ΨΕΥΔΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΟ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΤΡΕΦΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΔΟΝΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ Κ ΨΗΛΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ Κ ΟΧΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΟΜΜΑ Κ ΟΧΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ Κ ΟΧΙ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

  14. ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ.ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΙΡΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ Κ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ.ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ.

  15. ΦΘΟΝΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑ.ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΤΕ Κ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Κ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ Κ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ.ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Κ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΠΡΟΒΑΤΑ Ο ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, Η ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ.

  16. Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΟΝ ΜΑΔΟΥΡΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.Ο ΚΑΣΤΡΟ ΕΓΙΝΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ.ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ .Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ Κ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ Κ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ.ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ.ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΡΟ Κ ΟΡΙΣΤΙΚΟ.

  17. «ΔΩΡΟ» ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ: ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 500 ΕΥΡΩ!

    Στην τροπολογία που έφερε ο Τσακαλώτος στη βουλή για να ψηφιστεί αύριο Δευτέρα, περιλαμβάνεται κι ένα πρωτομαγιάτικο «δώρο» προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα:Την πρωτομαγιά του 2018, λοιπόν, θα κάνουν επίσημο ντεμπούτο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί-εξπρές για κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία οφειλετών, με ένα «κλικ» και «μπιρ-παρά», από Εφορία και ασφαλιστικά Ταμεία, ακόμα και για πολύ μικρές οφειλές από μόλις 500 ευρώ!
    Αυτός είναι ο κομμουνισμός! Θα κυνηγήσει τους μικροοφειλέτες (οι περισσότεροι εκ των οποίων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να πληρώσουν τα διάφορα «κερατιάτικα» και θ’ αφήσει ασύδοτους τους μεγαλοφειλέτες, να τρώνε και να πίνουν στην υγεία των «κορόιδων»!

  18. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ EUROWORKING GROUP: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΩΣ ΤΟ… 2060!

    Την ελάφρυνση του χρέους, λοιπόν, αλλά με επιπλέον υποχρεώσεις της Αθήνας έναντι των «δανειστών» (τοκογλύφων) και όχι καθαρή έξοδο, βλέπει μετά τον Αύγουστο του 2018 ο απερχόμενος επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ, με συνέντευξή του στην «Καθημερινή». Μάλιστα, ορίζει και το χρονικό περιθώριο της αυστηρής εποπτείας, το οποίο θα είναι ως το… 2060:

    «Εάν υπάρξει περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους μετά το τέλος του προγράμματος, τότε λογικό είναι να επιτευχθεί κάποια περαιτέρω συμφωνία. Σύμφωνα με τους κανόνες οι οποίοι εφαρμόζονται στην Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Κύπρο –σύντομα και στην Ελλάδα–, η χώρα θα είναι κάτω από μια ενισχυμένη εποπτεία μέχρις ότου το 75% των δανείων επιστραφεί – κάτι που τοποθετείται χρονικά με τα σημερινά δεδομένα γύρω στο 2060!

    Υπομονή, λοιπόν! Τι είναι άλλωστε 42 χρονάκια; Μέχρι που να πούμε «κίμινο» περάσανε! Και μετά, όσοι επιζήσουμε, θα τρώμε με… χρυσά κουτάλια!

  19. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ ΚΑΜΑΤΕΡΕ!!!!!!!!!!!!!ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΝΗΝΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  20. Κ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΦΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…….

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ…..ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ…….

  21. Επειδη Κ.Καματερε σας ακουν εκτος απο τους ψεκασμενους και τα προβατα του Συριζα.Μπορειτε να μας πειτε αν δεν δινατε μαχη….και δεν ριχνατε την προηγουμενη κυβερνηση με το ζορι,Αντι για 24 % ποσο θα πηγενε το ΦΠΑ?

  22. ΡΕ ΤΡΑΓΙΚΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΩ…… ΠΙΑ ΜΑΧΗ ΕΔΩΣΕΣ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕ ΤΟ 24% ΦΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ????? ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΣΑΙ..150000 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑ ..ΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ…ΕΧΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕΕΕΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ