ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους απανταχού της γης Έλληνες για το όνομα της Μακεδονίας- Κυριακή 1-2μμ πλ. Πλατάνου Κω

39
1237

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ: Ενώνουμε τη φωνή μας με τους απανταχού της γης Έλληνες για το όνομα της Μακεδονίας

 

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους απανταχού της γης Έλληνες, που θα βρίσκονται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη να διαδηλώσουν για το όνομα της Μακεδονίας

Σας καλούμε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 13:00-14:00 στην Πλατεία του Πλατάνου απέναντι από το Επαρχείο Κω για να ενώσουμε, με τη συμβολική μας παρουσία, τη φωνή μας με τις χιλιάδες των απανταχού Ελλήνων, που θα βρίσκονται στο συλλαλητήριο στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη (14:00), ότι το όνομα Μακεδονία είναι καθαρά ελληνικό και δεν το διαπραγματευόμαστε ούτε το παραχωρούμε.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε τις ανιστόρητες και ανθελληνικές αλυτρωτικές βλέψεις των γειτόνων μας, που αν τους προσφέρουμε χωρίς αιδώ και ενοχές το όνομα Μακεδονία, το πιθανότερο είναι αφού γίνουν μέλη της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, μετά να απαιτήσουν και ΟΛΗ τη Μακεδονία! Το όνομα της Μακεδονίας είναι ιστορική, πολιτιστική κληρονομιά και δεν έχει δικαίωμα κανείς να το χαρίσει. Καμία διαπραγμάτευση κανείς συμβιβασμός «Το όνομα ελληνικό» φωνάζει ο λαός. Το θέμα είναι ΕΘΝΙΚΟ και απαιτεί την ενότητα όλων των Ελλήνων.

39 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ.ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ,Χ@ΣΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ,ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ 3 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ,ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΥΣ,ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΙΛΑΜΕ Η ΧΡΟΥΣΟΥΖΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΕΙΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

    • ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ…; ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΟΡΕΘΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΞΙΕΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΌ!ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΑΥΡΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!

    • ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΦΘΟΝΟ…ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ! ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…

      • Για το γαμωτο σου λέω και γω.
        Το φως και το σκοτάδι είπες αλλά δεν ένιωσες ποιο και τι…. άλλαξε και κανένα βιβλίο , όχι τα ίδια και τα ίδια…. Θα νομίζεις κιόλας ότι είσαι καλός χριστιανός; Ξανά όρισε το φως και το σκοτάδι ….

  1. Και ας είναι πουλημένη η υπόθεση και από αυτήν και τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Τους οποίους δυστυχώς ψήφιζα. Θα πάω για να δώσω το μήνυμα οτι εμείς, οι απλοί πολίτες δεν ξεχνάμε τα εθνικά μας θέματα και την ιστορία μας.

  2. ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΒΩΝ +23μ.Χ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΦΗΣΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΝΑ «ΤΡΕΧΕΙ» ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΙ!

  3. ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑ! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΤΡΑΒΩΝ +23μ.Χ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΦΗΣΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΝΑ «ΤΡΕΧΕΙ» ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΙ!

  4. ΘΑ ΠΑΩ!!
    ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΨΗΦΗΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΔΩ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.

    • Προβοκάτσια και προπαγάνδα χωρίς λόγο
      Εμπιστεύομαι τον υπουργό εξωτερικών
      Της χώρας

  5. ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝ ΜΙΛΛΕΡ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
    Μετάφραση από : http://history-of-macedonia.com/2009/03/01/archaeology-magazine-letter-to-the-editor-by-professor-stephen-g-miller/
    Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ .http://www.ribandsea.com/articles/1400-stephen-miller-na-giati-i-makedonia-einai-elliniki

  6. Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του εξευτελισμού, φθάσαμε στο σημείο να υπερασπίζονται τη Μακεδονία ξένοι καθηγητές, τη στιγμή που την έβγαλαν στο παζάρι ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Εξωτερικών και σχεδόν το σύνολο του πολιτικού συστήματος.Ο καθηγητής Ιστορίας Αρχαιολογίας του του Berkeley Στίβεν Μίλερ δηλώνει ότι «τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Παιονία. Η αρχαία Παιονία ήταν μέρος του “Βασιλείου της Μακεδονίας”, όπως ήταν η Ιωνία, η Συρία… Μπορεί έτσι να ήταν προσωρινά “Μακεδόνες” οι κάτοικοι την περίοδο του Μακεδονικού Βασιλείου, αλλά η περιοχή εκείνη δεν ήταν ποτέ «Μακεδονία»».Η Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ δηλώνει για το θέμα: «Ναι, οι Μακεδόνες εισέβαλαν και κατέκτησαν τα Σκόπια, αλλά ο Αλέξανδρος κατέκτησε και το Ιράν και το Αφγανιστάν. Καμία από τις δύο αυτές χώρες δεν ισχυρίζεται ότι αυτό τους κάνει Μακεδόνες», λέει χαρακτηριστικά».http://www.ribandsea.com/articles/3446-oi-ellines-polites-exoume-lovotomithei.html

  7. Φιλε μου αν χρειαστεί για να διαφυλάξουμε την ιστορια μας και να προστατεψουμε αυτα που οι προγονοί μας, μας κληροδότησαν οι χλαμήδες και τα σαντάλια θα είναι το λιγότερο που θα βάλουμε!!
    Καλυτερα ετσι, παρά κολλημένοι στον καναπέ να κλώθουμε τα αυγά μας!! Ολοι εκεί γιατί σημερα είναι η Μακεδονία, αυριο μπορεί να ειναι τα Δωδεκάνησα!

    • Οταν αφοπλίζετε με αυτόν τον υπέροχο τροπο τις σατιρικές διαθέσεις κάποιου, δεν υπαρχει λόγος συνέχειας της συζήτησης.

  8. ΒΟΥΤΣΗΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ… ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Και εξήγησε, ότι «στη Βουλή θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για την επίλυση του Σκοπιανού προβλήματος».
    Εννοώντας προφανώς, ότι οι «αρχιτέκτονες» της «λύσης», οι παγκόσμιοι σατανάδες των ΗΠΑ έχουν βρει «πρόθυμους» να συνδράμουν στην εκχώρηση του ονόματος, δηλαδή το ΚΚΕ, τα «Θεοδωράκεια» του Ποταμιού και τον Θεοχαρόπουλο (αν όχι ολόκληρο το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ…), επιτρέποντας σε νουδούλα και ψεκασμένους να το παίξουν… αδιάλλακτοι εκ του ασφαλούς, κι έτσι το σύστημα να έχει «και την πίτα ολόκληρη και τους σκύλους χορτάτους»!

  9. ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .http://ydrohoosbooks.com/.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  10. Εμεις, οι νούμερο ουνο Έλληνες πατριώτες, που θα σταθούμε στο πλευρό σας,

    μπορούμε να έρθουμε με τις δικές μας στολές (τσεκάρετε φωτος) ή υπαρχει αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας απο τις θερμοπυλες;

    https://sturdyblog.files.wordpress.com/2014/06/20140623-180613.jpg

    http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2014/06/pappas_xitler_aftodioikisi.jpg

    Αν πρεπει να ραψουμε καινούργιες, να ενημερωθούμε εγκαίρως γιατι πολλα απο τα
    μέλη μας ειναι έξτρα λαρτζ και θα χρειαστεί πολυ υλικό και χρόνος για ράψιμο.

  11. Η «πρώτη φορά Αριστερά» συναγωνιζόμενη σε υποτέλεια την » πολλές φορές Δεξιά» τρέχει τώρα, ώστε να ικανοποιήσει τον αφέντη. Αξίζει να αναφέρουμε τη δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Στετίνιους το 1944 «η χρήση του ονόματος Μακεδονία στο νότιο τμήμα της Γιουγκοσλαβίας συνιστά πρόσχημα επιθετικών ενεργειών εναντίον της Ελλάδος» για να καταλάβουμε ότι το όνομα αποτελεί εργαλείο – κλειδί ρυθμίσεων και απορρυθμίσεων στην περιοχή. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους ας κλείσουμε τις τηλεοράσεις ώστε να αποφύγουμε την εγκεφαλόπλυση και ας βγούμε έξω να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αφαιρούν καθημερινά και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας πριν είναι αργά! ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

    • ειναι επιτυχής και εύστοχη η επιλογή των λέξεων ‘ΜΑΖΙΚΑ’ και ‘ΕΝΤΑΤΙΚΑ’, ομως λίγη διακριτικότητα και εγκράτεια δε βλάπτουν.

  12. Προς όλους σε εσάς που γράφετε αρνητικά σχόλια..απλά είστε για κλάματα είστε ένα τίποτα κάθεστε πίσω από το πληκτρολόγιο σαν κοτούλες και γράφετε ότι να ναι ντροπιάζετε την χώρα πραγματικά είστε για λύπηση

  13. Μπορει καποιος παρευρισκόμενος να βγαλει φωτογραφιες και να τις δημοσιεύσει, να γελάσουμε λιγο;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ