ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 54 ετών ο Θεολόγος Τράκας | Σάββατο 12:00 το «τελευταίο αντίο» στο Λαγούδι

13
11609

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου απόψε το βράδυ, ενός ακόμα νέου συμπολίτη μας (54 ετών), του Θεολόγου Κ. Τράκα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά το τελευταίο διάστημα από ανίατη ασθένεια.

Ο Θεολόγος Τράκας παιδί πολύτεκνης οικογένειας από το Λαγούδι (γιος του αξέχαστου μπάρμπα-Κώστα Τράκα), μπήκε από μικρό παιδί στο στίβο της ζωής (μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια του) και ξεχώρισε για την εργατικότητα, τον καλοσυνάτο χαρακτήρα, την ευγένεια, το γέλιο και την απλότητα του.

Πατέρας τριών πολύ αξιόλογων παιδιών. Εργάστηκε σε διάφορες εργασίες από μικρός. Επί πολλά χρόνια ήταν οδηγός και στην συνέχεια ιδιοκτήτης τουριστικού λεωφορείου (μέλος του Σωματείου Οδηγών τουριστικών λεωφορείων-απ’όπου και η σχετική φωτο μαζί με όλους τους συναδέλφους του), ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο της καφεστίασης με το γνωστό καφέ «Χαραυγή» στο Ζηπάρι.

Η κηδεία του θα γίνει τελικά το Σάββατο 12:00 στο Λαγούδι (η σορός θα βρίσκεται εντός του ΙΝ στις 11:00). Αντί στεφάνων τα χρήματα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Καλό ταξίδι φίλε Θεολόγο, θα μείνεις αξέχαστος σε όλους μας!

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους τους.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό Ταξίδι Θεολόγε ο Θεός να αναπάυση την Ψυχή σου.Τα θερμά μου Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  2. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του … Η κοινωνία μας θα στερηθεί ένα άξιο άνθρωπο καλόκαρδο με ένα χαμόγελο πάντα στα χείλη…Καλό Παράδεισο …!!!

  3. Καλό παράδεισο αγαπημενε μας φίλε Θεολογο,ο Θεός ζηλεψε την καλοσύνη σου και σε ήθελε κοντά του.Θερμά συλλυπητηρια και κουράγιο σε όλη την οικογένεια.

  4. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

  5. Πηρες την στρατα κι εφυγες,την στρατα των Αγγέλων,δεν ήταν φαίνεται γραφτο να πορευτεις στο μέλλον……Να’ ναι το χώμα ελαφρύ που θα σε αγκαλιαζει,βρισκεσαι στον Παράδεισο εκεί μονάχα λιαζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ